TV Pakker

Overblik: Hvilke sportskanaler har tv-udbyderne fra 2020?

Der er rigtigt mange kanaler, der sender sport, så det kan være svært at overskue, hvilke sportskanaler der er tilgængelige hos de enkelte tv-udbydere. Vi har skabt en tabel med oplysningerne, der er aktuelle fra starten af 2020.

Som bekendt så mister YouSee adgang til en række kanaler med sport på grund af manglende aftale med Discovery Networks fra 2020, herunder kan du se blandt andet se, hvilke tv-udbydere der stadig har Discovery Networks tv-kanaler.

Sportskanaler fordelt på tv-udbydere

Vi har taget de væsentlige kanaler der sender sport med, også selv om de ikke alle er rene sportskanaler. Kanaler som DR og TV 2 hovedkanalen er ikke medtaget, da disse er med hos alle.

Du kan scrolle tabellen til siden for at se alle kanaler på mobile enheder.

Kanal YouSee Stofa Boxer Waoo Viasat Canal
Digital
Telia Fullrate

Bemærk: Eurosport 2 og Canal9 er kun i SD opløsning hos Viasat.

De tv-udbydere med flest sportskanaler er: Waoo, Stofa, Canal Digital og Boxer. Telia er ene om at udbyde tv-kanal versionen af Strive Sport, der sender spansk og italiensk fodbold.

Kender du ikke Sport Live kanalen,  så kan du læse mere om den her 

Hvor kan sportskanalerne streames?

Flere og flere streamer deres tv også i forhold til at se sport. Så for også at give dig overblikket over, hvor du kan se tv-kanalernes indhold på streaming, så har vi også lavet en oversigtstabel for det herunder.

 


Du kan se sporten fra Xee (Premier League og Bundesliga) på Viaplay Sport, dog ikke med studieprogrammerne fra Xee. Du kan se alle kampe fra La Liga, Serie A og Major League socccer på Strive Sport streamingtjenesten.

Hvad koster streamingtjenesterne med sporten?

  • Viaplay Sport 449,- pr. md
  • Eurosport Player 129,- md.
  • Dplay Sport No items found pr. md
  • TV 2 Play Basis reklamer: 49,- Basis: 79,- Favorit reklamer: 129,- Favorit: 159,- Favorit+Sport reklamer: 189 Favorit + Sport: 219,-  pr. md
  • Strive Sport No items found

Vi håber denne oversigt har givet dig overblikket over sporten på tv-kanalerne og hos tv-udbyderne. Du er velkommen til at skrive en kommentar i kommentartråden længere nede på siden.


I samme kategori

Back to top button