Streamingnyt

Orca

- Viaplay originalfilm om intimitet, isolation og social distance

D. 13 november får filmen ’Orca’ premiere på Viaplay. ’Orca’ handler om intimitet, isolation og social distance og er instrueret af Josephine Bornebusch, som står bag successerien ‘Elsk mig’ på Viaplay. Ud over Josephine Bornebusch, som selv spiller med i serien, er der en lang række kendte svenske skuespillere på rollelisten bl.a. Gustav Lindh og Alba August.

I Josefine Bornebuschs eksperimenterende drama ’Orca’ følger vi en gruppe mennesker, der gennem skærmbilleder fra computer, tablet eller telefonen konfronteres med nogle af livets vanskeligste problemer i en tid, hvor de er isoleret fra hinanden. I ’Orca’ tapper Josefine Bornebusch dermed direkte ind i den virkelighed, som langt størstedelen af jordens befolkning i disse tider lever under og i som følge af Covid-19.

Optagelserne til ’Orca’ består af et minimalt filmhold og kun én skuespiller ad gangen. Alle karaktererne kommunikerer med hinanden gennem telefoner og webkameraer – en innovativ metode, der afspejler tiden, hvor store dele af samfundet var lukket ned på grund af coronavirus.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Josephine Bornebusch båder skriver, instruerer og spiller en af rollerne i ’Orca’. Blandt de øvrige skuespillere ses Johan Rheborg, Alba August, Gustav Lindh, Marie Göranzon, Joel Spira, Vera Vitali, Erik Johansson, Peter Andersson, Rebecka Josephson og Tova Magnusson.

’Orca’ har premiere på Viaplay d. 13. november og er den tredje produktion, Josephine Bornebusch laver sammen med Warner Bros., International Television Production Sverige og producenten Sofie Palage.

ORCA | Teaser | A Viaplay Original
ORCA | Teaser | A Viaplay Original
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button