Branche-Nyt

Online butik mærker YouSee / Discovery Networks fejden

YouSees beslutning om at ændre i de faste TV-pakker har rejst mere end et par øjenbryn rundt omkring og genereret mange overskrifter i medierne samt vrede kundehenvendelser på sociale medier. 11 kanaler fra Discovery Networks, som bl.a. viser herrelandsholdets kampe i fodbold, stod til at blive pillet ud af de faste pakker og over i en “bland selv”-pakkeløsning, men dette ville Discovery ikke være med til.

Hos den Grenaa-baserede virksomhed avXperten, der sælger AV-udstyr og elektronik online, har man, mens konflikten har stået på, oplevet en massiv stigning i henvendelser på streamingenheder såsom Chromecast og Apple TV. Faktisk får virksomheden lige nu op mod 300 henvendelser dagligt.

-Efter nyheden om YouSees pakkeomlægning og senere skilsmisse fra Discovery har vi oplevet en massiv stigning på henvendelser, der drejer sig om streamning. Vi har lige nu mellem 200 og 300 henvendelser hver dag. Kunderne spørger meget mere specifikt til udstyr og forskellige streamingmuligheder end nogensinde før, fortæller Nikolaj Nielsen, som er direktør hos avXperten.

Det er nærliggende at konkludere, at den store stigning af henvendelser er direkte afledt af TV-krigen mellem YouSee og Discovery Networks, da YouSees kunder kan løse problemet med de mistede kanaler med et dplay-abonnement, hvor man får adgang til Discoverys kanaler, der kan streames og ses på fjernsynet ved hjælp af f.eks. en Chromecast eller et Apple TV.

-Vi tror helt klart på, at det vi oplever i kundeservice for tiden, hænger sammen med krigen mellem YouSee og Discovery. Det har fået kunderne til at tænke over og undersøge alternativer til TV-pakker. Vores kundeservicemedarbejdere er heldigvis godt rustet til at svare på de mange henvendelser. Men vi har af samme grund også lavet guides til opsætning af netop Chromecast og Apple TV på vores blog, så vores kunder kan komme i gang med at streame uden problemer, forklarer Nikolaj Nielsen yderligere.

Hos avXperten vil man fortsætte med at svare på de mange henvendelser og hjælpe de kunder, som desværre er blevet taget til fange i hele konflikten.

-Hvis vores kundeservice ikke allerede var eksperter på de forskellige muligheder indenfor streaming, så er de det i hvert fald nu, fortæller Nikolaj Nielsen med et smil og afslutter:

-Vi er under alle omstændigheder klar til at besvare alle de henvendelser, der måtte komme fremadrettet. Om det så drejer sig om den tekniske opsætning af streamingudstyr eller at få et overblik over de forskellige muligheder inden for streamingstjenester, så er vi klar til at hjælpe. 

Kilde: avXperten presse

I samme kategori

Back to top button