Antenne-TV

Boxer TV – det kan du se, det må du undvære

feature boxerDen 1. november 2009 bød på en revolution indenfor tv, der kan modtages med en stueantenne, en loftsantenne eller en antenne på taget. Betalings-tv udbyderen Boxer gik i luften med et udvalg på 29 kanaler. Læs her om de vigtigste punkter du bør være klar over i forbindelse med Boxer TV.

Hvordan skiller betalings-tv fra Boxer sig ud fra de andre tilbud på markedet?

Boxer slår sig op på mere valgfrihed og mere individuel tilpasning af dine tv-kanaler.

Det er også kun hos Boxer at du kan købe TV2 som alene kanal.

Hvad skal der til for at se tv fra Boxer?

Du skal alt afhængig af hvor gode modtagelsesforhold du har have en stueantenne, en loftsantenne eller en antenne på taget. Læs mere om tv-antenner her. Desuden skal du have Boxer godkendt udstyr i form af enten en fladskærm med digital DVB-T tuner og mulighed for et Boxer TV cam modul eller en Boxer TV godkendt modtagerboks.

DIGITALT.TV har testet en række godkendte Boxer TV godkendte bokse, der både kan fås med eller uden mulighed for optagelsesmulighed. DIGITALT.TV anbefaler at du vælger en godkendt Boxer DVB-T2 boks, det er de nye modeller der er de eneste der kan modtage det fulde programudbud hos Boxer inkl. Nabolandskanal og HD kanaler.

Testet Boxer godkendt udstyr

DIGITALT.TV har testet en række tv-bokse der er godkendt af Boxer. Se alle Boxer TV boks anmeldelserne her.

Boxer på flere tv –  Boxer Extra Kort

Du kan få op til 2 ekstra Boxer kort så du kan se dine Boxer TV kanaler i flere rum i huset.

Hvem kan have interesse i tv fra Boxer?

DIGITALT.TV anbefaler Boxer TV til dig der har et begrænset behov, men ikke helt vil undvære betalings-tv kanaler eller har behov for betalings-tv i en begrænset periode, f.eks. i campingvognen eller i sommerhuset. Her byder Boxer TV på fordele i forhold til andre udbydere.

Se alle Boxer TV pakker og produkter her

I samme kategori

Back to top button