Antenne-TV – værd at vide

| fredag 16. mar, 2012 11:38 | opdateret 17. dec, 2017 kl. 18:32 | 0 Kommentarer

Det danske mastesendenet blev digitaliseret 1/11/2009, så du nu skal have en digital DVB-T tuner i dit tv eller som en separat boks for at modtage tv via almindelig antenne.  Der er flere mulighed for modtagelse, og denne artikel kigger nærmere på nogle af de forhold, du skal være opmærksom på.

Digital TV antenne

For at modtage tv fra sendemasterne rundt om i landet skal du naturligvis have en antenne. Indendørs stueantenner er ofte ikke tilstrækkeligt for et ordentligt signal. Læs artiklen Digitale TV Antenner – værd at vide for mere information om digitale tv-antenner.

TV eller Set Top Box?

Der er 2 forskellige måder at modtage de digitale tv-signaler fra egen antenne på.

Du kan enten modtage via en Set Top box eller via den digitale tuner (DVB-T/T2) i din fladskærm. På fladskærmene kræves der en kortlæser til betalingskanalerne fra Boxer, såfremt du ønsker at abonnere på disse. Mulighed for kortlæser er under alle omstændigheder en god idé, for ellers har du ikke mulighed for at modtage TV 2. Der er kortlæser indbygget i de godkendte Boxer Set Top Bokse.

Det kan du se som licensbetaler

Som almindelig licensbetaler kan du med en antenne modtage nedenstående kanaler uden ekstra omkostninger.

DR1 DR K
DR2 DR Ramasjang
Regional-TV DR Ultra
Lokal-TV DR 3
Folketings-TV

Det kan du se via betalings-tv

Via almindelig antenne kan du abonnere på betalings-tv fra Boxer herunder TV 2 mod betaling. Boxer tilbyder omkring 30 kanaler udover dem du se som almindelig licensbetaler. Læs mere om betalings-tv fra Boxer her

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Antenne-TV