Streamingnyt

OL på Snapchat – Discovery og Snap, Inc. går sammen for at få unge til at se OL

Discovery, Inc. og Snap, Inc. annoncerer et nyt indholds- og reklamesamarbejde i forbindelse med OL, som er verdens største sportsbegivenhed. Partnerskabet udvælger det bedste fra discovery+ og Eurosports OL-dækning den kommende sommer, som derefter bliver delt gennem en ny Eurosport-kanal på Snaps Discover-platform, og på den måde bringer de olympiske lege ud til en helt ny generation af fans.

Som OL’s hjemmebane i Europa, kan man på discovery+ og Eurosport se alle konkurrencer fra OL. Og med bare seks måneder mellem sommer-OL i Tokyo og vinter-OL Beijing i 2022, kommer partnerskabet til at vokse og engagere sine brugere i hele perioden. På den måde vil man introducere et nyt publikum til discovery+ og Eurosports innovative sportsindhold.

Snapchattere bliver bragt tættere på begge olympiske lege og alle de vigtige historier gennem dedikerede Publisher Stories, som eksklusivt er udvalgt af Eurosport. I Danmark indeholder de:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • To daglige Olympic Games Shows på engelsk med højdepunkter fra de største og bedste øjeblikke fra legene.
  • En samling af det store udvalg af indhold skabt af atleter og influencere, kombineret med Discoverys fokus på de mest relevante lokale historier og helte.
  • ”Road to Tokyo”- og ”Road to Beijing”-materiale som optakt til hver af legene, hvor man følger hold og atleter fra hele verden

Samarbejdet giver brands en unik mulighed for at bruge verdens største sportsbegivenhed til at engagere en yngre generation i OL. En generation som først og fremmest kommer til at opleve de olympiske lege gennem mobilen. Discovery laver allerede skræddersyede marketingløsninger til brands, heriblandt dedikerede Snap-reklamer og brand-engagement-pakker.

– Det kan hævdes, at verden aldrig har haft mere brug for et OL end på dette tidspunkt. Omstændighederne bringer et sjældent øjeblik af global samhørighed med sig, hvilket er relevant og inspirerende for enhver generation. Ved at introducere vores sportssendinger til det brede publikum gennem discovery+, og vores samarbejde med Snap om at bringe Eurosports indhold ud til de yngre generationer, giver vi en ideel mulighed for at fortælle de historier, som virkelig betyder noget. Både inden- og udenfor banen. På den måde bringer vi liv til OL-oplevelsen, siger Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights and Sports Marketing Solutions og fortsætter:

– Som det eneste sted, hvor man kan opleve alt fra OL vil vores omfattende dækning, digitale historiefortællinger og ekspertanalyser være tilgængelig for publikum, uanset hvor og hvornår de ønsker det. Discovery er fokuseret på at tage det største og mest forskelligartede publikum med på OL-rejsen, og Snap kan spille en vigtig rolle i at hjælpe med at nå den ambition.

– Vi er begejstrede for at udvide vores partnerskab med Discovery nu, hvor vi nærmer os legene i Tokyo og Beijing. Sport forbinder os alle på en fantastisk måde, så vi er taknemmelige for at være i stand til at vise inspirerende indhold for vores community på Snapchat og bringe dem helt tæt på OL direkte på deres telefoner, siger Ben Schwerin, SVP of Content and Partnerships hos Snap.

I gennemsnit bruger 64 millioner mennesker dagligt Snapchat i Europa. Snapchats community er kendetegnet ved stort engagement, som viser sig ved at Snapchats brugere besøger Snapchat cirka 20 gange om dagen og tilsammen skaber over tre millarder Snaps dagligt. I gennemsnit bruger Snapchatters globalt over 30 minutter på appen dagligt, og Snapchatters under 25 år bruger i gennemsnit 40 minutter om dagen på platformen.

Kilde: Discovery Networks presse

Image

I samme kategori

Back to top button