OL nu også på TV 2 Zulu

| onsdag 01. aug, 2012 12:49 | 1 kommentar

OL 2012 på TVDen første danske OL-medalje i det olympiske svømmebassin kan meget vel blive vundet på TV 2 Zulu. For forhåbentlig er Jeanette Ottesen Gray blandt de otte, der skal svømme OL-finale i 100 meter fri torsdag aften på kanalen, som nu bliver en aktiv medspiller i TV 2s OL-dækning. Ottesen er verdensmester på distancen, og en OL-finale med medaljechancer skal seernes naturligvis ikke snydes for.

– OL’s første dage har vist, at danskerne interesserer sig rigtig meget for OL. Samtidig har de danske atleter stor succes, og vi har så meget godt OL-stof, så nu begynder vi også at vise OL på TV 2 Zulu. Af hensyn til seerne. TV 2 viser håndboldkvindernes vigtige kamp mod Spanien onsdag og håndboldherrernes brag mod Serbien torsdag, og da Jeanette Ottesen samtidig har mulighed for at vinde OL-medalje, vil vi gerne give danskerne mulighed for at se begge dele, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Foreløbig er der svømmefinaler på TV 2 Zulu onsdag og torsdag. Onsdag aften skal Jeanette Ottesen – og måske Pernille Blume – svømme semifinale på 100 meter fri, mens Rikke Møller Pedersen forhåbentlig skal svømme semifinale på 200 meter bryst. Aftenens højdepunkt – med neutrale briller – er dog finalen på mændenes 100 meter fri, mens højdepunktet torsdag aften er kvindernes finale på 100 meter fri – formentlig med dansk deltagelse og medalje.

Hvor meget OL, der ellers bliver vist på TV 2 Zulu, er endnu ikke afgjort. Det afhænger helt af de danske atleter.

– Vi sender OL på Zulu, når der er flere danske atleter i medaljekamp samtidig. Hvor meget, det ender med, afhænger af dansk succes, så jeg håber selvfølgelig, at Zulu kommer til at vise en masse, siger Frederik Lauesen.

Både onsdag 1. august og torsdag 2. august er der ”OL: London LIVE med svømmefinaler” på TV 2 Zulu fra kl. 20.25.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (1)

  1. mich siger:

    Og et fif,

    hvis man har TV på sin PC/ipod/ipad f.eks. fra Yousee, så kan man spille lyden fra Zulu og måske se det på SVT/Tysk/Eurosport i HD uden lyd, det samme, hvis DR2 viser noget ol, som også sendes på en af de udenlandske i HD

Skriv et svar