Streamingnyt

OL live kanaler på DRTV streaming

DRTV åbner tre OL-kanaler denne sommer, når DR sender mere end 1.000 timers direkte tv fra de olympiske lege i Tokyo. De særlige OL-kanaler på DRTV vil supplere DR1 og DR2, når DR over de kommende uger sender mere end 1.000 timers direkte tv fra OL i Tokyo.

Den primære OL-kanal på DRTV viser OL døgnet rundt. I løbet af konkurrencedagen vil den zoome ind på de steder, hvor der kæmpes om guld, og så vil den sende det bedste fra dagen, når Tokyo er gået i seng, og vi venter på, at de næste konkurrencer begynder.

De to andre OL-kanaler fokuserer på de store dramaer og følelser, når der kæmpes om guld, sølv og bronze i en række forskellige discipliner, vi normalt ikke stifter så meget bekendtskab med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Om det siger Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV:

– OL-kanalerne på DRTV giver både seerne mulighed for at vælge mellem flere sportsgrene i det øjeblik, de sker, men de gør også, at vi lynhurtigt kan ændre sendefladen, når vi overraskes af dygtige atleter, der pludselig står med medaljechancer i deres disciplin. Fleksibiliteten gør, at vi kan give atleterne al den opbakning hjemme fra Danmark, vi overhovedet kan, og OL-kanalerne understreger, at DRTV er en levende og aktuel streamingtjeneste.

DR deler OL-rettighederne med Discovery Networks, og på DRTV kan man derfor se direkte med til ceremonierne og når der dystes i atletik, sejlsport, badminton, kvindefodbold, herrehåndbold, dressur, gymnastik, skydning, bordtennis, bueskydning, kano/kajak, volley, boksning, synkronsvømning, BMX, brydning – græsk/romersk, vægtløftning, karate, triathlon, baseball/softball, vandpolo, ridesport – spring, rytmisk sportsgymnastik og moderne femkamp.

Læs mere om den danske OL dækningen med TV-Guide her

Hele vejen rundt om OL
Under OL giver DR også et dagligt overblik over alt det bedste fra OL med en top 5 på DRTV. Og allerede nu kan man varme op til, at faklen tændes med en masse OL-indhold på DRTV.

Her kan man fx se en række af spektakulære sportsdokumentarer om store sportsnavne som Usain Bolt, komme i olympisk praktik med Sara Slott Petersen eller Viktor Axelsen eller gense nogle af de største danske OL-øjeblikke.

Man kan også blive klogere på værtslandet i en række programmer om Tokyo og Japan. OL stilles også i et historisk lys, når vi ser nærmere på tiden, hvor danske sportsstjerner blev fanget i et politisk spil.

For børnene er der også OL-dækning, når Ultra Nyt Sport med Ryan Lakou zoomer ind på OL.

Tag OL med på sommerferien
DR har de seneste måneder præsenteret flere nye muligheder på DRTV.

Man kan derfor både tage DRTV med sig på sin ferie og se alt DR’s indhold, hvis man rejser i en lang række europæiske lande.

For at følge sommerens olympiske lege eller DR’s andre programmer fra ferien i udlandet, kræver det blot, at man logger ind på DRTV og bekræfter, at man har dansk bopæl.

SÅDAN SER DU DRTV PÅ DIN FERIE

  • Log ind på DRTV
  • Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl
  • Du kan nu se DRTV via din mobil, tablet eller internetbrowser

Når du er logget ind, kan du se OL og ALLE programmer og ALT live-tv på DRTV i disse lande:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I de øvrige lande i verden kan du se en stor del af DRTV’s on demand-indhold – for eksempel masser af DR’s egenproducerede programmer.

Kilde: DR presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button