OL 2012: Her er værterne på DR

| torsdag 28. jun, 2012 16:16 | 0 Kommentarer

Verdens største sportsbegivenhed er lige om hjørnet. Og DR sender døgnet rundt fra det olympiske brændpunkt. Sammen med kun ni andre tv-stationer har DR fået studiefaciliteter lige ved atleternes hjemsted – Den Olympiske Landsby.

DR's OL hold 2012

DRs OL-værter: Peter Møller, Sisse Fisker, Ulla Essendrop og Kim Bildsøe.
Foto: Agnete Schlichtkrull

De fire tv-værter, der skal følge slagets gang, er Ulla Essendrop, Sisse Fisker, Peter Møller og Kim Bildsøe Lassen. De ser frem til at komme helt tæt på de danske atleter og følge deres kamp for guld til Danmark.

”Jeg glæder mig til at interviewe en masse danske sportsfolk, der har brugt mange år af deres liv på at nå til netop denne konkurrence. Og forhåbentlig skal jeg ønske mange tillykke med deres medalje. Jeg har ikke før været til et OL, så jeg ser frem til at mærke den specielle, olympiske ånd og til at rapportere fra badmintonarenaen, atletik- og svømmestadion”, siger Sisse Fisker.

Ligesom Sisse Fisker er det for Ulla Essendrop første gang, hun er med til en OL-dækning: ”Jeg er meget stolt over at være med, når vi skal følge atleterne og begivenhederne på allernærmeste hold. Vi får mulighed for at formidle stemningen direkte fra for eksempel atletik- og svømmestadion, i stedet for at være bundet af en skabelon i et studie. Det håber jeg kommer til at gøre vores sendinger levende og frem for alt nærværende”.

Fascinerende oplevelse
“For mit vedkomende venter jeg,  at London som OL-by bliver en fascinerende oplevelse. Og så er atletik jo altid en interessant sportsgren i OL-sammenhænge”, udtaler Kim Bildsøe Lassen.

Peter Møller deltog selv i OL i Barcelona 1992: ”Jeg ser frem til at opleve nogle af Danmarks og verdens bedste idrætsudøvere på tætteste hold. Som tidligere professionel fodboldspiller ved jeg, hvad der kræves for at nå helt til top. Det bliver derfor rasende interessant at se, hvem der topper i London”.

P3s OL-værter
P3 stiller op med et stærkt værtshold, når de sender fra London fra den 28. juli til og med lørdag den 11. august.

Mads Steffensen og Maja Rosager danner par om formiddagen fra klokken 10-14, mens Jacob Panum, Mie Rasmussen og David Mandel står for underholdningen fra klokken 14-18. Peter Falktoft er reporter på tværs af begge programmer.

Kilde: DR

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt