Også TV Syd skifter navn

| tirsdag 25. feb, 2014 08:44 | opdateret 15. mar, 2014 kl. 8:22 | 0 Kommentarer

tv syd plus logoOgså TV Syd, der dækker Syd- og Sønderjylland, står overfor et navneskifte, for at skille sig ud fra det regionale vindue på TV 2. TV Syd vælger at skifte navn på deres 24 timers tv kanal den 15. marts 2014. Kanalen kommer fra denne dato til at hedde TV SYD+.

Hvis der er nogle, der synes, at de er støt på det navn før, så er det fordi navnet blev brugt, da de sendte fra kl 20 til 21 på den lokale tv-kanal Kanal Syd.

Det nye navn skal gøre det nemmere at finde ud af, om man ser TV Syd på TV2, eller ser TV Syd’s egen 24 timers kanal. Ligesom hos flere andre TV 2 regioner, har mange ikke kunne skelne mellem de forskellig programmer blev vist på TV Syd eller på TV2.

Når TV SYD Plus lanceres den 15 marts bliver det i helt nyt udseende og en række nye udsendelser. Blandt andet Årstidernes Spisekammer, et naturprogram, et sportsmagasin og en serie, der forhåbentlig kan være med til at hjælpe flere unge i praktik.

TV SYD udskrev i efteråret 2013 en konkurrence, hvor seerne kunne komme med deres bud på navn til kanalen. Syd- og sønderjyderne kvitterede med over 300 navneforslag. Vindernavnet, TV SYD+ blev leveret af Otto T. Ravn fra Vejle.

– Valget faldt på TV SYD+ fordi navnet signalerer merværdi – mere at komme efter. Samtidig indikerer det, at vores primære målgruppe er i +alderen, og parate til at se TV der bevæger, og TV, der gør en forskel. Og det gør programmerne på TV SYD+, mener Pia Lasborg.

Tip: Kim Bentzen

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt