TV-Nyt

Nytårsdag TV 2018

Det kaldes for årets største tv dag og 1. januar byder også i 2018 på premierer og gamle traditioner. DIGITALT.TV ønsker godt nytår med en lille guide til tømmermands-tv.

13:50 Nytårsskihop DR1

Som altid er det vovehalsene på ski, der indleder et nyt sportsår på DR. Også på denne første dag i 2018 står skihopperne klar på toppen af bakken i Garmisch-Partenkirchen til at dyste i det prestigefyldte nytårsskihop. Der konkurreres både på længde og stil og dagens vinder kan skrive sig ind i den fornemme række af skihop-legender, der har sejret på årets første dag i det sydtyske. Samtidig giver dagens resultater et godt fingerpeg om, hvem vi skal holde øje med, når de olympiske skihopkonkurrencer skal afvikles om halvanden måned i Sydkorea.

18:00 Statsministerens nytårstale DR1 / TV 2

X-factor dommere 201720:00 Premiere på sidste omgang X Factor på DR1

X Factor er tilbage med den ellevte og sidste sæson. Med andre ord, er det for alvor blevet ellevte time, når dørene bliver slået op for Danmarks håbefulde sangtalenter, og det kan mærkes på nerverne. Dommerpanelet består igen i år af de to skarpe dommere Remee og Blachman, der i denne sæson byder velkommen til Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen. Stemningen blandt dommerne er bedre end nogensinde før, og Sanne Salomonsen deler ud af sine mange års sangerfaring til stor glæde for både Blachman og de nervøse deltagere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
broen sason 4 SofiaThure
Foto: Kalle Nordlund/SVT

21:00 Broen sæson 4 premiere DR1

Så er det sidste omgang Broen. En kvinde findes brutalt myrdet på Peberholmen. Ofret er Margrethe Thormod, direktør for Udlændingestyrelsen i København. Et muligt motiv kan være skandalen omkring en spektakulær udvisningssag, som for nylig ramte Margrethe personligt. Henrik Sabroe begynder efterforskningen af det makabre mord med sin nye kollega Jonas Mandrup. Henrik besøger ofte Saga Norén, der har det svært i fængslet, hvor hun sidder anklaget for mordet på sin mor. Henrik bér Saga hjælpe med sagen og med at finde hans forsvundne døtre.

21:00 James Bond: Spectre TV 2

En kryptisk besked sender den britiske agent James Bond på en hemmelig mission til Mexico City og videre til Rom, hvor han møder den smukke og dragende enke Lucia Sciarra. Her infiltrerer Bond et hemmeligt møde, der bringer ham på sporet af den lyssky organisation Spectre. Samtidig kæmper hans chef M (Ralph Fiennes) mod politiske kræfter i London, der er kritiske overfor Bond – og som vil nedlægge MI6. For at komme videre med sagen opsporer Bond sin gamle ærkefjende Mr. Whites datter, der kan være nøglen til at afsløre Spectre. Efterhånden som Bond opklarer mere og mere af den grusomme sandhed, opdager han, at den mudrede sag trækker tråde til hans egen fortid.

21:00 Star Wars: The Force Awakens Kanal 5

30 år efter, at Luke Skywalker tilintetgjorde Darth Vader og hans onde imperium, hersker der fortsat ufred i galaksen langt, langt borte. Den Første Orden, hvis eneste dagsorden er at styre hele universet med en jernnæve, truer nu. I spidsen for modstandsbevægelsen står Prinsesse Leia. Hun får hjælp af den gudsbenådede kamppilot Poe Dameron, den tidligere stormtrop Finn og ikke mindst klunseren Rey, som viser sig at være overordentlig stærk i Kraften. Sammen skal de forsøge at finde Luke, som har levet skjult i mange år, og som viser sig at være nøglen til at besejre Den Første Orden.

22:00 Under Sandet DR1

Maj 1945, regnskabets time efter fem års besættelse. En flok unge tyske krigsfanger sendes ud til Vestkysten, hvor de beordres til at fjerne de over 2 millioner miner, som den tyske besættelsesmagt har placeret under sandet langs kysten. Med deres bare hænder, kravlende rundt i sandet, bliver drengene tvunget til at udføre det livsfarlige arbejde under ledelse af den danske militære kaptajn, Carl Leopold Rasmussen. Filmen er inspireret af autentiske hændelser. Man antager, at over 2000 tyske soldater blev sendt ud som ‘frivillige’ mineryddere og at hen ved 250 tyske soldater mistede livet, mens 600 af dem blev lemlæstet.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button