Månedsguides

Nyt på Viaplay i oktober 2021

Viaplay byder i oktober blandt andet på fem nye Viaplay Originaler. Det er blandt andet filmen SUEDI og serien Red Election

Filtrér oversigten

fredag 1. oktober
Suedi | Official Trailer (textad) | A Viaplay Original
Suedi | Official Trailer (textad) | A Viaplay Original
1 okt 2021
00:00

Suedi

Film | Drama Komedie
Læs omtale

Viaplay har 1. oktober premiere på en svensk originalfilm med titlen Suedi. Der er tale om en drama / komedie med Kardo Razzazi i hovedrollen.

Suedi – det handler den om

Hvad ville du gøre, hvis du fandt 30 millioner kr.? Da det sker for Mahmod, er han ikke i tvivl; han skaffer sig en ny identitet for at blive set som en rigtig svensker, eller som de siger i ghettoen: en Suedi.

lørdag 2. oktober
S.W.A.T. Season 5 Promo (HD)
S.W.A.T. Season 5 Promo (HD)
2 okt 2021
20:00

S.W.A.T. – Sæson 5

Serie | Action
Læs omtale

En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder.

søndag 3. oktober
Red Election | Official Trailer | A Viaplay Original
Red Election | Official Trailer | A Viaplay Original
3 okt 2021
00:00

Red Election

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Viaplays Originalserie ’Red Election’ byder på stærke navne, som det danske stjerneskud Victoria Carmen Sonne, højspændt drama og komplekse relationer. Den 3. oktober har serien på ti afsnit eksklusiv premiere på Viaplay.

Det handler Red Election om

En terrortrussel i London udgør den dramatiske kulisse for ’Red Election’, hvor den danske efterretningsagent Katrine (Victoria Carmen Sonne) og den britiske ditto Beatrice (Lydia Leonard) tvinges til at samarbejde i et desperat ræs mod tiden. Fanget i et net af løgne, mord og magtkampe indser de snart, at de ikke kan stole på nogen. Og er den dødbringende sammensværgelse i virkeligheden blot en lille del af en langt større masterplan?

Victoria Carmen Sonne om rollen i serien

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For det danske stjerneskud Victoria Carmen Sonne (’Psykosia’, ’Vinterbrødre’, ’Usynligt hjerte’) har det været en spændende udfordring at spille Katrine.

– Jeg syntes virkelig, det var interessant at være Katrine, fordi jeg følte, at jeg fik udforsket verden gennem øjnene på en person, der gennemgik en enorm personlig udvikling. Hun vokser indeni og undergår en forandring i hele serien, som jeg godt kunne lide, siger Victoria Carmen Sonne.

Victorias modspiller Lydia Leonard (’Margaret Thatcher: The Long Walk to Finchley’, ’The Fifth Estate’) fremhæver det hårde arbejde.

– Skuespillerne og produktionen har arbejdet superhårdt med en produktion, der på grund af Covid skulle sættes på pause i seks måneder og derefter genoptages og afsluttes i et nedlukket Dublin. Engagementet i arbejdet og i hinandens sikkerhed var en dybt forbindende oplevelse for os alle. Slutresultatet er en hyldest til det hårde arbejde. ’Red Election’ er en spionthriller, der stiller politiske, familiemæssige og følelsesmæssige relationer op mod hinanden i et katten efter musen-spil, siger hun.

’Red Election’ er instrueret af BAFTA-nominerede Jill Robertson (Harlots) og Paul Murphy (Death in Paradise, Doctor Who). Serien produceres af Veronika Eriksson og Christian Alveborg i Mopar Studios. Moreyba Bidessie og Jill Robertson er executive producer for A+E Networks. ’Red Election’ distribueres globalt af A+E Networks® International og produceres af Sveriges Mopar Studios.

Serien er skabt af Mopar Studios’ William Diskay og Jonas Fors sammen med Ola Norén, Roland Ulvselius og hovedforfatter Stephen Brady ( Stan lee’s a Luckey Man)

 

tirsdag 5. oktober
THE EQUALIZER Official Trailer (HD) Queen Latifah
THE EQUALIZER Official Trailer (HD) Queen Latifah
5 okt 2021
00:00

The Equalizer

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Robyn McCall er en mystisk tidligere CIA-agent, der trækker på en bred vifte af færdigheder for at forsvare uskyldige mennesker, der desperat har brug for en hjælpende hånd.

onsdag 6. oktober
Boligkøb i Blinde Viaplay
6 okt 2021
00:00

Boligkøb i Blinde

Reportage
Læs omtale

I Boligkøb i Blinde møder vi par og familier, som forgæves har ledt efter drømmeboligen – somme tider i flere år. Med deltagelsen i programmet er det slut med at lede, men til gengæld overlader familierne alle beslutninger – og alle deres penge – til et hold af eksperter, som påtager sig opgaven med at finde, købe, renovere og indrette det hjem, familien drømmer om.

Louise og Jonas og deres lille søn er en af familierne. De bor i et rækkehus i Viborg, men det er for lille, nu hvor Louise venter barn nummer to. Budgettet er stramt, men parret drømmer alligevel om et dejligt hus med have. For Louise og Jonas – og for de andre familier – bliver det første møde med deres nye hjem et kæmpe chok. De ser et hus, som trænger til mere end en kærlig hånd, og de kan ikke tro, at det nogensinde bliver et hjem. Det er her, eksperterne kommer på arbejde: De skal skabe en drøm ud af et mareridt.

Sæson 5 tager os igen rundt i hele Danmark, og det er meget forskellige huse, der får en makeover.

fredag 8. oktober
THE LAST VERMEER - Official Trailer (HD) - In Theaters November 20
THE LAST VERMEER - Official Trailer (HD) - In Theaters November 20
8 okt 2021
00:00

The Last Vermeer

Film | Drama
Læs omtale

Claes Bang og Roland Møller kan begge opleves i dette efterkrigsdrama. Joseph Piller (Claes Bang) efterforsker efter 2. verdenskrig kunstneren Meegeren (Guy Pearce), som mistænkes for at have solgt kunst til nazisterne. Men som eferforskningen skrider frem, bliver han mere og mere overbevist om den excentriske kunstners uskyld.

mandag 11. oktober
anne boleyn
11 okt 2021
00:00

Anne Boleyn

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

I 500 år er vi blevet fodret med en historie om Anne Boleyn: den koldhjertede, intrigante forfører, der fik Henrik VIII til at gifte sig med hende. Men vi har aldrig hørt hendes side af historien.

tirsdag 12. oktober
CSI: Miami - Sæson 1-10 Viaplay
12 okt 2021
00:00
Læs omtale

Løjtnant Horatio Caine holder hovedet koldt bag sine karakteristiske solbriller, mens han løser chokerende sager sammen med ekspert i ballistik Calleigh Duquesne og resten af det kriminaltekniske team.

torsdag 14. oktober
Operation Cannabis Viaplay
14 okt 2021
00:00

Operation Cannabis

Dokumentar
Læs omtale

Midt i den svenske landbrugsidyl dukker en gruppe mystiske mænd pludselig op hos den lokale isenkræmmer. De køber reservedele til dieselgeneratorer. Det er første tegn på, at et noget anderledes landbrug er ved at blive etableret. Gården kaldet Knipan tiltrækker sig snart politiets interesse på grund af det høje elforbrug. Da indsatsstyrken endelig slår til, bliver de mødt af en jungle af høje cannabisplanter. Det viser sig, at de har fundet Sveriges største hashdyrkning med over 3000 planter – og med forbindelse til det berygtede Backagänget i Göteborg. I Viaplay Originalen Operation Cannabis møder vi menneskene bag afsløringen og følger politiets arbejde med at finde hovedpersonerne bag dyrkningen.

Babylon Berlin: seizoen 3 | OFFICIAL TRAILER met Engelse ondertiteling | Lumière Series
Babylon Berlin: seizoen 3 | OFFICIAL TRAILER met Engelse ondertiteling | Lumière Series
14 okt 2021
00:00
Læs omtale

Berlin i de brølende 1920'ere – en grobund for kriminalitet og politik, sex og stoffer, frigørelse og ekstremisme. Her bliver den unge detektiv Gereon Rath fanget i mørke konspirationer…

tirsdag 19. oktober
Call the Midwife - Sæson 1-9 Viaplay
19 okt 2021
00:00
Læs omtale

Britisk dramaserie baseret på erindringer af Jennifer Worth. Serien forgår i det østlige London i 1950'erne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Death in Paradise Sæson 1-9 Viaplay
19 okt 2021
00:00
Læs omtale

Britisk / Fransk krimiserie der er optaget på øen Guadeloupe

Father Brown - Sæson 1-8 Viaplay
19 okt 2021
00:00
Læs omtale

Viaplay byder på den engelske krimiserie, der blev sendt første gang på britisk tv i 2013

Fint skal det være - Sæson 1-4 Viaplay
19 okt 2021
00:00
Læs omtale

Den britiske komedieserie havde britisk premiere i 1990, og det sidste afsnit løb over skærmen i 1995. Nu er den så på Viaplay

The Durrells Trailer  ITV
The Durrells Trailer ITV
19 okt 2021
00:00

The Durrells

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale
Baseret på selvbiografien af Gerald Durrell, naturforsker, rejsende og forfatter, der bosætter sig med sin familie på Korfu i 1930’erne efter sin fars død.
torsdag 21. oktober
Love Fraud (Season 1) Official Trailer
Love Fraud (Season 1) Official Trailer
21 okt 2021
00:00

Love Fraud

Dokumentar
Læs omtale

Jagten på en mand, der udnyttede intetanende, kærlighedssøgende kvinder. På fire afsnit.

fredag 22. oktober
Split Official Trailer 1 (2017) - M. Night Shyamalan Movie
Split Official Trailer 1 (2017) - M. Night Shyamalan Movie
22 okt 2021
00:00

Split

Film | Thriller
Læs omtale

Kevin (James McAvoy) er en talentfuld, men splittet, mand med 23 forskellige personligheder. Hans psykiater har en anelse om, at der er endnu en personlighed, der ikke er blevet realiseret, men som vil overskygge de andre.

Se flere filmtitler nedenfor, blandt andet masser mere gys og uhygge til Halloween!

The Blacklist Season 9 HD Trailer
The Blacklist Season 9 HD Trailer
22 okt 2021
20:00
Læs omtale

Vi følger FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiske omstændigheder møder det kriminelle geni, Red. Sammen bekæmper de nogle af verdens farligste forbrydere.
Afsnit udgives kl. 20:00 på Viaplay

søndag 24. oktober
SORT OF - Official trailer
SORT OF - Official trailer
24 okt 2021
00:00

Sort of – Sæson 1

Serie | Drama
Læs omtale

Sexet bartender på en LGBTQ -bar, det yngste barn i en stor pakistansk familie og babysitter for en hipster-familie. Sort Of er en hjertevarm serie om Sabi Mehboob (Bilal Baig), en fluid millenial, der forsøger at finde sig selv. Da Sabis bedste ven tilbyder muligheden for at flytte til det "mest queer sted i solsystemet", beslutter Sabi i stedet at blive og tage sig af børnene, de passer, efter at deres mor har været ude for en alvorlig cykelulykke.

mandag 25. oktober
Degrassi: The Next Generation - Sæson 1-9 Viaplay
25 okt 2021
00:00
Læs omtale

Degrassi: The Next Generation er den canadiske ungdomsserie der nærmest har kørt i flere genereation. Sæson 1-9 af The Next Generation rammer Viaplay

tirsdag 26. oktober
Chapelwaite Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
Chapelwaite Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
26 okt 2021
00:00

Chapelwaite

Serie | Drama Gyser | Seriepremiere
Læs omtale

Chapelwaite er titlen på en ny drama/gyser serie på Viaplay, der får premiere 26. oktober. Serien på 10 episoder er baseret på en novelle af Stephen King.

Chapelwaite – det handler den om

Chapelwaite foregår i 1850’erne og følger Charles Boone, der konfronterer de hemmeligheder, der har plaget hans familie i generationer.  Adrien Brody spiller rollen som Captain Charles Boone.

onsdag 27. oktober
Til døden skiller os ad Viaplay
27 okt 2021
00:00
Læs omtale

Viaplay Originalen Til døden skiller os ad er en krimidokumentar, der tager sagen op om en stjerneadvokat, der udsættes for et attentatforsøg i sin trappeopgang i Stockholm, men overlever med alvorlige skudsår efter en desperat kamp med morderen. Det, der i starten ligner et mafiaopgør, viser sig snart at have en næsten usandsynlig baggrund. Sporene peger på en kvindelig tidligere appeldommer, der har været involveret i flere bitre retssager mod stjerneadvokat Henrik Olsson Lilja.

Flere serier i oktober på Viaplay
Skønne ombygninger S5-6
Premiere 20. oktober

Murder in the Bayou
Premiere 21. oktober

Mr. Bean S1
Premiere 27. oktober

Flere film i oktober på Viaplay

Regression
Kommer 1. oktober

The Hummingbird Project
Kommer 1. oktober

Clueless
Kommer 1. oktober

Never Rarely Sometimes Always
Kommer 2. oktober

Terminator Salvation
Kommer 2. oktober

Tears of the Sun
Kommer 8. oktober

Dredd
Kommer 8. oktober

Billy Elliot
Kommer 8. oktober

Mortal Instruments: City of Bone
Kommer 9. oktober

Revolver
Kommer 9. oktober

Robert the Bruce
Kommer 9. oktober

Eagle Eye
Kommer 15. oktober

Four Brothers
Kommer 15. oktober

Tooth Fairy
Kommer 15. oktober

Eddie the Eagle
Kommer 15. oktober

The Big Year
Kommer 15. oktober

Paradise Hills
Kommer 15. oktober

Silk Road
Kommer 16. oktober

Ben-Hur
Kommer 17. oktober

Everest
Kommer 17. oktober

Happiest Season
Kommer 22. oktober

Paranormal Activity (2007)
Kommer 22. oktober

Leatherface
Kommer 22. Oktober

Hannibal
Kommer 22. Oktober

Happy Death Day
Kommer 22. Oktober

The Purge
Kommer 22. Oktober

Red Dragon
Kommer 22. oktober

The Witch
Kommer 22. oktober

Let Me In
Kommer 22. oktober

Babadook
Kommer 22. oktober

2 Hearts
Kommer 23. oktober

The Magnificent Seven
Kommer 24. Oktober

Freaky
Kommer 29. oktober

Akira
Kommer 29. oktober

The Host (Gwoemul)
Kommer 29. oktober

Jumanji: Welcome to the Jungle
Kommer 30. oktober

Alone
Kommer 30. oktober

Spider-Man
Kommer 31. oktober

Spider-Man 2
Kommer 31. oktober

HBO Max til 39,50 / måned - 50% Rabat for altid - Bestil her (reklame-link)
Tilbuddet gælder til 30/11 for nye kunder. 50 % af normal månedspris intro tilbud.

I samme kategori

Back to top button