Månedsguides

Nyt på Viaplay i November 2021

Viaplay byder efterårshyggen velkommen med underholdning for både store og små. I denne måned lanceres fire nye Viaplay Originaler, 72 film og markerer Verdens Diabetes Dag med gallaen Beat Diabetes – Kampen for livet. Bemærk størstedelen af filmene har vi en liste under premiereguiden.

Filtrér oversigten

mandag 1. november
John Wick: Chapter 2 Viaplay
1 nov 2021
00:00

John Wick: Chapter 2

Film | Action
Læs omtale

Keanu Reeves er tilbage i topform som lejemorderen John Wick, der aldrig får lov at gå på pension.

John Wicks (Keanu Reeves) pensionist-tilværelse bliver afbrudt, da han igen må drage ud for at få hævn, foranlediget af D’Antonio. Wick tager til Rom, hvor han forsøger at henrette D'Antonios rival og søster Gianna (Claudia Gerini). Da mordet mislykkes, får Wick en gruppe livsfarlige mordere på nakken. Han er tvunget til at bruge alle sine kontakter og alle sine evner til at besejre dem og hævne sig på den mand, der forrådte ham.

tirsdag 2. november
The Trick Viaplay
2 nov 2021
00:00

The Trick

Film | Thriller
Læs omtale

Hvad gør man, når tiden løber ud mod en usynlig fjende? Viaplay Originalen ’The Trick’ fortæller historien om “Climategate Scandal” fra 2009, hvor en mediestorm undergravede tilliden til videnskaben, og et helt årtis holdning til ??klimaforandringernes indvirkning gik til spilde. Den nye konspirationsthriller, ’The Trick’, skrevet af BAFTA-nominerede Owen Sheers, har premiere 2. november på Viaplay.

Den nye Viaplay Original ’The Trick’ er baseret på virkelige begivenheder og handler om den uberettigede forfølgelse af den verdensberømte professor ved University of East Anglia, Phil Jones, (Jason Watkins – Line of Duty, The Crown) og hans kone Ruth (Victoria Hamilton – Doctor Foster, The Crown). Hun støttede sin mand i hans kamp for at rense sit eget navn og videnskaben, da han blev offer for en international pressestorm og for cyberterrorisme i 2009.

– Det er sjældent, at et drama sammenfletter det personlige og det alment vedkommende på en så overbevisende måde. Det presserende behov for at imødegå virkningerne af den globale opvarmning forsvinder ikke, og forskningen i tilknytning til dette projekt har været saglig. Det er et privilegium at spille den brillante videnskabsmand, Phil Jones, hvis egen private verden var så truet udefra, og hvis forskning og indsats har været så vigtig globalt for at bekæmpe virkningerne af klimaforandringerne, siger Jason Watkins.

Ud over Jason Watkins og Victoria Hamilton i hovedrollerne, medvirker George MacKay (1917, Pride), Jerome Flynn (Game of Thrones, Ripper Street), Adrian Edmondson (The Pact, Save Me), Aneirin Hughes (Hinterland, Keeping Faith), Pooky Quesnel (The A Word, The Offer), Richard Elfyn (The Pact), Rhashan Stone (Keeping Faith, Finding Alice), Justin Salinger (Hanna), Tara Divina (Line of Duty) og David Calder (Time, The Hatton Garden Job).

’The Trick’ er skrevet af Bafta-nominerede Owen Sheers (The Snow Spider, Aberfan: The Green Hollow). Filmen er produceret af Adrian Bate (Eternal Beauty, Keeping Faith) Vox Pictures, Ben Irving (Silent Witness, His Dark Materials) for BBC og instrueret af Bafta-prisvindende Pip Broughton (Keeping Faith, Aberfan: The Green Hollow) foranlediget af Piers Wenger, direktør for BBC Drama og Charlotte Moore, Chief Content Officer, BBC.

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Nordens førende streamingvirksomhed, har tilsluttet sig Science Based Targets Initiative (SBTi), et internationalt partnerskab i den private sektor, hvis ambition er at følge Parisaftalens målsætning om ikke at øge jordens gennemsnitlige temperatur mere end 1,5 grader. Som et resultat udvikler NENT Group en strategi for at reducere C02-udslippet fra sin drift og forsyningskæde i de kommende år.

’The Trick’ har premiere 2. november på Viaplay.

Vida – sæson 2
2 nov 2021
00:00

Vida – sæson 2

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

To mexicansk-amerikanske søstre fra East LA er nødt til at vende tilbage til deres gamle nabolag, hvor de bliver konfronteret med fortiden og den overraskende sandhed om deres mors identitet.

onsdag 3. november
linse paa tur viaplay
3 nov 2021
00:00

Linse på tur

Underholdning
Læs omtale

Linse er på tur i Danmark og møder i hvert afsnit en store dansk personlighed, som hun skal bo sammen med i to dage og lære bedre at kende. Det bliver to dage med grin, alvorssnak og overraskelser.

Blandt navnene vi møder er Henrik Qvortrup, Oliver Bjerrehus og Inger Støjberg.

Miami Vice Viaplay
3 nov 2021
00:00

Miami Vice

Serie | Krimi
Læs omtale

Det umage par Crockett og Tubbs, to politibetjente, slår sig sammen for at fange narkosmuglere i Miami.

torsdag 4. november
The Newsreader | Official Trailer
4 nov 2021
00:00

The Newsreader

Serie | Drama
Læs omtale

En ambitiøs journalist og en stjerneskribent, kendt for at være "vanskelig", slår sig sammen for at overleve på en hektisk nyhedsredaktion i 1986.

søndag 7. november
KIN | Official Trailer | A Viaplay Original
7 nov 2021
00:00

KIN

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Den 7. november har Viaplay premiere på Originalserien ’Kin’ – et stjernespækket irsk mafiadrama med internationale superstjerner som Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself) og Ciarán Hinds (Red Sparrow).

Kin’ er en klassisk fortælling om blodsbånd, kærlighed og loyalitet og følger en Dublin-familie, der bliver draget ind i en David mod Goliat-konflikt mod et magtfuldt kartel. Alle otte afsnit frigives samtidigt på Viaplay.

Kin – Det handler den om

I ’Kin’ følger vi familien Kinsella, en af ​​Dublins lokale klaner, som bliver draget ind i en konflikt med det magtfulde Cunningham-kartel, som de umuligt kan vinde. Familiens overhovedes, Frank Kinsellas (Aidan Gillen), iltre søn starter et skænderi med en af ​​Cunninghams mænd om narko-territorium; en konflikt der udarter sig til en krig, som truer med at knuse Kinsella-klanen.

– Frank vil ikke ofre sine familiemedlemmers liv for at holde sammen på imperiet, men han kommer helt sikkert til at tage sig friheder. Det handler ikke om et patologisk behov for at have magt. Han ved, at han ved bedst. Han ved, hvad der er det rigtige at gøre, siger Aidan Gillen om sin karakter.

Konflikten ser ud til at starte en blodig spiral af hævn og sorg. “Lov mig, at den, der dræbte ham, kommer til at betale for det,” siger Clare Dunnes karakter Amanda Kinsella. Svaret fra den rivaliserende klans patriark, Eamon Cunningham (Ciarán Hinds), er klart: “Du har ingen anelse om, hvad du har startet”.

– Det handler om kærlighed, loyalitet og om, hvordan man heler ovenpå store ting: historien, parforhold og indre følelsesmæssigt kaos. Sorgen efter at have mistet et barn er stor og dyb. Da jeg gik ind i det som skuespiller, indså jeg, at det ikke kun handler om chok og sorg. Det kan også bestå af selvbebrejdelser, stillen spørgsmål, benægtelse og ønsketænkning. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage, siger Clare Dunne.

Rollelisten i ’Kin’ er spækket med både irske og internationale superstjerner såsom Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself), Ciarán Hinds (Game of Thrones), Sam Keeley (The Cured), Emmett Scanlan (Peaky Blinders) og Maria Doyle Kennedy (Outlander). Serien er instrueret af den anerkendte Diarmuid Goggins (Tavse vidner, 6Degrees) og er skrevet af Peter McKenna (Red Rock)

mandag 8. november
Fangerne på Fortet - 2021 Viaplay
8 nov 2021
00:00

Fangerne på Fortet – 2021

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Så er det igen tid til nye gæster på fortet. Alle sæsonens 8 programmer er klar på Viaplay fra premieredagen. Det er i denne sæson slut med de karakteristiske tigere, Monique og hendes tigerhoved. Der er nemlig ikke længere dyr med i produktionen.

Afsnit 1

Politikerne Pia Kjærsgård og Karen Ellemann kæmper side om side med chefredaktør Henrik Qvortrup. De skal dyste mod influencer og blogger Mascha Vang, tv-vært Kristian Bech og den kageglade tv-vært Micki Cheng.

Afsnit 2

Der bliver kamp til stregen, når skuespillerne Ditte Ylva og Anne-Sofie Espersen i selskab med sanger Mark Linn skal dyste mod kagenørderne Tobias Hamann og Ditte Julie Jensen, som har Bryggens Gengiz med på holdet.

Afsnit 3

Kan vennerne fra Bryggen Linse Kessler og make-up artist Moster Niller samt personlig træner Kira Eggers slå ekshåndboldspiller Lars Ramussen, håndboldspiller Kristina ”Mulle” Kristiansen og twerk queen Louise Kjølsen?

Afsnit 4

Håndboldekspert Daniel Svensson kæmper side om side med tidligere minister Mai Mercado og tv-vært Sara Lygum. Men kan de stå distancen, når de møder de morgenfriske tv-værter Steen Langeberg, David Gudager og Cecilie Hother?

Afsnit 5

Forsidefruerne Tina Lund og Jackie Navarro samt tidligere fodboldspiller Allan Nielsen dyster mod tidligere professionel fodboldspiller Kasper Fisker, podcastvært Stephanie Fisker og influencer Mette Marie Lei Lange.

Afsnit 6

Der er fart over feltet, når de to tidligere professionelle cykelryttere Jesper Skibby og Jens Veggerby indtager Fort Boyard i selskab med bomstærke dessertkok Christel Pixi. Men de får det ikke nemt.

Afsnit 7

Den sprudlende realitystjerne Philip May og de to unge youtubere Signe Kragh og Frederik Trudslev dyster mod professionel danser Frederik Nonnemann, den unge model Oliver Bjerrehuus og tv-vært Rikke Gøransson.

Afsnit 8. Sæsonafslutning

Denne sæson slutter med et ægte jysk brag af en dyst, når team Dansktoppen skal kæmpe imod den sønderjyske familie fra Årgang 0.

onsdag 10. november
Nord og Syd - Sæson 1-2 Viaplay
10 nov 2021
00:00
Læs omtale

Den klassiske dramaserie

torsdag 11. november
Deadly Cults - Sæson 1-2 Viaplay
11 nov 2021
00:00
Læs omtale

It recounts each case through interviews with the investigators, former cult members, and family and friends closest to the victims.

Hell on Wheels Sæson 1-5 Viaplay
11 nov 2021
00:00
Læs omtale
søndag 14. november
Betraying the Badge
14 nov 2021
00:00

Betraying the Badge

Dokumentar
Læs omtale

Forskruede historier om korrupte betjente der bruger deres politiskilte til at slippe af sted med skumle gerninger.

Dark Side of the Ring - Sæson 1-2 Viaplay
14 nov 2021
00:00
Læs omtale
The Wrestlers Viaplay
14 nov 2021
00:00

The Wrestlers

Dokumentar
Læs omtale

Hardcore-musiker og indædt wrestling-fan Damian Abraham rejser verden rundt for at dokumentere de levende, fascinerende og bizarre subkulturer inden for professionel wrestling.

between musk and mars
14 nov 2021
00:00
Læs omtale

Elon Musk forsøger at etablere et sted, mennesker kan bo på Mars, men han ødelægger en bosættelse på Jorden undervejs.

megan markle escaping the crown
14 nov 2021
00:00
Læs omtale

Da Meghan Markle giftede sig med prins Harry, så det ud som om, at hun havde alt. Men mindre end to år efter sit eventyrbryllup overvejer hun at vende ryggen til det hele. Hvordan kunne det gå så galt?

tirsdag 16. november
Masterchef Jul 2021 Viaplay
16 nov 2021
00:00

Masterchef Jul 2021

Underholdning
Læs omtale

Julen står for døren i MasterChef-køkkenet, hvor Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke – flankeret af en lang række gæstedommere – inviterer indenfor til en helt ny sæson af MasterChef Jul!

Walker Season 2 Promo
16 nov 2021
00:00

Walker – Sæson 2

Serie | Action | Ny Sæson
Læs omtale

CW serie

onsdag 17. november
Tornfuglene Viaplay
17 nov 2021
00:00

Tornfuglene

Serie | Drama
Læs omtale

En præst og hans sognebarn har forbudte følelser for hinanden i Golden Globe-dramaet Tornfuglene. Kærligheden varer i flere årtier og viser sig at være større end selv hans tro og kærlighed til kirken.

fredag 19. november
MY BETTER HALVES - digitalt køb 14. juni / digitalt leje og DVD 28. juni
19 nov 2021
00:00

My Better Halves

Film | Komedie
Læs omtale

Bestseller-detektivforfatteren Charles (Dan Stevens) er blevet ramt af lammende skrivekramper. I sin søgen efter inspiration inviterer han den excentriske mystiker Madame Arcati (Judi Dench) hjem for at gennemføre en seance. Men hans plan går galt, da hun ved et uheld fremmaner hans afdøde ekskones ånd.

lørdag 20. november
Mumitroldene - Sæson 1 Viaplay
20 nov 2021
00:00
Læs omtale
torsdag 25. november
Amagermanden Viaplay
25 nov 2021
00:00

Amagermanden

Dokumentar
Læs omtale

To drab og seks voldtægter – Dét er, hvad Danmarks farligste serieforbryder, Amagermanden, er dømt for. Men kan Amagermanden kobles på flere forbrydelser end dem, vi kender til?

Nye tips og hidtil ukendte kilder har på ny vakt tidligere efterforsker og journalist Sebastian Richelsens interesse. En ukuelig trang til at forstå, hvordan en på overfladen almindelig og vellidt familiefar og fodboldtræner kan begå så grusomme forbrydelser, har ført til timevis af podcast, foredrag og en bog om netop Amagermanden og hans liv.

Igennem årenes løb er der dukket flere nye spor op i sagen. Spor, som Sebastian nu har sat sig for at forfølge. Jagten på svar bringer Sebastian ind i et af Amagers mest lukkede miljøer, hvor han støder på kilder, der aldrig før har udtalt sig, og dykker ned i nogle af de mørkeste sager i dansk kriminalhistorie.

CSI: Vegas – Sæson 1
25 nov 2021
00:00

CSI: Vegas – Sæson 1

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

CSI Vegas får premiere på Viaplay 25. november

søndag 28. november
The Box | Teaser | A Viaplay Original
28 nov 2021
00:00

The Box

Serie | Seriepremiere
Læs omtale

’The Box’ er et psykologisk krimidrama med overnaturlige elementer, der følger Kansas City politibetjent Sharon Pici (Anna Friel), som bliver draget ind i en politiefterforskning, der hurtigt udvikler sig til et mareridt, hvor man ikke ved, hvad der er sandhed eller drøm. Alexander Karim spiller hendes partner Lovell, og Peter Stormare spiller politichefen Jed.

Dramaserien i syv dele er skabt af hovedforfatteren og showrunneren Adi Hasak, der står bag hits som Shades of Blue og Eyewitness, og den er instrueret af Steve Shill (Dexter, The Wire, Sopranos).

’The Box’ er en engelsksproget produktion med en international rollebesætning. Serien er optaget i teaterarenaen Cirkus, der ligger i Stockholm, hvor det svenske team (Viaplay Studios) byggede en autentisk amerikansk politistation ned i mindste detalje med omklædningsrum, kontorer, forhørsrum og meget mere.

tirsdag 30. november
Saving Hope - Sæson 1-5 Viaplay
30 nov 2021
00:00
Læs omtale

A supernatural medical drama that centers on the lives of the doctors and nurses of Hope Zion Hospital.

Flere film på Viaplay i november

Pusher 1, 2 og 3 (1 november)
Flaskepost fra P (1 november)
Journal 64 (1 november)
Kvinden i buret (1 november)
Spies & Glistrup (1 november)
Klovn the Movie (1 november)
Klovn Forever (1 november)
Terkel I knibe (1 november)
9. april (1 november)
Alle for Én, To og Tre (1 november)
Fasandræberne (1 november)
Jagten (1 november)
Second Act (1 november)
Assassins (1 november)
The King of Staten Island (5 November)
Chicago (5 november)
The King’s Speech (5 november)
Kajillionaire (6 november)
City of Lies (12 november)
Catch Me If You Can (12 november)
Den engelske patient (12 november)
Boogie Nights (12 november)
All My Life (13 november)
Too Soon (14 november)
Focus (15 november)
Flight (18 november)
The Lookout (18 november)
No Sleep Til Christmas (19 november)
Ghosting: The Spirit of Christmas (19 november)
The Christmas Setup (19 november)
The Christmas Ball (19 november)
A New York Christmas Wedding (19 november)

Swept Up by Christmas (19 november)
A Christmas Mission (19 november)
Christmas Ever After (19 november)
Christmas Unwrapped (19 november)
Christmas at Maple Creek (19 november)
Cooking Up Christmas (19 november)
Four Cousins and a Christmas (19 november)
Happy Christmas (19 november)
Run Hide Fight (20 november)
Grinchen – Julen er stjålet (20 november)
The Aviator (20 november)
Unknown (22 november)
100% Ulv (26. november)
Crisis (26 november)
Everybody’s Fine (26 november)
Fars fede juleferie (26 november)
Julemandens bror (26 november)
Jack Frost (26 november)
Winter’s Tale (26 november)
Pale Rider (26 november)
A Very Harold & Kumar Christmas (26 november)
Den tid på året (26 november)
Just Friends (26 november)
Mirror Mirror (26 november)
The BFG (26 november)
My Dad’s Christimas Date (27. november)
RocknRolla (29 november)
Jupiter Ascending (29 november)
Agent Catwalk (29 november)

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button