Streamingnyt

Nyt på Viaplay i august 2021

August på Viaplay byder på et væld af film- og seriepremierer, hvor der er noget for enhver smag. Ny Ted Danson serie har premiere og der er et par nye Viaplay originalserier.

Filtrér oversigten

søndag 1. august
Speechless - Official Trailer
Speechless - Official Trailer
1 aug 2021
00:00

Speechless – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Familien DiMeo flytter til en ny by for at starte forfra. Igen. De fleste i familien er utilfredse, men ikke Maya, den bestemte mor; hun er helt sikker på, at alt bliver helt perfekt.

Race to perfection Viaplay
1 aug 2021
00:00
Læs omtale

Fejring af 70-års jubilæet for verdens største racerløb Formel 1. Med enestående adgang til hele F1-arkivet giver denne serie dig de bedste øjeblikke, personligheder og rivaliseringer fra de sidste 70 år.

Sportsdokumentar på 7 afsnit.

mandag 2. august
American Housewife Disney
2 aug 2021
00:00
Læs omtale

Katie er en helt almindelig mor, der bor i en ualmindelig by. Alle lader til at leve perfekte luksusliv. Med en stor portion humor gør hun alt, for at hendes familie ikke skal føle sig udenfor.

tirsdag 3. august
Houdini - Sæson 1 Viaplay
3 aug 2021
00:00

Houdini – Sæson 1

Serie | Drama
Læs omtale

Houdini er en miniserie skrevet af Nicholas Meyer og instrueret af Uli Edel. Serien spiller Adrien Brody som Harry Houdini og indeholder livet til den legendariske illusionist og flugtkunstner fra fattigdom til verdensomspændende berømmelse.

onsdag 4. august
Notting Hill Viaplay
4 aug 2021
00:00

Notting Hill

Film | Drama
Læs omtale

William er indehaver af en boghandel, og det er blot endnu en håbløs dag for vores ven, da filmstjernen Anna Scott træder ind i hans butik, og bogstaveligt talt vender op og ned på hans tilværelse!

torsdag 5. august
Fargo Season 4 Trailer | Rotten Tomatoes TV
Fargo Season 4 Trailer | Rotten Tomatoes TV
5 aug 2021
09:00

Fargo – sæson 4

Serie | Drama
Læs omtale

Tv-serien, Fargo, er Noah Hawleys viderefortolkning af Coen-brødrenes prisvindende film fra 1996. Den fjerde sæson udspiller sig i 1950’ernes Kansas City, hvor to rivaliserende, kriminelle bander kæmper om at få en bid af “den amerikanske drøm”. Chris Rock spiller Loy Cannon, lederen af den afroamerikanske bande, og Tommaso Ragno spiller rivalen, Donatello Fadda, lederen af den italienske mafia. Blandt det øvrige cast finder man Jessie Buckley (Chernobyl) og Timothy Olyphant (Deadwood).

fredag 6. august
Palm Springs - Trailer (Official) • A Hulu Original Film
Palm Springs - Trailer (Official) • A Hulu Original Film
6 aug 2021
00:00

Palm Springs

Film | Komedie
Læs omtale

Nyles er en sorgsløs mand, som ved et bryllup i Palm Springs møder Sarah – en modvillig brudepige, som kun ønsker aftenen overstået. Desværre lader det til, at de hænger på hinanden, eftersom festen kører i ring.

lørdag 7. august
LITTLE MONSTERS Trailer (2019)
LITTLE MONSTERS Trailer (2019)
7 aug 2021
00:00

Little Monsters

Film | Komedie
Læs omtale

Little Monsters is a 2019 zombie comedy film written and directed by Abe Forsythe, starring Lupita Nyong'o, Alexander England, Kat Stewart, Diesel La Torraca and Josh Gad.

søndag 8. august
Final Portrait Viaplay
8 aug 2021
00:00

Final Portrait

Film | Drama
Læs omtale

I 1964 tager den amerikanske forfatter og kunstelsker James Lord på en lille tur til Paris og bliver spurgt af sin ven, den verdenskendte kunstner Alberto Giacometti, om at sidde model til et portrætmaleri.

tirsdag 10. august
James Informs Ray's Family Of His Missing - SEAL Team 4x04
James Informs Ray's Family Of His Missing - SEAL Team 4x04
10 aug 2021
00:00

Seal Team – Sæson 4

Serie | Action | Ny Sæson
Læs omtale

SEAL Team er et militær-drama, hvor vi følger et elite SEAL-team, som bliver udsendt på hemmelige og farlige missioner, hvor de udviser urokkelig patriotisme og frygtløs dedikation, selv mod frygtelige odds. Vi er tæt på teamets både personlige, men også professionelle liv i eliteenheden Navy SEALs.

torsdag 12. august
Vita & Virginia Trailer #1 (2019) | Movieclips Indie
Vita & Virginia Trailer #1 (2019) | Movieclips Indie
12 aug 2021
00:00

Vita & Virginia

Film | Drama
Læs omtale

Historien om kærlighedsaffæren mellem societyløven og forfatteren Vita Sackville-West og det litterære ikon Virginia Woolf. Vita Sackville-West er gift med en diplomat og nægter at lade sig begrænse af sit ægteskab. Da hun møder den dygtige, men plagede Virginia Woolf i 1922, bliver hun omgående tiltrukket, og de indleder en lidenskabelig romance, som forandrer dem begge og påvirker Woolfs forfatterskab grundlæggende.

fredag 13. august
Drive Viaplay
13 aug 2021
00:00

Drive

Film | Krimi
Læs omtale

En stuntmand i Hollywood om dagen, og en chauffør under brutale røverier om natten. Driver er en enspænder, men han forelsker sig alligevel i naboen, den smukke Irene.

Breach Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
Breach Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
13 aug 2021
00:00

Breach

Film | Action
Læs omtale

En hærdet mekaniker skal holde sig vågen og vedligeholde et rumskib, der er flygtet fra den døende planet Jorden med et par tusinde heldige sjæle ombord – menneskehedens sidste. Desværre er menneskerne ikke de eneste på skibet, da et formskiftende væsen, hvis eneste mål er at dræbe så mange som muligt, har taget ophold. Besætningen skal tænke hurtigt for at stoppe truslen, før den ødelægger menneskeheden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
lørdag 14. august
THE GLORIAS Trailer 2 (2020) Alicia Vikander, Julianne Moore, Drama Movie
THE GLORIAS Trailer 2 (2020) Alicia Vikander, Julianne Moore, Drama Movie
14 aug 2021
00:00

The Glorias

Film | Drama
Læs omtale

En film baseret på det feministiske ikon Gloria Steinems erindringer, der fortæller historien om hendes barndoms indflydelse på livet som forfatter og aktivist for kvinders rettigheder over hele verden.

søndag 15. august
Café Society Viaplay
15 aug 2021
00:00

Café Society

Film | Komedie
Læs omtale

New York i 1930’erne. Bobby har brug for luftforandring og er desperat for at komme væk fra sine emsige forældre, sin gangsterbror og familiens juvelerforretning.

mandag 16. august
The Republic of Sarah | Important | Season Trailer | The CW
The Republic of Sarah | Important | Season Trailer | The CW
16 aug 2021
00:00

The Republic of Sarah

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

En massiv åre af et værdigfuldt metal opdages under den idylliske by Greylock, New Hamshire. Mineselskabet Lydon vil udvinde metallet og udslette byen, men det vil den oprørske lærer Sarah sætte en stopper for.

torsdag 19. august
Coco før Chanel Viaplay
19 aug 2021
00:00

Coco før Chanel

Film | Drama
Læs omtale

Audrey Tautou giver her en fantastisk stærk skildring af den legendariske modeskaber Coco Chanel.

lørdag 21. august
Waiting for the Barbarians Viaplay
21 aug 2021
00:00
Læs omtale

En fredsdommer fører opsyn med en lille bosættelse, men da han ser, hvordan hans landsmænd behandler fremmede, begynder han at stille spørgsmålstegn ved, hvor hans egen loyalitet ligger.

søndag 22. august
Zebrarummet Viaplay
22 aug 2021
00:00

Zebrarummet

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Den nye originalserie, ‘Zebrarummet’, får premiere den 22. august på Viaplay. I ‘Zebrarummet’ får vi et indblik i magtspillet på en eksklusiv kostskole for samfundets elite – og dets konsekvenser. ‘Zebrarummet’ er baseret på en original idé af Henrik Schyffert og Gustaf Skördeman, og i rollerne ses blandt andre Aliette Opheim, Henrik Schyffert, Valter Skarsgård, Alva Bratt, Amanda Lindh, Maxwell Vaz og Edvin Endre.

En elev fra den traditionsrige kostskole Tuna Kvarn findes død; et mysterium som omgærdes af kompakt tavshed fra skolens privilegerede, unge klientel. Tæt på Tuna Kvarn ligger den kommunale Holmered Skole, som hurtigt udpeges som kilden til tragedien. Nu rettes omverdenens øjne mod de to skoler, og da en video fra Tuna Kvarns nedværdigende initieringsritualer lægges ud på de sociale medier, sættes uanede mekanismer i gang.

“Det var sjovt at arbejde med disse skuespillere, som jeg beundrer. Så mange talentfulde unge mennesker, som var fantastiske at lære at kende,” siger Edvin Endre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Zebrarummet’ er et spændingsdrama om en kostskole for de privilegerede, men også en fortælling om at have ulige forudsætninger i livet, om kulturelle sammenstød og magtspil, om hvad folk er villige til at gøre for at nå deres drømme, og om hvordan strukturer i samfundet reproduceres. Serien er baseret på en original idé af Henrik Schyffert og Gustaf Skördeman. Foruden Henrik Schyffert ser vi i rollerne blandt andre Edvin Endre, Aliette Opheim, Valter Skarsgård, Alva Bratt, Maxwell Vaz, Tiam Miladi, Wilma Lidén, Amanda Lindh, Adja Krook og Aviva Wrede.

“Det absolut sjoveste har været at arbejde med alle de vildt fantastiske unge skuespillere, der har investeret tusind procent i arbejdet; ikke mindst de unge talenter, jeg ikke tidligere har mødt, såsom Tiam Miladi, Adja Krook og Alva Bratt. Jeg synes denne serie for en stor del handler om grænserne for, hvad der er acceptabel menneskelig adfærd, og hvor langt mennesker med magt og privilegier er villige til at skubbe grænserne. Manuskriptforfatter Michaela Hamilton er utrolig god til at skildre situationer indenfor denne verden, og man mærker, at hun ved, hvad hun taler om,” siger instruktør Andrea Östlund.

Viaplay Originalen ‘Zebrarummet’ er instrueret af Andrea Östlund, Erik Eger og David Berron og produceret af Heidi Rydbeck. Manuskriptforfatter Michaela Hamilton har skrevet seks af episoderne, de resterende to er skrevet af Erik Eger, Gustaf Skördeman, Anna Platt og Fredrik Agetoft. ‘Zebrarummet’ er produceret af Jarowski og Brommamamma sammen med co-producent Film i Väst og distribueres internationalt af Banijay Rights.

‘Zebrarummet’ består af otte episoder og har premiere den 22. august på Viaplay.

tirsdag 24. august
YOUNG ROCK Trailer # 2 (NEW, 2021) Dwayne Johnson, Lexie Duncan
YOUNG ROCK Trailer # 2 (NEW, 2021) Dwayne Johnson, Lexie Duncan
24 aug 2021
00:00

Young Rock – Sæson 1

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Young Rock er en ny komedie-serie, som er inspireret af den kendte wrestler og skuespiller Dwayne Johnsons liv. Dwayne 'The Rock' Johnson spiller selv med i serien, som er en coming-of-age komedie, der afslører de nøglemomenter i Johnsons barndom og ungdom, som var medvirkende til at forme ham som ét af verdens mest kendte og elskede ikoner.

torsdag 26. august
McLeod's Daughters - Sæson 1-8 Viaplay
26 aug 2021
00:00
Læs omtale

McLeods døtre er en australsk drama- og tv-serie

fredag 27. august
Synchronic Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
Synchronic Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
27 aug 2021
00:00

Synchronic

Film | Scifi
Læs omtale

To reddere fra New Orleans bliver kaldt ud til en række bizarre og blodige ulykker med forbindelse til noget designernarko med overnaturlige bivirkninger.

lørdag 28. august
STAGE MOTHER Trailer (2020) Lucy Liu, Comedy Movie
STAGE MOTHER Trailer (2020) Lucy Liu, Comedy Movie
28 aug 2021
00:00

Stage Mother

Film | Drama
Læs omtale

Stage Mother er en canadisk komediedramafilm fra 2020 instrueret af Thom Fitzgerald, fra et manuskript af Brad Hennig

søndag 29. august
Threesome | Official Trailer | A Viaplay Original
Threesome | Official Trailer | A Viaplay Original
29 aug 2021
00:00

Threesome

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Threesome er titlen på en ny Viaplay originalserie, der beskrives som en romantisk ungdomsserie, som behandler aktuelle emner som kærlighed, sex og forræderi.

Hvor ødelæggende kan en trekant være for et forhold? Det unge par David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) oplever for alvor dette, da de ender i seng sammen med den kunststuderende Camille (Alma Jodorowsky) efter en våd aften i byen. I situationen virker det hele så spændende, men da Siri vågner op næste morgen og ser sin sovende kæreste holde om Camille, vokser en jalousi inde i hende, der viser sig at være vanskelig at kontrollere. Fra dét øjeblik begynder hun for alvor at sætte spørgsmålstegn ved både sit forhold til David, men også sine egne mål i livet.

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den professionelle danser John, der trækkes ind i Siri og Davids forhold, da det er allermest svingende:

”At finde ud af, hvem John var i den verden, som Lisa Linnertorp har skabt, var som terapi for mig. Det var meget befriende at kunne bringe ham til live som skuespiller sammen med den utroligt talentfulde Matilda. Dét, sammen med det faktum, at vi filmede med et imponerende hold, var guld”, siger Lucien.

Den franske skuespillerinde Alma Jodorowski (The Serpent), der spiller Camille, synes også, at det var interessant at forme hendes karakter:

”At spille Camille under Lisas ledelse var en vidunderlige oplevelse. Sammen arbejdede vi på at forfine Camilles karakter. Hun er den, der kommer og skaber røre mellem Siri og David, men hun er ikke den typiske forfører. Hun er bare meget fri, legende og går sin egen vej. Jeg føler mig heldig over at spille hende og over at være en del af et så fantastisk skuespillerensemble, siger Alma.

Threesome har premiere på Viaplay den 29. august, hvor alle otte episoder á 22 minutter frigives på samme tid.

Forhøret |  Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Forhøret | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
29 aug 2021
00:00

Forhøret 2

Serie | Dansk Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Anden sæson af ‘Forhøret’ har premiere den 29. august. Det sammen med en trailer forsmag på det intense krimi-drama, der har Trine Dyrholm i hovedrollen.

Christoffer Boe har skrevet og instrueret serien, som produceres af Miso Film. Alle afsnit er klar her på premieredatoen.

Forhøret 2 – det handler den om

“En mor skal ikke lægge sit barn i graven”, siger Susanne (Trine Dyrholm) i begyndelsen af traileren til Forhøret 2, som Viaplay frigiver i dag. Og det er netop den tragiske historie fra første sæson, hvor psykologen Susanne mistede sin datter, der danner afsæt for handlingen i 2. sæson. For midt i sin magtesløshed får Susanne pludselig mulighed for at redde en anden ung kvindes liv – men det viser sig ikke at være uden store personlige omkostninger.

”Det har været utrolig spændende at få lov at fortsætte fortællingen fra første sæson af ‘Forhøret’, og nu gøre det til Susannes historie. Det bliver både en personlig rejse fuld af sorgbearbejdelse og nye erkendelser og samtidig en krimi-gåde, som skal løses, hvilket skaber spænding på flere planer. Derudover har det været meget inspirerende at møde alle de fantastiske skuespillere, som medvirker i denne sæson” siger Trine Dyrholm.

Handlingen i ’Forhøret 2’ tager fart, da Susanne forsøger at komme sig over tabet og sorgen og genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

Trine Dyrholm akkompagneres af en perlerække af danske skuespillere så som Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August.

’Forhøret 2’ er skrevet og instrueret af Christoffer Boe med Anna Juul som medforfatter. Den produceres af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film og distribueres af Fremantle.

tirsdag 31. august
MR. MAYOR | Official Trailer
MR. MAYOR | Official Trailer
31 aug 2021
00:00

Mr. Mayor – Sæson 1

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Mr. Mayor er en amerikansk sitcom tv-serie skabt af Tina Fey og Robert Carlock for NBC. Med Ted Danson, Bobby Moynihan, Holly Hunter, Vella Lovell, Mike Cabellon og Kyla Kenedy

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Abonnér
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button