Streamingnyt

Nyt på Viaplay i april 2021

Viaplay byder i april blandt andet på sæson 2 af deres originalserie Honour. Du får også filmen Glacier om spirende kærlighed under en dødelig epidemi.

Filtrér oversigten

torsdag 8. april
familien fra bryggen
8 apr 2021
00:00

Familien fra Bryggen- Sæson 19

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Kom i godt selskab med yndlingsfamilien fra Bryggen. Vi følger hverdagen for Linse, hendes familie og venner – i både medgang og modgang.

mandag 12. april
1599574195 3500d9f7690d7109883db7a3c61e5ce552ca221d
12 apr 2021
00:00
Læs omtale

Peter Jihde rejser til USA og møder mennesker, hvis meninger er på grænsen til det, der er acceptabelt i Sverige. Han søger nye perspektiver, men finder også afskrækkende eksempler. I USA er der ekstreme mennesker – og løsninger.

tirsdag 13. april
Paradise hotel 2021
13 apr 2021
00:00

Paradise Hotel 2021

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Når kalenderen siger 13. april åbner Rikke Gøransson atter dørene op til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den mexicanske Stillehavskyst. Og det går bestemt ikke stille for sig, når et nyt kuld af 9 helt nye paradisoer skaber både skandaler og historier og sætter alt på spil i kampen om en halv million kroner.

Et ophold på Paradise Hotel er fyldt med drama, intriger, svigt og manipulation, og i år er ingen undtagelse; taktikken fylder for alvor, og allerede fra første sekund er tingene ikke helt, som de plejer – for Rikke har et overraskende es i ærmet, når de allerførste par skal dannes. Dét åbner i den grad op for nye muligheder gennem sæsonen. Og spørgsmålet er: Hvem formår at spille sine kort rigtigt og have den bedste trumf på hånden?

Akkurat som i et kortspil er Paradise Hotel et uforudsigeligt sted, hvor alt kan ske – og hvad nu, når en joker tjekker ind og vender op og ned på det hele? Så skal der ikke meget til, før korthuset vælter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nye ansigter og gamle kendinge er klar, og der er garanti for masser af romantik, kærlighed, dramatik og intriger, når verdens sjoveste spil begynder på Viaplay og Viafree den 13. april.

Paradise Hotel 2021 – startcast:

Anne K, 19 år, fra Haderslev. Instagram: @annesofiekrab
Anne K er tidligere elitesvømmer, og så bøvser hun ufatteligt meget. Derudover elsker hun ‘båm og bajere fra æ græns’

Léa, 22 år, fra København. Instagram: @leapvoisin
Léa spiser Tabasco-sovs på næsten alt mad, og så kan hun vrikke med ørerne. Derudover sover hun med en kæmpe giraf, der hedder Momo.

Jasmin, 22 år, fra Roskilde. Instagram: @jasminvictoriax
Jasmin har en storebror, som har været med i MGP – hun har engang været med ham på scenen og optræde I Tivolis koncertsal, og hendes storebror havde kun ét krav: At Jasmins mikrofon var slukket. Derudover har Jasmins aldrig brugt sut, men til gengæld suttede hun så meget tommelfinger og nusseklud, at hendes negl på tommelfingeren stadig ikke er normal den dag i dag. Og så begynder hun at græde hver eneste gang, hun ser nogen føde I fjernsynet, fordi hun bliver så rørt på deres vegne.

Monique, 27 år, fra Odense. Instagram: @moniquekromann
Monique har kun haft 2 kærester, og så er hun altid blevet kaldt for ‘Tigerhovedet’ (inspireret af Fangerne på Fortet), hvilket også er årsagen til, at hun har tatoveret en tiger på ribbenene. Derudover er Monique vild med at game, stå på longboard om sommeren, og så har hun sprunget i faldskærm og dykket med hajer.

Lukas, 21 år, fra Brønderslev. Instagram: @tsatiris
Lukas er græker, og så har han ikke bare én, men to katte. Derudover fortæller han, at han var vild med tæer, da han var yngre.

Nikolaj H, 23 år, fra Aalborg. Instagram: @nikolajhvidman
Nikolaj betragter sig selv som nymfoman, og så spiser han mere end en familie på fire. Han har ingen situationsfornemmelse, hvis tingene er sjove for alle – og så er han verdens dårligste til at få prikket en bums ud; han synes, at det gør enormt ondt.

Sinan, 19 år, fra København. Instagram: @singodingo
Sinan har RIGTIG få tætte venner. Han kan ikke rigtigt lide alkohol, men han drikker for festen – og så synes han, at følelser er akavede; han siger selv, at han er dårlig til at være dyb.

Philip, 23 år, fra København. Instagram: @po.cph
Philip er stor fan af at træne. Han har en hund, og så bruger han næsespray konstant.

Jonas, 27 år, fra Aarhus. Instagram: @j_doran1
Jonas er halvt dansk/halvt engelsk. Han har en stor forkærlighed for nyttig viden, og så har han absolut ingenting imod åbne forhold.

Paradise Hotel sæson 17 – gamle kendinge: 

Anne P, 21 år, fra København. Instagram: @anneplejdrupp
Anne P elsker tørfisk, og så er hun imponerende god til at smide sine ting væk – som i ALT; tøj, sko, kort, telefon. U name it. Derudover beskriver hun selv, at hun er meget transportforskrækket.

Mathias, 27 år, fra Otterup. Instagram: @mathiashjort_
Mathias beskriver sig selv som en rigtig mors dreng. Og så skriver han altid i sine noter på telefonen, når han kommer på en god sætning til en sang. Derudover er Mathias afhængig af Pepsi Max og Faxe Kondi free.

Trine, 26 år, fra Aalborg. Instagram: @trineskjollander
Trine kan ikke leve uden pepsi max, og så elsker hun sit job som frisør. Trine har det allerbedst, når hun er til fest

Emma, 19 år, fra Aarhus. Instagram: @emma.poulsenn

Ida, 20 år, fra Brøndby. Instagram: @idamariens

Klaudia, 20 år, fra Esbjerg. Instagram: @klaudia_silver

Cecilie, 20 år, fra Holstebro. Instagram: @cecilietoth

Patrick, 21 år, fra København. Instagram: @-parickweber_

Jamie, 21 år, fra Slagelse. Instagram: @jamie_soerensen

Nicklas, 20 år, fra Rødovre. Instagram: @nicklasandreasen_

Aykut, 22 år, fra København. Instagram: @aykut_turkmen

Nikolai, 24 år, fra Viborg. Instagram: @nikolai_nedergaard

Kilde: Nent Group

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button