MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i marts 2023

SkyShowtime har masser af nye serier og film klar til seerne i marts. De kan blandt andet se frem til seriepremieren på sæson 2 af Yellowjackets og spionthrilleren Rabbit Hole med Kiefer Sutherland.

Du får også den svensk-amerikanske dokumentar-miniserie Prey, Obey, Kill (Knutby), den norske Welcome to Utmark samt den anmelderroste svenske serie LUST. Disse var oprindeligt på HBO Nordic, men er altså nu solgt til SkyShowtime.

Der er også sæsonafslutning på Taylor Sheridans 1923 og nye afsnt af populære serier som Funny Woman, Mayor of Kingstown m.fl.

Filtrér oversigten

søndag 5. marts
Tad smaragdttavlen
5 mar 2023
00:05
Læs omtale

Tad kommer ved et uheld til at frigive en gammel trylleformular, hvilket bringer hans venner Mumien, Jeff og Belzoni i fare. Da alle vender sig mod ham, og kun Sara står på hans side, tager han ud på et eventyr for at sætte en stopper for mumiens forbandelse.

tirsdag 14. marts
Mr  Malcolm's List | Official Trailer
14 mar 2023
00:05

Mr Malcolm’s List

Film | Drama | 5.8 | 2022
Læs omtale

Constance Wu spiller Julia, en overklassedame, der bliver forsmået af Londons mest eftertragtede ungkarl Mr Malcolm (Dirisu), da hun ikke opfylder et af punkterne på hans liste over krav til en brud. Vred og ydmyget får hun sin veninde Selina (Pinto) til at hjælpe sig med at tage hævn over Mr Malcolm ved at narre ham til at tro, at han har fundet sit perfekte match. Planen ser ud til at virke, men så bringer Henry (Heughan) Julias plan i fare ved også at bejle til Selina. Og da den sprudlende Lord Cassidy (Jackson-Cohen) begynder at blande sig i de fires anliggender, kommer der for alvor bump på vejen til den ægte kærlighed – en vej, der nu slet ikke forløber planmæssigt. Og Mr Malcolm spekulerer på, om han har fundet den perfekte kvinde … eller det perfekte fupnummer.

onsdag 15. marts
The Black Phone - Official Trailer
15 mar 2023
00:05

The Black Phone

Film | Horror Thriller | 6.9 | 2021
Læs omtale

Finney, en genert, men klog 13-årig dreng, bliver bortført af en sadistisk morder og holdt fanget i en lydtæt kælder, hvor det ikke nytter noget at skrige. Da en afbrudt telefon på væggen begynder at ringe, opdager Finney, at han kan høre stemmerne fra morderens tidligere ofre. Og de er meget opsatte på at sikre sig, at det, der skete med dem, ikke sker for Finney. I The Black Phone ser vi den firedobbelte Oscar® nominerede Ethan Hawke i den mest skræmmende rolle i hans karriere og Mason Thames i sin første filmrolle nogensinde. Filmen er produceret, instrueret og delvist skrevet af Scott Derrickson, der var forfatteren og instruktøren bag Sinister, The Exorcism of Emily Rose og Marvels Doctor Strange.

onsdag 22. marts
Smile | Official Trailer (2022 Movie)
22 mar 2023
00:05

Smile

Film | Horror Thriller | 6.6 | 2022
Læs omtale

Efter en mærkelig, traumatiserende episode med en patient begynder lægen Rose Cotter at opleve skræmmende, uforklarlige hændelser. Men det er kun begyndelsen på det mareridt, som langsomt overtager hendes liv og Rose må konfrontere sin smertefulde fortid for at undslippe de rædsler, der nu forfølger hende.

lørdag 25. marts
Yellowjackets sæson 2 | Stream nu | SkyShowtime Danmark
25 mar 2023
00:05

Yellowjackets – Sæson 2

Serie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 7.8 | 2021–
Læs omtale

Den længe ventede finale i Yellowjackets sæson to havde premiere på SkyShowtime for nylig, og serien genererede et stærkt seertal i Norden. Anden sæson af denne Emmy®-nominerede must-see, psykologiske horrorserie, var den mest populære titel på SkyShowtime-platformen i maj. I Norden roste anmelderne den nye sæson, som modtog flere 5-stjernede anmeldelser. Den blev bl.a. beskrevet som både “tilfredsstillende mørk, vild og sindssyg!” (Norge, Filmmagasinet), “endnu mørkere, skørere og mere dramatisk end den første sæson” (Norge, Filmmagasinet), “utroligt underholdende” (Danmark, Vi Elsker Serier), “det bedste tv-program, du nok ikke ser” (Sverige, Aftonbladet) og “uhyggelig spænding og stærke skuespilpræstationer” (Danmark, Soundvenue).

Skabt af Ashley Lyle og Bart Nickerson (Narcos), Yellowjackets har den Emmy®–nominerede og Critics Choice Award-vinderen Melanie Lynskey (Castle Rock), den Oscar®- og Emmy-nominerede Juliette Lewis (Camping), den Emmy-nominerede Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) i hovedrollerne. og Tawny Cypress ((Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) og Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) har også sluttet sig til anden sæson som stamgæster i denne sæson sammen med Elijah Wood (Ringenes Herre-trilogien). Yellowjackets distribueres internationalt af Paramount Global Content Distribution.

Yellowjackets er lige dele overlevelsesepos, psykologisk gyserhistorie og coming-of-age-drama – en saga om et hold vildt talentfulde high school pigefodboldspillere, der bliver de (u)heldige overlevende fra et flystyrt dybt inde i den afsidesliggende nordlige vildnis. Serien skildrer deres udvikling fra et at være et kompliceret, men blomstrende fodboldhold til vilde klaner, mens vi også følger det liv, de hver har forsøgt at samle igen næsten 25 år senere – en udvikling der beviser, at fortiden aldrig rigtig er forbi, og hvad der begyndte i ødemarken langt væk, langt fra er slut.

I sæson to medvirker også Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) og Kevin Alves (Locke & Key).

De første to sæsoner af Yellowjackets kan streames nu, kun på SkyShowtime.

fredag 31. marts
Rabbit Hole | Season 1 | Streaming 31 March | SkyShowtime
31 mar 2023
00:05

Rabbit Hole

Serie | Action Drama Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Rabbit Hole, som er produceret af CBS Studios, lander på SkyShowtime den 31. marts, hvor to afsnit kan ses på lanceringsdagen.

I Rabbit Hole er intet, som det ser ud til. John Weir (Sutherland) er en mester i bedrag i en verden af industrispionage. Han anklages for mord af magtfulde kræfter, der både kan påvirke og kontrollere befolkningsgrupper.

Udover Sutherland har Rabbit Hole en imponerende rolleliste, der omfatter Charles Dance (“Game of Thrones”) som Dr. Ben Wilson, Meta Golding (“Empire”) som Hailey Winton, Enid Graham (“Mare of Easttown”) som Josephine “Jo” Madi, Jason Butler Harner (“Ozark”) som Valence, Walt Klink (“Arctic Circle”) som The Intern og Rob Yang (“Succession”) som Edward Homm.

Sutherland er executive producer for Rabbit Hole sammen med manuskriptforfatterne og instruktørerne John Requa og Glenn Ficarra (“This Is Us”, “WeCrashed”), Charlie Gogolak (“The Sinner”, “WeCrashed”), Suzan Bymel (“Designated Survivor”) og Hunt Baldwin (“Longmire”, “The Closer”).

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Law & Order - Sæson 22 SkyShowtime
fredag

Law & Order – Sæson 22

Serie | Drama
Sidste afsnit: 21/04/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den oprindelige ”Law & Order” med den legendariske Emmy®- prisvindende producer og filmskaber, Dick Wolf, vender tilbage med den fortsatte historiske fortælling i en helt ny sæson med aktuelle sager med inspiration fra nutidens største globale overskrifter. Dette ikoniske, Emmy®-vindende drama har nye stjerner og velkendte favoritter på rollelisten, og med den klassiske todelte opbygning undersøger serien både politiet, som efterforsker forbrydelsen, og de offentlige anklagere, som retsforfølger lovovertræderne.

1923 Trailer (2022) Harrison Ford, Helen Mirren
mandag

1923

Serie | Drama
Sidste afsnit: 06/03/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Med Harrison Ford og Helen Mirren på rollelisten, så er der en del interesse omkring den nye Yellowstone spin off serie 1923. Der var sat dansk premiere dato her 19. December, men den blev udskudt på ubestemt tid. Siden blev der sat en ny dato, nemlig 16. januar, så nu kan du altså se første afsnit af serien.

I den første spinoff-serie “1883” fulgte vi den første generation af Duttons, der emigrerede til Vesten og slog sig ned i Montana. “1923” serien vil følge, hvordan familien forholder sig til tidens pandemier, historisk tørke, alkoholforbuddet og den store depression i USA.

Harrison Ford spiller rollen som Jacob Dutton bror til 1883’s James Dutton. Cara Dutton spilles af Helen Mirren.

På rollelisten er også: Robert Patrick (Scorpion, The X-Files), Timothy Dalton (Doom Patrol), Darren Mann (Animal Kingdom), Marley Shelton (The Lottery), James Badge Dale (24), Brian Geraghty (Big Sky), Julia Schlaepfer (The Politician), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), Brandon Sklenar (The Offer), Jerome Flynn (Game of Thrones).

På lanceringsdagen kan du se episode 1 og derefter følger et nyt afsnit hver uge.

Mayor Of Kingstown Season 2 | Streaming 30 January | SkyShowtime
mandag

Mayor of Kingstown – Sæson 2

Serie | Drama Krimi Thriller
Sidste afsnit: 06/04/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Oplev Academy Award®-nominerede Jeremy Renner og Academy Award-vinder Dianne Wiest i hovedrollerne, i 2. sæson af Mayor of Kingstown, som kan streames eksklusivt på SkyShowtime fra 30. januar.

Den officielle trailer og kampagnemateriale er frigivet for 2. sæson af den originale dramaserie Mayor of Kingstown. Det sker i forbindelse med, at serien har eksklusiv streamingpremiere på SkyShowtime 30. januar.

Mayor of Kingstown, som er skabt af Academy Award®-nominerede Taylor Sheridan og Hugh Dillon, følger den magtfulde McLusky-familie i Kingstown, Michigan, hvor fængselsindustrien er den eneste lukrative branche. Serien behandler temaer som systemisk racisme, korruption og ulighed, og kaster et nøgternt blik på deres forsøg på at indføre lov og orden i en by, der ikke har nogen. I serien medvirker også Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown er produceret af MTV Entertainment Studios, 101 Studios og Bosque Ranch Productions og har Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado og Stephen Kay som executive producers.

Anden sæson af Mayor of Kingstown er den seneste tilføjelse til Sheridans voksende tilstedeværelse på SkyShowtime, som omfatter 1923, 1883, Tulsa King og den kommende serie Lioness.

Første sæson af Mayor of Kingstown kan streames nu på SkyShowtime.

The Best Man: The Final Chapters | Official Trailer | Peacock Original
onsdag

The Best Man: The Final Chapters

Serie | Drama Komedie
Sidste afsnit: 15/03/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Baseret på en film, skrevet og instrueret af Malcom D. Lee (Girls Trip), følger serien op på Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace og Murch, efterhånden som deres forhold udvikler sig og tidligere fortrædeligheder dukker op igen i de uforudsigelige stadier, hvor midtvejskrise møder midtvejsopblomstring.

3 afsnit på premieredagen herefter ugentligt. 8 episoder i alt.

Funny Woman | Streaming 10 February | SkyShowtime
fredag

Funny Woman

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 03/03/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Komedieserien “Funny Woman” med Gemma Arterton i hovedrollen som den fiktive britiske komedieskuespiller, Barbera Parker, er baseret på Nick Hornbys bestsellerroman “Funny Girl”. Serien lander på SkyShowtime d. 10. februar. På premieredagen kan man se de tre første afsnit, hvorefter der frigives et nyt afsnit hver uge.

Funny Woman er skrevet af den prisbelønnede manuskriptforfatter Morwenna Banks og instrueret af den BAFTA-nominerede Oliver Parker. Serien tæller blandt andre skuespillerne Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard og Leo Bill.

I serien er vi midt i de glade 1960’ere, og Barbara Parker (Gemma Arterton) er netop blevet kåret som Miss Blackpool – men livet må have mere at byde på end at være skønhedsdronning i en kystby, ikke? Hun vil nemlig være…nogen! Derfor kalder Londons strålende spotlight på hende, og vores beslutsomme heltinde tager af sted for at finde ud af, hvem denne “nogen” er.

Det London, hun møder, er dog ikke helt fantastisk festlig, som den, hun har læst om og set i fjernsynet. Og efter en række nedture befinder Barbara sig pludselig på ukendt grund, nemlig til en audition til et TV-komedieshow. Her viser Barbaras kompromisløse nordengelske humor sig at være netop den X-faktor, som TV-showet skal bruge. Hun får rollen og bliver en del af en banebrydende ny komedieserie, som får indflydelse på britiske komedie i flere årtier efter.

At være kvinde i en mandeverden kan være en udfordring i sig selv, men efterhånden som Barbara finder sin “sjove side” frem, ændrer hun den almindeligt udbredte indstilling til sjove kvinder og genopfinder sig selv i processen.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime

I samme kategori

Back to top button