Månedsguides

Nyt på SkyShowtime i marts 2023

SkyShowtime har masser af nye serier og film klar til seerne i marts. De kan blandt andet se frem til seriepremieren på sæson 2 af Yellowjackets og spionthrilleren Rabbit Hole med Kiefer Sutherland.

Du får også den svensk-amerikanske dokumentar-miniserie Prey, Obey, Kill (Knutby), den norske Welcome to Utmark samt den anmelderroste svenske serie LUST. Disse var oprindeligt på HBO Nordic, men er altså nu solgt til SkyShowtime.

Der er også sæsonafslutning på Taylor Sheridans 1923 og nye afsnt af populære serier som Funny Woman, Mayor of Kingstown m.fl.

Filtrér oversigten

søndag 5. marts
Tad smaragdttavlen
5 mar 2023
00:05
Læs omtale

Tad kommer ved et uheld til at frigive en gammel trylleformular, hvilket bringer hans venner Mumien, Jeff og Belzoni i fare. Da alle vender sig mod ham, og kun Sara står på hans side, tager han ud på et eventyr for at sætte en stopper for mumiens forbandelse.

tirsdag 14. marts
Beforeigners | Strøm fra 14.mars | SkyShowtime Norge
14 mar 2023
00:05

Beforeigners – Sæson 1 + 2

Serie | Scifi | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Det norske Sci-fi-drama Beforeigners er tilbage på streaming efter HBO Max solgte den videre til SkyShowtime. Du får begge sæsoner af serien på SkyShowtime fra 14. marts.

Et brutalt mord i Oslo med tilknytning til 1800-tallets England rejser spørgsmålet om, hvorvidt Jack the Ripper måske er blevet migreret til nutiden. Lars og Alfhildr indser snart, at hvis de skal fange morderen, kan de kun stole på hinanden.

I sæson to spiller Krista Kosonen og Nicolai Cleve Broch fortsat hovedrollerne som Alfhildr og Lars. Derudover vender Tobias Santelmann (The last Kingdom) tilbage i rollen som Olav the Holy i den nye sæson såvel som internationale skuespillere såsom Paul Kaye (Game of Thrones), Hedda Stiernstedt (The Restaurant), Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (Chernobyl) og Philip Rosch (The Alienist).

Björnstad | Streama från 14 mars | SkyShowtime Sverige
14 mar 2023
00:05

Björnstad (Beartown)

Serie | Drama | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Björnstad er baseret på den internationale bestseller af Fredrik Backman (En mand der hedder Ove).  Serien består af fem episoder og er en svensk originalproduktion fra HBO Europe, der siden er solgt videre til SkyShowtime, hvor den har premiere 14. marts.

Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve.

Björnstad handler om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Guldbaggevinderen Peter Grönlund (Goliat, Drifters) instruerer, og Anders Weidemann (30 grader i februar, Interrogation Files), Antonia Pyk og Linn Gottfridsson står bag seriens manuskript.

Hovedrollerne spilles af Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Miriam Ingrid og Oliver Dufåker, og i de øvrige roller finder man Lukas Wetterberg, Tobias Zilliacus, Frida Sandberg, Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh. Desuden medvirker en række unge talenter, der aldrig har stået foran et kamera før, men som til gengæld er alt andet end nybegyndere på isen! Foruden Oliver Dufåker som Kevin består ishockeyholdet af Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson og Najdat Rustom.

Björnstad er indspillet i Gällivare samt Övertorneå, Haparanda, Kalix, Malmberget og Kiruna. Seriens producere er Bonnie Skoog Feeney og Mattias Arehn fra Filmlance International (en del af Banijay), og executive producers for HBO Europe er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root.

Fredrik Backman, der har skrevet den storsælgende bog bag serien (på dansk hedder bogen Bjørneby), fungerer også som executive producer. Backman er repræsenteret af Salomonsson Agency ved Tor Jonasson.

Kamikaze | Strøm fra 14. marts | SkyShowtime Danmark
14 mar 2023
00:05

Kamikaze

Serie | Dansk Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den første danske Max Original-serie, Kamikaze, fik premiere på HBO Max i Danmark i november 2021. Serien er siden pillet af HBO Max og rykker nu over på SkyShowtime, hvor den har premiere 14. marts.

Kamikaze – det handler den om

Serien følger den 18-årige, fandenivoldske og charmerende Julie (Marie Reuther) på en genopdagelsesrejse, efter at hun har mistet sine forældre og bror i et flystyrt. Pludselig er Julie efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen, og hun har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Men materielle goder betyder ingenting for Julie længere, og hun er tvunget til at genfinde meningen med livet. Derfor begiver hun sig ud på en turbulent og vild rejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden. Serien er baseret på Erlend Loes roman, Muleum.

I Kamikaze medvirker desuden Charlotte Munck (Astrid, Julies mor), Johan Rheborg (Thomas, Julies far), Mads Reuther (Tom, Julies bror), Aleksandr Kuznetsov (Krysztof) Carla Philip Røder (Constance), Vidhi Kastebo (Sofia) og Casper Kjær Jensen (Micke) og Anders Matthesen (Psyko-Bo).

Kamikaze, 8 afsnit af 30 min., er  produceret af Ditte Milsted fra produktionsselskabet Profile Pictures. Serien er adapteret og skrevet af manuskriptforfatter Johanne Algren, konceptualiseret af Annette K. Olesen og instrueret af Kaspar Munk.

Kamikaze er produceret med støtte fra Public Service Puljen samt udviklingsstøtte fra Creative Europe Media programme of the European Union.

Lust | Streama från 14 mars | SkyShowtime Sverige
14 mar 2023
00:05

Lust

Serie | Komedie | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

LUST er en skamløst sjov og smerteligt ærlig komedie om 40+ kvinder, der kæmper for at holde lysten i live i en seksuelt frustreret verden. Komedieserien vises fra 14. marts på SkyShowtime der overtager den fra HBO Max.

Lust – det handler den om

Anette, Nadia, Ellen og Martina alle været venner siden barndommen. Da Anette, der nu er ekspert i Sundhedsstyrelsen, foretager en undersøgelse under det lidt tvivlsomme slogan “Sex er en motorvej til sundhed”, bliver de nysgerrige. Påvirker god sex – eller rettere manglen på samme – sundheden for kvinder over 40? Hvornår blev passion erstattet med planlagt torsdagssex? Siden hvornår blev det en forventet rutine at vente en halv time på, at din eksmands Viagra begynder at virke? Er uforpligtende sex meget mere givende end sex i et forhold? Karriere, børn, ægteskab, skilsmisse, frihed, at forblive sund og pæn – har alle disse hverdags-realiteter tvunget forestillingen om den dekadente, sexede synd ud på et sidespor?

LUST består af otte episoder og er instrueret af Ella Lemhagen, skrevet og skabt af Frans Milisic Wiklund, i samarbejde med Åsa Kalmér, Julia Dufvenius, Sofia Helin og Anja Lundqvist. Sandra Harms og Karl Fredrik Ulfung, Miso Film Sverige AB har produceret

Mr  Malcolm's List | Official Trailer
14 mar 2023
00:05

Mr Malcolm’s List

Film | Drama | 5.8 | 2022
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Constance Wu spiller Julia, en overklassedame, der bliver forsmået af Londons mest eftertragtede ungkarl Mr Malcolm (Dirisu), da hun ikke opfylder et af punkterne på hans liste over krav til en brud. Vred og ydmyget får hun sin veninde Selina (Pinto) til at hjælpe sig med at tage hævn over Mr Malcolm ved at narre ham til at tro, at han har fundet sit perfekte match. Planen ser ud til at virke, men så bringer Henry (Heughan) Julias plan i fare ved også at bejle til Selina. Og da den sprudlende Lord Cassidy (Jackson-Cohen) begynder at blande sig i de fires anliggender, kommer der for alvor bump på vejen til den ægte kærlighed – en vej, der nu slet ikke forløber planmæssigt. Og Mr Malcolm spekulerer på, om han har fundet den perfekte kvinde … eller det perfekte fupnummer.

Pray
14 mar 2023
00:05

Pray, Obey, Kill (Knutby)

Dokumentar | 6.6 | 2021
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En iskold nat i januar 2004 lød der skud i den søvnige svenske landsby, Knutby. En ung kvinde blev myrdet, og hendes nabo blev ramt af flere skud. Hele verdens opmærksomhed rettede sig mod den tæt sammentømrede Pinsebevægelse, og den efterfølgende retssag blev en international sensation. De roste journalister, Martin Johnson og Anton Berg, forsøger sammen med instruktøren Henrik Georgsson (The Bridge) at kaste nyt lys over, hvad der i virkeligheden skete i landsbyen Knutby

Velkommen til Utmark - Trailer (2021)
14 mar 2023
00:05

Welcome to Utmark

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | 7.7 | 2021–
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Elementerne i Utmark er underlige og vilde, og det går ikke altid godt for folk udefra. En ny skolelærer ankommer med håb om en ny begyndelse. Hun finder snart ud af, at den eneste person, der opfører sig bare nogenlunde modent, er en 12-årig.

Kim Fupz Aakeson har skrevet serien.

onsdag 15. marts
The Black Phone - Official Trailer
15 mar 2023
00:05

The Black Phone

Film | Horror Thriller | 6.9 | 2021
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Finney, en genert, men klog 13-årig dreng, bliver bortført af en sadistisk morder og holdt fanget i en lydtæt kælder, hvor det ikke nytter noget at skrige. Da en afbrudt telefon på væggen begynder at ringe, opdager Finney, at han kan høre stemmerne fra morderens tidligere ofre. Og de er meget opsatte på at sikre sig, at det, der skete med dem, ikke sker for Finney. I The Black Phone ser vi den firedobbelte Oscar® nominerede Ethan Hawke i den mest skræmmende rolle i hans karriere og Mason Thames i sin første filmrolle nogensinde. Filmen er produceret, instrueret og delvist skrevet af Scott Derrickson, der var forfatteren og instruktøren bag Sinister, The Exorcism of Emily Rose og Marvels Doctor Strange.

tirsdag 21. marts
Resurrection - Official Trailer | HD | IFC Films
21 mar 2023
00:05

Resurrection

Film | Drama Horror Krimi | 5.9 | 2022
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Der var engang en kvinde ved navn Margaret, som havde styr på sit liv. Hun var disciplineret og årvågen, hvilket gjorde hende stærk og succesrig. Og hun havde ingen problemer med at opdrage sin datter, Abbie, helt alene. Snart skal Abbie starte på et godt universitet, præcis som planlagt. Der var styr på det hele. Lige indtil David, et uhyre fra hendes fortid, vender tilbage.

onsdag 22. marts
Smile | Official Trailer (2022 Movie)
22 mar 2023
00:05

Smile

Film | Horror Thriller | 6.6 | 2022
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Efter en mærkelig, traumatiserende episode med en patient begynder lægen Rose Cotter at opleve skræmmende, uforklarlige hændelser. Men det er kun begyndelsen på det mareridt, som langsomt overtager hendes liv og Rose må konfrontere sin smertefulde fortid for at undslippe de rædsler, der nu forfølger hende.

lørdag 25. marts
Yellowjackets Season 2 Official Trailer | SHOWTIME
25 mar 2023
00:05

Yellowjackets – Sæson 2

Serie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 7.9 | 2021–
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

SkyShowtime har offentliggjort den amerikanske premieredato for sæson 2 af serien Yellowjackets, der er sagaen om et fodboldhold af vildt talentfulde gymnasiepiger, der bliver de (u)heldige overlevende af et flystyrt dybt inde i den afsidesliggende nordlige ødemark.

YELLOWJACKETS er lige dele overlevelsesepos, psykologisk gyserhistorie og intenst drama. En saga om et hold talentfulde kvindelige fodboldspillere fra en high school, der overlever et flystyrt dybt inde i den nordlige ødemark. Serien skildrer deres udvikling fra at være et kompliceret, men blomstrende team til at blive en vild klan i ødemarken. Og så følger den også holdet 25 år efter flystyrtet, hvor de overlevende prøver at samle trådene for begivenhederne i ødemarken – og finder ud af, at fortiden aldrig rigtig er forbi. Og at det, der skete mellem dem i ødemarken, slet ikke er slut.

YELLOWJACKETS er skabt af Ashley Lyle og Bart Nickerson (Narcos). I hovedrollerne har YELLOWJACKETS den Emmy-nominerede og Critics Choice Award-vindende Melanie Lynskey (Castle Rock), den Oscar®- og Emmy-nominerede Juliette Lewis (Camping) og den Emmy-nominerede Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) sammen med Tawny Cypress (Unforgettable). Desuden har Lauren Ambrose (Six Feet Under og Servant) og Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) også sluttet sig til rollelisten i den anden sæson sammen med Elijah Wood (Ringenes Herre-trilogien).

I sæson to medvirker også Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (SHAMELESS), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) og Kevin Alves.

fredag 31. marts
Rabbit Hole | Season 1 | Streaming 31 March | SkyShowtime
31 mar 2023
00:05

Rabbit Hole

Serie | Action Drama Thriller | Seriepremiere | 2023–
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Rabbit Hole, som er produceret af CBS Studios, lander på SkyShowtime den 31. marts, hvor to afsnit kan ses på lanceringsdagen.

I Rabbit Hole er intet, som det ser ud til. John Weir (Sutherland) er en mester i bedrag i en verden af industrispionage. Han anklages for mord af magtfulde kræfter, der både kan påvirke og kontrollere befolkningsgrupper.

Udover Sutherland har Rabbit Hole en imponerende rolleliste, der omfatter Charles Dance (“Game of Thrones”) som Dr. Ben Wilson, Meta Golding (“Empire”) som Hailey Winton, Enid Graham (“Mare of Easttown”) som Josephine “Jo” Madi, Jason Butler Harner (“Ozark”) som Valence, Walt Klink (“Arctic Circle”) som The Intern og Rob Yang (“Succession”) som Edward Homm.

Sutherland er executive producer for Rabbit Hole sammen med manuskriptforfatterne og instruktørerne John Requa og Glenn Ficarra (“This Is Us”, “WeCrashed”), Charlie Gogolak (“The Sinner”, “WeCrashed”), Suzan Bymel (“Designated Survivor”) og Hunt Baldwin (“Longmire”, “The Closer”).

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Law & Order - Sæson 22 SkyShowtime

Law & Order – Sæson 22

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den oprindelige ”Law & Order” med den legendariske Emmy®- prisvindende producer og filmskaber, Dick Wolf, vender tilbage med den fortsatte historiske fortælling i en helt ny sæson med aktuelle sager med inspiration fra nutidens største globale overskrifter. Dette ikoniske, Emmy®-vindende drama har nye stjerner og velkendte favoritter på rollelisten, og med den klassiske todelte opbygning undersøger serien både politiet, som efterforsker forbrydelsen, og de offentlige anklagere, som retsforfølger lovovertræderne.

1923 Trailer (2022) Harrison Ford, Helen Mirren ᴴᴰ

1923

Serie | Drama Western | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Med Harrison Ford og Helen Mirren på rollelisten, så er der en del interesse omkring den nye Yellowstone spin off serie 1923. Der var sat dansk premiere dato her 19. December, men den blev udskudt på ubestemt tid. Siden blev der sat en ny dato, nemlig 16. januar, så nu kan du altså se første afsnit af serien.

I den første spinoff-serie “1883” fulgte vi den første generation af Duttons, der emigrerede til Vesten og slog sig ned i Montana. “1923” serien vil følge, hvordan familien forholder sig til tidens pandemier, historisk tørke, alkoholforbuddet og den store depression i USA.

Harrison Ford spiller rollen som Jacob Dutton bror til 1883’s James Dutton. Cara Dutton spilles af Helen Mirren.

På rollelisten er også: Robert Patrick (Scorpion, The X-Files), Timothy Dalton (Doom Patrol), Darren Mann (Animal Kingdom), Marley Shelton (The Lottery), James Badge Dale (24), Brian Geraghty (Big Sky), Julia Schlaepfer (The Politician), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), Brandon Sklenar (The Offer), Jerome Flynn (Game of Thrones).

På lanceringsdagen kan du se episode 1 og derefter følger et nyt afsnit hver uge.

Mayor Of Kingstown Season 2 | Streaming 30 January | SkyShowtime

Mayor of Kingstown – Sæson 2

Serie | Drama Krimi Thriller | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Oplev Academy Award®-nominerede Jeremy Renner og Academy Award-vinder Dianne Wiest i hovedrollerne, i 2. sæson af Mayor of Kingstown, som kan streames eksklusivt på SkyShowtime fra 30. januar.

Den officielle trailer og kampagnemateriale er frigivet for 2. sæson af den originale dramaserie Mayor of Kingstown. Det sker i forbindelse med, at serien har eksklusiv streamingpremiere på SkyShowtime 30. januar.

Mayor of Kingstown, som er skabt af Academy Award®-nominerede Taylor Sheridan og Hugh Dillon, følger den magtfulde McLusky-familie i Kingstown, Michigan, hvor fængselsindustrien er den eneste lukrative branche. Serien behandler temaer som systemisk racisme, korruption og ulighed, og kaster et nøgternt blik på deres forsøg på at indføre lov og orden i en by, der ikke har nogen. I serien medvirker også Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown er produceret af MTV Entertainment Studios, 101 Studios og Bosque Ranch Productions og har Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado og Stephen Kay som executive producers.

Anden sæson af Mayor of Kingstown er den seneste tilføjelse til Sheridans voksende tilstedeværelse på SkyShowtime, som omfatter 1923, 1883, Tulsa King og den kommende serie Lioness.

Første sæson af Mayor of Kingstown kan streames nu på SkyShowtime.

The Best Man: The Final Chapters | Official Trailer | Peacock Original

The Best Man: The Final Chapters

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Baseret på en film, skrevet og instrueret af Malcom D. Lee (Girls Trip), følger serien op på Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace og Murch, efterhånden som deres forhold udvikler sig og tidligere fortrædeligheder dukker op igen i de uforudsigelige stadier, hvor midtvejskrise møder midtvejsopblomstring.

3 afsnit på premieredagen herefter ugentligt. 8 episoder i alt.

Funny Woman | Streaming 10 February | SkyShowtime

Funny Woman

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Komedieserien “Funny Woman” med Gemma Arterton i hovedrollen som den fiktive britiske komedieskuespiller, Barbera Parker, er baseret på Nick Hornbys bestsellerroman “Funny Girl”. Serien lander på SkyShowtime d. 10. februar. På premieredagen kan man se de tre første afsnit, hvorefter der frigives et nyt afsnit hver uge.

Funny Woman er skrevet af den prisbelønnede manuskriptforfatter Morwenna Banks og instrueret af den BAFTA-nominerede Oliver Parker. Serien tæller blandt andre skuespillerne Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard og Leo Bill.

I serien er vi midt i de glade 1960’ere, og Barbara Parker (Gemma Arterton) er netop blevet kåret som Miss Blackpool – men livet må have mere at byde på end at være skønhedsdronning i en kystby, ikke? Hun vil nemlig være…nogen! Derfor kalder Londons strålende spotlight på hende, og vores beslutsomme heltinde tager af sted for at finde ud af, hvem denne “nogen” er.

Det London, hun møder, er dog ikke helt fantastisk festlig, som den, hun har læst om og set i fjernsynet. Og efter en række nedture befinder Barbara sig pludselig på ukendt grund, nemlig til en audition til et TV-komedieshow. Her viser Barbaras kompromisløse nordengelske humor sig at være netop den X-faktor, som TV-showet skal bruge. Hun får rollen og bliver en del af en banebrydende ny komedieserie, som får indflydelse på britiske komedie i flere årtier efter.

At være kvinde i en mandeverden kan være en udfordring i sig selv, men efterhånden som Barbara finder sin “sjove side” frem, ændrer hun den almindeligt udbredte indstilling til sjove kvinder og genopfinder sig selv i processen.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime

I samme kategori

Back to top button