MånedsguidesPrime Video

Nyt på Prime Video juli 2024

Juli måned på Prime Video byder både på gys, komedie, drama og action. På komediefronten kan du se frem til filmen Space Cadet med Emma Roberts i hovedrollen. Skal der gys til, kan du se Nattevagten – Dæmoner går i arv.

Hvis du er mere til action, så kan du godt glæde dig til Guy Ritchies The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Og er du i det dramatiske hjørne, så er Betty La Fea tilbage.

Filtrér oversigten

mandag 1. juli
SAW X Official Trailer (2023)
1 jul 2024
09:02

Saw X

Film | Horror | 6.6 | 2023
Læs omtale

A sick and desperate John travels to Mexico for a risky and experimental medical procedure in hopes of a miracle cure for his cancer only to discover the entire operation is a scam to defraud the most vulnerable.

torsdag 4. juli
Space Cadet - Official Trailer | Prime Video
4 jul 2024
09:02

Space Cadet

Film | Komedie
Læs omtale

Tiffany »Rex« Simpson (Emma Roberts) har altid drømt om at komme ud i rummet, men livet går ikke som planlagt. Hun er fast besluttet på at vende tingene på hovedet, og med hjælp fra sin støttende bedste veninde Nadine (Poppy Liu) snyder hun sig uforvarende ind på NASA’s ultrakonkurrencedygtige astronauttræningsprogram.

Overvældet og uden videnskabelig ekspertise er Rex afhængig af sin hurtige intelligens, sit gåpåmod og sin beslutsomhed for at nå til tops i sin klasse. NASA’s programdirektører Pam (Gabrielle Union) og Logan (Tom Hopper) lægger bestemt mærke til hende, men kan Florida-pigen komme igennem træningen og ud i kosmos, før hun afslører sig selv? SPACE CADET er skrevet og instrueret af Liz W. Garcia (»P-Valley«, »The Sinner«) og er en komedie om styrken ved at være sig selv, følge sine drømme og sigte mod stjernerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Medvirkende: Emma Roberts, Tom Hopper, Poppy Liu og Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards og Joshua Harto

Instruktør og manuskriptforfatter: Liz W. Garcia

Producere: Greg Silverman og Jon Berg

torsdag 11. juli
Tyler Perry's Divorce in the Black - Official Trailer | Prime Video
11 jul 2024
09:02

Divorce in The Black

Film | Drama Thriller | 2024
Læs omtale

Ava, en ung bankansat, er knust, da hendes mand Dallas forlader hende. Hun er fast besluttet på at kæmpe for deres ægteskab, indtil skæbnen griber ind og afslører Dallas’ onde gerninger, som har ødelagt deres ægteskab og engang saboteret Avas skæbne om at blive elsket af sin sande sjælefrænde.

Medvirkende: Meagan Good, Cory Hardrict, Joseph Lee Anderson, Shannon Wallace, Taylor Polidore, Richard Lawson og Debbi Morgan

Instruktør og manuskriptforfatter: Tyler Perry

Producere: Tyler Perry, Meagan Good, Angi Bones, Will Areu og Dianne Ashford

Sausage Party: Foodtopia - Official Trailer | Prime Video
11 jul 2024
09:02

Sausage Party: Foodtopia

Serie | Animation Komedie | Seriepremiere | 2024–
Læs omtale

Based off the 2016 animated feature Sausage Party, the series Sausage Party: Foodtopia follows Frank, Brenda, Barry, and Sammy as they try to build their own food society. Original feature film cast members Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz, and Edward Norton will return. Natasha Rothwell, and Yassir Lester are also set to lend their voices to the animated series, in addition to Will Forte, who will portray a human named Jack, and Sam Richardson, who will portray an orange named Julius.

søndag 14. juli
NATTEVAGTEN - DÆMONER GÅR I ARV I Trailer 2023
14 jul 2024
09:02

Nattevagten – Dæmoner går i arv

Film | Gyser Thriller | 6.0 | 2023
Læs omtale

Den unge medicinstuderende Emma beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete i kælderen under Retsmedicinsk Institut for næsten 30 år siden, hvor hendes forældre Martin og Kalinka nær blev dræbt af den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer.

Emma tager et studiejob som nattevagt samme sted og får iværksat et uautoriseret møde med Wörmer i hans isolationscelle på psykiatriskafdeling på Sct. Hans. Mødet vækker kommissæren fra en mangeårig komatilstand og sætter gang i et blodigt hævntogt mod alle dem, der i sin tid beseglede hans skæbne. Nu er det op til Emma at finde sammenhængen og stoppe vanviddet…

torsdag 18. juli
My Spy: The Eternal City | Officiel Trailer | Prime Video Danmark
18 jul 2024
09:02

My Spy The Eternal City

Film | Action Komedie
Læs omtale

My Spy: The Eternal City er den længe ventede efterfølger til actionkomedien fra 2020. Den genforener Dave Bautista og Chloe Coleman i et hæsblæsende eventyr rundt omkring i Europa, hvor de også får selskab af Ken Jeong, Kristen Schaal, Anna Faris, Craig Robinson og Flula Borg.

Feelgood-familieeventyret foregår på nogle af Europas mest sagnomspundne destinationer. Da Sophies (Coleman) skolekor bliver udvalgt til en italiensk turné, der kulminerer med en optræden for paven i Vatikanstaten, ser JJ (Bautista) det som en mulighed for at knytte bånd til sin nye steddatter, så han melder sig frivilligt til at hjælpe med at ledsage gruppen gennem de venetianske kanaler, over Firenzes berømte broer og ind på Roms mest historiske steder. Han finder dog ud af, at han og Sophie er blevet uvidende brikker i et terrorkomplot, der kan gøre en ende på verden, som vi kender den. De tilbagevendende stjerner Ken Jeong og Kristen Schaal får selskab af Anna Faris, Craig Robinson og Flula Borg i denne nye internationale actionkomedie af instruktøren Pete Segal (Get Smart, 50 First Dates)

fredag 19. juli
Betty La Fea: The Story Continues - Official Trailer | Prime Video
19 jul 2024
09:02

Betty La Fea, the Story Continues – Sæson 1

Serie | Komedie | Seriepremiere | 2024–
Læs omtale

Hvad kommer efter “lykkeligt til deres dages ende”? To år efter hun forlod Ecomoda er Betty stadig gift med Armando, men på randen af skilsmisse, og hun forsøger desperat at få kontakt med deres teenagedatter og spekulerer på, om hun er tilfreds med den vej, hun har valgt. Roberto, Armandos far og Ecomodas grundlægger, er død, og hans sidste ønske er, at Betty skal vende tilbage til virksomheden. Betty bliver nødt til at genopbygge forholdet til sin datter, overtage kontrollen med Ecomoda som præsident og beslutte, om hun vil forsone sig med Armando, som er fast besluttet på at genvinde hendes kærlighed. Betty bliver genforenet med den ondskabsfulde sladrehank Cuartel de las Feas, den forfængelige og arrogante Hugo Lombardi og den forførende guldgraver Patricia “La Peliteñida”, som hver især har gennemgået deres egne forandringer og kampe i løbet af de 20 år

torsdag 25. juli
Cirque Du Soleil: Without a Net Prime Video
25 jul 2024
09:02
Læs omtale

Da Cirque du Soleil genstarter sin flagskibsproduktion, O, mere end et år efter en brat global nedlukning, står både artister og besætningsmedlemmer over for usikkerhed, mens de arbejder på at vende tilbage til deres verdensklassestandarder i tide til (gen)åbningsaftenen i Las Vegas. Med hidtil uset adgang indfanger filmskaberen Dawn Porter (John Lewis: Good Trouble, Trapped) de dramatiske personlige op- og nedture i verdens mest berømte cirkustrup på dens rejse tilbage fra den eksistentielle afgrund.

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare - Trailer | Prime Video Danmark
25 jul 2024
09:02

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Film | Action | 6.9 | 2024
Læs omtale

The Ministry of Ungentlemanly Warfare er baseret på nyligt afklassificerede filer fra det britiske krigsministerium og inspireret af virkelige hændelser. Det er en actionkomedie, der fortæller historien om den første specialstyrkeorganisation nogensinde, som blev dannet under Anden Verdenskrig af den britiske premierminister Winston Churchill og en lille gruppe militære embedsmænd, herunder forfatteren Ian Fleming. Den tophemmelige kampenhed, der består af en broget skare af slyngler og særlinge, tager på en dristig mission mod nazisterne ved hjælp af helt ukonventionelle og yderst “umandige” kampteknikker. I sidste ende ændrede deres dristige tilgang krigens gang og lagde grunden til det britiske SAS og moderne Black Ops-krigsførelse.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

The Boys - Sæson 4 Officiel Trailer | Prime Video
torsdag

The Boys – Sæson 4

Serie | Action
Sidste afsnit: 18/07/24
Læs omtale

The Boys har premiere på sin fjerde sæson den 13. juni 2024 med tre afsnit, efterfulgt af et nyt afsnit hver uge, som slutter med den episke sæsonfinale torsdag den 18. juli.

I sæson fire er verden på afgrundens rand. Victoria Neuman er tættere på det ovale kontor end nogensinde før, og hun er under Homelanders kontrol, som arbejder på at stabilisere sin magt. Butcher, som kun har måneder tilbage at leve i, har mistet Beccas søn og sit job som The Boys’ leder, da resten af holdet er trætte af hans løgne. Med en indsats, der er højere end nogensinde før, er de nødt til at finde en måde at arbejde sammen på og redde verden, før det er for sent.

The Boys har Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti på rollelisten. Den nye sæson byder også velkommen til Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

I samme kategori

Back to top button