Streamingnyt

Nyt på Prime Video i Maj 2021

Maj måned byder på nye film og serier på Prime Video. Se blandt andet Jodie Foster og Benedict Cumberbatch i The Mauritanian. Du får også den nye serier The Underground Railroad og Panic.

Se listen vi har fået fra Prime Videos danske pressebureau herunder

Filtrér oversigten

lørdag 1. maj
Amazon Prime Video
bb4f1
Læs omtale

'Bad Boys for Life' er en efterfølger til 'Bad Boys' og 'Bad Boys 2'. Will Smith og Martin Lawrence er tilbage som de rapkæftede politmænd i 'Bad Boys for Life'.

Årene er gået og meget er sket. Marcus Burnett er nu blevet politi-inspektør, mens Mike Lowery er blevet ramt af en midtlivskrise.

Ikke desto mindre må de arbejde sammen på en sidste opgave, der involverer en albansk lejesoldat.

Amazon Prime Video
74cef50aedfd3f8af2393b3e4517812c72db0542514d92e93e70969d6eaa52ea. RI V TTW
1 maj 2021
00:00
Læs omtale

Da Anna Wyncomb i et forsøg på at få styr på sit liv præsenteres for en hemmelig kampklub for kvinder, opdager hun, at hun er langt mere personligt forbundet med historien bag klubben, end hun overhovedet kunne forestille sig.

tirsdag 4. maj
Amazon Prime Video
4b59f8e8 14ff 4077 9a6d 3dd53e2fcd14 backdrop talladega nights the ballad of ricky bobby
Læs omtale

Losing his confidence after a spectacular crash, a dimwitted NASCAR driver goes to hysterical extremes to recover his nerve and make a comeback.

fredag 7. maj
Amazon Prime Video
cover the boy from medellin
7 maj 2021
00:00
Læs omtale

Colombian reggaeton singer J Balvin prepares for his 2019 homecoming concert amid intense political turmoil, in Matthew Heineman's latest documentary.

mandag 10. maj
Amazon Prime Video
37783bb8 0421 4e7f b9fe a5c200eeeead COVERM DA
10 maj 2021
00:00
Læs omtale

Zach Cooper flytter til en lille by, hvor har lærer sin nabo Hannah at kende. Hun er datter af den bestsælgende Goosebumps-forfatter R.L. Stine. Monstrene, som blev berømte via hans bøger, er virkelige, og han beskytter sine læsere ved at holde dem låst inde i manuskriptet. Da monstrene ved en fejl bliver sluppet løs, bliver det op til Stine, Zach og Hannah at få dem tilbage ind i bøgerne, hvor de hører hjemme.

torsdag 13. maj
Amazon Prime Video
COVERM 4648cb71 df11 45f4 80f0 7c5a3fabe53f 01
13 maj 2021
00:00
Læs omtale

Seks fremmede siger ja til en mystisk invitation, men bliver låst inde i et højteknologisk Escape Room. Pludselig befinder de sig i en situation, de ikke selv kan styre, så nu må de anvende al deres tankekraft for at finde spor… eller dø.

fredag 14. maj
Amazon Prime Video
The Underground Railroad Amazon
Seriepremiere
Læs omtale

The Underground Railroad er en ny serie fra Oscar Award-vinderen Barry Jenkins, der er baseret på den Pulitzer-prisvindende roman af Colson Whitehead af samme navn om slavernes kamp for frihed.

“The Underground Railroad” følger den 16-årige Cora Randalls desperate forsøg på at opnå frihed. Efter at have undsluppet fra en plantage i Georgia søger hun mod den mytiske Underground Railroad i håbet om at det underjordiske tog kan bringe hende ud til friheden.

Cora og hendes ven, markslaven Cæcar, begiver sig ud på den dødsensfarlige flugt, men den fanatiske slavejæger, Ridgeway, som Mabel slap fra dengang, sætter nu alt ind på at fange hendes datter og smadre det netværk af mennesker, som hjælper de bortløbne. På sin rejse nordpå må Cora ikke bare overliste Ridgeway og hans blodhunde, men også undgå alle de andre slavejægere, stikkere og lynchgrupper, der huserer på ruten.

fredag 21. maj
Amazon Prime Video
pink
Læs omtale

Den 21. maj 2021 er der global lancering af P!NK: All I Know So Far på Amazon Prime Video, som er en dokumentar der tager seeren med bag scenen, på landevejen samt i hendes privatliv.

Join award-winning performer and musician P!NK as she embarks on her record-breaking 2019 “Beautiful Trauma” world tour and welcomes audiences to join her chosen family while trying to balance being a mom, a wife, a boss and a performer. Mixing footage from the road, behind-the-scenes interviews and personal material, director Michael Gracey (The Greatest Showman) gives audiences a glimpse behind the curtain of the circus that she calls life.

lørdag 22. maj
Amazon Prime Video
51rFEy3RAmL
22 maj 2021
00:00
Læs omtale

Ace Ventura (Jim Carrey) er indkaldt fra et buddhistisk tempel af den engelske generalkonsul (Simon Callow) i en afrikansk provins for at finde den stjålne hellige flagermus fra wachati stammen. Hvis flagermusen ikke er fundet i tide til den forestående bryllup mellem wachati høvdingens datter og den valgte kriger af den nærliggende Wachootoo stamme, vil krigen bryde ud.

Amazon Prime Video
031Oo7bh4pkAfb9eccrSKL micr
22 maj 2021
00:00
Læs omtale

I byen Cross River efterforsker de to betjente Muldon og Goodman en række mord, der forbindelse til det samme hus. Et mord blev engang begået i huset, og en hævntørstig ånd forbander alle personer, der vover sig ind i huset, med en voldelig død.

Amazon Prime Video
images 2
22 maj 2021
00:00
Læs omtale

Det lokale politi i Miami står magtesløse overfor en delfins mystiske forsvinden. Ejeren må derfor henvende sig til Ace Ventura, den geniale kæledyrsdetektiv, der nok er foragtet af politiet, men som er den eneste med den rette intuition.

mandag 24. maj
Amazon Prime Video
6f79c2a79896975558ec769c3943886b
24 maj 2021
00:00
Læs omtale

Fire bølger af tiltagende dødelige angreb har svækket Jordens forsvar voldsomt. Cassie omgives af frygt og mistillid og er på flugt i et desperat forsøg på at redde sin lillebror, mens hun forbereder sig på den uundgåelige og dødbringende femte bølge.

fredag 28. maj
Amazon Prime Video
Panic Amazon Prime Video serie
Seriepremiere
28 maj 2021
00:00

Panic (1:10)
Serie
Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Panic er en ny Amazon Prime Video dramaserie af Lauren Oliver baseret på hendes bestseller-roman af samme navn. Alle 10 episoder frigives fredag den 28. maj 2021 eksklusivt på Prime Video i mere end 240 lande.

Det handler Panic om

Historien foregår i en lille by i Texas, hvor alle senior graduates traditionen tro konkurrerer i en årlige begivenhed med forskellige konkurrencer, spil og udfordringer. Legene kører efter winner takes it all princippet, hvor vinderen er den eneste, der får chancen for at bryde ud af en triviel landsbytilværelse og får mulighed for at skabe et nyt liv. Men netop i sommeren 2021 er reglerne ændret – præmiesummen består af et langt højere beløb end nogensinde før, og konkurrencerne er blevet langt farligere end tidligere. De konkurrerende afgangselever bliver tvunget til at se deres dybeste og mørkeste frygt i øjnene og til at tage stilling til, hvor meget de er villige til at ofre for at vinde.

De står bag / Medvirkende

Panic er skabt, skrevet og produceret af Lauren Oliver sammen med filmproducerne Joe Roth, Jeff Kirschenbaum og Adam Schroeder. Lynley Bird og Alyssa Altman er co-executive producers. Panic er produceret af Amazon Studios.

Seriens hovedkarakterer: Olivia Welch “Heather Nill,” Mike Faist “Dodge Mason,” Jessica Sula “Natalie Williams,” Camron Jones “Bishop Mason,” Ray Nicholson “Ray Hall,” Enrique Murciano “Sheriff Cortez”

Amazon Prime Video
The Mauritanian
28 maj 2021
09:00
Læs omtale

I The Mauritanian medvirker blandt andre Jodie Foster, Tahar Rahim og Benedict Cumberbatch. Filmen har opnået adskillige nomineringer og priser, inklusiv en sejr ved Golden Globe Awards og fem BAFTA-nomineringer i forskellige kategorier.

Filmens omdrejningspunkt er Mohamedou (Tahar Rahim) og hans kamp for frihed efter at den amerikanske regering har holdt ham fængslet uden tiltale i adskillige år.

The Mauritanian er instrueret af Kevin Macdonald og baserer sig på Mohamedou Ould Slahis bedst sælgende erindringsroman “Guantánamo Diary”.

lørdag 29. maj
Amazon Prime Video
8feaee9a 85f3 4482 ae76 d8cc19eee029 1
Læs omtale

Efter en nedslidt bladskribent bliver bedt om at skrive en profil om Fred Rogers, overvinder han sin skepsis og lærer om venlighed, kærlighed og tilgivelse fra USA’s mest elskede nabo.

Kilde: Prime Video presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button