StreamingnytTV Streaming premierer

Panic

- ny ungdomsserie på Amazon Prime Video

Panic er en ny Amazon Prime Video dramaserie af Lauren Oliver baseret på hendes bestseller-roman af samme navn. Alle 10 episoder frigives fredag den 28. maj 2021 eksklusivt på Prime Video i mere end 240 lande.

Det handler Panic om

Historien foregår i en lille by i Texas, hvor alle senior graduates traditionen tro konkurrerer i en årlige begivenhed med forskellige konkurrencer, spil og udfordringer. Legene kører efter winner takes it all princippet, hvor vinderen er den eneste, der får chancen for at bryde ud af en triviel landsbytilværelse og får mulighed for at skabe et nyt liv. Men netop i sommeren 2021 er reglerne ændret – præmiesummen består af et langt højere beløb end nogensinde før, og konkurrencerne er blevet langt farligere end tidligere. De konkurrerende afgangselever bliver tvunget til at se deres dybeste og mørkeste frygt i øjnene og til at tage stilling til, hvor meget de er villige til at ofre for at vinde.

De står bag / Medvirkende

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Panic er skabt, skrevet og produceret af Lauren Oliver sammen med filmproducerne Joe Roth, Jeff Kirschenbaum og Adam Schroeder. Lynley Bird og Alyssa Altman er co-executive producers. Panic er produceret af Amazon Studios.

Seriens hovedkarakterer: Olivia Welch “Heather Nill,” Mike Faist “Dodge Mason,” Jessica Sula “Natalie Williams,” Camron Jones “Bishop Mason,” Ray Nicholson “Ray Hall,” Enrique Murciano “Sheriff Cortez”

28 maj 2021
Prime Video

Panic (1:10) Prime Video Stream her
Serie
10 Afsnit
Komplet sæson kan streames fra 28/05/21

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Amazon presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button