Månedsguides

Nyt på Prime Video i juli 2022

Der er sommerunderholdning i vente på Prime Video i juli måned. I løbet af sommerferien kan man blandt andet få fornøjelsen af The Terminal List, Don’t Make Me Go og Paper Girls.

Filtrér oversigten

fredag 1. juli
The Terminal List - Official Trailer | Prime Video
1 jul 2022
09:03

The Terminal List

Serie | Thriller | Seriepremiere
Læs omtale

Den 1. juli har serien The Terminal List med Chris Pratt i hovedrollen premiere på Prime Video. Alle otte afsnit vil være tilgængelige på premieredagen.

The Terminal List – det handler den om

The Terminal List er baseret på den bedst sælgende roman af Jack Carr og følger James Reece (Chris Pratt), efter at hele hans deling af Navy SEALs er blevet overfaldet under en hemmelig mission. Reece vender hjem til sin familie med modstridende minder om begivenheden og spørgsmål om hans skyld. Men efterhånden som nye beviser kommer frem, opdager Reece mørke kræfter, der arbejder imod ham og bringer ikke kun hans liv i fare, men også dem, han elsker.

På rollelisten udover Chris Pratt finder vi navne som: Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole og Alexis Louder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
mandag 4. juli
HOUSE OF GUCCI | Official Trailer | MGM Studios
4 jul 2022
09:03
Læs omtale

Da Patrizia Reggiani gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord.

fredag 15. juli
Don't Make Me Go - Official Trailer | Prime Video
15 jul 2022
09:03

Don’t Make Me Go

Film | Drama
Læs omtale

Da den enlige far Max (John Cho) opdager, at han har en dødelig sygdom, beslutter han sig for at prøve at fylde sine sidste år med den kærlighed og støtte, som han kommer til at miste med sin teenagedatter Wally (Mia Isaac). Med løftet om længe ventede køretimer overtaler han Wally til at følge ham på en roadtrip fra Californien til New Orleans til hans 20. college-genforening, hvor han i al hemmelighed håber at genforene hende med sin mor, der forlod dem for længe siden. Don’t Make Me Go er en helt original og følelsesladet rejse, der udforsker det ubrydelige, evige bånd mellem en far og datter fra begge sider af generationskløften med hjerte og humor med på turen.

James May: Our Man in Italy Amazon
15 jul 2022
09:03
Læs omtale

I denne serie vil James May rejse gennem hele ​​Italien, fra Siciliens solbeskinnede kyster til Alpernes sneklædte bjerge. Det er et af hans yndlingslande i verden – et land sprængfyldt med stil, smukke biler, Nutella og over to årtusinders kultur. Det er også et land af modsætninger, der på samme tid er på forkant – af videnskab, mode, teknik – og alligevel beskriver landets smuldrende infrastruktur, endemiske korruption og iøjnefaldende offentlige gæld, på papiret, et land og samfund, der synes på renden til at falde sammen. ‘Det minder mig om en Garibaldi-kiks’, siger James, ‘det burde ikke virke, og alligevel er det på en eller anden måde en triumf.’ Ja, set ude fra lader det til, at italienerne har meget godt styr på deres liv. Arbejde overtrumfer aldrig familien; en god vin er aldrig forhastet. Men er dette sandheden eller bare en forældet, romantisk stereotype? James er på en mission for at opdage det 21. århundredes Italien og finde ud af, hvad det virkelig vil sige at være italiener.

 

fredag 22. juli
Anything's Possible - Official Trailer | Prime Video
22 jul 2022
09:03
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Anything's Possible er instrueret af Billy Porter og skrevet af Ximena Garcia Lecuona, og er en dejlig moderne Gen Z-historie, der følger Kelsa, en selvsikker gymnasiepige, der er transkønnet, i tiden hvor hun skal navigere gennem senioråret. Da hendes klassekammerat Khal bliver forelsket i hende, samler han mod til at invitere hende ud på trods af det drama, han ved, det kan forårsage. Det, der sker, er en romantik, der viser glæden, ømheden og smerten ved ung kærlighed.

fredag 29. juli
Paper Girls - Official Trailer | Prime Video
29 jul 2022
09:03

Paper Girls

Serie | Scifi | Seriepremiere
Læs omtale

Paper Girls er titlen på en ny Coming-of-Age Sci-Fi Serie på Prime Video. Serien får premiere 29. juli og er baseret på tegneserien Brian K. Vaughan og Cliff Chiang. På rollelisten finder vi navne som Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky og Fina Strazza.

Der er 8 episoder på vej.

Paper Girls – det handler den om

I de tidlige morgentimer efter Halloween 1988 er fire papirpiger – Erin, Mac, Tiffany og KJ – ude på deres leveringsrute, da de bliver fanget i krydsilden mellem krigsførende tidsrejsende, hvilket ændrer deres liv for altid. Transporteret ind i fremtiden skal disse piger finde ud af en måde at komme hjem til fortiden på, en rejse, der vil bringe dem ansigt til ansigt med de voksne versioner af dem selv. Mens de forsoner sig med, at deres fremtid er meget anderledes end deres 12-årige jeg forestillede sig, bliver de jagtet af en militant fraktion af tidsrejsende kendt som Old Watch, som har forbudt tidsrejser, så de kan blive ved magten. For at overleve bliver pigerne nødt til at overvinde deres forskelligheder og lære at stole på hinanden og sig selv. Paper Girls er baseret på de bedst sælgende grafiske romaner skrevet af Brian K. Vaughan og illustreret af Cliff Chiang og er en personlig rejse med høj indsats, skildret gennem fire pigers øjne, spillet af hovedrollerne Camryn Jones som Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet som Erin Tieng, Sofia Rosinsky som Mac Coyle og Fina Strazza som KJ Brandman. Ali Wong spiller også hovedrollen som den voksne version af Erin, med Nate Corddry som Larry og Adina Porter som Prioress. 

ANDRE UDVALGTE PREMIERER PÅ PRIME VIDEO
THE MUMMY (2017) | 1. JULI 2022
THE BOOK OF ELI | 3. JULI 2022
SNAKE ON A PLANE | 10. JULI 2022
BRUNO | 11. JULI 2022
CHILD 44 | 12. JULI 2022
DIVERGENT | 18. JULI 2022
DJANGO UNCHAINED | 27. JULI 2022

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button