Månedsguides

Nyt på Prime Video i December 2021

Prime Video slutter året af med en masse nye film og serier, der har premiere i december såsom Encounter, The Expanse S6 og The Grand Tour Presents: Carnage A Trois.

Filtrér oversigten

fredag 3. december
Harlem Season 1 - Official Trailer | Prime Video
3 dec 2021
09:03

Harlem

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Den 3. december har Prime Videos nye serie, Harlem, premiere, hvor alle ti episoder vil være tilgængelige.

Harlem – det handler den om

Harlem er en ny komedieserie, der følger en gruppe stilfulde og ambitiøse bedste veninder i Harlem, New York City, den sorte kulturs mekka i USA.

Camille er en ung og populær antropologiprofessor ved Columbia University, der har omfattende kendskab til datingnormer i forskellige kulturer, men som har svært ved at navigere i sit eget kærlighedsliv; Tye er en succesfuld, queer dating-app-udvikler, der foretrækker at holde sårbarhed og romantiske partnere på afstand; Quinn er en håbløs romantikker og arbejder som modedesigner, der forsøger at give tilbage til verden, mens hun driver en kriseramt virksomhed; Angie er en selvsikker og livlig sanger- og skuespillerinde uden filter, der bor sammen med Quinn – dog uden at betale husleje.

Sammen tager de skridtet fra 20’erne ind i næste livsfase, både hvad angår karrierer, forhold og storbydrømme.

fredag 10. december
Encounter – Official Trailer | Prime Video
10 dec 2021
09:03

Encounter

Film | Scifi Thriller
Læs omtale

En dekoreret marinesoldat tager på en redningsaktion for at redde sine to sønner fra en ukendt trussel. Som rejsen leder dem ind i flere faretruende udfordringer, bliver drengene nødt til at efterlade deres barndom i fortiden. Filmen er instrueret af Michael Pearce med medvirkende som Riz Ahmed, Octavia Spencer og Rory Cochrane og produceret af Derrin Schlesinger, Piers Vellacott og Dimitri Doganis.

The Expanse Season 6 | Official Trailer | Prime Video
10 dec 2021
09:03

The Expanse – Sæson 6

Serie | Scifi | Ny Sæson
Læs omtale

Fredag den 10. december har The Expanse sæson 6 premiere med den første episode, hvorefter der vil blive udgivet en ny episode hver uge frem til den 14. januar 2022.

Den sjette og sidste sæson af The Expanse starter med solsystemet i krig, hvor Marco Inaros med hans Free Navy stadig udsender altødelæggende asteroideangreb mod Jorden og Mars. Som spændingerne fra krigen og alle de medførte tab truer med at adskille bemandingen på Rocinante, træffer Chrisjen Avasarala en modig beslutning og sender tidligere marsboer Marine Bobbie Draper på en hemmelig mission, der potentielt ville kunne ændre slagets gang. Samtidig er Drummer og resten af den familie, hun har tilbage på flugt efter hun forrådte Marco. Alt imens der på en planet langt borte forbi Ringene begynder en ny magt at tage form.

I serien medvirker Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole og Jasai Chase Owens, hvor de genforenes i den mest medrivende sæson nogensinde.

fredag 17. december
The Grand Tour Presents: Carnage A Trois | Official Trailer | Prime Video
17 dec 2021
09:03
Læs omtale

I denne anden lockdown special udforsker trioen den bizarre verden inden for fransk bilkultur. På en episk roadtrip, der starter i de walisiske bjerge, går de igennem en nervepirrende bjergbestigning, bombedesarmering, propeldrevne biler, helikopterstunts og det mest spændende løb i deres liv, før de når Den Engelske Kanal til et forbløffende middelalderklimaks.

With Love - Official Trailer | Prime Video
17 dec 2021
09:03

With Love

Serie | Komedie
Læs omtale

Den romantiske komedieserie, skrevet og skabt af Gloria Calderón Kellett, følger søskende, Lily og Jorge Jr., på en mission for at finde kærlighed og formål. I hvert af de fem afsnit navigerer Lily, Jorge Jr. og hele Diaz-familien i kærlighedens op- og nedture under en anderledes ferie i løbet af året: juleaften/Nochebuena, nytårsaften, Valentinsdag, Independence Day og Dia de los Muertos.

With Love har premiere fredag den 17. december

tirsdag 21. december
Being the Ricardos - Official Teaser | Prime Video
21 dec 2021
09:03

Being the Ricardos

Film | Drama
Læs omtale

Prime Video har sat premieredato på Being the Ricardos, et behind-the-scenes drama om Lucille Ball og Desi Arnaz. Filmen tager seeren med bag kulisserne og viser parrets komplekse romantiske og professionelle forhold til hinanden.

Lucille Ball (Nicole Kidman) og Desi Arnaz (Javier Bardem) bliver truet af chokerende personlige anklager, en politisk udtværing og kulturelle tabuer i den Academy Award-vindende instrukør Aaron Sorkins bag-kulisserne-drama Being the Ricardos. I et afslørende indblik i parrets komplekse romantiske og professionelle forhold tager filmen sit publikum med ind i forfatterens univers, med op på lydscenen og bag lukkede døre med Ball og Arnaz under en kritisk produktionsuge gennem deres banebrydende komedie “I Love Lucy” med medvirkende som J.K. Simmons og Nina Arianda.

Filmen har premiere den 21. december 2021, og du kan se traileren herunder.

torsdag 23. december
Yearly Departed - Official Trailer | Prime Video
23 dec 2021
09:03

Yearly Departed

Comedy / Talk
Læs omtale

Yearly Departed komediespecial vender tilbage med flere af verdens sjoveste kvinder, der roaster året og skåler for alt det, vi efterlader i 2021.

Værten er Yvonne Orji (Insecure), og serien byder på en række nye og all-star talenter, herunder Jane Fonda, Megan Stalter, Aparna Nancherla, Dulcé Sloan, X Mayo og Chelsea Peretti, Yearly Departed siger et hæsblæsende, festligt farvel til alt fra Hot Vaxx Summer til Zoom og at ignore klimakrisen.

Efter endnu et turbulent år inviterer kvinderne fra Yearly Departed dig til at reflektere, glæde dig og hæve et glas (eller flere) til alt, hvad vi efterlader i fortiden, afsluttet med en særlig optræden af den Grammy-vindende popstjerne Alessia Cara. Så smid skoene, og lad Yvonne og vennerne bringe det nye år ind på den bedst tænkelige måde: Ved at have det godt.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button