Månedsguides

Nyt på Pluto TV i juli

På Pluto TV i juli kan du blandt andet se frem til at nyde både livemusik fra MTV MALTA 2022. Man kan få gang i smagsløgene, når de bedste grillkokke konkurrerer i intens aktion over gløderne. Og så kan man opleve familier og serier med masser af både drama, intriger, katastrofer og… kærlighed.

Filtrér oversigten

mandag 4. juli
Johnny vs. Amber - From Love To Hate Pluto TV
4 jul 2022
00:08
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Johnny Depp og Amber Heards forhold vendte fra hed kærlighed til rødglødende vrede. Gå ikke glip af denne dokumentar, der går tæt på de mest gribende øjeblikke i retssagen med både interviews og reportager fra retssagen, der fik en hel verden til at følge med.

torsdag 14. juli
Jersey Shore: Family Vacation - sæson 5B Pluto TV
Læs omtale

Større familier, milepæle og endnu mere drama! Jersey Shore-gruppen tager ud på nye eventyr i Family Vacation, når de rejser til El Paso, Texas. Her bliver ægteskabsløfter afsløret, og der rives op i gamle sår, så dramaet kan begynde for alvor. Samtidig er afsløringerne ved at vække en værelseskammerats værste minder til live igen. Jersey Shore: Family Vacation sæson 5B er på Pluto TV!

fredag 15. juli
Wildfire Pluto TV
15 jul 2022
00:08

Wildfire

Serie | Drama
Læs omtale

Dramaserien centrerer rundt om Kris Furillo, spillet af Supernatural-stjernen Genevieve Cortese, der løslades fra et ungdomsfængsel og begynder at arbejde på familien Ritters ranch. Hun kastes ind i det nye miljø, og hun må lære at tage hånd om nye relationer, og hvordan hun kan passe ind. Hvis du kunne lide serier som One Tree Hill og The O.C., så vil du elske Wildfire!

tirsdag 19. juli
MTV Malta 2022 Pluto TV
19 jul 2022
00:08

MTV Malta 2022

Underholdning
Læs omtale

Sommerfestivalen MTV Malta 2022 vender tilbage til den ikoniske Il-Fosos Plads efter, at pandemien i to år har forhindret festivalen. Øverst på plakaten er blandt andre den amerikanske DJ Marshmello, den marokkansk-amerikanske rapper French Montana, den canadiske rapper og sanger Alexander Leon Gumuchian, der er kendt under navnet bbno$ (udtales som "baby no money"), den engelske singer-songwriter Mae Muller og den talentfulde maltesiske kunstner og sangskriver Shaun Farrugia. Festivalen vil også byde på særlige gæsteoptrædener fra lokale kunstnere, herunder blandt andre Aidan, Enjya, Gaia Cauchi og Maxine Pace. Der sendes også DJ-sæt med Debrii, D-Rey, Koroma, Miggy, Supre, Zrinz, Daniel, Ylenia & Jamie fra 89.7 Bay, og Nate, JD Patrick & Frank fra Vibe FM.

fredag 22. juli
BBQ Pitmasters Pluto TV
22 jul 2022
00:08

BBQ Pitmasters

Reality
Læs omtale

Denne klassiske amerikanske reality-serie følger grillkokke, mens de konkurrerer om penge og præmier i store madkonkurrencer med grillen i centrum. For hver af kokkene er det største mål at tage titlen som landets bedste Pitmaster. Hovedingredienserne i denne delikate serie er kød, smukke udskæringer og selvfølgelig masser af barbequesauce.

Pluto TV har også sin egen Bellator MMA kanal. I juli byder den kanal på Bellator 283 LIVE fra USA d. 22. juli.

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button