Månedsguides

Nyt på Pluto TV i august

Seerne kan glæde sig til live RallyCross med dansk deltagelse fra Hell i Norge – og til Bellator Mix Martial Art-stævne fra USA, der ligeledes bliver sendt live. Tørster man efter mere nævekamp, så byder Pluto TV også på kultfilm med både Bruce Lee og Jackie Chan samt på Chuck Norris i serien Walker Texas Ranger. I august bliver det også til et glædeligt gensyn med den ikoniske hitserie Melrose Place, der i år fejrer 30-års fødselsdag. Sidst men ikke mindst er der masser af premierer fra MTV. Herunder kan du læse mere om nyhederne i august på Pluto TV.

A41I4597 copy.jpgMMA LIVE FRA BELLATOR 284

12. august på Pluto TV

Pluto TV erhvervede i juni 2022 rettighederne til at sende fra Bellator i Danmark. Bellator er den næststørste MMA-organisation efter Ultimate Fighting Championship og byder på mange af de højst rangerede kæmpere indenfor kampsport bl.a. danske Mads Burnell, der pt. træner benhårdt i USA for at være klar til sin store kamp i september. Men allerede 12. august kan Pluto TV byde på et Bellator Mix Martial Art-stævne live. Hovedkampen er Neiman Gracie vs. Goiti Yamauchi. Stævnet bliver sendt direkte fra Sanford Pentagon i Sioux Falls, South Dakota.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ulrik Linnemann 2.JPG

LIVE RALLY CROSS FRA WORLD RX I HELL, NORGE

D. 13. og 14. august live på RX TV-kanalen

Det er også på Pluto TV, at seerne eksklusivt kan følge “RX FiA World Rallycross”. I august er rally-karavanen nået til HELL i Norge. Her bliver det set med danske briller især spændende at følge Ulrik Linnemann fra Skivum i Nordjylland, der efter en god sæsonstart skuffende missede finalen ved sidste stævne i Sverige. Ulrik dyster i hans Ford Fiesta i klassen RX1, hvor bilerne har et optræk på 0-100 km på under to sekunder, hvilket er hurtigere end Formel 1 biler. I løbet af weekenden bliver der også kørt race i serierne RX2e (rally for elektriske biler), samt i Euro RX3.

Rallycross er blevet kendt – ikke mindst i racermiljøet – for sit spændende, intense format med fem biler og fem runder pr. løb på en lukket bane, hvor publikum kan se med hele vejen gennem 4-6 runder på et mikset og udfordrende underlag af grus og asfalt. Alle starter samtidig i de tre første heats, før man derigennem kvalificerer sig til en “progression round”, to knockout semifinaler og derpå får den eftertragtede plads i finalen.

Melrose.jpg

MELROSE PLACE FEJRER 30 ÅRS FØDSELSDAG

Kommer senere i august

Melrose Place gik første gang i luften den 8. juli 1992 og kan således fejre 30 års fødselsdag i år. Det fejrer Pluto TV ved at dedikere en hel kanal til en af 1990’ernes mest betydningsfulde amerikanske tv-shows.

Glæd dig til at se eller gense den ikoniske 1990’er-serie, som Entertainment Weekly har beskrevet som en “New TV Classics”. Serien følger livet, karrieren og alle udfordringerne for en gruppe unge, der bor i en lejlighedsbygning i det trendy kvarter Melrose Place i West Hollywood, Californien.

Det enormt populære show blev skabt af Darren Star og executive produceret af ingen ringere end Aaron Spelling for Spelling Television – firmaet, der producerede klassikere som The Love Boat, Dynasty, Beverly Hills, 90210 og Charmed. Læn dig tilbage og nyd det nostalgiske gensyn på Pluto TV senere i august.

Walker.jpg

WALKER – TEXAS RANGER

Hel kanal kommer senere i august

Action- og kampsportslegenden Chuck Norris spillede fra 1993 til 2001 hovedrollen i otte sæsoner af 90’er-perlen Walker – Texas Ranger, der er inspireret af filmklassikeren Lone Wolf McQuade, som også havde Chuck Norris som medvirkende. Serien er skabt af Leslie Greif og Oscar®-vinderen Paul Haggis. Hele første sæson er netop blevet gjort tilgængelig og kan streames on demand på Pluto TV og senere på måneden kommer der en hel kanal dedikeret til serien. Norris spiller hovedrollen som Walker fra det ridende politi i Texas. Han har en hårdtslående tro på retfærdighed og tager gerne ukonventionelle metoder i brug for at få buret forbryderne inde.

ARE YOU THE ONE?

Fra d. 22. august

Hvis dit perfekte match stod lige foran dig, ville du overhovedet vide det? Dette populære og enormt underholdende MTV-show følger en gruppe unge singler, der leder efter kærlighed, når de mikser og mingler på et luksussted, mens de forsøger at finde deres forudbestemte “perfekte partner”. Undervejs er der store, potentielle præmiepenge på spil. Gør dig klar til et program fyldt med kærlighed, gnister, jalousi og drama. Hvis du kan lide reality-programmer som Ex on the Beach og Jersey Shore, vil du ELSKE denne serie!

DELICIOUSNESS – SÆSON 3A

Fra d. 23. august

Er du sulten efter mere “Deliciousness” ? Værterne Tiffani Thiessen (kendt fra bl.a. Beverly HIlls 90210), Angela Kinsey, Kel Mitchell og Tim Chantarangsu byder på morsomme optagelser af sjove madrelaterede klip fra hele nettet.

RIDICULOUSNESS – SÆSON 25

Fra d. 25. august

Fra hensynsløse stunts, der er gået galt, til grove pranks, der er gået godt! Rob Dyrdek, Steelo Brim og Chanel West Coast og en række særlige gæster kommer til at grine af de vildeste internetklip, de kan finde. Dette amerikanske komedieprogram begyndte helt tilbage i 2011, og er et af MTVs sjoveste programmer. Særlige gæster i den 25. sæson omfatter den amerikanske racerkører Josh Richards, BMX-rytteren Ryan Williams og sportsreporter Jay Glazer.

SE FLERE END 40 TIDLØSE, KLASSISKE FILM PÅ PLUTO TV I AUGUST

Pluto TV byder på masser af film helt gratis. Og i august kan seerne nyde mere end 40 tidløse klassikere. Se blandt andre Sci-fi-kultfilmen The Blob (1958) med legenden Steve McQueen (i sin første hovedrolle), action-kampsportsfilmen Fist of Fury (1972) fra Hong Kong med ikonet Bruce Lee, John Carpenters science fiction-komedie Dark Star (1974), Dario Argentos mystiske thriller Deep Red (1975), Jackie Chans ekstraordinære actionfilm Police Story (1985) – kåret som den fjerde bedste actionfilm nogensinde i Time Out – og Julie Delpys anmelderroste komedieromance 2 Days in New York (2012) er blot nogle få eksempler på de mange filmhøjdepunkter i august. Pluto TV er lavet til filmaftener!

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button