Månedsguides

Nyt på Paramount+ i januar 2022

Så har vi fået lidt premieretitler fra Paramount+ i januar 2022. Se hvad der er på vej på tjenesten herunder

Filtrér oversigten

lørdag 1. januar
Trailer: Sangklubben (Military Wives)
Trailer: Sangklubben (Military Wives)
1 jan 2022
00:04

Sangklubben

Film | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mens deres partnere er på opgaver i Afghanistan danner en gruppe kvinder på hjemmefronten et kor – det bliver en mediesensation og global bevægelse.

mandag 10. januar
1883 - Official Trailer | Yellowstone Prequel
1883 - Official Trailer | Yellowstone Prequel
10 jan 2022
00:04

1883

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

“1883” følger vi familien Dutton, da de begiver sig ud på en rejse mod vest gennem Great Plains mod den sidste bastion i et utæmmet Amerika. Det er en skarp genfortælling af vestlig ekspansion, og en intens fortælling om en familie, der flygter fra fattigdom for at søge en bedre fremtid i en egn af USA – Montana.

Pop-country-parret Tim McGraw (Friday Night Lights) og Faith Hill (The Stepford Wives) spiller hovedrollerne som henholdsvis James og Margaret Dutton, mens Sam Elliot (The Big Lebowski) portrætterer den barske cowboy Shea Brennan. På rollelisten ses også Isabel May (Alexa & Katie), Lamonica Garrett (Primal) og Dawn Oliveri (Heroes). Billy Bob Thornton (Sling Blade) har en gæstesrolle, mens Tom Hanks (Forrest Gump) laver en cameo i en tilbagebliksscene fra den amerikanske borgerkrig.

“1883” er executive produceret af Sheridan, John Linson, Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle og Bob Yari.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er premiere d. 10. januar, hvor de to første afsnit lægges ud. Derefter et nyt afsnit hver mandag. 1883 har premiere ugen efter at Yellowstones sæson 4 har sæsonfinale d. 3. januar.

lørdag 15. januar
Ray Donovan: The Movie (2022) Official Trailer | SHOWTIME
Ray Donovan: The Movie (2022) Official Trailer | SHOWTIME
15 jan 2022
00:04

Ray Donovan: The Movie

Film | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Ray Donovan har i syv meget populære sæsoner været problemknuser for de rige og berømte i Los Angeles, hvor han har fået alles vanskeligheder til at forsvinde – dog ikke dem, der er skabt af hans egen familie. I sæsonfinalen opdagede Ray endelig sandheden om sin søster, Bridgets, død, mens Mickeys søgen efter de penge, han skylder, spidser til i et dødbringende opgør mellem familierne Sullivan og Donovan. Og nu kommer så spillefilmen, Jason Donovan: The Movie, der starter, hvor sæson 7 af den populære serie sluttede: Nemlig med at Ray vil gøre alt for at stoppe Mickey, før han kan forårsage endnu et blodbad. Filmen får også vævet nutidens Donovan/Sullivan-fejde sammen med Ray og Mickeys oprindelige historie, der ligger 30 år tilbage i tiden.

Filmen følger op på den succesrige dramaseries syv sæsoner og har Liev Schreiber i sin Emmy®-nominerede rolle. Schreiber skrev også manuskriptet sammen med seriens showrunner David Hollander, som har instrueret filmen.

Flere originale roller fra serien er med i filmen – blandt andre Eddie Marsan som Rays bror Terry, Dash Mihok som Rays bror Bunchy, Pooch Hall som Donovans halvbror Daryll, Kerris Dorsey som Rays datter Bridget, Katherine Moennig som Lena og Kerry Condon som Molly Sullivan og Oscar®-vinderen Jon Voight som Mickey Donovan.

I løbet af seriens 82 episoder, der blev sendt fra 2013 til 2020, fik Ray Donovan-serien adskillige nomineringer til Emmy, Writers Guild og Critics' Choice. Ray Donovan-filmen er executive produceret af David Hollander, Liev Schreiber, Mark Gordon, Bryan Zuriff og Lou Fusaro.

Ray Donovan filmen har premiere d. 15. januar – dagen efter premieren i USA. Den kan eksklusivt ses på Paramount+.

mandag 17. januar
Overlord and the Underwoods | Official Trailer
Overlord and the Underwoods | Official Trailer
17 jan 2022
00:04
Læs omtale

Med Patrice Goodman, Darryl Hinds & Ari Resnick

En ond overlord flygter fra sin hjemplanet og søger tilflugt hos en fjern jordfætter og hendes forstadsfamilie. Komiske eventyr følger.

torsdag 20. januar
The Envoys Paramount
20 jan 2022
00:04

The Envoys

Serie | Thriller
Læs omtale

Sæson 1 af Paramount+s original serie

Premiere d. 20. januar – med Miguel Ángel Silvestre, Luis Gerardo Méndez &

Irene Azuela i hovedrollerne.

To præster har brug for at finde opholdsstedet for en påstået healer, der på mystisk vis forsvinder. Snart opdager de et psykiatrisk samfund i udkanten af byen, som gemmer på hemmeligheder.

fredag 21. januar
One Last Time: An Evening With Tony Bennett & Lady Gaga Paramount
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En ny livekoncert-special med Tony Bennett og Lady Gaga. Optaget ved to udsolgte shows i Radio City Music Hall i NY i august 2021 for at fejre Bennetts 95-års fødselsdag. Filmen samler livekoncerterne og de to utrolige entertainere, der optræder med duetter og solosange, der alle tager udgangspunkt i deres fælles kærlighed til ”The Great American Songbook”.


C More særtilbud

  • C More til 29/kr. måned i 6 måneder
  • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt du ikke selv opsiger det.
  • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button