Månedsguides

Nyt på Nordisk Film+ i august 2022

Nordisk Film+ samler det velkendte indhold fra Dansk Filmskat med en række yderligere både danske og udenlandske film. Prisen er 49,-/måned, altså samme pris som Dansk Filmskat.

Du får august premiereoversigten herunder.

Filtrér oversigten

tirsdag 2. august
AFTER Trailer (2019)
2 aug 2022
00:07

After

Film | Drama
Læs omtale

Tessa Young, en 18 år gammel collegestuderende, har altid styr på fremtidplanerne, men så møder hun den tatoverede og piercede bad boy Hardin, og det forstyrrer hendes veltilrettelagte liv.

torsdag 4. august
Kontiki Nordisk Film
4 aug 2022
00:07

Kontiki

Film | Action
Læs omtale

Den opdagelsesrejsende, Thor Heyerdahl, krydsede i 1947 Stillehavet i en båd, for at bevise, at Sydamerikanerne dengang kunne have krydset havet. De drager afsted ud på en episk rejse.

fredag 5. august
Den ny Husassistent Nordisk Film
5 aug 2022
00:07

Den ny Husassistent

Film | Komedie
Læs omtale

Der er stor forvirring i direktørhjemmet. Forvekslingerne vælter ind over ægteparret, da den unge husassistent viser sig at være direktørens datter og den ældre hendes mor. Det kan ikke gå andet end galt, og det giver anledning til at sende en ophidset og opskruet Olga Svendsen på banen.

Rolleliste

Charles Hansen, Christel Holch, Einar Dalsby, Emmy Schønfeld, Frederik Jensen, Inger Bolvig, Nina Kalckar, Olga Svendsen, Palle Reenberg, Valdemar Schiøler Linck

1933

Paw Nordisk Film
5 aug 2022
00:07

Paw

Film | Børn
Læs omtale

Succesfuld filmatisering af Torry Gelsteds underholdende og evige klassiker (fra 1918) om naturbarnet Paw, der som barn af en dansk far og en vestindisk mor, kommer til en provinsby i Danmark for at blive passet. Som i Tarzan-bøgerne såvel som i Trauffauts “Den Vilde Dreng” (1969) beskrives i ‘Paw’ kontrasterne og problemerne med at kombinere ‘civilisationen’ med ‘naturen’ – og hver på sin facon med ‘naturen’ som ideologisk og moralsk vinder. I tilgift er Paw en film, der på diskret facon opfordrer til at tage godt imod de fremmede – og er derfor både som bog og film evig, om end sørgelig, aktuel for børn og voksne.

Rolleliste

Edvin Adolphson, Jimmy Sterman

1959

Sjov i Gaden Nordisk Film
5 aug 2022
00:07

Sjov i Gaden

Film | Komedie
Læs omtale

Under et indbrud i en villa bliver Peter Jensen overrasket af den lille Winnie, som forlanger, at han tager hende med væk fra de væmmelige folk, der har taget hende med til huset. Hjemme i Peters lejlighed fortæller Winnie, at hun er kommet til Danmark for at bo hos sin faster Anna. Men i lufthavnen blev hun modtaget af en mand ved navn “Fløjten”, og det var ham som tog Winnie med til villaen, hvor hendes bagage blev skåret op og splittet i tusind dele. Det “Fløjten” leder efter, er narkotika, men for sent finder han ud af, at det er skjult i Winnies bamse. Snart går den vilde jagt gennem København efter Winnie, Peter og bamsen. Det kommer til mange sjove forviklinger før det lykkes ordensmagten at udrede trådene.

Rolleliste

Birgit Sadolin, Dirch Passer, Karl Stegger, Ove Sprogøe, Willy Rathnov, Winnie Mortensen

1969

Ta hvad du vil ha Nordisk Film
5 aug 2022
00:07

Ta hvad du vil ha

Film | Drama
Læs omtale

Drama om den kyniske, unge mand Kurt, som omhyggeligt planlægger at rage så meget af en uberettiget arv til sig som overhovedet muligt. Han spiller højt spil med sine medmennesker – tvinger et stakkels ægtepar til selvmord og udnytter en mor og hendes datter skamløst…

Rolleliste

Anita Pontoppidan, Bjørn Watt Boolsen, Clara Schwartz, Ebbe Rode, Elith Pio, Ellen Gottschalch, Erni Arneson, Hans Egede Budtz, Helle Virkner, Ib Schønberg, Knud Rex, Oda Poulsen, Per Buckhøj, Poul Nordstrøm

1947

lørdag 6. august
Jagtsæson Nordisk Film
6 aug 2022
00:07

Jagtsæson

Film | Komedie
Læs omtale

Den nyligt fraskilte singlemor Eva tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene. Med på turen er også Isabella, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

søndag 7. august
To The Wonder Nordisk Film
7 aug 2022
00:07

To The Wonder

Film | Drama
Læs omtale

En amerikansk mand forelsker sig i en ukrainsk kvinde under en rejse i Paris. Da de vender tilbage til USA, bliver deres forhold stormfuldt, og han finder sammen med en tidligere flamme.

tirsdag 9. august
Extract Nordisk Film
9 aug 2022
00:07

Extract

Film | Komedie
Læs omtale

Joel er en succesfuld fabriksejer, som er havnet i en nedadgående spiral af dårligdomme. Hans medarbejdere hader ham, hans snerpede kone går i usexede sweatpants og hans nye praktikant er alt for nedringet.

torsdag 11. august
Askedrengen - I Troldkongens Sal - Hovedtrailer
11 aug 2022
00:07

Askedrengen

Film | Adventure
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Da en prinsesse bliver kidnappet af en ond trold, begiver en bondeknøs og hans brødre sig ud for at redde hende, så de kan få dusøren og genopbygge deres hjem.

fredag 12. august
266ass
12 aug 2022
00:07

Afsporet

Film | Drama
Læs omtale

Drama om den unge overklassefrue (Illona Wieselmann), som med hukommelsestab flakker rundt i København og ender i Nyhavn, hvor hun ramler ind i den charmerende psykopat Stenmår (Ebbe Rode). Han er til lidt af hvert i det kriminelle miljø, når han altså ikke er i spjældet. Han lægger kraftigt an på den forvirrede og ulykkelige kvinde, som føler sig tiltrukket af hans upolerede stil. Men som titlen antyder er forholdet dømt til fiasko. Det var Bodil Ibsens debut i instruktørstolen, som hun delte med Lau Lauritzen Jr. og var en kontant, usminket skildring af den københavnke underverden med dens fortabte eksistenser, bl.a. repræsenteret ved Ib Schønberg og Johannes Meyer. Handlingsmættet spænding i realistiske omgivelser, der udspiller sig i en mørk tid.

1942

377ass
12 aug 2022
00:07

De Tre Måske Fire

Film | Komedie
Læs omtale

En ung mand drager på en ældgammel motorcykel fra sin fædrene gård ind til den store by. Hans fader giver ham en masse gode råd med på vejen, og der er det usædvanlige ved disse råd, at de er stik modsat af, hvad andre fædre siger til deres børn. Således “åndeligt beriget” og med anbefaling i lommen til et stort handelsfirma, ankommer den unge mand til København. Snart er han ansat i et stort firma, har charmeret kontorets kønneste pige, fået de tre skrappeste fyre mellem personalet til hjertevenner, og alt tegner lyst. Der sker dog noget uventet…

Rolleliste
Børge Rosenbaum, Gull-Maj Norin, Lau Lauritzen Jr., Poul Reichhardt

1939

Peters landlov (1963) - Officiel trailer
12 aug 2022
00:07

Peters Landlov

Film | Komedie
Læs omtale

have medvirket i 32 film ville han prøve at være instruktør, og denne film blev hans debut som sådan. Han spiller også Sandy, en af de tre gutter der er på 8 timers intens landlov. De to andre er Billy og Peter. Det er først og fremmest Peter, der “ødelægger” dagligdagen hos familien Berg, da datteren Lisbeth mister sit flyvske chiffon-tørklæde til ham. En anden der kommer i klemme i de tre lystige og “moderne” unge mænds udskejelser er direktøren for Europæisk Stål & Kobber A/S, og han er selvfølgelig ikke til at kende igen efter “moderniseringen”.

Rolleliste
Christoffer Bro, Ebbe Langberg, Helle Virkner, Jan Priiskorn Schmidt, Ove Sprogøe, Poul Reichhardt, Ulla Pia

1963

481asn
12 aug 2022
00:07

Stine Og Drengene

Film | Drama
Læs omtale

Den frigjorte Stine prøver at få et forhold til Jens til at fungere. Det er ikke nemt, for dybest set, ved hun ikke helt, hvad hun selv – hverken med ham eller sig selv…

Rolleliste
Birgitte Price, Else Marie Hansen, Henning Moritzen, Ole Busck, Peter Ronild, Sisse Reingaard, Else-Marie Hansen

1969

lørdag 13. august
Valhalla Nordisk Film
13 aug 2022
00:07

Valhalla

Film | Adventure
Læs omtale

Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.

søndag 14. august
The Company Men Nordisk Film
14 aug 2022
00:07

The Company Men

Film | Drama
Læs omtale

Bobby Walker har drømmejobbet, den fotogene familie og en funklende ny Porsche i garagen. Men da nedskæringer sender både Bobby og hans venner på gaden, må de alle omdefinere deres liv – både som mennesker, ægtemænd og fædre. Men måske bliver dét, Bobby engang kendte som et "arbejdsliv", snart til et rigtigt liv? En stjerneparade af navne som Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper og Kevin Costner står i spidsen for denne gribende og livsbekræftende historie om at bevare håbet i selv de trangeste tider.

tirsdag 16. august
8509 playinggod vod keyart 320 460 vodkeyart dan swe nor fin screen
16 aug 2022
00:00

Playing God

Film | Thriller
Læs omtale

Doktor Eugene Sands har et problem. Han har opereret en patient, mens han holdt sig gående på amfetamin. Og det bliver man ikke populær af – især ikke, hvis patienten er så usamarbejdsvillig, at han går hen og dør under operationen! Det korte af det lange er, at Eugene Sands er smidt ud af lægestanden – for altid! Men en dag redder han ved et tilfælde en narkogangsters liv, og derved får den store gangsterboss, Raymond, øje på ham. Og inden længe er Eugene blevet kirurg for underverdenens sårede, der af gode grunde ikke kan tage på hospitalet… Men det er et farligt job, hvor man hurtigt kan komme til at bytte plads med patienten. Især hvis man bliver lun på bossens veninde!

1996

torsdag 18. august
6141 NydeligeNelliker VOD keyart 320 460 NO nor dan
18 aug 2022
00:00

Nydelige Nelliker

Film | Komedie
Læs omtale

Hovedstaden er blevet en rigtig pæn by. Moderne bygninger tårner sig snart op overalt, hvor de gamle rønner er jævnet med jorden. Men en sælsom buket af nydelige nelliker lever videre. Her vil du møde en del håndplukkede eksemplarer af slagsen. Det meste af deres tid leves bag murene, men en længe ventet morgen, da de slippes ud til en højst tvivlsom form for frihed, står livet klar til ny spræl og med nye muligheder.

1964

fredag 19. august
595asn
19 aug 2022
00:07

Drama På Slottet

Film | Komedie
Læs omtale

På det gamle Københavns Slot udspilles i året 1699 – Kong Christian Vs sidste leveår – et sælsomt drama. En vinterdag kommer den unge junker Friedrich von Kötschau fra Hessen til Christian Vs hof. Der er dødsenskedsommeligt på det gamle dystre slot, hvor kongens tiltagende svagelighed lægger en dæmper på al livsglæden. Friedrich von Kötschau er en flot ung adelsmand, og selv majestæten glæder sig over hans mange lystige påfund. Dertil kommer, at han har en recept på guld, og kongen giver ham lov til at eksperimentere i slottets kælder hos den gamle slotsapoteker Paulus.

Rolleliste
Agnes Thorberg-Wieth, Angelo Bruun, Bodil Kjer, Charles Wilken, Elith Pio, Else Schultz, Grethe Paaske, Gull-Maj Norin, Ingeborg Brams, Marie Niedermann, Mogens Wieth, Petrine Sonne, Valdemar Møller, Valdemar Skjerning

1943

Hvis lille pige er du? (1963) - Trailer
19 aug 2022
00:07

Hvis Lille Pige Er Du?

Film | Komedie
Læs omtale

Den unge, arbejdsomme og særdeles nydelige Eva Brun arbejder som sekretær for direktør Jansen. Men da chefen bliver lidt for glad for Evas “arbejde”, siger hun op. Træt af mænd og træt af lumre mandlige chefer lægger hun en snedig plan. Hun vil hurtigst muligt lade sig gifte og fraskille igen, så hun kan leve fedt af underholdsbidrag. Og Eva udpeger skibsredersønnen Hans P. Larsen som offer. Men Hans har sin egen dagsorden. Og snart indleder de to et udspekuleret spil, som kun Amors pile kender udfaldet af…

Rolleliste
Dirch Passer, Ghita Nørby, Maria Garland, Baard Owe, Birgitte Federspiel, Carl Johan Hviid, Hans Kurt, Ingeborg Skov, Johannes Meyer, Judy Gringer, Paul Hagen

1963

316ass
19 aug 2022
00:07

Jeg Elsker En Anden

Film | Komedie
Læs omtale

Kvarteret vrimler med børn, så gode råd er dyre, da børnehaven skal lukkes… Katastrofen lurer om hjørnet, da hærskarerne af pragtfulde unger får at vide, at deres børnehave skal lukke, fordi huset solgt. Til alt held har de en skøn børnehavelærerinde, der ikke lader sig gå på af den slags smålige trusler, men tager sagen i egen hånd… For hele kvarterets skyld indleder hun en heltemodigkamp for at bevare både sit og børnenes smørhul, og det er ikke småting, hun må igennem. Og kaosset bliver ikke mindre, da også kærligheden banker på den lukningstruede børnehavedør…

Rolleliste
Marguerite Viby, Ebbe Rode

1946

Johnny Larsen (1979) - Officiel trailer
19 aug 2022
00:07

Johnny Larsen

Film | Drama
Læs omtale

Johnny kommer ud af skolen og lærer det barske liv på en arbejdsplads at kende. Samtidig møder man hans familie til hverdag, og når de holder fest. Det er også i den kolde krigs dage, og Johnny kommer ind som soldat, men har svært ved at affinde sig med disciplinen. Endelig er der naturligvis pigerne.

Rolleliste
Aksel Erhardsen, Allan Olsen, Berthe Qvistgaard, Birgit Bruel, Birgit Sadolin, Claus Strandberg, Elsebeth Nielsen, Frits Helmuth, Hanne Ribens, Jannie Faurschou, Karl Stegger, Ole Meyer, Ove Sprogøe, Sven Hansson

1979

lørdag 20. august
2004229 sune best man vod keyart 320 460 da dan screen
20 aug 2022
00:00
Læs omtale

Sunes klasse skal på en hemmelig lejrskole. Sune og Sofie glæder sig meget til at tage af sted sammen, da det pludselig går op for Sune, at lejrskolen foregår samme weekend som morfars bryllup. Panik! Skal han vælge lejrskolen sammen med sin store kærlighed, Sofie, eller skal han vælge sin bedste ven, morfar? Sune har svært ved at bestemme sig, og han vælger både-og – og måske hverken-eller. Samtidig har Rudolf problemer med bruden. Er morfars nye kone bare ude efter hans penge? Og Karin møder en gammel flamme, som er alt det, Rudolf ikke er. Velkommen tilbage til familien Andersson!

2019

søndag 21. august
17918 1400x2100 vod keyart 320 460 frygteliglykkelig1400x2100 dan screen
21 aug 2022
00:00

Frygtelig Lykkelig

Film | Drama
Læs omtale

Frygtelig Lykkelig er en marsklandswestern. En dramatisk, komisk og grotesk historie om at sælge ud af sin moral for at opnå anerkendelse. Den unge københavnske politimand, Robert, bliver efter nogle dunkle hændelser i privatlivet forflyttet til en lille sønderjysk flække. Stillingen som landbetjent i Skarrild er ikke noget ønskejob, men en nødvendig mellemstation på vej tilbage til civilisationen i København. I den tilsyneladende fredsommelige udpost skal Robert vise, at han har styr på sit liv igen. Men de provinsielle regler og det lokale hierarki som hersker på stedet tvinger Robert ud på et skråplan, for livet er som bekendt ikke for nybegyndere – og da slet ikke på landet…

2008

tirsdag 23. august
9261 milliondollarhotel vod keyart 320 460 vodkeyart dan swe nor fin screen
23 aug 2022
00:00
Læs omtale

The Million Dollar Hotel midt i Los Angeles er hjemsted for byens skøre og skæve eksistenser. Her bor den entusiastiske og uskyldige Tom Tom, der forelsker sig i gadepigen Eloise. Men ingenting bliver som før, da en junkie ved navn Izzy falder ned fra hotellets tag og dør. Det viser sig, at Izzy var søn af en stenrig mediemogul. Den benhårde FBI-agent Skinner sættes på sagen. Nu er det Skinners job at finde sandheden: Faldt Izzy, eller blev han skubbet? Samtlige beboere er under mistanke…

1999

torsdag 25. august
2004098 askeladden i soria moria slott vod keyart 320 460 da dan screen
Læs omtale

Da kongen og dronningen bliver forgiftet, mistænkes Per og Poul for at stå bag og bliver anholdt. Esben Askedreng og prinsesse Kristin begiver sig ud for at lede efter det sagnomspundne Soria Moria-slot, som siges at være lavet af det pureste guld. I Soria Moria findes en brønd med livets vand, som er det eneste, der kan helbrede Kristins forældre. Men nogle ondsindede danskere er også på jagt efter slottet. Hvis det mislykkes for Esben og Kristin, er det ude med brødrene, kongeriget og måske endda verden.

2019

fredag 26. august
EG 91581 po reg medium orig 1600323538547
26 aug 2022
00:07

Afskedens Time

Film | Drama
Læs omtale

Psykologisk drama med Ove Sprogøe i hovedrollen som kontormanden Michael, der bliver fyret fra sit job og ikke orker at gå hjem og lægge kortene på bordet for sin kone (Bibi Andersson). I stedet kastes han ud i en gråzone mellem mareridt og virkelighed, hvor hans selvmordstanker får frit spil.

Rolleliste
Bibi Andersson, Ove Sprogøe

1973

MV5BM2RjNDdjZjMtYTYyNS00YmQ0LWEzNTAtODA0YTY4MTczZDNhXkEyXkFqcGdeQXVyNDYxOTY1Njg@. V1 FMjpg UX1000
26 aug 2022
00:07

Når Enden Er Go’

Film | Komedie
Læs omtale

Overset farce med Ebbe Langberg som den unge journalist Claudius, der bliver sparket ud af sit job. Problemet er, at han er forelsket i den smukke Dorte, som er datter af en snobbet ble-fabrikant. Han vil kun tillade datterens forbindelse med den charmerende døgenigt af en arbejdsløs skriverkarl, hvis denne vil få sig et ordentligt job. Og hvad kunne være mere ordentligt, end at gå ind i ble-branchen? Det kræver ikke desto mindre lidt forudsætninger – dem har Claudius ikke, men filmen fortæller så på munter vis, hvordan han erhverver dem og haler en kontrakt – og Dorte – i land.

Rolleliste
Birgitte Reimer, Ebbe Langberg, Judy Gringer, Ove Sprogøe

Copyright

1964

494asn
26 aug 2022
00:07

Paradis Retur

Film | Drama
Læs omtale

Tonnemann bor i et af træskurene yderst på Islands Brygge med Københavns losseplads i umiddelbar nærhed. Men i 1928 vil han væk fra dette miljø – ud hvor luften er frisk, og livet måske har både tryghed og mening. Han er også allerede på vej med sin pakkede kuffert for at tage hyre på en langfartsbåd, da en dejlig pige kommer i vejen for ham med sin lille røde sportsvogn…

Rolleliste
Aage Fønss, Christoffer Bro, Emil Hallberg, Erik Paaske, Guri Richter, Jakob Nielsen, Kirsten Walther, Kjeld Jacobsen, Lise Ringheim, Niels Skovgaard, Ove Rud, Poul Reichhardt, Professor Tribini, Ruth Hermann, Preben Lerdorff Rye

1964

563ass
26 aug 2022
00:07

Tyrannens Fald

Film | Drama
Læs omtale

Den stoute Axel Høegh er skovridder på godset Troldborg i Sydsjælland, hvor han bor sammen med datteren Anne, der fører huset, og sønnen Mogens, der forretter tjeneste som forstkandidat under sin far, og som er forlovet med en ung pige, Ulla Kryger, der er ansat på et københavnsk reklamebureau. Ullas søster, Ida, er gift med den bryske korrekturlæser Viktor Frandsen. Mandens beskedne løn har gjort husførelsen til et mareridt for den myreflittige Ida.

Rolleliste
Eyvind Johan-Svendsen, Karin Nellemose, Mathilde Nielsen

1942

lørdag 27. august
87 cover vod keyart 320 460 iqbalogsuperchippencoverdanosv dan swe nor screen
27 aug 2022
00:00
Læs omtale

Iqbal og Silles gade skal byfornyes, og det er uheldigvis Æselmand og Svinet, der står for projektet. For de to forbrydere er byggeprojektet i virkeligheden et skalkeskjul for at få fingrene i den olie, de har fundet under Blågårdsgade, og som kan gøre dem til milliardærer. Iqbal og Sille vil tage kampen op mod Æselmand og Svinet, og skaffe penge til at købe deres ejendom, så de undgår at flytte. Da Iqbal får fat i en magisk chip, får børnene overbevist Æselmand og Svinet om at købe chippen, så de kan købe deres ejendom tilbage. Men forbryderne snyder dem, og nu må Iqbal, Sille, Tariq og de voksne i Blågårdsgade sætte alt ind på at få chippen tilbage og afsløre Æselmand og Svinets hemmelige plan.

2016

søndag 28. august
18055 boot camp vod keyart 320 460 1400x2100 dan swe nor fin screen
28 aug 2022
00:00

Boot Camp

Film | Thriller
Læs omtale

På en ø i Stillehavet findes en opdragelsesskole for problematiske teenagere. Da Sophie Bauer ankommer, møder hun en rædselsanstalt, hvor de unge hjernevaskes med vold og misbrug. Sophies kæreste har en plan, der kan få Sophie hjem igen. Men først må han selv blive sendt af sted til den brutale boot camp. “Boot Camp” er baseret på en sand historie, hvor en gruppe unges forsøg på at forbedre deres liv, pludselig bliver et spørgsmål om overlevelse!

2008

tirsdag 30. august
591 SwimmingUpstream VOD keyart 320 460 DKSENO dan nor swe
30 aug 2022
00:00

Swimming Upstream

Film | Drama
Læs omtale

Tony Fingleton vokser op i en dysfunktionel familie i 50’ernes Brisbane, med en arbejdsløs og alkoholiseret far, der presser sine børn til det yderste. Tony er en fremragende svømmer, men i faderens øjne kan Tony ikke måle sig med sine brødre. Trods de svære omstændigheder mister Tony ikke håbet om at vinde sin fars kærlighed – og måske en olympisk guldmedalje.

2002

BEMÆRK. Enkelte Dansk Filmskat film dukker op nogle dage før på Nordisk Film+ end det angivet i oversigten herover.

Nordisk Film+ sådan får du adgang

Hvis du allerede er kunde hos Dansk Filmskat
Gå til nordiskfilmplus.com og opret en bruger med din nuværende Dansk Filmskat e-mail.

Hvis ikke du har et Dansk Filmskat abonnement
Opret nyt abonnement på Nordisk Film+

Nordisk Filmskat er endnu kun tilgængelig på Smartphones, AirPlay / Chromecast samt på Computer. Der kommer først Smart TV app senere (Apple TV, Android TV / Google TV, LG Smart TV og Samsung Smart TV).

Dansk Filmskat appen udfases, og det er derfor ikke en mulighed at få et login dertil længere. Du kan således ikke som ny abonnent få adgang til Dansk Filmskat Smart TV app.


I samme kategori

Back to top button