Streamingnyt

Nyt på Netflix i september 2020

Endnu en måned med nye serie og film på Netflix. Se blandt andet Young Wallander, Hilary Swank i Away og Sarah Paulson i rollen som Mildred Ratched i serien Ratched
tirsdag 1. september
Netflix
7523c8ed 080e 4450 8a42 4b74a3f48e5b
1 sep 2020
00:00

The Boss Baby: Get That Baby

Film Børn
Netflix
Læs omtale

Mener du, at du har, hvad der skal til for at være chef? Denne interaktive special tester dine evner og matcher dig med ét af 16 job hos Baby Corp.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 2. september
d98b74f5 efad 49c5 ae48 320b63f5a863
2 sep 2020
00:00

Doctor Sleep

Film Gyser
Netflix
Læs omtale

I denne fortsættelse af Ondskabens hotel bliver den nu voksne og traumatiserede Danny opsøgt af en ung clairvoyant, mens onde væsner tiltrukket af deres kraft jager dem.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 3. september
Young Wallander Netflix
Ny serie
3 sep 2020
09:00
Læs omtale

Den 3. september har serien Young Wallander, som er baseret på Henning Mankells storsælgende romaner om Kurt Wallander, premiere på Netflix. Serien er en moderne nyfortolkning af den legendariske efterforsker, Kurt Wallander, og den foregår i nutidens Sverige – i et samfund der bliver mere og mere voldeligt.

Da Wallander mislykkes med at redde en teenager fra et grusomt angreb, må han lære at tackle sin skyldfølelse for at kunne løse forbrydelsen. Historien fokuserer på de skelsættende oplevelser – professionelle og personlige – som Wallander står overfor, som nyuddannet politimand i starten af sine 20’ere.

Den engelsksprogede dramaserie bliver fortalt over seks afsnit og har både britiske og svenske skuespillere på rollelisten.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 4. september
c8ea5458 0d0f 4a14 8604 14eee1870bd3
4 sep 2020
00:00

A Million Ways to Die in the West

Film Komedie
Netflix
Læs omtale

Albert der mister den smukke Louise, fordi han bakker ud fra en duel. Albert hader alt, hvad der har med Det Vilde Vesten at gøre – såsom dårlig hygiejne, elendige toiletforhold og alt for høj dødelighed.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
aa4a250f 3550 491b bf3a 122f0b1b11f3
4 sep 2020
00:00

The Theory of Everything

Film Drama
Netflix
Læs omtale

Mens hans agtelse i fysikkens verden vokser, hærges Stephen Hawkings krop af ALS, hvilket gør ham mere og mere afhængig af sin hengivne hustru, Jane.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
58430a04 9828 4902 b691 baebab508137
4 sep 2020
00:00

I'm Thinking of Ending Things

Film Drama
Netflix
Læs omtale

Intet er, hvad det syner, da en kvinde har betænkeligheder ved sin nye kæreste og tager med ham på en roadtrip for at møde hans forældre på deres afsidesliggende gård.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Away Netflix
Ny serie
4 sep 2020
09:00

Away (1:10)

Serie Scifi
Netflix
Læs omtale

Jason Katims står bag den nye Netflix-serie AWAY, som er et følelsesladet og spændende drama. Serien fejrer de utrolige fremskridt mennesker kan opnå og skildrer de personlige ofre, der skal til undervejs. Serien får premiere på Netflix 4. september

Mens den amerikanske astronaut Emma Green (Hilary Swank) forbereder sig på at lede en international besætning på den første mission til Mars, forsøger hun at forene sig med sin beslutning om at efterlade sin mand (Josh Charles) og teenagedatter (Talitha Bateman), på et tidspunkt hvor de har allermest brug for hende. Efterhånden som besætningens rejse ud i det store rum intensiveres, bliver de personlige dynamikker og konsekvenserne af at være væk fra deres kære tilbage på Jorden mere og mere komplicerede. AWAY er et bevis på, at vi nogle gange må forlade hjemmet for at nå stjernerne.

Away er skabt af Andrew Hinderaker og er executive-produceret af Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan og Jeni Mulein.

Roller og medvirkende:

Emma Green (Hilary Swank)

Emma Green er en amerikansk astronaut og tidligere Navy-pilot. Hun er øverstkommanderende for den første mission til Mars. Hun er en stærk, empatisk og yderst intelligent astronaut og leder. Hun er gift med Matt Logan, som er ingeniør på NASA. Emma og Matt har en 15-årig datter, Lex.

 

Matt Logan (Josh Charles)

Matt Logan er NASA-ingeniør, hvis kone Emma Green leder den første mission til Mars. Han står allerede overfor nogle markante udfordringer i forsøget på at håndtere missionen hjemmefra, mens han prøver at opdrage deres teenagedatter på egen hånd.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)

15-årige Lex er datter af astronauterne Emma Green og Matt Logan. Lex er, ligesom sin far, stolt af sin mors tre år lange mission. Selv kæmper hun med de udfordringer der hører alderen til, alt imens hendes mor er på en mission i rummet og hendes far kæmper sine egne kampe.

 

Misha Popov (Mark Ivanir)
Misha Popov er en russisk kosmonaut og ingeniør, som er på en mission til Mars sammen med Emma Green. Misha er det mest erfarne medlem af besætningen og mangler bestemt ikke ego, men kæmper i hemmelighed med de personlige ofre, der følger med rejsen til rummet.

 

Dr. Kwesi Weisberg-Abban (Ato Essandoh)

Kwesi Weisberg-Abban er en britisk statsborger fra Ghana. Kwesi (udtales Kway-Si) er munter af natur, beskeden og en mand med tiltro til universets gang. Han er en verdenskendt botaniker og med sig bærer han håbet om at skabe liv på Mars.

 

Ram Arya (Ray Panthaki)

Ram Arya er en Air Force kamppilot fra Indien. Mens de andre astronauter tvinges til at forholde sig til deres tilknytning til jorden og deres familier, er Ram ganske alene i verden.

 

Lu Wang (Vivian Wu)

Lu Wang er en kemiker og astronaut, som repræsenterer Kina. Hun er intelligent og pragmatisk, men under sit strukturerede ydre har hun et komplekst privatliv. Hun er gift og har en ung søn.

 

Melissa Ramirez (Monique Curnen)

Melissa Ramirez er en tidligere astronaut, der på missionen er Emma Greens støtte. Hendes job er at være Emmas forbindelse til jorden. Melissa opgav sin egen karriere som astronaut for at forsørge sit barn med særlige behov, og hun er en fast støtte for Emma og hendes familie. Hun tager sig af Lex i Matt og Emmas fravær.

 

 

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 10. september
Netflix
8968d9ec 98ff 44fd aaa8 361fdffffc00
10 sep 2020
00:00

The Babysitter: Killer Queen

Film Gyser
Netflix
Læs omtale

To år efter, Cole overlevede en satanisk blodkult, oplever han endnu et mareridt – high school. Og dæmonerne fra hans fortid? De gør stadig hans liv til et helvede.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 14. september
Netflix
94cd8648 0d22 4521 910a 04ad758435b9
Ny serie
14 sep 2020
00:00

Close Enough

Serie Animation
Netflix
Læs omtale

Et gift par forsøger at tage det roligt og være cool, da de går fra at være festglade i tyverne til at være forældre i trediverne, i denne animerede serie for voksne.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 16. september
Netflix
1d1fee00 c9ed 4e05 8aac e683b3ea1e93
16 sep 2020
00:00

The Paramedic

Film Drama
Netflix
Læs omtale

Da Ángel ender i en kørestol efter en ulykke, beslutter han at tage hævn over dem, der har svigtet ham, især kvinden, der forlod ham, da han havde brug for hende.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
af00365d 7240 4bea a3a2 45dbb4613856
16 sep 2020
00:00

The Devil All the Time

Film Drama
Netflix
Læs omtale

I denne nervepirrende gotiske fortælling fra midtvesten samler skumle personer sig omkring en ung mand (Tom Holland), der har svoret at beskytte dem, han elsker.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 17. september
Netflix
e59a7a5c 77be 42a0 bf0d 0f4d4c3315ab
17 sep 2020
00:00

The Last Word

Serie Drama
Netflix
Læs omtale

In the aftermath of her husband’s death, a woman unexpectedly finds a new source of energy and a lust for life – as she becomes a professional eulogist to the surprise of her family and friends.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 18. september
60e18714 5680 496a aacf 914d2678dffd
Ny serie
18 sep 2020
00:00

Jurassic World Camp Creatus

Serie Animation
Netflix
Læs omtale

’Jurassic World: Camp Cretaceous’ består af otte afsnit og følger, parallelt med tidsforløbet for filmsuccessen ‘Jurassic World’, seks teenagere fanget i en ny Adventure Camp på den modsatte side af Isla Nublar. Som filmens forløb udfolder sig og dinosaurerne slippes løs over hele øen, går det op for de unge, at deres overlevelse afhænger af dem selv og hinanden.

Uden at kunne komme i kontakt med omverdenen knytter de seks teenagere tætte bånd og går fra at være fremmede til at blive hinandens tætte venner og familie, alt imens de kæmper for at overleve dinosaurerne og opdager dybe hemmeligheder, der kan true verdens sikkerhed.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Ratched Sæson 1 Netflix DK
Ny serie
18 sep 2020
09:00
Læs omtale

Ryan Murphy og Ian Brennan står bag den nye Netflix-dramaserie RATCHED, der fortæller oprindelseshistorien om asylsygeplejersken Mildred Ratched. I 1947 ankommer Mildred til det nordlige Californien for at søge om arbejde på et førende psykiatrisk hospital, hvor der bliver lavet nye og foruroligende eksperimenter på det menneskelige sind. På en hemmelig mission viser Mildred sig som den perfekte sygeplejerske, men som tiden går, infiltrerer hun det psykiatriske sundhedsvæsen og dem, der arbejder der. Mildreds stilfulde ydre erstattes af en voksende ondskab, der længe har ulmet indeni og viser at ægte monstre er skabt – ikke født.

RATCHED er inspireret af den ikoniske og uforglemmelige karakter sygeplejerske Ratched fra Gøgereden og er lavet af Evan Romansky.

I serien medvirker store stjerner som Sarah Paulson i rollen som Mildred Ratched, Cynthia Nixon som Gwendolyn Briggs, Judy Davis som Nurse Betsy Bucket og Sharon Stone som Lenore Osgood.

Derudover tæller rollelisten Jon Jon Briones som Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock som Edmund Tolleson, Charlie Carver som Huck, Alice Englert som Dolly, Amanda Plummer som Louise, Corey Stoll som Charles Wainwright, Sophie Okonedo som Charlotte og Vincent D’Onofrio som Gov. George Wilburn.

Serien er produceret af Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas og Tim Minear.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 23. september
5ac28192 8b71 44fd 9983 3bb8def59f61
23 sep 2020
00:00

Enola Holmes

Film
Netflix
Læs omtale

While searching for her missing mother, intrepid teen Enola Holmes uses her sleuthing skills to outsmart big brother Sherlock and help a runaway lord.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 25. september
Netflix
186fd1c0 b430 4c2c a4c4 2bca0adc12da
Ny serie
25 sep 2020
00:00

Sneakerheads

Serie Komedie
Netflix
Læs omtale

Family man Devin falls back into his sneaker obsession after his pal Bobby talks him into a wheeling-dealing scheme to score a mythical pair of kicks.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 27. september
323e7121 1c55 4ed6 b68d 6f4bc8aded4f
Ny sæson
27 sep 2020
00:00

The Good Place – sæson 3

Serie Komedie
Netflix
Læs omtale

På grund af en fejl havner den selvoptagede Eleanor Shellstrop i himlen efter sin død. Hun er fast besluttet på at blive der, så hun forsøger at blive et bedre menneske.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 30. september
132b135a 9f7a 45d3 b370 7a13df41a417
30 sep 2020
00:00

Birds of Prey

Film Action
Netflix
Læs omtale

Birds of Prey er en amerikansk superheltefilm fra 2020, instrueret af Cathy Yan. Filmen er den ottende i DC Extended Universe. After parting company with the Joker, Harley Quinn joins a bevy of DC Comics superheroes, including Huntress and Black Canary, to save young Cassandra Cain from the icy-hearted mobster Black Mask.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Video Thumbnail
New on Netflix | September 2020

Endnu en måned med nye serie og film på Netflix. Se blandt andet Young Wallander, Hilary Swank i Away og Sarah Paulson i rollen som Mildred Ratched i serien Ratched https://youtu.be/9mFI_Luyrzc

Kilde: Netflix presse

Relaterede artikler

Back to top button