Månedsguides

Nyt på Netflix i januar 2022

Netflix åbner 2022 med ny dansk serie fra skaberne af The Rain. Du får også ny sæson af Ricky Gervais serien After Life, samt ny sæson af Ozark. Der er også en ny serie med Kristen Bell med en meget lang titel…

Filtrér oversigten

lørdag 1. januar
Free Fire | Official Red Band Trailer HD | A24
1 jan 2022
09:00

Free Fire

Film
Læs omtale

En tvivlsom våbenhandel i en forladt lagerbygning ender i en veritabel kamp, da de to grupper starter en skånselsløs skudveksling.

Nowhere to Run Netflix
1 jan 2022
09:00
Læs omtale

Efter at være uskyldigt dømt for mord flygter Sam fra fængslet og skjuler sig hos enken Clydie og hendes to børn på deres isolerede gård.

Power Rangers Dino Fury: Season 1 Netflix
1 jan 2022
09:00

Power Rangers Dino Fury: Season 1

Serie | Seriepremiere
Læs omtale

En ny gruppe Power Rangers bruger den forhistoriske kraft fra dinosaurer til at bekæmpe en ond hær af rumvæsner, der angriber Jorden.

S.W.A.T.: Under Siege Netflix
1 jan 2022
09:00
Læs omtale

Da en specialenhed tager en mystisk, højprofileret fange i deres varetægt, bryder helvedet løs, da internationale angrebsstyrker forsøger at vriste fangen fra dem.

The Hook Up Plan - Sæson 3 Netflix
1 jan 2022
09:00

The Hook Up Plan – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

With their friendship rocked by a secret romance, Elsa, Charlotte and Milou each face up to dizzying challenges and big life decisions.

THE HUSTLE | Official Trailer | MGM
1 jan 2022
09:00

The Hustle

Film
Læs omtale

En plattenslager møder en professionel svindler, og de slår kludene sammen for med mærkværdige strategier at få fingrene i en milliardærs formue.

War on Everyone Netflix
1 jan 2022
09:00
Læs omtale

Terry og Bob er eksperter i at afpresse småforbrydere. Men da de to betjente går efter et større offer, finder de ud af, at ikke alle kriminelle er lige nemme at skræmme.

tirsdag 4. januar
The House | Official Trailer | Netflix
4 jan 2022
09:00

The House

Film | Animation Komedie
Læs omtale

En fattig familie, en ivrig bygherre og en dødtræt vicevært bliver forbundet til det samme mystiske hus gennem flere tidsaldre i denne mørke animerede komedie.

From the leading voices in independent stop motion animation – Emma de Swaef & Marc Roels, Niki Lindroth von Bahr and Paloma Baeza – this Netflix special centers on a house and the three surreal tales of the individuals who made it their home.

torsdag 6. januar
Uncle Drew Netflix
6 jan 2022
09:00

Uncle Drew

Film
Læs omtale

Da den uheldige sneakersælger Dax får brug for penge, beder han en lokal legende og sit gamle baskethold om hjælp med at vinde en streetbasket-turnering.

mandag 10. januar
Undercover Season 3 | Official Trailer | Netflix
10 jan 2022
09:00

Undercover – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

Hoping to turn his life around, Bob takes on a dangerous undercover mission to root out a police mole, but his path once again crosses with Ferry Bouman.

fredag 14. januar
After Life - Season 3 Coming Soon
14 jan 2022
09:00

After Life – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

Selv om Tony ikke længere er så aggressiv og gnaven så kæmper han i sæson 3 fortsat med tabet af sin kone.

Med Ricky Gervais

mandag 17. januar
Blumhouse's Fantasy Island Netflix
17 jan 2022
09:00
Læs omtale

På et feriested på en mystisk ø lover værten at opfylde flere af gæsternes fantasier – men deres besøg bliver forvandlet til en mareridtsagtig kamp for at overleve.

tirsdag 18. januar
Booksmart
18 jan 2022
09:00

Booksmart

Film
Læs omtale

Den aften, der er translokation på deres high school, sværger Molly og Amy, at de vil indhente det forsømte, og begiver sig ud på en nat fyldt med teenageoprør.

Jungleland Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
18 jan 2022
09:00

Jungleland

Film
Læs omtale

Da en bokser og hans bror, der også er hans manager, kommer i gæld, bliver de tvunget til at rejse på tværs af landet med en passager og deltage i en brutal nævekamp.

onsdag 19. januar
Too Hot to Handle - Sæson 3 Netflix
19 jan 2022
09:00

Too Hot to Handle – Sæson 3

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

På paradisets kyst mødes de lækre singler og mingler. Men der er et tvist. For at vinde den attraktive pengepræmie, må de give afkald på at have sex.

torsdag 20. januar
The Royal Treatment | Official Trailer | Netflix
20 jan 2022
09:00
Læs omtale

Frisøren Izzy fra New York griber chancen for at arbejde ved en charmerende prins' bryllup, men gnisterne flyver mellem dem, og de må vælge mellem kærlighed og pligt.

fredag 21. januar
Munich - The Edge of War | Official Trailer | Netflix
21 jan 2022
09:00
Læs omtale

Den anspændte konference i München i 1938. To tidligere venner, som nu arbejder for modstridende regeringer, bliver spioner for at afsløre en nazihemmelighed.

Ozark: Season 4 | Date Announcement | Netflix
21 jan 2022
09:00
Læs omtale

Netflix har frigivet datoen for premieren på den fjerde og sidste sæson af deres originalserie Ozark.

Serien der har Jason Bateman og Laura Linney i hovedrollerne vender tilbage med nye afsnit fra 21. januar 2022.

Den nye sæson bliver delt op i to dele, der hver især består af syv episoder. Det er således de første syv episoder man kan se fra den 21. januar.

tirsdag 25. januar
Neymar: The Perfect Chaos | Official Teaser | Netflix India
25 jan 2022
09:00
Læs omtale

Neymar er elsket verden over, men er også mål for masser af kritik. Han fortæller om op- og nedturene i sit privatliv og sin fantastiske fodboldkarriere.

Snowpiercer Season 3 Trailer (HD) Jennifer Connelly, Daveed Diggs series
25 jan 2022
09:00

Snowpiercer – Sæson 3

Serie | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Six months later, Layton continues to search the globe for livable conditions while Wilford — fueled by fury and revenge — remains in hot pursuit.

torsdag 27. januar
Chosen | Officiel trailer | Netflix
27 jan 2022
09:00

Chosen

Serie | Dansk Drama Scifi | Seriepremiere
Læs omtale

Den nye danske Netflix coming-of-age serie Chosen får premiere på Netflix den 27. januar 2022. Serien består af seks afsnit og er skabt af de anerkendte producere og manuskriptforfattere, Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der også står bag en af de mest sete ikke-engelsksprogede serier på Netflix, The Rain.

Chosen – det handler den om

Chosen er en coming-of-age sci-fi-historie om en ung pige, hvis virkelighed pludselig bliver vendt på hovedet, da alt hvad hun troede, at hun vidste, viser sig at være forkert, og hun indser, at verden ikke er så sikker og vidunderlig, som hun troede. Chosen er en nervepirrende og absurd historie om en teenagers liv med socialt pres, hemmeligheder, løgne og identitet – der alt sammen udspiller sig i udkanten af Danmark.

Emma har altid følt sig anderledes end de andre i Middelbo – en lille dansk by, der blev verdensberømt, da en meteor eftersigende brød gennem atmosfæren og styrtede ned i byen for 17 år siden. Nu er Middelbo ikke længere, hvad den har været, men spørgsmålet er, om den nogensinde har været, hvad den foregiver at være? Da Emma ved et uheld opdager, at hele historien om meteoren er en løgn, afslører hun også en farlig og usandsynlig sandhed om den søvnige by – noget, der er langt mere faretruende og utroligt, end hun nogensinde havde forestillet sig. For var det virkelig en meteor, der ramte den lille by for 17 år siden, eller var det noget langt mere kraftfuldt? Med denne nyopdagede erkendelse er Emma tvunget til at indse, at hun er alene, og at hverken venner eller samfund kan redde hende nu, hvor hun har allermest brug for dem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Rollelisten inkluderer Malaika Berenth Mosendane (Emma), Andrea Heick Gadeberg (Marie), Andreas Dittmer (Frederik), Albert Rudbeck Lindhardt (Mads), Mohamed Djeziri (Elvis), Magnus Juhl Andersen (Jonas), Anders Heinrichsen (Lukas), Line Kruse (Lykke), Henrik Prip (Hans), Marie Louise Wille (Susan), Ken Vedsegaard (Thomas) og Nikolaj Kopernikus (Adrian).

Chosen er instrueret af Kaspar Munk og skabt af de internationalt anerkendte filmskabere Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo fra det danske produktionsselskab Tall & Small. Duoen fungerede også som executive producere bag den danske Netflix-serie Nisser og som forfattere og producere bag Netflix-succesen The Rain, der er en af de mest sete ikke-engelske Netflix-serier til dato.

fredag 28. januar
Getting Curious with Jonathan Van Ness Netflix
28 jan 2022
09:00
Læs omtale

From skyscrapers to bugs, or from gender identity to snacks, each episode follows Jonathan as he meets with experts in various fields to uncover complexities in a wide range of subjects.

Home Team | Official Trailer | Netflix
28 jan 2022
09:00

Home Team

Dokumentar
Læs omtale

Suspended NFL coach Sean Payton finds redemption — and reconnection — coaching his son's youth football team in small-town Texas. Based on a true story.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Teaser | Netflix
Læs omtale

Stimuleret af vin, piller, gryderetter og en overaktiv fantasi bliver Anna besat af en lækker genbo. En dag bliver hun vidne til et mord – eller gør hun?New on Netflix | January 2022
New on Netflix | January 2022


Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button