Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i september 2020

HBO Nordic byder på nye serier og sæsonpremierer på blandt andet Fargo i september. Se premierelisten her

Filtrér oversigten

fredag 4. september
*HBO Nordic
ap bio.133549
Ny Sæson
4 sep 2020
00:00
Læs omtale

Da Jack Griffin (Glenn Howerton), en vanæret filosofiforelæser fra Harvard, mister sit drømmejob, bliver han tvunget til at vende tilbage til Toledo i Ohio for at undervise i biologi på byens lokale gymnasium. Da han ankommer til Whitlock High School, viser Jack utvetydigt, at han ikke har tænkt sig at undervise i biologi. Han indser, at han har et undervisningslokale fuld af eliteelever, og det vælger han at bruge til egen fordel. Foruden Howerton medvirker også Patton Oswalt, Jacob McCarthy, Jean Villepique, Lyric Lewis, Mary Sohn og Tom Bennett.

søndag 13. september
*HBO Nordic
COASTALELITES.090913
Seriepremiere
13 sep 2020
00:00
Læs omtale

Den amerikanske instruktør, Jay Roach (Bombshell), har skabt denne nye satire-serie i samarbejde med manuskriptforfatter, Paul Rudnick, under Corona-pandemien. Via web-cams følger serien på humoristisk vis en række fiktive karakterer, der alle kæmper med større eller mindre problemer og udfordringer under isolationsperioden i USA. På rollelisten finder man stjerner som Kaitlyn Dever (Unbeliveable), Sarah Paulson (Mrs. America, American Horror Story), Bette Midler (Hello, Dolly!), Dan Levy (Schitt’s Creek) og Issa Rae (Insecure).

*HBO Nordic
ESCENARIO0.090901
13 sep 2020
00:00

Escenario 0
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

De to spanske skespillerinder, Irene Escolar (Tell me who I am) og Bárbara Lennie (Magical Girl) har slået sig sammen om en ny antologi-serie, produceret af HBO Europe og Calle Cruzada. De to kvinder har skabt og spiller selv med i serien, der blander forskellige discipliner for at skabe en enestående fusion mellem scenekunst og audiovisuel kunst. Serien består af seks individuelle afsnit med hver sin historie og instruktør.

tirsdag 15. september
*HBO Nordic
We Are Who We Are
Seriepremiere
15 sep 2020
09:00
Læs omtale

We Are Who We Are er den første serie fra den anerkendte, italienske instruktør, Luca Guadagnino, der blandt andet står bag den Oscar-vindende film, Call Me by Your Name. We Are Who We Are består af 8 episoder og får premiere 15. september på HBO Nordic.

I centrum for handlingen finder man de to teenagere, Fraser (Jack Dylan Grazer) og Caitlin (Jordan Kristine Seamón), der begge bor på en amerikansk militærbase i Italien. Serien følger deres oplevelser med turbulente venskaber, den første kærlighed, identitetskriser og alt det, som ellers hører til et indviklet teenageliv. Foruden Grazer og Seamón medvirker blandt andre Chloë Sevigny, Alice Braga, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Corey Knight, Ben Taylor, Sebastiano Pigazzi og Beatrice Barichella.

Luca Guadagnino er både seriens manuskriptforfatter, showrunner og instruktør, og Lorenzo Mieli fra The Apartment og Mario Gianani fra Wildside fungerer som seriens executive producenter i samarbejde med Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway og Francesco Melzi d’Eril. Paolo Giordano og Francesca Manieri er medskribenter på serien sammen med Guadagnino, og serien er en co-produktion mellem HBO og Sky.

*HBO Nordic
The Third Day hbo nordic
Seriepremiere
15 sep 2020
09:00
Læs omtale

The Third Day er skabt af Felix Barrett og Dennis Kelly og er en ny thriller-serie på seks episoder opdelt i tre “Summer”-episoder og tre “Winter”-episoder.

“Summer” følger Jude Laws karakter, Sam, der bliver drevet til en mystisk ø ud for den britiske kyst. Isoleret fra fastlandet er Sam ikke i stand til at forlade den idylliske og farligt fortryllende verden, han har opdaget, og de mystiske ritualer hos øens beboere sender ham på en mental rejse, hvor oplevelser med tab og traumer fra hans fortid leder til en chokerende afsløring om øen. “Summer” er skrevet af Dennis Kelly og instrueret af Marc Munden.

“Winter” udfolder sig over de sidste tre episoder og følger Helen, (Naomie Harris), der er en viljestærk outsider, som også akommer til øen. Helen søger svar på en række spørgsmål, og hendes ankomst sætter gang i nogle begivenheder, hvor det bliver svært at skelne mellem fantasi og kendsgerning. “Winter” er skrevet af Kit De Waal, Dean O’Loughlin og Dennis Kelly og instrueret af Philippa Lowthorpe.

Foruden Jude Law og Naomie Harris medvirker blandt andre Katherine Waterston, Emily Watson og Paddy Considine.

fredag 18. september
*HBO Nordic
unpregnant hbo
18 sep 2020
09:00
Læs omtale

Ny HBO Max-film baseret på HarperCollins-ungdomsbogen af Jenni Hendriks og Ted Caplan.

Den 17-årige Veronica (Haley Lu Richardson, Five Feet Apart) står en dag med en positiv graviditetstest i hånden, og den lovende college-fremtid, hun har i sigte, synes med et trylleslag at være i fare. At få en abort, når man er under 18, uden at ens forældre finder ud af det, er en kompliceret affære, så Veronica søger hjælp hos eks-veninden, Bailey (Barbie Ferreira, HBO’s Euphoria). Til trods for uoverenstemmelser og uløste konflikter tager de to unge kvinder på en tre-dages roadtrip til New Mexico, og undervejs finder de ud af, at et af de vigtigste valg i livet er at vælge de rigtige venner.

Foruden Richardson og Ferreira medvirker også Alex MacNicoll, Breckin Meyer, Giancarlo Esposito, Sugar Lyn Beard, Betty Who, Mary McCormack, Denny Love, Ramona Young og Kara Royster.

Unpregnant er instrueret af Emmy-vinder, Rachel Lee Goldenberg (Valley Girl, A Deadly Adoption, The Mindy Project). Hun står også bag filmens manuskript sammen med forfatterne til bogen bag filmen, Jenni Hendriks og Ted Caplan.

Greg Berlanti (Love, Simon, Arrow, Riverdale) og Sarah Schechter (You, Riverdale) producerer for Berlanti Schechter Films sammen med Erik Feig for Picturestart (The Twilight Saga, The Hunger Games, La La Land). Filmens executive producers er Michael Sledd (I, Tonya), Michael McGrath (Batwoman), Lucy Kitada (The Babysitters Club) og Jessica Switch (Nerve).

torsdag 24. september
*HBO Nordic
Agents of Chaos HBO
24 sep 2020
00:00
Læs omtale

Dokumentaren i to dele er instrueret af Emmy- og Oscar-vinder, Alex Gibney, der også står bag de anmelderroste dokumentarer, Going Clear: Scientology and the Prison of Belief og The Inventor: Out For Blood In Silicon Valley.

Agents of Chaos kaster lys over Ruslands indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016. Dokumentaren inddrager blandt andet helt nye afsløringer fra den omtalte Senate Intelligence Report, der for nyligt blev udgivet. Med aldrig før sete optagelser og afslørende videoer fra det dybe, russiske web dykker dokumentaren ned i de detaljerede planer om at undergrave demokratiet i USA. Dokumentaren viser ligeledes, at det ikke blot var russere, men også amerikanske nøgleaktører, der hjalp Rusland med at føre planerne ud i livet.

Ved at belyse konspirationsteorier fra alle sider af det politiske spektrum giver filmen en nuanceret fortolkning af, hvad der skete i 2016, og for første gang står en lang række personer frem, der ikke før har stillet op til interview. Blandt de medvirkende er; den førende anklager for The Mueller Investigation, Andrew Weissmann; tidligere FBI Deputy Director, Andrew McCabe; tidligere CIA Director, John Brennan; Trumps tidligere kampagnerådgiver, Carter Page; Trumps tidligere ansatte, Felix Sater; chefredaktør for The Russian State News Agency, Margarita Simonyan og NSC Senior Director, Celeste Wallander, der er overbevist om, at “anti-Clinton-hackingen” af GRU var direkte bestilt af Putin.

Alex Gibney har instrueret hele første del af dokumentaren selv, og i anden del har han fået hjælp af Javier Alberto Botero. De to har også produceret sammen med Kara Elverson; og dokumentarens executive producers tæller Lowell Bergman, Stacey Offman og Richard Perello samt Nancy Abraham og Lisa Heller fra HBO.

Agents of Chaos består af to dele, der begge bliver tilgængelige den 24. september eksklusivt på HBO Nordic.

søndag 27. september
*HBO Nordic
PATRIA.091452
27 sep 2020
00:00

Patria
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Patria er HBO Europes nye, spanske dramaserie, skabt af Aitor Gabilondo og baseret på bestseller-romanen af Fernando Aramburu. Patria fortæller historien – over tre årtier – om det spanske Baskerland, der er truet af ETAs separatistiske terrorisme. Serien følger to familier, der kommer til at befinde sig på hver sin side i den voldelige konflikt. Bittoris liv imploderer den dag, ETA dræber hendes mand, Txato, midt på åben gade. Forholdet til hendes nære veninde, Miren, hvis søn er en del af ETA, får en brat afslutning som følge deraf. Begge familier skal håndtere sorg og moralske skrupler, mens livet fortsætter. Vil de være i stand til en dag at tilgive, lægge deres forskelle til side og komme videre?

mandag 28. september
*HBO Nordic
The Comey Rule HBO Nordic
28 sep 2020
09:00
Læs omtale

HBO Nordic har sikret sig rettighederne til den nye Showtime-miniserie, The Comey Rule, der er baseret på James Comeys bestseller A Higher Loyalty.

Jeff Daniels og Brendan Gleeson spiller FBI-direktør James Comey og Præsident Donald Trump.

The Comey Rule (4x60minutter) får premiere på HBO Nordic den 28. september, hvor de to første episoder frigives. De sidste to episoder frigives dagen efter.

The Comey Rule er et nervepirrende drama, hvor man følger den omtalte sag mellem Donald Trump (Brendan Gleeson) og FBI-direktøren James Comey (Jeff Daniels), som stod i spidsen for undersøgelsen af Trumps forbindelser til Rusland under det amerikanske præsidentvalg i 2016. Serien er en skildring af to meget forskellige personer, hvis syn på etik og loyalitet sendte dem på kollisionskurs.

Foruden Daniels og Gleeson medvirker også Holly Hunter (The Piano), Michael Kelly (Tom Clancy’s Jack Ryan), Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty), Scoot McNairt (Halt and Catch Fire), Jonathan Banks (Better Call Saul), Oona Chaplin (Game of Thrones), Amy Seimetz (The Girlfriend Experience), Steven Pasquale (The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story), Peter Coyote (The Disappearance) og Kingsley Ben-Adir (High Fidelity).

The Comey Rule er instrueret af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter, Billy Ray (Captain Phillips), der også fungerer som seriens executive producer sammen med Shane Salerno, Alex Kurtzman og Heather Kadin. Serien er produceret af CBS Television Studios i samarbejde med Home Run Productions, The Story Factory og Secret Hideout. Den internationale distributør er ViacomCBS Global Distribution Group.

*HBO Nordic
Fargo HBO Nordic s4
Ny Sæson
28 sep 2020
09:00
Læs omtale

Tv-serien, Fargo, er Noah Hawleys viderefortolkning af Coen-brødrenes prisvindende film fra 1996. Den fjerde sæson udspiller sig i 1950’ernes Kansas City, hvor to rivaliserende, kriminelle bander kæmper om at få en bid af “den amerikanske drøm”. Chris Rock spiller Loy Cannon, lederen af den afroamerikanske bande, og Tommaso Ragno spiller rivalen, Donatello Fadda, lederen af den italienske mafia. Blandt det øvrige cast finder man Jessie Buckley (Chernobyl) og Timothy Olyphant (Deadwood).

Kilde: HBO Nordic presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button