Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i marts 2020

HBO Nordic byder på sæsonpremiere på Westworld i marts. Men der er også en række andre premierer på vej

Filtrér oversigten

tirsdag 3. marts
*HBO Nordic
breeders.112638
3 mar 2020
00:00
Læs omtale

Breeders er en ny komedieserie med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) og Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) i hovedrollerne som to hårdtarbejdende og udkørte forældre. Serien skildrer en ærlig hverdag, som mange forældre nok kan nikke genkendende til. En hverdag, hvor man som forældre ganske vist elsker sine børn til månen og tilbage, men hvor man også nogle gange ønsker dem hen, hvor peberet gror. Breeders er skabt af Martin Freeman, Simon Blackwell og Chris Addison (Veep). Sæsonen består af 10 episoder – de to første episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

*HBO Nordic
liar.112802
3 mar 2020
00:00

Liar – sæson 2
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Liar fortæller historien om en nat, der ændrer Laura Nielson og Andrew Earlhams tilværelser for evigt. Laura er en engageret lærer, der for nylig er kommet ud af et forhold og ikke ved, om hun vil begynde at date igen. Andrew er en anerkendt kirurg, hvis søn er elev på den skole, hvor Laura arbejder. De tiltrækkes af hinanden og tager på en date, men ingen af dem indser, hvilke fatale følger deres møde vil have for dem selv eller deres familier. Anden sæson starter, hvor den højspændte første sæson sluttede, og fokuserer på, hvad der skete med Andrew? Sæson 2 består af 6 episoder.

onsdag 4. marts
*HBO Nordic
baron noir.113159
4 mar 2020
00:00
Læs omtale

Baron Noir handler om Phillippe Rickwaert, der både er borgmester i det nordlige Frankrig og medlem af det franske parlament, og hans politiske og juridiske kampe. Mellem præsidentvalgets to runder styrter Rickwaerts fremtid i grus, da hans mentor, der er kandidat for venstrefløjens største parti, ofrer ham for at redde sin valgkampagne. Skabt af Jean-Baptiste Delafon og Eric Benzekri. Sæson 3 består af 8 episoder.

torsdag 5. marts
*HBO Nordic
naughts and crosses.113539
5 mar 2020
00:00
Læs omtale

Noughts and Crosses finder sted i en alternativ virkelighed, hvor sorte og hvide er segregeret. Serien fortæller historien om Sephy Hadley (Masali Baduza), som er en del af den herskende, sorte klasse “Crosses”, og hendes barndomsven, Callum McGregor (Jack Rowan), som tilhører den hvide underklasse ”Noughts”. På samme tid som fordomme, mistro og oprør eskalerer, opstår der mere end venskabelige følelser mellem Sephy og Callum. Sæsonen består af 6 episoder.

*HBO Nordic
devs.121104
5 mar 2020
00:00

Devs
Serie Thriller Se Trailer her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Devs er skabt af manden bag Ex Machina og Annihilation, Alex Garland. Den handler om it-ingeniøren Lily Chan (Sonoya Mizuno), der forsøger at kulegrave hemmelighederne hos techfirmaet Amaya, som hun arbejder for, og som styres af den ondsindede Silicon Valley-chef, Forest (Nick Offerman). Lily mistænker firmaet for at stå bag en forbrydelse, der har ledt til, at hendes kæreste på mystisk vis er forsvundet. På rollelisten ses også Alison Pill, Jin Ha, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson og Karl Glusman.

*HBO Nordic
dave.113702
5 mar 2020
00:00

Dave
Serie Komedie Se Trailer her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Satirerapperen Lil Dicky (Dave Burd) spiller en slags meta-version af sig selv i den nye komedieserie, Dave. Dave er en mand, der nærmer sig de 30 og er helt overbevist om, at han kommer til at blive verdens største rapper. Hvis det bare lykkes ham at overbevise de nærmeste venner om, at successen venter lige om hjørnet, kan han vel overbevise alle? Sæsonen består af 10 episoder – de to første episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

fredag 6. marts
*HBO Nordic
better things.114657
6 mar 2020
00:00
Læs omtale

Den anmelderroste komedieserie er skabt af Pamela Adlon, der også spiller hovedrollen som skuespillerinden Sam. Sam forsøger at jonglere karriere, familie- og kærlighedsliv, og det går ikke altid lige godt. Foruden Adlon medvirker også Mikey Madison, Hannah Alligood og Olivia Edward som Sams tre døtre, og Celia Imrie spiller Sams småskøre mor. Serien er et morsomt, moderne og ærligt familieportræt med en forrygende Adlon både foran og bag kameraet. Sæson 4 består af 10 episoder – de to første episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

onsdag 11. marts
*HBO Nordic
Women of Troy
11 mar 2020
00:00
Læs omtale

HBO-dokumentar om basketholdet Trojans og dets stjernespiller, Cheryl Miller. Miller og Trojans var med til at forandre kvindebasketball for altid med deres overlegne, up-tempo spillestil, og de blev holdet, der definerede WNBA. Dokumentaren er skabt af den anerkendte instruktør, Alison Ellwood (History of the Eagles, American Jihad) og er produceret af Gary Cohen for Triple Threat TV.

mandag 16. marts
*HBO Nordic
black monday.115442
Læs omtale

Black Monday fører os tilbage til 19. oktober i 1987, også kaldet Sorte Mandag, hvor det værste krak i Wall Streets historie fandt sted. Man har ikke vidst, hvem der forårsagede det…før nu. Det her er historien om en gruppe outsidere, der gik op imod klubben af ældre, magtfulde mænd på Wall Street og endte med at styrte verdens største finansielle system i grus. Blandt de medvirkende finder man Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall og Paul Scheer Sæson 2 består af 10 episoder.

*HBO Nordic
WESTWORLD Sæson 3
Læs omtale

HBO Nordic har nu sat premieredato på den tredje sæson af serien Westworld. I tredje sæson af Westworld er der en række nye, prominente navne på rollelisten.

Du kan blandt andre glæde dig til at se Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan) og Lena Waithe (Master of None). Der er også gensyn med Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Thandie Newton, Ed Harris, Luke Hemsworth, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro og Jeffrey Wright fra de tidligere sæsoner.

Westworld er skabt af Jonathan Nolan & Lisa Joy, der også instruerer flere episoder og fungerer som seriens executive producenter sammen med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson.

Serien er baseret på filmen Westworld fra 1973, skabt af Michael Crichton.

tirsdag 17. marts
*HBO Nordic
roswell.120009
Læs omtale

Roswell, New Mexico fortæller historien om en lille by, hvor der tilfældigvis findes rumvæsener, og hvor indbyggerne føler sig udenfor og fremmedgjort i den verden, vi kender, af mange forskellige årsager. Blandt de medvirkende er Jeanine Mason, Michael Trevino, Nathan Parsons og Tyler Blackburn. Sæson 2 består af 13 episoder.

*HBO Nordic
The Plot Against America HBO Nordic
17 mar 2020
00:00
Læs omtale

The Plot Against America er baseret på Philip Roths anmelderroste roman, Komplottet mod Amerika. Miniserien, der er skabt af HBO-veteranen David Simon, får premiere 17. marts.

Serien udspiller sig i en alternativ virkelighed tilbage i 1940’ernes USA. Her følger vi en jødisk arbejderklassefamilie fra New Jersey under 2. Verdenskrig, hvor den populistiske flyhelt, Charles Lindbergh, bliver præsident og driver landet i en fascistisk retning.

På rollelisten finder man Zoe Kazan (The Deuce) som Elizabeth ”Bess” Levin, Morgan Spector (Boardwalk Empire og den kommende HBO-serie The Gilded Age) som Herman Levin, Winona Ryder (Show Me a Hero) som Evelyn Finkel, John Turturro (The Night Of) som Lionel Bengelsdorf, Anthony Boyle (Broadway-opsætningen af Harry Potter and the Cursed Child) som Alvin Levin, Azhy Robertson (Marriage Story) som Philip Levin og Caleb Malis (Blood Window) som Sandy Levin.

Det er David Simon og Ed Burns, der også står bag HBO-serierne The Wire og Generation Kill, som har skabt serien, og de fungerer desuden som executive producers sammen med Nina K. Noble, Joe Roth, Megan Ellison, Sue Naegle, Susan Goldberg, Jeff Kirschenbaum og Philip Roth.

The Plot Against America består af seks episoder og får premiere 17. marts på HBO Nordic

mandag 30. marts
*HBO Nordic
the returned.120238
Læs omtale

En lille by i Alperne bliver rystet i sin grundvold, da en stor del af lokalbefolkningen, som har været forsvundet – og antaget døde – pludselig vender tilbage. De er alle fast besluttet på at få deres normale liv igen, men deres tilbagevenden falder sammen med en række makabre mord, der har en uhyggelig lighed med en seriemorders gerninger fra fortiden. Sæson 1 og 2 består af 16 episoder.

Kilde: HBO Nordic presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button