Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i maj 2020

HBO Nordic byder på nye serier og en dokumentar i maj 2020. Den tidligere annoncerede Susanne Bier serie The Undoing ser udsat til efteråret 2020.

Filtrér oversigten

lørdag 2. maj
*HBO Nordic
betty1.145453
2 maj 2020
00:00
Læs omtale

Betty er en videreudvikling af den anmelderroste film, Skate Kitchen, fra 2018 af Crystal Moselle. Serien handler om en gruppe unge kvinder fra Lower East Side i New York, der forsøger at få en fod indenfor i skater-kulturens mandsdominerede verden. Blandt de medvirkende er Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell og Rachelle Vinberg, der også alle var med i den originale film. Crystal Moselle har skrevet manuskript sammen med Lesley Arfin.

mandag 4. maj
*HBO Nordic
billions.145612
4 maj 2020
00:00
Læs omtale

I sæson 5 af Billions blusser rivaliseringen mellem Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewis) og Chuck Rhoades (Paul Giamatti) op igen, samtidig med at nye fjender venter i kulissen. Axe kommer til at kæmpe mod Mike Prince (Corey Stoll), der truer Axe Capitals dominans på markedet. Samtidig går Chuck i kødet på den nye distriktsadvokat, Mary Ann Gramm (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) er blevet tvunget tilbage i armene på Axe, imens Wendy Rhoades (Maggie Siff) danner nye alliancer, der sender hende på kollisionskurs med både Axe og Chuck. Julianna Margulies slutter sig desuden til det stjernespækkede cast i denne sæson.

onsdag 6. maj
*HBO Nordic
wood.122311
Læs omtale

Natalie Wood: What remains behind er et portræt af en af Hollywoods største skuespillerinder. Via interviews, der bliver foretaget af Woods egen datter, Natasha Gregson Wagner, fortæller familie, venner og folk fra filmindustrien om Woods liv, karriere og mystiske død. Blandt de interviewede er Woods mand, Robert J. Wagner, der aldrig før har talt om Woods død foran et kamera. Også navne som Robert Redford og Mia Farrow medvirker. Filmen er skabt af Laurent Bouzereau og havde verdenspremiere på dette års Sundance Film Festival.

søndag 10. maj
*HBO NordicNetflix
Never Ricking Morty
10 maj 2020
00:00

Rick and Morty
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den succesfulde amerikanske animerede tv-serie for voksne, Rick and Morty, er i gang med sin fjerde sæson. Den kan ses på HBO Nordic og Netflix i Danmark. Sæson 4 er opdelt i to dele, hver af 5 afsnit.

Det bliver fra 10. maj at HBO Nordic og Netflix får det første afsnit af sæsonens fem sidste episoder. Episoden har titlen Never Ricking Morty. Herefter følger der en ny episode hver uge.

mandag 11. maj
*HBO Nordic
IKTMIT.145804
11 maj 2020
00:00
Læs omtale

Mark Ruffalo spiller dobbeltrollen som de identiske tvillingebrødre, Dominick og Thomas Birdsey, i den nye HBO-miniserie, der er baseret på Wally Lambs prisbelønnede bog. Den ene af brødrene lider af paranoid skizofreni, og serien følger brødrenes parallelle liv, der er fyldt med svigt, selvopofrelse og tilgivelse. Foruden Ruffalo medvirker også Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis og Kathryn Hahn. Serien er instrueret af Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines).

torsdag 14. maj
*HBO Nordic
miracle workers.145936
14 maj 2020
00:00
Læs omtale

Miracle Workers tager en tur tilbage i tiden i den nye sæson af serien, kaldet “Dark Ages”, hvor hovedrolleindehaverne Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass og Lolly Adefope alle vender tilbage i helt nye roller. Denne gang står de overfor en række nye, mærkværdige udfordringer i Middelalderen! Serien er skabt af Simon Rich.

lørdag 16. maj
*HBO Nordic
the great.150037
16 maj 2020
00:00
Læs omtale

The Great er en satirisk dramaserie om den unge, idealistiske Catherine (Elle Fanning), der senere blev kendt som Catherine the Great. Catherine kommer som ung kvinde til Rusland for at indgå i et arrangeret ægteskab med landets kejser, Peter (Nicholas Hoult). I mødet med et dystert og deprimerende Rusland indser Catherine hurtigt, at de forhåbninger om kærlighed og det søde liv, hun havde gjort sig inden ankomst, falder pladask til jorden. Hun beslutter sig derfor for at ændre tingenes tilstand – det kræver blot, at hun slår sin mand ihjel, vinder over kirken og udfordrer militæret! Serien er skrevet af Tony McNamara, der også stod bag manuskriptet til den prisvindende film, The Favourite, fra 2018.

tirsdag 19. maj
*HBO Nordic
stargirl.122552
19 maj 2020
00:00
Læs omtale

Den nye serie i DC Comics-universet følger gymnasieeleven, Courtney Whitmore, der får en hel gruppe af unge helte til at slå sig sammen for at kæmpe mod fortidens skurke. Serien nyfortolker fænomentet “Stargirl” og det allerførste superhelte-hold; Justice Society of America. Serien er skabt af Geoff Johns og Greg Berlanti og har blandt andre Luke Wilson, Anjelika Washington og Cameron Gellman på rollelisten.

fredag 29. maj
*HBO Nordic
doom patrol.122708
29 maj 2020
00:00
Læs omtale

Alle medlemmer af Doom Patrol har været ude for en skrækkelig ulykke, som har forkrøblet dem, men også givet dem overmenneskelige kræfter. Holdet er traumatiseret og forkuede, men går sammen om at efterforske virkelighedens særeste fænomener. Doom Patrol ender delvist som støttegruppe og delvist som en gruppe af utilpassede superhelte med superkræfter, der kæmper for en verden, som ikke vil have noget med dem at gøre. Blandt de medvirkende er Brendan Fraser, April Bowlby, Matt Bomer, Diane Guerrero, Joivan Wade, Timothy Dalton og Alan Tudyk.

Kilde: HBO Nordic presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button