Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i januar 2020

HBO Nordic åbner året med nye sæsoner af kendte serier og nye serier.

Filtrér oversigten

tirsdag 7. januar
Manifest Season 2 Trailer #2 (HD)
Manifest Season 2 Trailer #2 (HD)
7 jan 2020
00:00

Manifest – sæson 2

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Serien Manifest er snart tilbage med sin anden sæson. Det bliver fra 7. januar, at du kan følge fortsættelsen på den Lost agtige serie på HBO Nordic. Det er dagen efter premieren på amerikanske NBC i USA.

Sæson 1 af Manifest efterlod seerne med langt flere spørgsmål end svar. I sæson 2 skulle dødsdatoerne komme til at betyde en del. Passagererne tror nemlig, de lever på lånt tid efter, hvad der skete med Griffin (Marc Menchaca), som døde i den nøjagtige mængde tid, han havde mistet, da han forsvandt.

Dødsdato begrebet er også meget vigtig i forhold til den følelsesmæssige side, fordi det tvinger alle til at stille spørgsmålet, ”Hvad ville du gøre med dit liv, hvis du virkelig vidste, at du havde fem år tilbage at leve i”?

mandag 13. januar
HBO Nordic: The Outsider | Teaser
HBO Nordic: The Outsider | Teaser
13 jan 2020
00:00

The Outsider

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

HBO er 13. januar klar med en ny dramaserie, The Outsider. Serien følger efterforskningen af et forfærdeligt mord på en 11-årig dreng og de mystiske hændelser, der sker i kølvandet på sagen. På premieredagen bliver de to første episoder tilgængelige. Der er 10 episoder i alt.

Ben Mendelsohn spiller efterforskeren Ralph Anderson, som bliver sat til at undersøge et makabert drab på den 11-årige Frankie Peterson – en lokal dreng, der er blevet lemlæstet og efterladt i skoven i Georgia. Forbrydelsen er præget af en række mystiske omstændigheder, og det får Ralph til at søge hjælp hos den uortodokse privatefterforsker, Holly Gibney (Cynthia Erivo). Ralph håber, at Hollys usædvanlige metoder og evner kan hjælpe dem med at finde en forklaring på det uforklarlige.

En af hovedrollerne i serien bliver spillet af Emmy- og Golden Globe-vinder Jason Bateman (Ozark, Arrested Development), der også instruerer seriens første to episoder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foruden Bateman finder man en lang række prisbelønnede skuespillere på rollelisten, blandt andre Ben Mendelsohn (Animal Kingdom), Cynthia Erivo (Harriet), Bill Camp (The Night Of), Mare Winningham (The Affair), Paddy Considine (Peaky Blinders), Julianne Nicholson (Boardwalk Empire), Yul Vázquez (Divorce), Jeremy Bobb (The Knick) og Marc Menchaca (The Sinner).

torsdag 16. januar
The Magicians Season 5 Trailer (HD)
The Magicians Season 5 Trailer (HD)
16 jan 2020
00:00

The Magicians – sæson 5

Serie | Fantasy
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

The Magicians er baseret på Lev Grossmans populære bogserie og følger Quentin Coldwater – en meget intelligent, men socialt tilbagetrukket fyr i 20’erne, der i al hemmelighed er besat af fantasy-romaner om det magiske land, Fillory. Quentin bliver optaget på et meget hemmelighedsfuldt, eksklusivt college for magi i den nordlige del af delstaten New York, hvor han gennemgår en grundig uddannelse i moderne trolddomskunst.

Sæson 5 består af 13 episoder.

fredag 17. januar
the pier.094201.115515
17 jan 2020
00:00

The Pier – sæson 2

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

The Pier følger den anerkendte arkitekt Alexandra, som efter at være blevet knust af sin mands selvmord bliver endnu hårdere ramt, da hun opdager, at han har ført en dobbelttilværelse med kvinden Veronica og deres barn. Serien er skabt af Esther Martínez Lobato og Álex Pinaskabt, og blandt de medvirkende finder man lvaro Morte, Verónica Sánchez og Irene Arcos.

Sæson 2 består af 8 episoder.

lørdag 18. januar
bill.113817.115604
18 jan 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Bill Maher er vært for en spritny sæson af HBOs prisvindende komedie-talkshow Real Time with Bill Maher. Den skarpe satiriker diskuterer aktuelle politiske emner med gæster fra begge fløje af det politiske spektrum.

Sæson 18 består af 35 episoder.

mandag 20. januar
Avenue 5: Official Trailer | HBO
Avenue 5: Official Trailer | HBO
20 jan 2020
00:00

Avenue 5

Serie | Komedie
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

HBOs nye komedieserie, Avenue 5 foregår 40 år ude i fremtiden, hvor det er blevet muligt for velhavende borgere at tage på eksklusive cruises i rummet.

Vi følger Ryan Clark (Hugh Laurie), som er kaptajn på Avenue 5; et luksuriøst rumcruiseskib med alt, hvad hjertet kan begære. En tur med Avenue 5, hvor man flyver rundt om Saturn, tager normalt otte uger, men efter et omfattende uheld på et af fartøjets turer står det klart, at denne rejse bliver markant længere – til stor frustration og udfordring for såvel passagerer som mandskab ombord.

Foruden Hugh Laurie, så tæller castet også navne som: Josh Gad (Murder on the Orient Express), Zach Woods (Silicon Valley), Rebecca Front (The Thick of It), Suzy Nakamura (Dr. Ken), Lenora Crichlow (Being Human), Nikki Amuka-Bird (Quarry) og Ethan Phillips (Inside Llewyn Davis).

Serien er skabt af Emmy-vinderen Armando Iannucci, manden bag Veep, og han fungerer også som executive producer sammen med Kevin Loader, Simon Blackwell, Tony Roche og Will Smith.

Curb Your Enthusiasm: Season 10 | Official Trailer | HBO
Curb Your Enthusiasm: Season 10 | Official Trailer | HBO
20 jan 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Larry David er tilbage med sin 10 sæson i rollen som ham i selv i serien Curb Your Enthusiasm, der startede helt tilbage i år 2000.

HBO har netop frigivet traileren for den nye sæson, der får premiere i USA 19. januar. Således må vi regne med at HBO Nordic har premiere 20. januar 2020.

Ud fra traileren så er det velkendte cast omkring Larry David tilbage, dog får vi nok ikke noget at se til Marty Funkhouser. Skuespilleren Bob Einstein, der spillede rollen, døde tilbage i januar 2019.

 

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button