Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i august 2020

HBO Nordic’s hovedpremiere i august er den nye dramaserie Lovecraft Country, derudover så har HBO gravet lidt ældre indhold frem, ligesom flere andre tjenester. Man mærker Coronaen har sat sit præg på nye produktioner…

Filtrér oversigten

lørdag 1. august
*HBO Nordic
THEYOUNGPOPE.143724
1 aug 2020
00:00

The Young Pope
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den unge kardinal, Lenny Belardo (Jude Law), bliver udnævnt til pave og leder af den katolske kirke, da en række sammensværgelser fra de førende kandidater til positionen mislykkes. Han tager navnet Pius XIII og kommer i dén grad til at udfordre Vatikanets etablerede traditioner og praksis. Blandt andet udnævner han søster Mary (Diane Keaton), til hovedrådgiver. Søster Mary er nonne og har opforstret Lenny på et børnehjem, og Lenny er nu drevet af et ønske om at konfrontere sine forældre, der opgav ham som dreng. The Young Pope er skabt af den Oscar-vindende instruktør, Paolo Sorrentino.

*HBO Nordic
DIGNITY.143714
1 aug 2020
00:00

Dignity
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den tidligere nazi-soldat, Paul Schaefer (Götz Otto) har etableret en mystisk kult, kaldet Colonia Dignidad, i en lille chilensk by. Kulten har et blakket ry med historier om tortur, mishandling af børn og mord – og den har General Pinochets beskyttelse i ryggen. Nu, hvor en ny regering er kommet til magten i Chile, er landet endelig klar til at sætte en stopper for Colonias eskapader. Den unge anklager, Leo Ramírez (Marcel Rodriguez) får til opgave at retsforfølge Schaefer, men Leo har en hemmelige historik med Colonia. For 20 år siden døde hans yngre bror, Pedro, der var medlem af kulten, og for at få Leo til at holde mund dengang, betalte Schaefer for hans tavshed.

onsdag 5. august
*HBO Nordic
THESWAMP.143953
5 aug 2020
00:00

The Swamp
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

HBO-dokumentaren, The Swamp, følger de tre republikanske kongresmedlemmer, Matt Gaetz, Thomas Massie og Ken Buck, og deres kamp for – på præsidentens opfordring – at "dræne sumpen" for penge via fundraisers til deres valgkampagner. De to instruktører bag dokumentaren er Daniel DiMauro og Morgan Pehme (Get Me Roger Stone), og de har fulgt de tre amerikanske politikere "behind the scenes" i løbet af det seneste år.

fredag 7. august
*HBO Nordic
JJVFT.144014
7 aug 2020
00:00

JJ Villard's Fairy Tales
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Animeret horror-dramaserie fra Adult Swim af JJ Villard, der kombinerer komedie og drama med uhyggelige eventyrfortællinger. Nogle af de kendte eventyr, der kommer under "kærlig" behandling i serien, er brødrene Grimms Askepot og Snehvide. Blandt skuespillerne, der lægger stemme til karaktererne, er Peter Weller, Linda Blair, Alan Oppenheimer og Milly Shapiro.

mandag 17. august
*HBO Nordic
lovecraft country hbo nordic
17 aug 2020
09:00
Læs omtale

Et stærkt hold af garvede producenter og instruktører med Jordan Peele (Get Out, Us) og J.J. Abrams (Lost, Star Wars: Episode VII) i spidsen står bag den nye HBO-dramaserie, der er baseret på romanen, Lovecraft Country, af Mark Ruff.

Serien følger Atticus Freeman (Jonathan Majors), der tager på roadtrip sammen med barndomsveninden, Letitia (Jurnee Smollett-Bell) og onkelen, George (Courtney B. Vance) for at finde sin forsvundne far (Michael K. Williams). Turen igennem Jim Crows USA i 1950’erne bliver en kamp for overlevelse i et land, der er voldsomt præget af af racisme, men som også er hjemsøgt af nogle frygtindgydende monstre.

Blandt de øvrige medvirkende er Aunjanue Ellis (When They See Us), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road), Jada Harris (The Resident), Wunmi Mosaku (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Jamie Chung (Once Upon a Time), Jamie Neumann (The Deuce), Jordan Patrick Smith (Vikings) og Tony Goldwyn (Scandal).

Seriens executive producenter er J.J. Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, David Knoller, Misha Green (som også er seriens showrunner), Yann Demange og Daniel Sackheim. De to sidstnævnte instruerer også flere episoder.

Lovecraft Country er baseret på Matt Ruffs bestseller af samme navn, der sammenkædede gyserfiktionen af forfatteren, H.P. Lovecraft, med racismen i 1950’ernes USA.

Lovecraft Country består af 10 episoder og får premiere 17. august på HBO Nordic

onsdag 19. august
*HBO Nordic
FRAYED.144039
19 aug 2020
00:00

Frayed
Serie Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Simone Burbecks liv er umiddelbart helt perfekt – hun lever et drømmeliv i London, hvor hun bor i et palæ med sin mand og børn, og bruger al sin tid på eksklusive middage og fundraisers på børnenes skole. Men da hendes mand får et fatalt hjerteanfald midt i en "session" med en prostitueret, krakelerer facaden, og det viser sig, at familien har levet på en løgn og er ved at gå bankerot. Simone har pludselig ikke andre muligheder end at tage tilbage til hjemstavnen i Newcastle, Australien, og det liv, hun løb væk fra for over 20 år siden. Serien er skabt af Sarah Kendall, der også spiller hovedrollen som Simone.

torsdag 20. august
*HBO Nordic
TIE 86.111104
20 aug 2020
00:00
Læs omtale

This Is England er en britisk spin-off-serie fra filmen af samme navn fra 2006. Serien udspiller sig over tre sæsoner i slut 80'erne og start 90'erne og starter i 1986 under VM-slutrunden i fodbold. Vi følger Shaun (Thomas Turgoose), der lige har afsluttet studentereksamen og pludselig bliver meget bevidst om, at den virkelige verden banker på. Serien er skabt af Shane Meadows og Jack Thorne, og foruden Turgoose medvirker blandt andre Joseph Gilgun og Vicky McClure.

fredag 21. august
*HBO Nordic
YOLO.111056
21 aug 2020
00:00

Yolo: Crystal Fantasy
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Yolo: Crystal Fantasy er en animationsserie fra Adult Swim, der følger to australske partygirls, Sarah og Rachel, der er på udkig efter sjov og ballade og nye oplevelser i den bizarre by, Wollongong. Serien er skabt af YouTuberen, Michael Cusack (Bushworld Adventures, Ciggy Butt Brain), og er produceret af Cusack, Greta Lee Jackson og Emma Fitzsimons.

*HBO Nordic
doc bio.094626
21 aug 2020
00:00

The Vow
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den nye dokumentar er skabt af de Oscar-nominerede og Emmy-vindende instruktører, Jehane Noujaim og Karim Amer (The Great Hack, The Square, Control Room) og følger en række mennesker, der har været en del af den kontroversielle sex-kult, Nxivm, i flere år. Kulten holder til i New York, og dens leder og stifter er 58-årige Keith Raniere, der pt. afventer dom for en række forbrydelser begået i forbindelse med organisationen. Dokumentaren dykker dybt ned i flere af de ekstreme og forfærdelige historier, der har omgivet Nxivm i løbet af de seneste år.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button