Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i april 2021

HBO Nordic har i april premiere på serierne The Nevers og Mare of Easttown samt ny sæson af The Handmaid’s Tale. Du får blandt andet også ny norsk originalserie.

Filtrér oversigten

fredag 2. april
Manifest Season 3 Trailer (HD)
Manifest Season 3 Trailer (HD)
2 apr 2021
00:00

Manifest – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Sæson 3 af den mystiske dramaserie får premiere 2. april. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til at se, hvad der venter passagerne.

Der kommer som udgangspunkt et afsnit om ugen, men der er tale om en serie der vises på NBC i USA, så der kan være uger med pauser, eftersom HBO Nordic viser serien dagen efter USA premieren.

torsdag 8. april
Exterminate all the Brutes.093051
8 apr 2021
00:00
Læs omtale

Exterminate all the Brutes er skabt af den anerkendte filminstruktør Raoul Peck (I Am Not Your Negro). Dokumentarserien i fire dele tilbyder et omfangsrigt indblik i europæisk kolonialisme – fra Amerika til Afrika – og undersøger, hvordan datidens udnyttelse og folkedrab har påvirket samfundet hele vejen frem til i dag. Dokumentarserien blander virkelighed og fiktion, og Peck har selv skrevet manuskript til de dramaturgiske elementer, hvor Josh Hartnett (Pearl Harbor, Black Hawk Down) spiller hovedrollen.

mandag 12. april
Fear the Walking Dead HBO Nordic
12 apr 2021
00:00
Læs omtale

The story continues at full intensity with shocks, scares, heartbreaks, and revelations. The second half of season 6 introduces three new characters played by John Glover, Nick Stahl and Keith Carradine. The remaining nine episodes will see Morgan (Lennie James) attempt to free the remaining members of his group while dealing with the impact Virginia’s (Colby Minifie) control had on each group member. The episodes will also focus on Virginia as she sets out to find her sister and protect her Pioneers. Stakes are high, as alliances and loyalties will be changed forever.

onsdag 14. april
Our Towns.133722
14 apr 2021
00:00

Our Towns

Dokumentar
Læs omtale

I 2011 opfordrede parret Jim og Deborah Fallow i et blogindlæg hos nyhedsmediet The Atlantic alle amerikanere til at fortælle om deres hjemby og de lokale historier, der aldrig havde fået dækning i landsdækkende medier. Inden for en uge modtog de over 1000 svar, og i de næste fem år rejste de således rundt i USA for at udforske "small town America". Baseret på deres erfaringer fra turen skrev Fallow-parret bogen Our Towns, og filmen her følger deres rejse. Det er de to oscar-nominerede filmskabere, Steven Ascher og Jeanne Jordan, der står bag dokumentaren.

fredag 16. april
birdgirl.093132
16 apr 2021
00:00

Birdgirl

Serie | Animation
Læs omtale

I Harvey Birdman spin-off'en, Birdgirl, arver Judy Ken Sebben (Paget Brewster) sin fars firma, der viser sig at være bygget op omkring nogle af de mest socialt uansvarlige produkter fra det 20. århundrede. Sammen med sit "Birdteam" skal Judy nu forsøge at råde bod på alle de ugerninger, firmaet har begået i løbet af de sidste mange år. Blandt de skuespillere, der lægger stemme til karaktererne, er Rob Delaney, Sonia Denis, Kether Donohue, Tony Hale og Lorelei Ramirez.

Metalocalypse.093150
16 apr 2021
00:00

Metalocalypse – Sæson 4

Serie | Animation
Læs omtale

Fans af dødsmetalbandet Dethklok tager bandets tekster dybt seriøst og gør alt, som Dethkloks synger om. Myndighederne frygter derfor, at bandet får for stor indflydelse og giver sig i kast med at ødelægge det med en række lyssky metoder. De skuespillere, der lægger stemmer til Dethkloks medlemmer, er Brendon Small, Tommy Blacha, Mark Hamill, Victor Brandt og Malcolm McDowell. Adult Swim-serien er skabt af Brendon Small og Tommy Blacha.

lørdag 17. april
Game of Thrones | Cast Reunion Hosted by Conan O’Brien (HBO)
Game of Thrones | Cast Reunion Hosted by Conan O’Brien (HBO)
17 apr 2021
00:00
Læs omtale

Game of Thrones var en af tv-historiens største begivenheder, og serien blev distribueret i 207 territorier verden over. Den 17. april er det 10 år siden, første afsnit af den prisvindende fanfavorit fik premiere i USA, og det fejres i løbet af hele april måned under temaet, The Iron Anniversary.

The Iron Anniversary vil se tilbage på seriens mange, mindeværdige øjeblikke og give fans verden over mulighed for at fejre deres yndlingsserie på ny. Blandt andet kan man glæde sig til at se talkshowet, Game of Thrones Reunion Hosted by Conan O’Brien, der er indspillet under optagelserne til den sidste og ottende sæson af Game of Thrones. Her taler talkshowvært, Conan O’ Brien, med de populære skuespillere fra serien. Showet bliver tilgængeligt på HBO Nordic 17. april og består af to dele.

I forbindelse med jubilæet har Warner Bros. Consumer Products og dets licenspartnere indgået forskellige samarbejder om en række specialprodukter, blandt andet med det danske ølbryggeri, Mikkeller, der lancerer en serie af øl, inspireret af Game of Thrones. Den første øl i sortimentet hedder Iron Anniversary IPA.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de øvrige partnere er Funku, der har lavet nogle nye, specielle Game of Thrones-figurer, og Fabergé, der har produceret et unikt “Imperial egg”, inspireret af Daenerys Targaryen og designet i samarbejde med seriens prisbelønnede kostumedesigner, Michele Clapton.

Fejringen af 10-års jubilæet giver også en anledning til at se frem mod den nye serie inden for George R. R. Martins univers, House of the Dragon, der påbegynder produktionen i år og forventes at få premiere i 2022.

Alle otte sæsoner af Game of Trones kan ses eller genses på HBO Nordic.

Game of Thrones Reunion Hosted by Conan O’Brien kan ses fra 17. april.

lørdag 24. april
A Black Lady Sketch.133736
24 apr 2021
00:00

A Black Lady Sketch Show – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Den Emmy-nominerede sketchserie fra komiker, skuespiller og forfatter, Robin Thede, er tilbage med anden sæson. Vi følger en fast gruppe af kvinder, der sammen med kendte gæstestjerner spiller en lang række dynamiske roller i en magisk virkelighed. De faste medvirkende er Robin Thede, Gabrielle Dennis og Ashley Nicole Black, og de får følgeskab af Laci Mosley og Skye Townsend i denne sæson. Blandt gæstestjernerne er Issa Rae, Gabrielle Union, Jesse Williams, Miguel, Skai Jackson, Laz Alonso, Omarion, Kim Wayans, Ayesha Curry og Lance Gross.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button