Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i april 2021

HBO Nordic har i april premiere på serierne The Nevers og Mare of Easttown samt ny sæson af The Handmaid’s Tale. Du får blandt andet også ny norsk originalserie.

Filtrér oversigten

fredag 2. april
*HBO Nordic
manifest s3
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Sæson 3 af den mystiske dramaserie får premiere 2. april. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til at se, hvad der venter passagerne.

Der kommer som udgangspunkt et afsnit om ugen, men der er tale om en serie der vises på NBC i USA, så der kan være uger med pauser, eftersom HBO Nordic viser serien dagen efter USA premieren.

søndag 4. april
*HBO Nordic
Pray Obay Kill
4 apr 2021
00:00
Læs omtale

I PRAY OBEY KILL undersøger de to journalister, Anton Berg og Martin Johnson, sammen med instruktør, Henrik Georgsson, en af Sveriges mest berygtede forbrydelser; Knutby-mordet fra 2004. De har blandt andet fået tilgang til materiale, som aldrig er blevet offentliggjort tidligere, samt eksklusive interviews med nøglepersoner, der ikke har talt om sagen før nu – blandt dem den såkaldte barnepige, Sara Svensson.

På en kold januar-nat i 2004 lød der et skud i den lille, svenske landsby, Knutby. En ung kvinde blev myrdet, og hendes nabo såret af adskillige skud. Opmærksomheden blev hurtigt rettet mod den lokale pinsemenighed, og sagen blev efterfølgende en af de største i svensk historie.

I PRAY OBEY KILL forsøger de anerkendte journalister, Anton Berg og Martin Johnson, sammen med instruktør, Henrik Georgsson, at kaste lys over, hvad der egentlig skete i Knutby. Journalisterne undersøger nye vinkler i sagen, får adgang til sagsmateriale, der aldrig før er blevet afsløret og taler med implicerede parter, som tager bladet fra munden efter flere års tavshed.

Dokumentarserien er instrueret af den prisvindende instruktør, Henrik Georgsson (Broen, Tsunami, Marcella, Stieg Larsson – Manden der legede med ilden) og produceret af Ruth Reid for Warner Brothers ITVP Sweden. Anton Berg, Martin Johnson og Martina Iacobaeus fungerer som executive producers på serien sammen med Hanne Palmquist, Hanka Kastelicová og Antony Root fra HBO Europe. Serien er produceret af Warner Bros ITVP Sweden for HBO Europe.

PRAY OBEY KILL består af seks afsnit og får premiere 4. april på HBO Nordic. Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

torsdag 8. april
*HBO Nordic
Exterminate all the Brutes.093051
8 apr 2021
00:00
Læs omtale

Exterminate all the Brutes er skabt af den anerkendte filminstruktør Raoul Peck (I Am Not Your Negro). Dokumentarserien i fire dele tilbyder et omfangsrigt indblik i europæisk kolonialisme – fra Amerika til Afrika – og undersøger, hvordan datidens udnyttelse og folkedrab har påvirket samfundet hele vejen frem til i dag. Dokumentarserien blander virkelighed og fiktion, og Peck har selv skrevet manuskript til de dramaturgiske elementer, hvor Josh Hartnett (Pearl Harbor, Black Hawk Down) spiller hovedrollen.

mandag 12. april
*HBO Nordic
Fear the Walking Dead HBO Nordic
Ny Sæson
Læs omtale

The story continues at full intensity with shocks, scares, heartbreaks, and revelations. The second half of season 6 introduces three new characters played by John Glover, Nick Stahl and Keith Carradine. The remaining nine episodes will see Morgan (Lennie James) attempt to free the remaining members of his group while dealing with the impact Virginia’s (Colby Minifie) control had on each group member. The episodes will also focus on Virginia as she sets out to find her sister and protect her Pioneers. Stakes are high, as alliances and loyalties will be changed forever.

*HBO Nordic
The Nevers HBO Nordic
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
12 apr 2021
00:00
Læs omtale

Første sæson af The Nevers er delt op i to dele, hvoraf den første del består af seks episoder. Denne del får premiere på HBO Nordic 12. april, og der kommer én episode om ugen.

The Nevers – det handler den om

August 1896. Det victorianske London bliver rystet i byens grundvold, da en overnaturlig begivenhed finder sted. Begivenheden giver udvalgte mennesker, hovedsageligt kvinder, abnorme evner – nogle charmerende, andre væsenligt mere foruroligende. Uanset hvilke evner, de har fået, bliver alle, der tilhører den nye “underklasse”, udsat for alvorlig fare. De to kvinder, Amalia True (Laura Donnelly), en mystisk og slagfærdig enke, og Penance Adair (Ann Skelly), en genial, ung opfinder, sætter sig for at beskytte underklassen, men for at kunne gøre det, bliver de nødt til at møde de brutale kræfter, der er fast besluttet på at udslette dem.

Foruden Laura Donnelly og Ann Skelly medvirker også Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost og Ben Chaplin.

The Nevers er executive produceret af Joss Whedon sammen med Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson og Philippa Goslett.

onsdag 14. april
*HBO Nordic
Our Towns.133722
14 apr 2021
00:00
Læs omtale

I 2011 opfordrede parret Jim og Deborah Fallow i et blogindlæg hos nyhedsmediet The Atlantic alle amerikanere til at fortælle om deres hjemby og de lokale historier, der aldrig havde fået dækning i landsdækkende medier. Inden for en uge modtog de over 1000 svar, og i de næste fem år rejste de således rundt i USA for at udforske "small town America". Baseret på deres erfaringer fra turen skrev Fallow-parret bogen Our Towns, og filmen her følger deres rejse. Det er de to oscar-nominerede filmskabere, Steven Ascher og Jeanne Jordan, der står bag dokumentaren.

fredag 16. april
*HBO Nordic
Metalocalypse.093150
16 apr 2021
00:00
Læs omtale

Fans af dødsmetalbandet Dethklok tager bandets tekster dybt seriøst og gør alt, som Dethkloks synger om. Myndighederne frygter derfor, at bandet får for stor indflydelse og giver sig i kast med at ødelægge det med en række lyssky metoder. De skuespillere, der lægger stemmer til Dethkloks medlemmer, er Brendon Small, Tommy Blacha, Mark Hamill, Victor Brandt og Malcolm McDowell. Adult Swim-serien er skabt af Brendon Small og Tommy Blacha.

*HBO Nordic
birdgirl.093132
16 apr 2021
00:00

Birdgirl
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

I Harvey Birdman spin-off'en, Birdgirl, arver Judy Ken Sebben (Paget Brewster) sin fars firma, der viser sig at være bygget op omkring nogle af de mest socialt uansvarlige produkter fra det 20. århundrede. Sammen med sit "Birdteam" skal Judy nu forsøge at råde bod på alle de ugerninger, firmaet har begået i løbet af de sidste mange år. Blandt de skuespillere, der lægger stemme til karaktererne, er Rob Delaney, Sonia Denis, Kether Donohue, Tony Hale og Lorelei Ramirez.

lørdag 17. april
*HBO Nordic
GOT Talkshow HBO
Læs omtale

Game of Thrones var en af tv-historiens største begivenheder, og serien blev distribueret i 207 territorier verden over. Den 17. april er det 10 år siden, første afsnit af den prisvindende fanfavorit fik premiere i USA, og det fejres i løbet af hele april måned under temaet, The Iron Anniversary.

The Iron Anniversary vil se tilbage på seriens mange, mindeværdige øjeblikke og give fans verden over mulighed for at fejre deres yndlingsserie på ny. Blandt andet kan man glæde sig til at se talkshowet, Game of Thrones Reunion Hosted by Conan O’Brien, der er indspillet under optagelserne til den sidste og ottende sæson af Game of Thrones. Her taler talkshowvært, Conan O’ Brien, med de populære skuespillere fra serien. Showet bliver tilgængeligt på HBO Nordic 17. april og består af to dele.

I forbindelse med jubilæet har Warner Bros. Consumer Products og dets licenspartnere indgået forskellige samarbejder om en række specialprodukter, blandt andet med det danske ølbryggeri, Mikkeller, der lancerer en serie af øl, inspireret af Game of Thrones. Den første øl i sortimentet hedder Iron Anniversary IPA.

Blandt de øvrige partnere er Funku, der har lavet nogle nye, specielle Game of Thrones-figurer, og Fabergé, der har produceret et unikt “Imperial egg”, inspireret af Daenerys Targaryen og designet i samarbejde med seriens prisbelønnede kostumedesigner, Michele Clapton.

Fejringen af 10-års jubilæet giver også en anledning til at se frem mod den nye serie inden for George R. R. Martins univers, House of the Dragon, der påbegynder produktionen i år og forventes at få premiere i 2022.

Alle otte sæsoner af Game of Trones kan ses eller genses på HBO Nordic.

Game of Thrones Reunion Hosted by Conan O’Brien kan ses fra 17. april.

søndag 18. april
*HBO Nordic
Welcome to Utmark HBO
Komplet Serie Seriepremiere
18 apr 2021
00:00

Welcome to Utmark (1:8)
Serie Drama, Komedie Se Trailer her
Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Det norske komediedrama fra HBO Nordic er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og instrueret af islandske Dagur Kári. Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff spiller hovedrollerne. Serien består af 8 episoder, der alle bliver frigivet på premieredagen den 18. april.

Welcome to Utmark – det handler den om

Alle kender alle i den afsides del af Norge, hvor Welcome to Utmark udspiller sig, men stemningen er mærkelig i det lille samfund, og gæstfriheden er til at overse. Da en ny skolelærer flytter til byen, håber hun på en frisk start i naturskønne omgivelser, men der går ikke lang tid, før hun finder ud af, at den eneste, der opfører sig nogenlunde normalt på disse kanter, er en 12-årig pige.

Welcome to Utmark er på sin vis en historie om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag, men det er også en munter fortælling om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de kort, man har på hånden. Og så handler det også lidt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin!

I hovedrollerne finder man Tobias Santelmann (Kon-Tiki, Exit), Marie Blokhus (Chasing the Wind), Alma Günther (Side om side) og Stig Henrik Hoff (Beforeigners), og det øvrige cast tæller Marius Lien, May-Linda Kosumovic, May-Linda Kosumovic, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff.

Welcome to Utmark er produceret af Finn Gjerdrum og Stein Kvae fra Paradox, en del af SF Studios, og er en originalproduktion fra HBO Europe. Seriens executive producers fra HBO Europe er Hanne Palmquist, Camilla Curtis og Steve Matthews.

Welcome to Utmark bliver føjet til rækken af nordiske lokalproduktioner fra HBO Europe, der pt. tæller svenske Gösta, skrevet og instrueret af Lukas Moodysson, norske Beforeigners, skabt af Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad, svenske Beartown, baseret på bestselleren af Fredrik Backman og den kommende svenske dokumentarserie, Pray, Obey, Kill, der handler om Knutby-mordet i 2004. Senere i år er der også premiere på den allerførste danske HBO-serie, Kamikaze.

mandag 19. april
*HBO Nordic
Mare of Easttown HBO
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
19 apr 2021
00:00

Mare of Easttown (1:7)
Serie Drama, Krimi Se Trailer her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Kate Winslet spiller hovedrollen i den nye HBO-miniserie, Mare of Easttown. På rollelisten finder man også Guy Pearce, Jean Smart og Julianne Nicholson. Serien består af syv episoder og får eksklusiv premiere den 19. april på HBO Nordic.

Mare of Easttown – det handler den om

I Mare of Easttown spiller Kate Winslet Mare Sheehan, der er efterforsker i en lille by i Pennsylvania. Da hun bliver sat til at efterforske en lokal mordsag, får sagen stor indvirken på hendes eget liv. Hun opdager alle de dystre sider af det lille samfund og finder ud af, hvordan fortidens spøgelser er med til at definere nutiden.

Winslet genforenes i Mare of Easttown med Guy Pearce, som også spillede overfor hende i den Emmy-vindende HBO-miniserie, Mildred Pierce. På rollelisten finder man desuden Julianne Nicholson (HBOs The Outsider), Jean Smart (HBOs Watchmen), Angourie Rice (Black Mirror), Evan Peters (American Horror Story), Cailee Spaeny (Devs), David Denman (Outcast), John Douglas Thompson (HBO Max’ Let Them All Talk), Patrick Murney (Seven Seconds), James McArdle (Ammonite), Sosie Bacon (HBOs Here and Now), Joe Tippett (Rise) og Neal Huff (HBOs The Wire).

Mare of Easttown er en co-produktion mellem HBO og wiip, og det er Brad Ingelsby (The Way Back), der har skrevet serien og fungerer som showrunner. Craig Zobel (The Leftovers) har instrueret og er også executive producer sammen med Ingelsby, Paul Lee, Mark Roybal, Gavin O’Connor, Gordon Gray og Kate Winslet.

Mare of Easttown (7×60 minutter) får eksklusiv premiere den 19. april på HBO Nordic. Der kommer én episode om ugen.

lørdag 24. april
*HBO Nordic
A Black Lady Sketch.133736
Ny Sæson
24 apr 2021
00:00
Læs omtale

Den Emmy-nominerede sketchserie fra komiker, skuespiller og forfatter, Robin Thede, er tilbage med anden sæson. Vi følger en fast gruppe af kvinder, der sammen med kendte gæstestjerner spiller en lang række dynamiske roller i en magisk virkelighed. De faste medvirkende er Robin Thede, Gabrielle Dennis og Ashley Nicole Black, og de får følgeskab af Laci Mosley og Skye Townsend i denne sæson. Blandt gæstestjernerne er Issa Rae, Gabrielle Union, Jesse Williams, Miguel, Skai Jackson, Laz Alonso, Omarion, Kim Wayans, Ayesha Curry og Lance Gross.

torsdag 29. april
*HBO Nordic
handmaids-tale-season-4-key-art
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
29 apr 2021
00:00
Læs omtale

I fjerde sæson af den Emmy- og Golden Globe-vindende dramaserie genoptager stærke og rebelske June (Elisabeth Moss) kampen mod Gilead. Men de risici, hun løber, bringer farlige nye udfordringer med sig, og hendes søgen efter retfærdighed og hævn truer med at opsluge hende i en sådan grad, at de relationer, hun har opbygget, bliver sat på spil.

Foruden Moss medvirker også i denne sæson Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford og Sam Jaeger.

The Handmaid’s Tale er executive produceret af Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, John Weber, Frank Siracusa, Sheila Hockin, Kira Snyder og Yahlin Chang. Serien er produceret af MGM Television og internationalt distribueret af MGM.

Fjerde sæson (10 episoder) af The Handmaid’s Tale får premiere på HBO Nordic 29. april. De tre første episoder bliver frigivet på premieredagen, herefter én episode om ugen.

I samme kategori

Back to top button