Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i april 2020

Der er masser af sæsonpremierer og nye serie på HBO Nordic i april. Se blandt andet tredje sæson af Killing Eve og de nye serier Run og I Know this much is true.

Se hvad du kan se på HBO Nordic i april 2020 herunder.

Filtrér oversigten

onsdag 1. april
*HBO Nordic
shceme.170603
1 apr 2020
00:00
Læs omtale

HBO-sportsdokumentaren, The Scheme, fortæller den afslørende historie om den skandale, der fandt sted i college-basketball-verdenen, hvor agenten Christian Dawkins sammen med den tidligere Adidas-chef, Jim Gatto, blev dømt for bestikkelse af unge basketball-talenter. Dawkins selv medvirker i dokumentaren, der er instrueret af Emmy-vinder, Pat Kondelis.

mandag 6. april
*HBO Nordic
atlantas missing and murdered the lost children hbo nordic
Læs omtale

Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children er en ny true crime-dokumentarserie  får premiere 6. april på HBO Nordic.

I mellem 1979 og 1981 blev Atlanta terroriseret af mord på op mod 30 unge afroamerikanere, mens politiet var for langsomme til at skride ind. I februar 1982 blev den 23-årige klubejer, Wayne Williams, fundet skyldig i drabet på to voksne: 28-årige Nathaniel Cater og 21-årige Jimmy Ray Payne, og anklagemyndigheden var herefter hurtig til også at knytte Williams til drabene på ti børn. Dagen efter Williams fik to livstidsdomme, blev de fleste af de øvrige sager lukket og henført til Williams uden nogensinde at komme for retten.

Ofrenes familiemedlemmer og mange andre i Atlanta-samfundet var hele tiden i tvivl om Williams’ skyld til trods for, at flere forskelige omstændigheder knyttede ofrene til ham. I foråret 2019 blev sagen genåbnet af politiet i Atlanta efter pres fra byens borgmester, Keisha Lance Bottoms, med håb om, at ny DNA-teknologi kunne medvirke til at opklare sagerne.

Via fotos, interviews med ofrenes efterladte, retsdokumenter og andet materiale bringer serien nye beviser frem i lyset og giver et barskt indblik i et af USAs mørkeste kapitler, der var fyldt med racemæssige spændinger og politiske sammenstød. Dokumentaren peger på en række skiftende mistænkte, og de fordomme og uudforskede spor, der kan have påvirket den oprindelige efterforskning.

fredag 10. april
*HBO Nordic
TGF.170704
10 apr 2020
00:00
Læs omtale

I fjerde sæson af den anmelderroste dramaserie, The Good Fight, skal advokatfirmaet Reddick, Boseman & Lockhart forsøge at navigere i et helt nyt landskab. Efter at de mistede deres største klient, Chumhum, og firmaets grundlægger fik sværtet sit navn til, var der ingen anden vej ud af krisen end at lade sig opkøbe af det gigantiske multinationale advokatfirma, STR Laurie. Christine Baranski spiller hovedrollen som Diana Lockhart, og blandt de øvrige medvirkende finder man Cush Jumbo, Audra McDonald, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi og Delroy Lindo. Sæson 4 består af 10 episoder.

mandag 13. april
*HBO Nordic
killing eve.171854
13 apr 2020
00:00
Læs omtale

I tredje sæson af den højspændte dramaserie forsøger Eve (Sandra Oh) og Villanelle (Jodie Comer) at leve hver deres liv uden kontakt til hinanden.

Villanelle har ikke længere job som lejemorder, og i hendes verden eksisterer Eve slet ikke. For Eve handler det om at leve i skjul, så Villanelle aldrig finder hende igen. Et chokerende dødsfald sender dog de to kvinder på kollisionskurs endnu en gang. Blandt de øvrige medvirkende finder man Kim Bodnia og Fiona Shaw. Vicki Jones og Phoebe Waller-Bridge har skabt serien, der er baseret på bøgerne, Codename Villanelle, af Luke Jennings.

Sæson 3 består af 8 episoder.

*HBO Nordic
Run HBO Nordic
13 apr 2020
00:00
Læs omtale

un er en ny, romantisk komedie-thriller skrevet og produceret af Vicky Jones (Killing Eve). I serien møder vi Ruby Richardson (Merritt Wever, Unbelievable), som får sit ensformige liv vendt på hovedet, da hun pludselig modtager en sms fra sin første kæreste, Billy Johnson (Domhnall Gleeson, Star Wars: The Rise of Skywalker). Sms’en indeholder kun ét ord, “RUN”. Hvis hun sms’er det samme tilbage, skal de begge slippe alt, hvad de har i hænderne, for at mødes i New York og tage på en fælles rejse tværs over USA. Det har de nemlig aftalt for 17 år siden, da de indgik en pagt med hinanden.

Foruden Wever og Gleeson medvirker blandt andre Rich Sommer (Mad Men) som Laurence, Rubys mand, Tamara Podemski (Coroner) som efterforskeren, Babe Cloud, og Archie Panjabi (The Good Wife) som Fiona, Billys tidligere assistent.

I en gæsterolle finder man Emmy- og Golden Globe-vinder Phoebe Waller-Bridge som Laurel, en kvinde Ruby og Billy møder på rejsen. Waller-Bridge fungerer også som executive producer på serien sammen med Vicky Jones, Jenny Robins, Kate Dennis, Emily Leo og Oliver Roskill fra Wigwam Films.

Run består af 7 episoder og får premiere på HBO Nordic den 13. april.

*HBO Nordic
insecure.170757
13 apr 2020
00:00
Læs omtale

ssa Rae har skabt, skrevet og spiller hovedrollen i denne komedieserie, som følger vennerne Issa (Issa Rae) og Molly (Yvonne Orji). Serien er indspillet i og omkring den sydlige del af Los Angeles og berører forskellige sociale og race-orienterede problemstillinger. I løbet af serien følger man Issas og Mollys forsøg på at finde ud af, hvad de vil med deres liv, hvilket er sværere end som så. Issa Rae er også kvinden bag New York Times-bestselleren, The Misadventures of Awkward Black Girl, som udkom i 2015. Sæson 4 består af 10 episoder.

torsdag 16. april
*HBO Nordic
WWDITS.171135
16 apr 2020
00:00
Læs omtale

Komedieserien er baseret på Jemaine Clement og Taika Waititis kultfilm af samme navn og handler om fire vampyrer, der har “levet” sammen i flere hundrede år. Den selvudnævnte leder af vampyrgruppen er Nandor den Ubønhørlige (Kayvan Novak), og derudover består gruppen af den britiske og festglade vampyr, Laszlo (Matt Berry), den forførende provokatør Nadja (Natasia Demetriou) og Guillermo (Harvey Guillén), der ikke selv er vampyr, men lever som Nandors tjener og beskytter i dagtimerne. Sæson 2 består af 10 episoder – de første to episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

*HBO Nordic
cate.111304
16 apr 2020
00:00
Læs omtale

Blanchett spiller den konservative, antifeministiske aktivist, Phyllis Schlafy, der gik imod kvinderettighedsbevægelsen (ERA) med sin kampagne mod modernisering af ligestillingslovgivningen i USA i 1970’erne.

Mrs. America viser, hvordan Schlafys kampagnearbejde fik hende på kollisionskurs med nogle af tidens største, kvindelige aktivister så som Gloria Steinem (Rose Byrne fra Bridesmaids), Betty Friedan (Tracey Ullman fra The Tracey Ullman Show), Shirley Chisholm (Uzo Aduba fra Orange Is The New Black) og Jill Ruckelshaus (Elizabeth Banks fra The Hunger Games).

Sarah Paulson (American Horror Story), John Slattery (Mad Men) og James Marsden (Westworld) er også at finde på rollelisten.

Mrs. America består af 9 episoder og får premiere den 15. april på HBO Nordic.

På premieredagen bliver de første tre episoder tilgængelige og herefter én episode om ugen.

Serien er skabt af Emmy-vinderen, Dahvi Waller (Mad Men), der også fungerer som seriens executive producer sammen med Stacey Sher, Coco Francini, Cate Blanchett, Anna Boden og Ryan Fleck. Boden og Fleck (Half Nelson) har desuden instrueret seriens to første episoder.

 

lørdag 18. april
*HBO Nordic
bosch.111952
18 apr 2020
00:00
Læs omtale

Harry Bosch (Titus Welliver) bliver sat til at efterforske drabet på en medicinsk fysiker, der har været i besiddelse af et dødeligt, radioaktivt materiale, inden han blev henrettet. Materialet er imidlertid forsvundet, og det sætter gang i en meget kompleks og rodet sag, der kan ende med at have katastrofale konsekvenser for Los Angeles og byens indbyggere. Sæson 6 består af 10 episoder.

fredag 24. april
*HBO Nordic
were here.111317
24 apr 2020
00:00
Læs omtale

denne nye realityserie tager de tre drag queens, Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara og Shangela Laquifa Wadley (alle kendt fra RuPaul’s Drag Race) rundt i USA for at finde almindelige borgere, der har lyst til at prøve kræfter med at optræde som drag queens ved et stort anlagt show. De tre kendte drag queens vil personligt hjælpe de udvalgte med at træde ud af deres komfort-zone og gå “all in” på at være drag for en aften. Serien består af 7 episoder.

søndag 26. april
*HBO Nordic
bad education.171410
26 apr 2020
00:00
Læs omtale

Bad Education handler om Frank Tassone (Hugh Jackman) og Pam Gluckin (Allison Janney), der er skoleledere i et populært Long Island-skoledistrikt. Distriktet er blandt landets bedste og sender altid rekordmange elever til landets fineste universiteter. Men da en stor bedrageri-sag truer med at ødelægge alt det gode, de har opbygget, føler Frank sig nødsaget til at opretholde orden og hemmeligholde sagen – koste, hvad det vil. Filmen er inspireret af virkelige begivenheder og er instrueret af Cory Finley.

mandag 27. april
*HBO Nordic
Penny Dreadful City of Angels HBO Nordic
Læs omtale

Den længe ventede spin-off til den anmelderroste dramaserie, Penny Dreadful (2014-2016), bevæger sig væk fra Victoriatidens gotiske London og finder sted i Los Angeles i 1938.

Som sin forgænger er serien skabt af Golden Globe-vinderen, John Logan, og produceret af blandt andre Sam Mendes (1917).

Penny Dreadful: City of Angels udforsker en spændende blanding af det overnaturlige og den brutale virkelighed i datidens Los Angeles. Blandt de medvirkende finder man Nathan Lane (The Producers), Daniel Zovatto (Lady Bird), Rory Kinnear (Years and Years) og Nathalie Dormer (Game of Thrones).

Serien tager sin begyndelse i Los Angeles i 1938, hvor efterforskeren, Tiago Vega (Zovatto), og hans partner, Lewis Michener (Lane), bliver sat til at efterforske et brutalt mord. Sagen kommer til at afspejle Los Angeles’ mangesidede historie: Fra konstruktionen af ??byens første motorveje, over den rige tradition for mexicansk-amerikansk folklore til farlige spionagehandlinger. Samtidig bliver Tiagos eget liv vendt på hovedet, og han kommer inden længe til at kæmpe mod en række magtfulde kræfter, der truer med at rive hans familie fra hinanden.

Foruden Sam Mendes fungerer også Michael Aguilar (Kidding) og Pippa Harris (Revolutionary Road) som seriens executive producenter.

tirsdag 28. april
*HBO Nordic
I Know This Much Is True hbo nordic
28 apr 2020
00:00
Læs omtale

HBO Nordic er snart klar med en ny miniserie med Mark Ruffalo. I Know This Much Is True er baseret på Wally Lambs prisbelønnede bog af samme navn. Det er den kendte filminstruktør, Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines), der har instrueret alle seks afsnit af serien.

Mark Ruffalo spiller dobbeltrollen som de identiske tvillingebrødre, Dominick og Thomas Birdsey. Serien udspiller sig i den fiktive by Three Rivers i Connecticut og fortæller, både i nutid og via tilbageblik, historien om et brødrepar, hvor den ene lider af paranoid skizofreni. I seks afsnit følger man brødrenes parallelle liv – et liv, der er fyldt med svigt, selvopofrelse og tilgivelse.

Ruffalo står i spidsen for et stærkt cast, der blandt andre tæller Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis og Kathryn Hahn.

Derek Cianfrance instruerer alle seks afsnit og fungerer også som executive producer sammen med Mark Ruffalo, Ben Browning, Glen Basner, Gregg Fienberg, Lynette Howell Taylor, Wally Lamb og Anya Epstein.

I Know This Much Is True (6×60 minutter) får premiere 28. april på HBO Nordic.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button