Månedsguides

Nyt på HBO Max i juni 2022

HBO Max byder i juni blandt andet på den nye Father of the Bride film, og du kan også opleve Alicia Vikander som amerikansk filmstjerne i Irma Vep. I slutningen af måneden får du også Westworld – Sæson 4.

HBO Max leverer kun liste for premierer for 14 dage af gangen, så her primo juni har vi kun første halvdel af månedens premiere med. Vi opdaterer naturligvis med resten, når vi får info fra HBO Max.

Filtrér oversigten

fredag 3. juni
Backstage - Sæson 2 HBO Max
3 jun 2022
00:01

Backstage – Sæson 2

Serie | Drama
Læs omtale

En gruppe meget talentfulde balancerer mellem op- og nedture mens de går på den valansete Keaton Talentskole

Home Economics (ABC) Trailer HD - comedy series
Home Economics (ABC) Trailer HD - comedy series
3 jun 2022
00:01

Home Economics – Sæson 1-2

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Home Economics tager et kig på det hjertevarme, men alligevel meget ubehagelige og til tider frustrerende forhold mellem tre voksne søskende, der lever i vidt forskellige niveauer af økonomisk sikkerhed: én blandt de aller rigeste, én i middelklassen og én, der knap nok kan overleve. Skabt af John Aboud og Michael Colton med Topher Grace, Caitlin McGee og Karla Souza i hovedrollerne.

On My Way with Irina Rimes HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

En dokumentarserie om popstjernen Irina Rimes, der undersøger de påvirkninger, der gjorde sangeren og sangskriveren til en af Rumæniens mest populære kunstnere. Dokumentaren følger Rimes i to uger, hvor hun rejser gennem seks byer i sit mobile studie for at færdiggøre albummet ”Home”, inklusive et sidste stop i hendes fødeby i Moldova. On My Way With Irina Rimes er instrueret af Barna Nemethi.

7 episoder x 25 minutter (3 episoder ved premiere efterfulgt af 2 ugentlige)

Paddington på eventyr - Sæson 1 HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

Animated version of the Paddington bear stories.

We Baby Bears - Sæson 1 HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

We Baby Bears er en spin-off af Cartoon Networks elskede animerede serie We Bare Bears. Den følger Grizz, Panda og Ice Bear som babyer, der leder efter et nyt hjem i en magisk teleporteringskasse. Stemmerne leveres af Connor Andrade som Baby Grizz, Amari McCoy som Baby Panda, Max Mitchell som Baby Ice Bear og Demetri Martin som Fortælleren. Kendte gæstestjerner inkluderer Willow Smith, Rhys Darby, Young M.A. og Jason Mantzoukas.

10 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

søndag 5. juni
another mothers son
5 jun 2022
09:00

Another Mother’s Son

Film | Drama
Læs omtale

Ronan Keating kan opleves i dette virkelighedsbaserede drama fra 2. Verdenskrig, som foregår på øen Jersey, der var okkuperet af tyske soldater. Her møder vi Louisa Gould, hvis to sønner deltog i krigen, da hun blev bedt om at gemme en russisk soldat, som flygtede fra tysk fangenskab. På rollelisten ser vi også Jenny Seagrove og Julian Kostov

tirsdag 7. juni
Irma Vep 2 medium
7 jun 2022
00:01

Irma Vep

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Irma Vep har Oscar-vinderen Alicia Vikander i hovedrollen og er skabt, skrevet og instrueret af Olivier Assayas. Serien er baseret på hans legendariske film fra 1996, og får verdenspremiere på årets Cannes-festival. Serien er på 8 afsnit med premiere 7. juni på HBO Max

Irma Vep – det handler den om

Mira (Alicia Vikander) er en amerikansk filmstjerne. Desillusioneret over sin karriere og et nyligt forlist forhold, ankommer hun til Frankrig for at spille rollen som “Irma Vep” i en genindspilning af den franske stumfilmsklassiker, “Les Vampires”. Skellene mellem Mira og den karakter, hun spiller, begynder langsomt at udviskes og smelte sammen i en atmosfære, der drypper af uhyggelig krimi-thriller. IRMA VEP afslører den usikre balance på grænsen mellem fiktion og virkelighed, kunstighed og autenticitet, kunst og tilværelsen.

Medvirkende

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Medvirkende inkluderer Alicia Vikander som Mira, Vincent Macaigne som René Vidal, Jeanne Balibar som Zoe, Devon Ross som Regina, Lars Eidinger som Gottfried, Vincent Lacoste som Edmond Lagrange, Nora Hamzawi som Carla, Adria Arjona som Laurie, Carrie Brownstein som Zelda, Tom Sturridge som Eamonn, Byron Bowers som Herman, Fala Chen som Cynthia Keng, Hippolyte Girardot som Robert Danjou, Alex Descas som Gregory Desormeaux og Antoine Reinartz som Jeremie.

Executive producere er Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson og Ashley Levinson.

Roswell
7 jun 2022
00:01

Roswell, New Mexico – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Roswell, New Mexico er centreret om en by, hvor rumvæsener med udenjordiske evner lever undercover blandt mennesker. I slutningen af sæson 3 så det ud til, at lykken tilsmilede Liz Ortecho (Jeanine Mason) og Max Evans (Nathan Dean). Hvad de ikke ved er, at en ny trussel truer i Careyes, Mexico. Skabt af Carina Adly MacKenzie.

torsdag 9. juni
Adventure of the Ring HBO Max
9 jun 2022
00:01

Adventure of the Ring

Serie | Komedie
Læs omtale

Et taiwanesisk, romantisk komedie baseret på matematikeren og forfatteren Lai I-Weis roman Ring of the Day, som fortæller historierne om forskellige par, der kommer i kontakt med en forlovelsesring. Serien har Chris Wang (Time Traveler) i hovedrollen som en baseball-elskende analytiker, og Allison Lin (HBO's The World Between Us) som hans frisindede stewardesse-kæreste. Historien begynder med et omhyggeligt planlagt frieri, der går galt, da analytikeren mister ringen i et tog. Ringen rejser derefter gennem hænderne på andre par.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Dream Raider HBO Max
9 jun 2022
00:01

Dream Raider

Serie | Scifi
Læs omtale

I HBO Max' sci-fi-thriller fra Taiwan, tvinger en række ekstraordinære forbrydelser den hårdkogte detektiv Li Xiao til at søge hjælp hos den vanærede professor Dr. Tian-Li Cheng, der er et årti inde i sin fængselsdom, og hans fremmedgjorte datter An-Ya – en dygtig neuro-ingeniør. Ved at bruge Tian-Lis’ banebrydende drømmemaskine, som giver brugerne mulighed for at søge efter spor i det bevidste og ubevidstes drømmelandskab, begiver trioen sig ud på en kringlet og farlig rejse … med store, personlige konsekvenser.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premieren)

The Janes | Official Trailer | HBO
The Janes | Official Trailer | HBO
9 jun 2022
00:01

The Janes

Dokumentar
Læs omtale

I foråret 1972 ransagede politiet en lejlighed i South Side, Chicago, hvor syv kvinder, der var en del af et hemmeligt netværk, blev anholdt og sigtet. Ved at bruge kodenavne og sikre huse til at beskytte sig selv og deres arbejde, havde de anklagede opbygget en underjordisk tjeneste for kvinder, der søgte sikre, illegale aborter. De kaldte sig selv "Jane", og de trodsede både staten, der forbød aborter, den katolske kirke, der fordømte dem og Chicagos mafia, der tjente på det. Medlemmerne af Jane risikerede deres personlige og professionelle liv for at hjælpe kvinder i nød. Instrueret af Oscar-nominerede Tia Lessin (HBO's Trouble the Water) og Emmy-nominerede Emma Pildes (HBO's Jane Fonda in Five Acts), The Janes består af førstehåndsberetninger fra gruppens toneangivende kvinder, hvoraf mange udtaler sig for første gang.

lørdag 11. juni
Delphine: The Secret Princess HBO Max
11 jun 2022
00:01
Læs omtale

Dokumentarserien i tre dele Delphine: The Secret Princess fortæller, hvordan kunstneren Delphine Boël, den uægte datter af kong Albert II af Belgien, kæmpede for juridisk anerkendelse og nu er kendt som prinsesse Delphine af Saxe-Cobourg. I dokumentaren fortæller Delphine for første gang sin unikke livshistorie – en historie om løgne, mørklægninger og om at ramme bunden og rejse sig igen.

3 episoder x 50 minutter (alle episoder tilgængelige ved premiere)

torsdag 16. juni
Father of the Bride | Official Trailer | HBO Max
Father of the Bride | Official Trailer | HBO Max
16 jun 2022
00:01

Father of the Bride

Film | Komedie
Læs omtale

Billy (Andy Garcia) og Ingrid (Gloria Estefan) bliver overraskede, da deres ældste datter Sofia (Adria Arjona) kommer hjem til Miami og annoncerer en ny kæreste, Adan (Diego Boneta) – som nu er hendes forlovede. De har planer om et bryllup og et nyt liv sammen i Mexico, og her testes familieforholdet for alvor. Denne sprudlende historie af en moderne rom-com, baseret på en tidløs klassiker, illustrerer de overraskende og sjove måder, hjertet på forunderlig vis kan tilpasse sig i kærlighedens navn. Gary Alazraki instruerer filmen efter manuskript skrevet af Matt Lopez.

fredag 17. juni
THE GOLDFINCH - Official Trailer 1
THE GOLDFINCH - Official Trailer 1
17 jun 2022
00:01
Læs omtale

Filmen The Goldfinch, der er baseret på Donna Tartts bestseller, er et gribende drama om en ung mands dannelse, om tab og overlevelse, kærlighed, identitet og skæbne. Den 13-årige Theo Decker overlever på mirakuløs vis en bombeeksplosion på et kunstmuseum i New York, mens hans elskede mor omkommer. Ved ulykken kommer han i besiddelse af et værdifuldt kunstværk fra 1600-tallet, som han bærer med sig igennem sin ungdom.

lørdag 18. juni
120 31
18 jun 2022
00:01

The Trip to Greece

Film | Drama
Læs omtale

Det engelske komikerpar Steve Coogan og Rob Brydon begiver sig ud på endnu en rejse sammen. Denne gang nyder de snakkesalige og madglade venner de billedskønne græske øer og hvad de har at byde på. Alt sammen i Odysseus fodspor og med skuespilleren Michael Caine som skytsengel. Som altid er midtlivskrisen og karrikeren af kendte på menuen på parrets sædvanlige frække og underholdende måde.

søndag 19. juni
The Balcony Movie Trailer | CPH:DOX 2022
The Balcony Movie Trailer | CPH:DOX 2022
19 jun 2022
00:01

The Balcony Movie

Film | Drama
Læs omtale

Pawel Lozinski sidder på sin balkon og spørger de forbipasserende om meningen med livet. Nogle går bare forbi, andre svarer kort, mens andre igen stopper op og begynder at fortælle. En mand er netop blevet løsladt fra fængsel, en er pludseligt blevet lykkelig, flere lufter bare deres hunde, nogle synger, en er et rasende postbud, en anden er en rasende pensionist. Sammen udvikler de sig til en befolkningsmæssig bevidsthedsstrøm. Imens går livet sin gang rundt om dem. Hunde bliver gravide, børn bliver født, og forår bliver til sommer.

mandag 27. juni
Westworld | Season 4 Official Teaser | HBO
Westworld | Season 4 Official Teaser | HBO
27 jun 2022
00:01

Westworld – Sæson 4

Serie | Drama Scifi | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

HBO Max har løftet sløret for premieredatoen på sæson 4 af deres serie Westworld. Det bliver fra 27. juni at den nye sæson starter på tjenesten her i Danmark.

Sæson 4 af Westworld er på 8 episoder.

Skuespillere der vender tilbage i den nye sæson: Evan Rachel Wood, Emmy(R) winner Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul and Angela Sarafyan.

Nye navne på rollelisten: Oscar winner Ariana DeBose (“West Side Story”) joins the cast as a recurring guest star this season.

onsdag 29. juni
Beneath the Surface - Sæson 1 HBO Max
29 jun 2022
00:01
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I et ø-paradis skabte fire uadskillelige venner det perfekte liv sammen. Vennernes børn er blevet som søskende, der lever ubekymret og beskyttet i et miljø baseret på tillid og venskab. Men så rammer uheldet. På en sejltur falder en af børnene overbord, og pludselig er intet, som det ser ud til. Drama-thrilleren, optaget i Tyskland og Danmark, er en produktion fra Letterbox Filmproduktion (Bad Banks) i samarbejde med ZDF. Skabt, skrevet og instrueret af Friedemann Fromm (Weissensee), med Thure Lindhardt, Lene Marie Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren og Katharina Schüttler i hovedrollerne.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere

Øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Barry Season 3 | Official Teaser | HBO
Barry Season 3 | Official Teaser | HBO

Barry – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Den mørke komedie med Bill Hader er tilbage med sin tredje sæson fra 25. april på HBO Max.

The Baby HBO Max

The Baby

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

I gyserkomedien The Baby imploderer den 38-årige Natashas liv (Michelle De Swarte) fuldstændigt da en baby uventet lander i hendes varetægt. Kontrollerende, manipulerende og med meget voldelige tendenser forvandler babyen Natashas liv til et regulært gysershow. Men hvor kommer babyen fra? Hvad vil den? Og hvor langt skal Natasha gå for at få sit liv tilbage? Hun vil ikke have en baby. Babyen vil have hende. Skabt af Sian Robins-Grace og Lucy Gaymer.
8 x 30 min. episoder (1 eps. ved premiere)

FIRST LOOK: Three Busy Debras Season 2 | adult swim
FIRST LOOK: Three Busy Debras Season 2 | adult swim

Three Busy Debras – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Three Busy Debras er en Adult Swim live action-serie med Sandy Honig, Alyssa Stonoha og Mitra Jouhari som Debra, Debra og Debra. Serien fortæller om det surrealistiske hverdagsliv for indbyggerne i forstadsbyen Lemoncurd. Skabt, skrevet og executive produceret af Honig, Stonoha og Jouhari sammen med executive producers Amy Poehler (Parks and Recreation) og Kim Lessing (Harlem).
10 episoder (1. Eps. ved premiere)

MADE FOR LOVE Season 2 Trailer (2022) Cristin Milioti, Ray Romano
MADE FOR LOVE Season 2 Trailer (2022) Cristin Milioti, Ray Romano

Made for Love – sæson 2

Serie | Drama Komedie Scifi | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Made for Love er tilbage med sin anden sæson på HBO Max.

Serien er en mørk, absurd og kynisk historie om skilsmisse og hævn, baseret på romanen af Alissa Nutting.

Made for Love viser, hvor langt nogle er villige til at gå for kærligheden, og hvor langt andre vil gå for at ødelægge den.

Cristin Milioti har hovedrollen igen naturligvis i den nye sæson hvor de første to episoder frigives på premieredatoen.

The Staircase | Official Trailer | HBO Max
The Staircase | Official Trailer | HBO Max

The Staircase

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

THE STAIRCASE er den sande historie om Michael Peterson (Firth), hans store familie fra North Carolina og hans kone Kathleen Petersons (Collette) mistænkelige død. Serien er på 8 episoder i alt og har premiere på HBO Max fra 6. maj, hvor det ser ud til at de første tre episoder frigives.

Ud over Colin Firth og Toni Collette medvirker også Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young og Parker Posey.

THE STAIRCASE er skabt af Antonio Campos og er co-produceret af Annapurna Television. Serien er skrevet og executive produceret af Antonio Campos og Maggie Cohn, som også er showrunners. Campos har instrueret seks episoder og Leigh Janiak to.

Visitors HBO Max

Visitors

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Visitors er en fantasy-komedieserie af Simon Astier (Zero Corp, Mortel) og den første franske originale tv-serie for kanalen Warner TV. Serien er skabt, skrevet og instrueret af Astier, der også spiller hovedrollen som Richard, en ung politibetjent, der ser to mærkelige lys kolliderer på himlen på sin første arbejdsdag. Seriens store rollebesætning omfatter også Florence Loiret Caille, Damien Jouillerot, Vincent Desagnat, Tiphaine Daviot, Grégoire Ludig, Julie Bargeton, David Marsais, Arnaud Tsamere, Delphine Baril og Adrien Ménielle.
8 episoder (3 episoder på premieredagen)

Breeders | Season 3 Official Trailer | FX
Breeders | Season 3 Official Trailer | FX

Breeders – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Nyt afsnit: torsdag 30. juni
Nyt afsnit: torsdag 07. juli
Læs omtale

Med Martin Freeman og Daisy Haggard i hovedrollerne byder denne britiske, mørke komedieserie på et meget ærligt indblik i forældrerollen, hvor Paul (Freeman) og Ally (Haggard) forsøger at jonglere deres karriereansvar over for deres børn og deres egne aldrende forældre. Sæson 3 starter, hvor sæson 2 sluttede. Worsley-familien prøver at finde fodfeste igen efter teenageren Luke (Alex Eastwood) har slået sin far. I mellemtiden har Ally sine egne problemer – med arbejdet, med sin tidlige overgangsalder og med sit stadig mere anstrengte forhold til sin teenagedatter, Ava (Eve Prenelle). Skabt af Freeman, Chris Addison og showrunner Simon Blackwell.

10 episoder (2 episoder på premieredagen, derefter 1 eps. ugentlig)

Hacks Season 2 | Official Trailer | HBO Max
Hacks Season 2 | Official Trailer | HBO Max

Hacks – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Den Emmy-vindende og anmelderroste Max Original-komedieserie Hacks vender tilbage med sæson 2. Den starter præcis hvor sidste sæson slap. Den legendariske Las Vegas-komiker Deborah Vance (Jean Smart) og hendes unge forfatter Ava (Hannah Einbinder) rejser tværs over landet for at arbejde på Deborahs nye og dybt personlige stand-up-show. Tilbagevendende roller inkluderer Jean Smart, der blev tildelt en Emmy for sin præstation i sæson 1, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins og Jane Adams, som alle var nomineret til Emmys for første sæson. Nye gæstestjerner inkluderer Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na og Margaret Cho.
10 episoder (2 episoder ugentligt)

Conversations with Friends | Teaser | HBO Max I DK
Conversations with Friends | Teaser | HBO Max I DK

Conversations with Friends

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Nyt afsnit: søndag 03. juli
Nyt afsnit: søndag 10. juli
Nyt afsnit: søndag 17. juli
Nyt afsnit: søndag 24. juli
Nyt afsnit: søndag 31. juli
Læs omtale

Conversations With Friends følger Frances (Alison Oliver), en 21-årig universitetsstuderende, mens hun navigerer i en række forhold, der tvinger hende til at konfrontere sine egne sårbarheder for første gang.

Hovedrollerne spilles af det nye talent Alison Oliver sammen med Sasha Lane (American Honey, The Miseducation of Cameron Post), Joe Alwyn (The Favourite, Billy Lynn’s Long Halftime Walk) og Jemima Kirke (Sex Education, Girls).

Conversations with Friends – det handler den om

Frances (Oliver) er opmærksom og skarp. Hendes ekskæreste, nu bedste ven, Bobbi (Lane) er selvsikker, åbenmundet og overbevisende. Selvom de gik fra hinanden for tre år siden, er Frances og Bobbi praktisk talt uadskillelige og fremfører spoken word-poesi sammen i Dublin. Det er ved en af disse optrædener, at de møder Melissa (Kirke), en ældre forfatter, som er fascineret af det unge par. Bobbi og Frances begynder at tilbringe tid med Melissa og hendes mand, Nick (Alwyn), en flot men reserveret skuespiller. Mens Melissa og Bobbi flirter åbenlyst med hinanden, indleder Nick og Frances en intens, hemmelig affære, der overrasker dem begge. Snart begynder affæren at teste båndet mellem Frances og Bobbi, hvilket tvinger Frances til at genoverveje sin selvfølelse og det venskab, hun har så kært.

Serien er instrueret af Lenny Abrahamson (Room, The Little Stranger, Frank) og Leanne Welham (Pili, His Dark Materials), produceret af Element Pictures (Normal People, Room, The Favourite) og baseret på Sally Rooneys debutroman.

12 episoder (1 episode ugentligt)

The Time Traveler's Wife | Official Trailer | HBO
The Time Traveler's Wife | Official Trailer | HBO

The Time Traveler’s Wife

Serie | Drama Fantasy | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

En indviklet og magisk kærlighedshistorie fra Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock) skabt på baggrund af Audrey Niffeneggers elskede roman.

Denne nye HBO-dramaserie er instrueret af David Nutter og fortæller historien om Clare og Henry og et ægteskab med ét kæmpe problem… tidsrejser.

Med Rose Leslie som Clare Abshire, Theo James som Henry DeTamble, Desmin Borges som Gomez og Natasha Lopez som Charisse.

Serien er på 6 episoder og den får premiere 16. maj.

The Time Traveler’s Wife er en tv-produktion fra HBO og Warner Bros. baseret på bogen af Audrey Niffenegger, executive produceret af Steven Moffat (“Doctor Who”, “Sherlock”), Sue Vertue og Brian Minchin gennem Hartswood Films; Joseph E. Iberti; og David Nutter.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: HBO Max

I samme kategori

Back to top button