Månedsguides

Nyt på HBO Max i juni 2022

HBO Max byder i juni blandt andet på den nye Father of the Bride film, og du kan også opleve Alicia Vikander som amerikansk filmstjerne i Irma Vep. I slutningen af måneden får du også Westworld – Sæson 4.

HBO Max leverer kun liste for premierer for 14 dage af gangen, så her primo juni har vi kun første halvdel af månedens premiere med. Vi opdaterer naturligvis med resten, når vi får info fra HBO Max.

Filtrér oversigten

onsdag 1. juni
The Tower HBO Max
1 jun 2022
00:00

The Tower

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

The Tower er en britisk dramaserie baseret på den første bog i Kate Londons Metropolitan-trilogi, “Post Mortem”. Gemma Whelan spiller hovedrollen som anti-korruptionsbetjenten Sarah Collins. Serien foregår i London i kølvandet på en død politibetjent og en ung libysk pige, der er faldet ned fra taget af et højhus. Da konstabel Lizzie Adama, et af de eneste vidner, forsvinder kort efter, er Collins’ efterforskning delt op i to dele: hvad skete der på taget? Og hvor er Adama?

3 episoder (alle episoder vil være tilgængelige på premieredagen)

LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale
fredag 3. juni
Backstage - Sæson 2 HBO Max
3 jun 2022
00:01

Backstage – Sæson 2

Serie | Drama
Læs omtale

En gruppe meget talentfulde balancerer mellem op- og nedture mens de går på den valansete Keaton Talentskole

Home Economics (ABC) Trailer HD - comedy series
3 jun 2022
00:01

Home Economics – Sæson 1-2

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Home Economics tager et kig på det hjertevarme, men alligevel meget ubehagelige og til tider frustrerende forhold mellem tre voksne søskende, der lever i vidt forskellige niveauer af økonomisk sikkerhed: én blandt de aller rigeste, én i middelklassen og én, der knap nok kan overleve. Skabt af John Aboud og Michael Colton med Topher Grace, Caitlin McGee og Karla Souza i hovedrollerne.

On My Way with Irina Rimes HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

En dokumentarserie om popstjernen Irina Rimes, der undersøger de påvirkninger, der gjorde sangeren og sangskriveren til en af Rumæniens mest populære kunstnere. Dokumentaren følger Rimes i to uger, hvor hun rejser gennem seks byer i sit mobile studie for at færdiggøre albummet ”Home”, inklusive et sidste stop i hendes fødeby i Moldova. On My Way With Irina Rimes er instrueret af Barna Nemethi.

7 episoder x 25 minutter (3 episoder ved premiere efterfulgt af 2 ugentlige)

Paddington på eventyr - Sæson 1 HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

Animated version of the Paddington bear stories.

We Baby Bears - Sæson 1 HBO Max
3 jun 2022
00:01
Læs omtale

We Baby Bears er en spin-off af Cartoon Networks elskede animerede serie We Bare Bears. Den følger Grizz, Panda og Ice Bear som babyer, der leder efter et nyt hjem i en magisk teleporteringskasse. Stemmerne leveres af Connor Andrade som Baby Grizz, Amari McCoy som Baby Panda, Max Mitchell som Baby Ice Bear og Demetri Martin som Fortælleren. Kendte gæstestjerner inkluderer Willow Smith, Rhys Darby, Young M.A. og Jason Mantzoukas.

10 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

søndag 5. juni
another mothers son
5 jun 2022
09:00

Another Mother’s Son

Film | Drama
Læs omtale

Ronan Keating kan opleves i dette virkelighedsbaserede drama fra 2. Verdenskrig, som foregår på øen Jersey, der var okkuperet af tyske soldater. Her møder vi Louisa Gould, hvis to sønner deltog i krigen, da hun blev bedt om at gemme en russisk soldat, som flygtede fra tysk fangenskab. På rollelisten ser vi også Jenny Seagrove og Julian Kostov

tirsdag 7. juni
Roswell
7 jun 2022
00:01

Roswell, New Mexico – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Roswell, New Mexico er centreret om en by, hvor rumvæsener med udenjordiske evner lever undercover blandt mennesker. I slutningen af sæson 3 så det ud til, at lykken tilsmilede Liz Ortecho (Jeanine Mason) og Max Evans (Nathan Dean). Hvad de ikke ved er, at en ny trussel truer i Careyes, Mexico. Skabt af Carina Adly MacKenzie.

torsdag 9. juni
Adventure of the Ring HBO Max
9 jun 2022
00:01

Adventure of the Ring

Serie | Komedie
Læs omtale

Et taiwanesisk, romantisk komedie baseret på matematikeren og forfatteren Lai I-Weis roman Ring of the Day, som fortæller historierne om forskellige par, der kommer i kontakt med en forlovelsesring. Serien har Chris Wang (Time Traveler) i hovedrollen som en baseball-elskende analytiker, og Allison Lin (HBO's The World Between Us) som hans frisindede stewardesse-kæreste. Historien begynder med et omhyggeligt planlagt frieri, der går galt, da analytikeren mister ringen i et tog. Ringen rejser derefter gennem hænderne på andre par.

Dream Raider HBO Max
9 jun 2022
00:01

Dream Raider

Serie | Scifi
Læs omtale

I HBO Max' sci-fi-thriller fra Taiwan, tvinger en række ekstraordinære forbrydelser den hårdkogte detektiv Li Xiao til at søge hjælp hos den vanærede professor Dr. Tian-Li Cheng, der er et årti inde i sin fængselsdom, og hans fremmedgjorte datter An-Ya – en dygtig neuro-ingeniør. Ved at bruge Tian-Lis’ banebrydende drømmemaskine, som giver brugerne mulighed for at søge efter spor i det bevidste og ubevidstes drømmelandskab, begiver trioen sig ud på en kringlet og farlig rejse … med store, personlige konsekvenser.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premieren)

The Janes | Official Trailer | HBO
9 jun 2022
00:01

The Janes

Dokumentar
Læs omtale

I foråret 1972 ransagede politiet en lejlighed i South Side, Chicago, hvor syv kvinder, der var en del af et hemmeligt netværk, blev anholdt og sigtet. Ved at bruge kodenavne og sikre huse til at beskytte sig selv og deres arbejde, havde de anklagede opbygget en underjordisk tjeneste for kvinder, der søgte sikre, illegale aborter. De kaldte sig selv "Jane", og de trodsede både staten, der forbød aborter, den katolske kirke, der fordømte dem og Chicagos mafia, der tjente på det. Medlemmerne af Jane risikerede deres personlige og professionelle liv for at hjælpe kvinder i nød. Instrueret af Oscar-nominerede Tia Lessin (HBO's Trouble the Water) og Emmy-nominerede Emma Pildes (HBO's Jane Fonda in Five Acts), The Janes består af førstehåndsberetninger fra gruppens toneangivende kvinder, hvoraf mange udtaler sig for første gang.

lørdag 11. juni
Delphine: The Secret Princess HBO Max
11 jun 2022
00:01
Læs omtale

Dokumentarserien i tre dele Delphine: The Secret Princess fortæller, hvordan kunstneren Delphine Boël, den uægte datter af kong Albert II af Belgien, kæmpede for juridisk anerkendelse og nu er kendt som prinsesse Delphine af Saxe-Cobourg. I dokumentaren fortæller Delphine for første gang sin unikke livshistorie – en historie om løgne, mørklægninger og om at ramme bunden og rejse sig igen.

3 episoder x 50 minutter (alle episoder tilgængelige ved premiere)

torsdag 16. juni
Father of the Bride | Official Trailer | HBO Max
16 jun 2022
00:01

Father of the Bride

Film | Komedie
Læs omtale

Billy (Andy Garcia) og Ingrid (Gloria Estefan) bliver overraskede, da deres ældste datter Sofia (Adria Arjona) kommer hjem til Miami og annoncerer en ny kæreste, Adan (Diego Boneta) – som nu er hendes forlovede. De har planer om et bryllup og et nyt liv sammen i Mexico, og her testes familieforholdet for alvor. Denne sprudlende historie af en moderne rom-com, baseret på en tidløs klassiker, illustrerer de overraskende og sjove måder, hjertet på forunderlig vis kan tilpasse sig i kærlighedens navn. Gary Alazraki instruerer filmen efter manuskript skrevet af Matt Lopez.

fredag 17. juni
THE GOLDFINCH - Official Trailer 1
17 jun 2022
00:01
Læs omtale

Filmen The Goldfinch, der er baseret på Donna Tartts bestseller, er et gribende drama om en ung mands dannelse, om tab og overlevelse, kærlighed, identitet og skæbne. Den 13-årige Theo Decker overlever på mirakuløs vis en bombeeksplosion på et kunstmuseum i New York, mens hans elskede mor omkommer. Ved ulykken kommer han i besiddelse af et værdifuldt kunstværk fra 1600-tallet, som han bærer med sig igennem sin ungdom.

lørdag 18. juni
120 31
18 jun 2022
00:01

The Trip to Greece

Film | Drama
Læs omtale

Det engelske komikerpar Steve Coogan og Rob Brydon begiver sig ud på endnu en rejse sammen. Denne gang nyder de snakkesalige og madglade venner de billedskønne græske øer og hvad de har at byde på. Alt sammen i Odysseus fodspor og med skuespilleren Michael Caine som skytsengel. Som altid er midtlivskrisen og karrikeren af kendte på menuen på parrets sædvanlige frække og underholdende måde.

søndag 19. juni
The Balcony Movie Trailer | CPH:DOX 2022
19 jun 2022
00:01

The Balcony Movie

Film | Drama
Læs omtale

Pawel Lozinski sidder på sin balkon og spørger de forbipasserende om meningen med livet. Nogle går bare forbi, andre svarer kort, mens andre igen stopper op og begynder at fortælle. En mand er netop blevet løsladt fra fængsel, en er pludseligt blevet lykkelig, flere lufter bare deres hunde, nogle synger, en er et rasende postbud, en anden er en rasende pensionist. Sammen udvikler de sig til en befolkningsmæssig bevidsthedsstrøm. Imens går livet sin gang rundt om dem. Hunde bliver gravide, børn bliver født, og forår bliver til sommer.

mandag 27. juni
Westworld – Sæson 4
27 jun 2022
00:01

Westworld – Sæson 4

Serie | Drama Scifi | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

HBO Max har løftet sløret for premieredatoen på sæson 4 af deres serie Westworld. Det bliver fra 27. juni at den nye sæson starter på tjenesten her i Danmark.

Sæson 4 af Westworld er på 8 episoder.

Skuespillere der vender tilbage i den nye sæson: Evan Rachel Wood, Emmy(R) winner Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul and Angela Sarafyan.

Nye navne på rollelisten: Oscar winner Ariana DeBose (“West Side Story”) joins the cast as a recurring guest star this season.

onsdag 29. juni
Beneath the Surface - Sæson 1 HBO Max
29 jun 2022
00:01
Læs omtale

I et ø-paradis skabte fire uadskillelige venner det perfekte liv sammen. Vennernes børn er blevet som søskende, der lever ubekymret og beskyttet i et miljø baseret på tillid og venskab. Men så rammer uheldet. På en sejltur falder en af børnene overbord, og pludselig er intet, som det ser ud til. Drama-thrilleren, optaget i Tyskland og Danmark, er en produktion fra Letterbox Filmproduktion (Bad Banks) i samarbejde med ZDF. Skabt, skrevet og instrueret af Friedemann Fromm (Weissensee), med Thure Lindhardt, Lene Marie Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren og Katharina Schüttler i hovedrollerne.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere

Kilde: HBO Max

I samme kategori

Back to top button