Månedsguides

Nyt på HBO Max i juli 2022

Gør dig klar til lange og lyse aftener med underholdning for hele familien. Dette er de nye titler på HBO Max i  juli.

Som altid med HBO Max må der tages forbehold for ændringer. Dette er listen modtaget fra HBO MAX 04/07/22, vi tager ikke ansvar for ændringer…

Filtrér oversigten

fredag 1. juli
How to Screw it All Up
1 jul 2022
00:01

How to Screw it All Up

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Den spanske Max Original-serie How to Screw it All Up handler om en gruppe unge mennesker, der tager på roadtrip uden noget egentligt mål. Men selvom den endelige destination er uklar, er der måske en chance for, at de finder sig selv…

Serien er skabt af Jaime Olias og Pablo Sanhermelando – Olias har også skrevet og instrueret.

Da Alba, som er ny på skolen og har svært ved at passe ind, får at vide, at den planlagte studierejse er aflyst, bliver hun desperat. Hun vil flygte hjemmefra, og nu er den plan ødelagt. Ved et tilfælde finder hun ud af, at nogle af hendes klassekammerater har en perfekt idé – de har ikke tænkt sig at fortælle deres forældre, at turen er aflyst. I stedet stjæler de en bil og begiver sig ud på en tre uger lang roadtrip.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Planen er ikke at have nogen plan og leve i nuet – med et par enkle regler: ingen opslag på sociale medier, altid være på farten, og, vigtigst af alt, ikke at vende hjem.

I hovedrollerne ses Naira Lleó, Malva Vela, Gabriel Guevara (Spanish Shame), Óscar Ortuño (30 Coins), Nadia Al Saidi og Sergi Méndez.

How to Screw it All Up er produceret af Boomerang TV for HBO Max. Pablo Sanhermelando og Valentina Francelet er executive producers for Boomerang TV, Miguel Salvat og Patricia Nieto er executive producers for HBO Max.

How to Screw it All Up (6×30) har premiere 1. juli på HBO Max.

lørdag 9. juli
official Fantastic friends trailer #oliverphelps #jamesphelps #phelpstwins
9 jul 2022
00:01

Fantastic Friends

Dokumentar | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Følg Harry Potter-stjernerne, James og Oliver Phelps, mens de rejser jorden rundt for at udforske enestående destinationer. Phelps-tvillingerne rejser i hver episode til et nyt sted for at mødes med en af deres berømte venner, som derefter påtager sig rollen som rejseleder. Rollelisten inkluderer Harry Potter-vennerne Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) og Luke Youngblood (Lee Jordan), samt Maisie Williams fra Game of Thrones, Sophie Skelton fra Outlanders og Haley Joel Osment fra The Sixth Sense. Handlingen bevæger sig fra Island til Irland, fra St Lucia til Dubai, mens tvillingerne udvider deres horisont og udforsker nye verdener, mens de deltager i en række udfordringer og konkurrencer med magisk tema. Produceret og instrueret af den Emmy-nominerede filmskaber Daniel Sharp. 6 episoder, 1 ugentligt

søndag 10. juli
alf
10 jul 2022
00:01

Alf – Sæson 1-4

Serie | Komedie
Læs omtale

Den klassiske komedieserie om rumvæsenet Alf er nu endelig på HBO Max.

En almindelig familie bliver en del af noget ganske særligt, da en “Alien Life Force” lander på deres garage og bliver indlemmet i familien.

onsdag 13. juli
Edge of the Earth | Official Trailer | HBO
13 jul 2022
00:01

Edge of the Earth

Dokumentar | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Edge of the Earth, en dokumentarserie i fire dele fra HBO og Teton Gravity Research, følger fire grupper af elite action-adventure-atleter, der begiver sig ud på vilde missioner, der kræver fysisk dygtighed og mental styrke. Deltagerne er snowboarderne Jeremy Jones og Elena Hight og skiløberen Griffin Post; kajakroere Ben Stookesberry, Nouria Newman og Erik Boomer; klatrere Emily Harrington og Adrian Ballinger; og surferne Ian Walsh og Grant “Twiggy” Baker. Instrueret af Steve og Todd Jones og produceret af Drew Holt.

4 episoder, 1 ugentlig

Tuca & Bertie | Official Trailer [HD] | Netflix
13 jul 2022
00:01

Tuca & Bertie – Sæson 3

Serie | Animation | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Det er endnu en særdeles mærkelig sæson af Tuca & Bertie, den anmelderroste animationsserie, med Tiffany Haddish (Tuca) og Ali Wong (Bertie) som farverige fugle-veninder, der navigerer i op- og nedture i voksenlivet, kærligheden og alt derimellem. Se, hvordan vores elskede fugle oplever kroniske helbredsproblemer, morproblemer og karriere-udfordringer. Tuca & Bertie er skabt og executive produceret af Lisa Hanawalt. Denne sæsons stemme-gæstestjerner inkluderer Maria Bamford, Paget Brewster, Nicole Byer, Margret Cho, Kether Donohue, Cole Escola, Justina Machado, Randall Park, Matthew Rhys og Paul F. Tompkins.

10 episoder, 2 på premieredagen efterfulgt af 1 ugentligt

torsdag 14. juli
What We Do in the Shadows Season 4 Trailer | Rotten Tomatoes TV
14 jul 2022
00:01

What we do in the Shadows – Sæson 4

Serie | Fantasy | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

What We Do in the Shadows dokumenterer vampyrkammeraterne Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) og Colin Robinsons (Mark Proksch) natlige bedrifter, mens de navigerer i den moderne verden på Staten Island med hjælp fra deres velkendte slave, Guillermo (Harvey Guillén). I denne sæson vender vampyrerne tilbage til Staten Island kun for at finde deres palæ på randen af totalt sammenbrud og uden penge til at reparere det. Med flere mærkelige udyr, overraskende gæstestjerner og mere stepdans end nogensinde før, fortsætter sæson 4 af What We Do in the Shadows med masser af blod og komedie – denne gang med blot et strejf af boligrenovering. Baseret på spillefilmen af Jemaine Clement og Taika Waititi.

10 episoder, 2 på premieredagen efterfulgt af 1 ugentligt

fredag 15. juli
Breeders Season 3 Trailer | Rotten Tomatoes TV
15 jul 2022
00:01

Breeders – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Med Martin Freeman og Daisy Haggard i hovedrollerne byder denne britiske, mørke komedieserie på et meget ærligt indblik i forældrerollen, hvor Paul (Freeman) og Ally (Haggard) forsøger at jonglere deres karriereansvar over for deres børn og deres egne aldrende forældre. Sæson 3 starter, hvor sæson 2 sluttede. Worsley-familien prøver at finde fodfeste igen efter teenageren Luke (Alex Eastwood) har slået sin far. I mellemtiden har Ally sine egne problemer – med arbejdet, med sin tidlige overgangsalder og med sit stadig mere anstrengte forhold til sin teenagedatter, Ava (Eve Prenelle). Skabt af Freeman, Chris Addison og showrunner Simon Blackwell.

10 episoder (2 episoder på premieredagen, derefter 1 eps. ugentlig)

IT CHAPTER 2 Trailer (2019)
15 jul 2022
00:01

It del 2

Film | Fantasy
Læs omtale

Twenty-seven years after their first encounter with the terrifying Pennywise, the Losers Club have grown up and moved away, until a devastating phone call brings them back.

fredag 22. juli
Genndy Tartakovsky's Primal | Season 2 OFFICIAL TRAILER | adult swim
22 jul 2022
00:01

Primal – Sæson 2

Serie | Animation | Ny Sæson
Læs omtale

Genndy Tartakovsky’s Primal, vinder af fem Emmy-priser inklusiv “Outstanding Animated Program”, er tilbage med en ny sæson, der har premiere den 22. juli på HBO Max.

Primal følger historien om Spear (Aaron LaPlante), en hulemand ved evolutionens begyndelse, da han indgår et usandsynligt venskab med Fang, en næsten uddød dinosaur. I anden sæson rejser Spear og Fang til en ny verden for at redde Mira (Laëtitia Eïdo) fra hendes fangevogtere, kun for at finde et sted fyldt med barbarisk brutalitet.

“Hard core, epic badassery is coming your way! Season Two is amped up, and when it drops nothing will ever be the same”, har Tartakovsky udtalt om sin længe ventede efterfølger.

Serien er et maleri, der kommer til live, og som næsten udelukkende fortæller historien om de to usandsynlige allierede gennem musik og billeder, mens vennerne navigerer gennem en bedragerisk verden.

Ud over rungende ros fra både kritikere og fans, er den første sæson af Genndy Tartakovsky’s Primal i øjeblikket på top 10 over mest sete serie fra Adult Swim-biblioteket på HBO Max.

Genndy Tartakovsky’s Primal er skabt af Genndy Tartakovsky (Dexter’s Laboratory, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars, Sym-Bionic Titan) med art direction fra Scott Wills (The Ren & Stimpy Show, Samurai Jack) og musik fra Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Samurai Jack) og Joanne Higginbottom (Samurai Jack, Salem), og lyddesign fra Joel Valentine (Big City Greens, Samurai Jack).

RAP SH!T - Official Season 1 Trailer | Comedy Society
22 jul 2022
00:01

Rap Sh!t

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Rap Sh*t følger to gymnasievenner fra Miami, Shawna (Aida Osman) og Mia (KaMillion), som genforenes for at danne en rapgruppe. Shawna og Mia kaster sig ud i den magi og kaos, som Miami er berømt for, og de fester hårdt og arbejder endnu hårdere for at skille sig ud i musikindustrien. Filmen er Executive produceret af Rae og showrunner Syreeta Singleton, mens hiphop-duoen Yung Miami og JT fra City Girls er co-executive-producere. Rollelisten er en blanding af skuespillere, komikere og rappere fra det virkelige liv og inkluderer seriestjernerne Devon Terrell og Jonica Booth, Daniel Augustin (Grey’s Anatomy), Ashlei Sharpe Chestnut (Cruel Summer), Amandla Jahava (DMZ) og Jaboukie Young-White (The Daily Show). Skabt af Issa Rae (Insecure).

8 episoder, 2 på premieredagen efterfulgt af 1 ugentligt

torsdag 28. juli
Pretty Little Liars: Original Sin | Official Teaser | HBO Max
28 jul 2022
00:01

Pretty Little Liars: Original Sin

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

For tyve år siden flåede en række tragiske begivenheder den lille by Millwood fra hinanden. Nu bliver en broget gruppe teenagepiger plaget af en ukendt overfaldsmand og tvunget til at betale for den hemmelige synd deres forældre begik for to årtier siden… såvel som deres egen. I det mørke, gyser-drama, Original Sin, befinder vi os milevidt fra Rosewood, men stadig i det eksisterende Pretty Little Liars-univers, i en helt ny by med en ny generation af Little Liars. Skabt af Roberto Aguirre-Sacasa og Lindsay Calhoon Bring, med Chandler Kinney, Bailee Madison, Maia Reficco, Zaria og Malia Pyles i hovedrollerne.

10 episoder. 3 på premieredagen efterfulgt af 2 ugentlige og 3 til finalen.

HBO Max – flere premieretitler i juli

Hausen sæson 1 – 11 juli (8 episoder, alle på premieredagen)
The Anarchists sæson 1 – 11 juli (6 episoder, 1 ugentligt)
Who’s By Your Side sæson 1 – 13 juli (10 episoder, alle på premieredagen)
Breeders sæson 3 – premiere 15 juli (10 episoder, alle på premieredagen)
The Rehearsal sæson 1 – 16 juli (6 episoder, 1 ugentligt)
Almost Fly sæson 1 –21 juli (6 episoder, alle på premieredagen)
Murder at the Cottage sæson 1 – 21 juli (5 episoder, alle på premieredagen)
Tigtone (Adult Swim) sæson 2 – premiere 27 juli (10 episoder)
Harley Quinn (animeret serie) sæson 3 – 29 juli (10 episoder, 3 på premieredagen og 1 ugentligt)
Luther, sæson 1-5 – 4 juli
The ER, sæson 1-15 – 18 juli
Parks and Recreation, sæson 1-7 – 18 juli
Downton Abbey, sæson 1-6 – 25 juli

Flere Film i juni

The Herd – 7. juli
IT Chapter Two – 15. juli
Personal Shopper – 16. juli
Ex Machina – 20. juli
Lil Buck Real Swan – 21. juli
Get Out – 22. juli
Lost in Translation – 22. juli
The Big Hit – 23. juli
The Exception – 23. juli
We Met in Virtual Reality – 28. juli
Greed (2020) – 31. juli

Som altid med HBO Max må der tages forbehold for ændringer. Dette er listen modtaget fra HBO MAX 04/07/22.


I samme kategori

Back to top button