Streamingnyt

Nyt på Disney+ i november 2020

Disney+ har løftet sløret for premieretitlerne for november måned. Du kan blandt andet se frem til at Mickey Mouse og hans venner der kommer til Disney+ Reklame-link i en helt ny serie af animerede kortfilm.

Filtrér oversigten

fredag 6. november
Artemis Fowl
6 nov 2020
09:00
Læs omtale

Disneys ”Artemis Fowl” er baseret på den elskede bog af Eoin Colfer og er et fantastisk og tryllebindende eventyr. Det følger det 12-årige geni – og efterkommer af en lang række af kriminelle genier – Artemis Fowls rejse, hvor han desperat forsøger at redde sin far, som er blevet kidnappet. For at kunne betale hans løsesum er Artemis nødt til at infiltrere en ældgammel undergrundscivilisation – den forbløffende avancerede fe-verden – og skaffe kidnapperen ”Aculos’en”, feernes stærkeste og mest eftertragtede magiske apparat. For at lokalisere det flygtige apparat kommer den snedige Artemis op med en farlig plan – så farlig, at han til sidst befinder sig i en dødsensfarlig forstandskrig mod de almægtige feer.

familien proud
6 nov 2020
09:00
Læs omtale

Følg med i Pennys eventyr og uheld som en typisk afrikansk-amerikansk pige, der gør sit bedste for at komme igennem de tidlige teenageår. Hver eneste ting, der overgår Penny, bliver uundgåeligt større end livet selv og fyldt med pjank, munterhed og hjerte. Hendes forsøg på at balancere hjemmeliv, skole og sociale liv bliver yderligere kompliceret af venner som den frække Dijonay, Pennys nemesis LaCienega Boulevardez, hendes kærlige, men overbeskyttende forældre og hendes hippe bedstemor Sukkermomse.

Muppets now
6 nov 2020
09:00

Muppets Now

Serie | Børn
Læs omtale

“Muppets Now” er The Muppets Studios første serie uden manuskript og deres første originale serie pa? Disney+. I sæsonen pa? seks episoder skynder Scooter sig af sted for at na? sine leveringsdeadlines og uploade den helt nye Muppet-serie til streaming. De skal afleveres nu, og han er nødt til at navigere gennem alskens forhindringer, distraktioner og komplikationer, som resten af Muppet-banden kaster efter ham.

oil spill of the century
6 nov 2020
09:00
Læs omtale

National Geographic dokumentar.

Den 16. marts 1978: Amoco Cadiz, en supertanker med mere end 220.000 tons råolie løb på grund ud for Bretagnes kyst i Frankrig

fredag 13. november
inside pixar
13 nov 2020
09:00

Inside Pixar

Dokumentar
Læs omtale

An inside look at Disney’s Pixar animation studio.

jorden kalder ned
13 nov 2020
09:00

Jorden kalder Ned

Comedy / Talk
Læs omtale

The Jim Henson Company præsenterer et vaskeægte talkshow med rum-kaptajn Ned og hans løjtnant Cornelius, som har aflyst deres invasion af Jorden, da de har forelsket sig i den menneskelige kultur. Fra deres studie på rumskibet dybt nede i jorden sender Ned og Cornelius interviews med Jordens med jorden dyrebareste ressource: Kendisser. Med hjælp fra skibets kunstige intelligens, BETI, og de destruktive clodder må Ned holde sit program hemmeligt for sin hjemplanet, ellers får han vreden at føle fra Galakseflådens admiral.

Noelle disney
13 nov 2020
09:00

Noelle

Film | Julefilm Komedie
Læs omtale

I Disney+’s julekomedie ”Noelle” er Kris Kringles datter fuld af julestemning og juleglæde, men hun kunne godt tænke sig at gøre noget ”vigtigt” ligesom hendes elskede bror Nick, som denne jul tager over efter deres far. Da Nick er ved at knække som en honningkage under presset, foresla?r Noelle, at han tager en pause og tager væk. Men da han ikke kommer hjem, ma? Noelle finde sin bror og bringe ham hjem i tide for at redde julen.

saert men sandt
13 nov 2020
09:00
Læs omtale

Mariehøns er ikke insekter, hajer har syv sanser, og astronauter krymper i rummet! Opdag disse sjove fakta og flere i Sært, men sandt. Intet emne er lukket, når søskende og videnskabselskere Charlie og Kirby Engelman udforsker de sære og sjove måder, vores verden fungerer med en blanding af kunst, håndværk og virkelige eventyr!

trulliland
13 nov 2020
09:00

Trulliland – sæson 1

Serie | Børn
Læs omtale

I Trulli-land hører mad og magi sammen! De fire tryllekokke Pling, Zip, Stella og Sol må hjælpe hinanden for at beskytte Bedstes magiske kogebog – den onde Kobberpot er nemlig ude efter den, for med den kan han overtage Trulli-land!

yo min ven er et spogelse
13 nov 2020
09:00

Yo, min ven er et spøgelse

Serie | Animation
Læs omtale

Denne fransk/britiske tegneserie fortæller skøre eventyr om den besynderlige 14-årige Spencer Wright, der gerne vil lave film, og hans bedste ven – popstjernen Billy Joe Cobras spøgelse.

tirsdag 17. november
LEGO Star Wars Holiday Special | Official Trailer | Disney+
17 nov 2020
09:00
Læs omtale

I “LEGO Star Wars Holiday Special” genforenes Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose og droider til en glædelig fest på Livsdagen. Rey tager af sted på et nyt eventyr sammen med BB-8 for at opnå en dybere forståelse af Kraften. I et mystisk Jedi- tempel bliver hun kastet ud i et eventyr på tværs af tidslinjer gennem elskede øjeblikke fra Star Wars’ filmiske historie, hvor hun kommer i kontakt med Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan og andre ikoniske helte og skurke fra alle ni film i Skywalker-sagaen. Men når hun tilbage i tide til Livsdagsfesten, og lærer hun den sande betydning af julestemning?

onsdag 18. november
Mickeys vidunderlige verden
18 nov 2020
09:00

Mickeys vidunderlige verden

Serie | Animation | Seriepremiere
Læs omtale

Mickey Mouse og hans venner kommer til Disney+ i en helt ny serie af animerede kortfilm, ”Mickeys vidunderlige verden”. Den nye originale Disney+-serie er skabt af holdet bag Disney Channels Emmy Award-vindende korte ”Mickey Mouse”- tegnefilm og får premiere på Mickeys fødselsdag, onsdag den 18. november. Det er intet andet end gak og løjer for Mickey og hans bedste venner – Minnie, Anders, Andersine, Fedtmule og Pluto – når de drager ud på deres største eventyr til dato. De skal navigere gennem en vild og skør verden fuld af overraskelser, hvor Disney-magien gør det umulige muligt.

fredag 20. november
Lady og vagabonden
20 nov 2020
09:00
Læs omtale

I Disney+’s ”Lady og Vagabonden”, en tidsløs genfortælling af den animerede klassiker fra 1955, drager en forkælet hund og en hård men elskelig herreløs hund ud på et uventet eventyr. På trods af deres forskelligheder kommer de tættere på hinanden og opnår en fælles forståelse af værdien af et hjem.

Marvel 616
20 nov 2020
09:00

Marvel 616

Dokumentar
Læs omtale

Marvel 616 udforsker, hvordan Marvels omfattende eftermæle af historier, karakterer og skabere eksisterer i verden uden for dit vindue. Hver dokumentar, anført af en unik filmskaber, udforsker det omra?de, hvor historiefortælling, popkultur og fankultur mødes inden for Marvel-universet. Filmene i denne antologi-serie dækker emner som Marvels verdensomspændende kunstnere, de banebrydende kvinder i Marvel Comics, opdagelsen af de ”glemte” Marvel-karakterer og meget mere.

fredag 27. november
Black Beauty
27 nov 2020
09:00

Black Beauty

Film | Drama
Læs omtale

I den moderne genfortolkning af Anna Sewells tidsløse klassiker følger vi Black Beauty; en vild hest fra det amerikanske vilde vesten. Fanget og ført væk fra sin familie bliver Beauty bragt til Birtwick Stables, hvor hun møder den livlige teenagepige Jo Green. Beauty og Jo opbygger et ubrydeligt ba?nd, som bærer Beauty gennem forskellige kapitler, udfordringer og eventyr af sit liv.

Disney+ logo
27 nov 2020
09:00
Læs omtale

Ultimate Supercar goes behind the scenes of the world’s most lust worthy cars. Explore how these remarkable machines come to life and the hidden engineering secrets used to push the boundaries of speed and technology.

Premieretitler udover ovenstående

Phineas og Ferb: Mission Marvel (20. nov)

Marvel Rising: Band-kampen (20. nov)

Hemmelighederne i Zoo: sæson 2 (27. nov)

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog (27. nov)

Marvel Rising: Spøgelsesjagt (27. nov)

Kilde: Disney presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button