Streamingnyt

Nyt på Disney+ i juli 2021

Disney+ har premiere på et par Premier Access titler her i juli, altså biografaktuelle film du kan streame med det samme. De koster dog ekstra udover dit abonnement. Glæd dig også til Turner and Hooch serie her i juli.

Filtrér oversigten

fredag 2. juli
Disney+
the darkest minds
2 jul 2021
09:01
Læs omtale

Fra producerne af Stranger Things kommer denne stærke fortælling om teenagere med mystiske evner, der anses for at være en trussel mod staten og må kæmpe for livet – og fremtiden!

Disney+
the rocker disney
2 jul 2021
09:01
Læs omtale

Da en afdanket trommeslager går med til at spille på sin nevøs skole, opdager han, at hans drøm om at blive rockstjerne ikke er helt slukket endnu.

onsdag 7. juli
Disney+
empire
Komplet Serie
7 jul 2021
09:01
Læs omtale

Empire er en amerikansk musikalsk dramaserie oprettet af Lee Daniels og Danny Strong for Fox

fredag 9. juli
Disney+
Black Widow (Premier Access) Disney
Læs omtale

Tilgængelig med Premier Access på Disney+ og i biografer fra 9. juli. Altså skal du betale ekstra for at se denne film. Prisen er 179,-

I Black Widow konfronterer Natasha Romanoff aka Black Widow de mørkere sider af sin hovedbog, da en farlig konspiration med tråde til hendes fortid opstår. Forfulgt af en kraft, der ikke skyr nogle midler for at stoppe hende, må Natasha håndtere sit liv som spion og de forliste relationer, som blev efterladt i hendes kølvand, længe før hun blev en Avenger. Black Widow er den første film i Fase Fire af the Marvel Cinematic Universe.

onsdag 14. juli
Disney+
Race to the Center of the Earth Disney
Læs omtale

Dette realityshow følger fire hold, placeret i forskellige dele af verden, som står over for en hård rejse for at blive de første til at nå planetens centrum – midt i et ocean.

Disney+
Station 19 - Sæson 1-3 Disney
Læs omtale

En gruppe heroiske brandfolk ved Seattle Fire Station 19 – fra kaptajn til den nyeste rekrut – risikerer deres liv og hjerter både på jobbet og i deres fritid. Disse modige mænd og kvinder er som familie, bogstaveligt og i overført betydning, og sammen risikerer de deres egne liv som redningsfolk for at redde andres liv.

fredag 16. juli
Disney+
Hot Shots! Disney
16 jul 2021
09:01
Læs omtale

En frafalden pilot (Charlie Sheen) bliver rekrutteret til en tophemmelig mission for Flyvevåbnet, hvor han skal håndtere en inkompetent admiral (Lloyd Bridges) og nøjsomt udvalgt eskadrille af piloter, som enten er uduelige eller halvblinde. Han ender også op i en konkurrence mod flyvevåbnets eksempel på militær perfektion (Cary Elwes) om basens attraktive psykiaters hjerte (Valeria Golino).

Disney+
Calendar Girls Disney
16 jul 2021
09:01
Læs omtale

Kvindeinstituttet i Storbritannien tilskynder gamle og raffinerede håndværk som marmelade-lavning, blomstertryk, strikning og bagning. Så da en gruppe ekstraordinære kvinder leder efter en ny måde at indsamle penge på, beslutter de sig for at tage den årlige Kvindeinstitutskalender, som normalt indeholder landskaber eller blomster, og skabe noget traditionelt – men med et twist. Bag bagværk, æblepresseri og blomsterdekorationer er de dristige kvinder helt nøgne – og tager begrebet ”naturlig eksponering” til et nyt niveau.

Disney+
Hot Shots! 2 Disney
16 jul 2021
09:01
Læs omtale

Den tidligere frafaldne pilot Topper Harley (Charlie Sheen) bliver endnu engang rekrutteret til en hemmelig mission. Denne gang sender landets inkompetente præsident (Lloyd Bridges) ham til Mellemøsten for at befri amerikanske gidsler og de utallige mænd, som allerede er blevet sendt dertil for at redde dem. Hjerteknust efter sin tidligere elsker (Valeria Golino), der befinder sig i et buddhistisk tempel, formår Topper at tage sig sammen og tager afsted på sin latter- og action-fyldte opgave.

onsdag 21. juli
Disney+
Turner og Hund
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
21 jul 2021
09:00
Læs omtale

Turner and Hooch vender tilbage på Disney+ som serie. Hovedrollen bliver lagt i Josh Pecks hænder. Han spiller U.S. Marshall Scott Turner, altså Tom Hanks rollen fra filmudgaven. Scott Turner er en ambitiøs U.S. Marshall, som arver en stor og uregerlig hund. Snart indser han dog, at det uønskede kæledyr muligvis er den optimale makker.

Turner og Hund serieudgaven bliver på 12 afsnit af omkring en time, der frigives ugentligt.  Matt Nix står for manuskriptet og er executive producer sammen med Josh Levy.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Disney+
158949 0480 1000x600 1
Læs omtale

Peter Parker, Gwen Stacy og Miles Morales slår sig sammen i Team Spidey og tager på heroiske eventyr for at beskytte deres lokalsamfund og redde dagen i denne serie af animerede kortfilm, som introducerer børnehavebørn og deres familier til verdenen og karakterer i Marvels Spidey og hans fantastiske venner.

fredag 23. juli
Disney+
Coyote Ugly Disney
23 jul 2021
09:01

Coyote Ugly
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Da 21-årige Violet Sanford med fløjlsstemmen tager til New York for at forfølge sin drøm om at blive sangskriver, bliver hendes forhåbninger afsporet, da hun tager et arbejde som barpige på ”Coyote Ugly”, det hotteste sted i byen. Hver aften forfører barens sexede unge kvinder både kunder og medier med deres uhyrlige narrestreger. Det er sjovt, det er berusende, og det er nemme penge – men er det virkelig det liv, Violet søgte, da hun flyttede til New York?

Disney+
Playing with Sharks Disney
23 jul 2021
09:01
Læs omtale

Disney+ giver seerne al den laks, de kan spise, med dette FINNE-tastiske udvalg af hajindhold denne juli. De første rystende hajtitler lander den 2. juli efterfulgt af Disney+ Original-filmen Playing with Sharks, der kan streames eksklusivt fra 23. juli, så der er masser for seerne at sætte tænder i!

Disney+
Cocktail Disney
23 jul 2021
09:01

Cocktail
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Brian Flanagan, en ung, selvsikker og ambitiøs bartender, som med hjælp fra en erfaren kollega bliver super populær på Manhattans Upper East Side. Men da han flytter til Jamaica og møder en uafhængig kunstner, Jordan, giver deres livlige romance den selvcentrerede bartender et nyt perspektiv på livet. Det går op for ham, at han har fundet en, der kan lære ham nogle vigtige sandheder om kærlighed, glæde og allervigtigst: om hvem Brian Flanagan virkelig er.

onsdag 28. juli
Disney+
Last Man Standing - Sæson 1-9 Disney
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
28 jul 2021
09:01
Læs omtale

Tim Allen er Mike Baxter, en lykkeligt gift far til tre døtre, som har det svært, når han forsøger at fastholde sin mandlighed i et hjem domineret af kvinder. Mike forsøger at undslippe alt det kvindelige drama i hjemmet i sit varme, mandlige job i Outdoor Man- butikken, en stor sportstøjsbutik, hvor han er marketingchef. Han svælger også i sin Outdoor Man videoblog, som han bruger til at få afløb for sine holdninger – hvilket ofte ikke har noget som helst at gøre med butikkens varer. Selvom det er meningen, at han skal sælge mountainbikes eller kajakker, så ender han af en eller anden grund med at plapre løs om miljøet, sundhedspleje, politik eller andre emner, der optager ham.

Der kommer et afsnit af sæson 9 hver uge.

Disney+
Chip og Chap: parkliv Disney
Ugentligt Afsnit
28 jul 2021
09:01
Læs omtale

To små ballademagere tager på store eventyr, mens de prøver at leve et godt liv i en stor bypark. Den nervøse og bekymrede Chip og den tilbagelænede drømmer Chap er det perfekte uperfekte par: de er bedste venner, og de går hinanden på nerverne. I deres evige jagt på jordnødder får disse ultimative underdogs selskab af Pluto, Butch og andre ikoniske Disney-karakterer, når de står ansigt til ansigt med store som små bøller.

Disney+
Turning Tables with Robin Roberts Disney
28 jul 2021
09:01
Læs omtale

Kom tæt på Robin Roberts og nogle af Hollywoods mest banebrydende kvinder og deres vidnesbyrd om deres utrolige rejser på vejen mod et mål. Hvert afsnit er en dybtgående samtale fyldt med følelse og inspiration. Lyt til hidtil uhørte historier om, hvordan disse pionerer stod ansigt til ansigt med deres egen sårbarhed, ægthed og intuition. Opdag deres fællestræk og lær, hvordan deres historier og erfaringer giver plads til vækst og udvikling.

fredag 30. juli
Disney+
Terminator: Dark Fate Disney
30 jul 2021
09:01
Læs omtale

Linda Hamilton (“Sarah Connor”) og Arnold Schwarzenegger (“T-800”) er tilbage i deres ikoniske roller i Terminator: Dark Fate, instrueret af Tim Miller (Deadpool) og produceret af den visionære filmskaber James Cameron og David Ellison. Terminator: Dark Fate efterfølger begivenhederne i Terminator 2: Judgment Day og desuden Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna og Diego Boneta på rollelisten.

Disney+
Jungle Cruise (Premier Access) Disney
30 jul 2021
09:01
Læs omtale

Tilgængelig med Premier Access på Disney+. Altså skal du betale ekstra for at se denne film.

Slut dig til fanfavoritterne Dwayne Johnson og Emily Blunt i deres livs største eventyr i Disneys Jungle Cruise, en sjov og spændingsfyldt tur ned af Amazonas-floden med den jokende sømand Frank Wolff og den frygtløse forsker Dr. Lily Houghton.

Disney+
Summer of Soul Disney
30 jul 2021
09:01
Læs omtale

Fra Onyx Collective og Searchlight Pictures dokumenterer musikeren Ahmir “Questlove” Thompson i sin debut som filmskaber Harlem Cultural Festival, der fandt sted i sommeren 1969, da tusinder af mennesker fandt sammen over seks uger for at fejre sort historie, kultur, musik og mode. Onyx Collective er et nyt indholdsbrand fra Disney General Entertainment, som blev annonceret dette forår og er designet til at kuratere højkvalitetsunderholdning af skabere fra minoritetsbaggrund og andre underrepræsenterede stemmer. Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not be Televised) er det første officielle projekt under Onyx Collective-brandet.

I samme kategori

Back to top button