Månedsguides

Nyt på Disney+ i december 2021

Disney tilbyder i december den nye serie i Star Wars-universet, The Book of Boba Fett, som har premiere den 29. december. Du får også den nye serie The Big Leap og glæd dig også til Wimpy Kid – ikke en dagbog (premiere 3. december – baseret på bogen af samme navn) og biograffilmen Ron – virker næsten altid.

Filtrér oversigten

onsdag 1. december
Watch Fox's Bless the Harts Trailer | Kristen Wiig, Maya Rudolph
1 dec 2021
09:01

Bless the Harts – Sæson 1-2

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Bless the Harts er en amerikansk voksen animeret sitcom skabt af Emily Spivey for Fox Broadcasting Company.

The Big Leap (FOX) Trailer HD - Scott Foley, Piper Perabo series
1 dec 2021
09:01

The Big Leap

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Fra 20th Television og Fox Entertainment kommer dette hjertevarme, larmende drama, som følger en gruppe forskelligartede uheldige karakterer, der forsøger at forandre deres liv ved at deltage i et potentielt livsødelæggende reality-danseshow.

fredag 3. december
Far from the Madding Crowd Official Trailer #2 (2015) - Carey Mulligan Movie HD
3 dec 2021
09:01
Læs omtale

Bathsheba Everdene er en selvstændig og stærk kvinde, der driver et landbrug. Hun er smuk og ikke som andre kvinder i 1800-tallens England, og derfor er hun også omgivet af bejlere. Især tre af dem vækker hendes interesse: den jordnære fåreavler Gabriel Oak, den flotte sergent Frank Troy og den ældre William Boldwood.

Goodbye Christopher Robin Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers
3 dec 2021
09:01
Læs omtale

Efter sin deltagelse i første verdenskrig flytter A.A. Milne på landet med sin kone og søn. For at lægge krigsminderne bag sig går han lange ture i skoven med sønnen og fortæller sjove historier. Det blev begyndelsen på tilblivelsen af Peter Plys.

JOJO RABBIT | Official Trailer [HD] | FOX Searchlight
3 dec 2021
09:01

Jojo Rabbit

Film | Komedie
Læs omtale

En satire om 2. Verdenskrig om en ensom tysk dreng, hvis verdensbillede vendes op og ned, da han opdager, at hans mor skjuler en jødisk pige på loftet. Ved hjælp af sin idiotiske fantasiven Adolf Hitler konfrontere han sine nationalistiske fordomme.

Wimpy Kid – ikke en dagbog
3 dec 2021
09:01

Wimpy Kid – ikke en dagbog

Film | Animation
Læs omtale

Greg Heffley er en mager, men ambitiøs knægt med en livlig fantasi og store planer om at blive rig og berømt – han skal bare overleve skolen først. For at gøre ondt værre ser det ud til, at Gregs elskelige bedste ven, Rowley, går gennem livet og lykkes med alt uden at prøve! Efterhånden som detaljer om hans morsomme – og ofte katastrofale – forsøg på at passe ind fylder siderne i hans dagbog, lærer Greg at værdsætte ægte venner og den tilfredsstillelse, der kommer af at gøre det rigtige.

onsdag 8. december
Welcome to Earth | Official Trailer #2 | Disney+
8 dec 2021
09:01

Welcome to Earth

Dokumentar
Læs omtale

Det kan virke som om, at mennesker har kortlagt hver centimeter af vores planets overflade, men hvis du kigger ordentligt efter, er der faktisk stadig meget mere at afdække og udforske. Welcome to Earth, en Disney+ Original serie fra National Geographic, følger den dobbelt Oscar®-nominerede Will Smith på et ekstraordinært eventyr rundt om i verden, hvor han udforsker Jordens største vidundere og afslører planetens mest skjulte hemmeligheder.

Gennem seks afsnit produceret af den visionære Oscar-nominerede filmskaber Darren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia og Westbrook Studios, bliver Will guidet af dygtige opdagelsesrejsende på en ærefrygtindgydende rejse, hvor han kommer helt tæt på nogle af de mest spændende ting på planeten – fra vulkaner, der brøler i stilhed, til ørkener, der overgår vores fantasi, til dyr med deres egne personligheder. Ved at kombinere betagende billeder med Wills umættelige nysgerrighed og entusiasme, er blockbuster-serien en spændende tur gennem jordens mest tankevækkende portaler.

fredag 10. december
The Beverly Hillbillies Trailer 1993
10 dec 2021
09:01
Læs omtale

The Beverly Hillbillies er en amerikansk komediefilm fra 1993 instrueret af Penelope Spheeris, skrevet af Lawrence Konner og Mark Rosenthal, og med Jim Varney, Diedrich Bader, Dabney Coleman, Erika Eleniak, Cloris Leachman, Rob Schneider, Lea Thompson og Lily Tomlin i hovedrollen

onsdag 15. december
Antidisturbios Disney
15 dec 2021
09:01

Antidisturbios

Serie | Krimi
Læs omtale

Seks urobetjente deltager i en udvisningsaktion, der går galt og ender med, at en immigrant dør. Interne Anliggender efterforsker hændelsen. Betjentene beslutter sig hver især for at gøre alt for at finde deres egen vej ud af kniben. Laia, en af agenterne fra Interne Anliggender, har en mistanke om, at sagen er meget mere kompleks, end den så ud til at være fra begyndelsen.

Back To Life After Prison: New BBC Three Comedy Drama
15 dec 2021
09:01

Back to Life – Sæson 2

Serie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Miri er netop blevet løsladt efter at have siddet i fængsel i et årti. Hun er nu i slutningen af trediverne, har intet job, ingen venner og intet andet valg end at flytte ind hos sine forældre, så hun er desperat efter at komme videre og vende tilbage til sit gamle liv. Men kan det lade sig gøre i en lille by, hvor hendes forbrydelse er den mest dramatiske, der nogensinde er sket?

Ron - Virker næsten altid I Teaser Trailer
15 dec 2021
09:01

Ron – virker næsten altid

Film | Animation
Læs omtale

20th Century Studios og Locksmith Animations Ron – virker næsten altid er historien om Barney, en socialt akavet skoleelev, og Ron, hans nye gående, talende, digitalt tilsluttede enhed, som burde være hans "bedste ven direkte fra æsken." Rons sjove funktionsfejl i de sociale mediers tidsalder sender dem ud på en actionfyldt rejse, hvor dreng og robot affinder sig med ægte venskabs vidunderlige rod.

Theme Song | Marvel's Spidey and his Amazing Friends | Disney Junior
15 dec 2021
09:01
Læs omtale

Peter Parker, Gwen Stacy og Miles Morales slår sig sammen i Team Spidey og tager på heroiske eventyr for at beskytte deres lokalsamfund og redde dagen i denne serie af animerede kortfilm, som introducerer børnehavebørn og deres familier til verdenen og karakterer i Marvels Spidey og hans fantastiske venner.

fredag 17. december
Armageddon - Official® Trailer [HD]
17 dec 2021
09:01

Armageddon

Film | Action
Læs omtale

Jorden bombarderes af små kometstykker med store ødelæggelser til følge. Men det er kun et forvarsel om, hvad der er på vej: En kæmpekomet, som truer med at lægge Jorden øde. En redningsplan sættes i værk: en borebisse skal sendes op på kometen for at bore et dybt hul og kaste en atomsprængladning ned i det.

END OF DAYS Official Trailer (1999) New Years Horror
17 dec 2021
09:01

End of Days

Film | Action
Læs omtale

Årtusindskiftet nærmer sig, og en serie af foruroligende tegn tyder på at Djævelen er vendt tilbage til jorden, og nu befinder sig i New York, hvor han søger efter den udvalgte kvinde, der skal føde hans afkom – tiden hvor Antikrist skal fødes nærmer sig. Hele jordens skæbne står på spil.

ESPN dokumentarer Disney
17 dec 2021
09:01

ESPN dokumentarer

Dokumentar
Læs omtale

I december forkæler vi dig med en række fantastiske sportsdokumentarer fra ESPN, hvor du kan se Tour de France, opleve spændingen i NBA, overvære en skandale i NHL og meget mere. Se Big Shot, Hawaiian: The Legend of Eddie Aikau , Slaying The Badger, This Magic Moment, Angry Sky, Survive and Advance

MIRACULOUS WORLD | ⭐ SHANGHAI - Official Trailer 🐲 | The Legend of Ladydragon
17 dec 2021
09:01
Læs omtale

On school break, Marinette heads to Shanghai to meet Adrien. But after arriving, Marinette loses all her stuff, including the Miraculous that allows her to turn into Ladybug!

onsdag 22. december
Brickleberry – Sæson 1-3 Disney
22 dec 2021
09:01

Brickleberry – Sæson 1-3

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Unapologetically offensive and hilariously crude, Brickleberry recounts the antics of a group of incompetent park rangers welcoming a new ranger enlisted to whip this motley crew of misfits into shape. In Season One, Steve finds his long-lost father living in a cave, Woody sets the park on fire, Connie discovers a secret government military headquarters inside Brickleberry Mountain, and Steve and Denzel get into hot water with the Russian Mob. Oh, and there's a talking bear cub too.

The Wonder Years
22 dec 2021
09:01

The Wonder Years

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

The Wonder Years er en coming-of-age-fortælling, der foregår i slutningen af 1960’erne og kaster et nostalgisk blik på en sort middelklassefamilie i Montgomery, Alabama gennem øjnene på den fantasifulde 12-årige Dean.

fredag 24. december
Bringing Down the House Trailer (2003)
24 dec 2021
09:01

Bringing Down The House

Film | Komedie
Læs omtale

Peter Sanderson er en fraskilt, konservativ advokat, der stadig er forelsket i sin ekskone, og som har enormt svært ved at se i øjnene hvorfor deres forhold gik i stykker. Han tror han har fundet løsningen i en smuk og klog advokatfuldmægtig som han har chattet med online.

Disney's Encanto | Official Trailer
24 dec 2021
09:01

Encanto

Film | Animation
Læs omtale

Der er ny Disney film klar til at underholde sig med juleaftensdag. Du kan nemlig se den nye familiefilmen ‘Encanto’, der handler om pigen Mirabel og hendes familie, som lever i et skjult, fantastisk sted i Colombias bjerge kaldet Encanto.

Familien Madrigal besidder alle magiske kræfter og har gjort det siden tidernes morgen, hvor overnaturlige evner er blevet videregivet fra generation til generation. Men pigen Mirabel har som den eneste i Madrigal-klanen ingen superkræfter. Men da hun opdager, at magien, der omgiver deres hjem, er i fare, bliver hun familiens bedste håb.

Lin-Manuel Miranda og Stephanie Beatriz tager dig bag om teksterne med ny featurette som kan ses herunder."Behind the Lyrics" Featurette | Disney's Encanto | Disney+
"Behind the Lyrics" Featurette | Disney's Encanto | Disney+


onsdag 29. december
The Book of Boba Fett Official Teaser | Coming Dec 2021 | Disney+
29 dec 2021
09:01

The Book of Boba Fett

Serie | Action Adventure Scifi | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Disney+ er på vej med en ny Lucas Film serie får premiere 29. december med titlen The Book of Boba Fett.

“The Book of Boba Fett,” a thrilling Star Wars adventure, finds legendary bounty hunter Boba Fett and mercenary Fennec Shand navigating the Galaxy’s underworld when they return to the sands of Tatooine to stake their claim on the territory once ruled by Jabba the Hutt and his crime syndicate.

“The Book of Boba Fett” stars Temuera Morrison and Ming-Na Wen. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy and Colin Wilson are the executive producers. Karen Gilchrist and Carrie Beck serve as co-executive producers, with John Bartnicki producing and John Hampian as co-producer.

fredag 31. december
Say Anything... (1989) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers
31 dec 2021
09:01

Alle elsker Lloyd

Film | Drama
Læs omtale

Første gang Lloyd inviterer den ellers afvisende Diane ud, siger hun nej. Anden gang han inviterer hende ud, siger hun ja. Ikke fordi han er den flotteste eller rigeste fyr i skolen, men fordi hun mærker, at hun kan stole på ham. I det hele taget handler Dianes liv meget om, hvem hun kan stole på, for hun har også valgt at bo med sin fraskilte far, fordi hun hidtil har kunnet stole på ham. Men Lloyds og Dianes store kærlighed skal vise sig at blive en udfordring for dem begge, netop fordi den er så stor, men også fordi verdens øvrige begivenheder ikke stopper af den grund.

The Proposal (2009) Trailer #2 | Movieclips Classic Trailers
31 dec 2021
09:01

The Proposal

Film | Komedie
Læs omtale

I tre år har Andrew Paxton arbejdet hårdt som assistent for Margaret Tate, en hårdt arbejdende redaktør for et forlag i New York. Da den canadiske Margaret indser at hendes visum er ved at udløbe, forsøger hun at overtale Andrew til at gifte sig med hende, for at kunne blive i USA.

 

Kilde: Disney presse

I samme kategori

Back to top button