Streamingnyt

Nyt på Disney+ i december 2020

Soul og Mulan er der store premiere i december på Disney+. Se oversigt over premieretitler her

Filtrér oversigten

fredag 4. december
Godmothered | Official Trailer | Disney+
4 dec 2020
00:00

Et fe-eventyr

Film | Komedie
Læs omtale

Et fe-eventyr er en komedie, som foregår ved juletid, om Eleanor, en ung, uerfaren fe- gudmor under uddannelse (Jillian Bell). Efter hun hører, at hendes profession er ved at uddø, beslutter hun sig for at vise verden, at folk stadig har brug for fe-gudmødre. Da hun finder et forlagt brev fra en 12-årig pige i nød, opsøger Eleanor hende og finder ud af, at pigen, Mackenzie, nu er en 40-årig enlig mor (Isla Fisher), som arbejder på en nyhedsstation i Boston. Efter hun mistede sin mand for en del år siden, har Mackenzie stort set opgivet ideen om ”lykkelig til sine dages ende”, men Eleanor er fast besluttet på at give Mackenzie en glædes-makeover, uanset om hun kan lide det eller ej.

mand vs haj 1
4 dec 2020
00:00

Mand vs. Haj

Dokumentar
Læs omtale

En mand. En haj. Ingen bure. Det har været Jeremiah Sullivans livslange mission for menneskeheden, siden han først hoppede i vandet med havenes mest berygtede rovdyr for 50 år siden.

scale 1
4 dec 2020
00:00

Sydney & Max – sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Handlingen i Sydney og Max udspiller sig i nutiden, med flashbacks til 1990’erne, og kredser omkring den udadvendte 7.-klasseselev, Sydney Reynolds, der bor sammen med sin singlefar, Max, og sin progressive bedstemor, Judy.

fredag 11. december
open uri20150422 12561 a7h68z 6e1ef720
11 dec 2020
00:00

A Christmas Carol

Film | Drama
Læs omtale

Ebenezer Scrooge starter julen med den sædvanlige menneskefjendske og nedladende snerren af sin kuede, men trofaste kontorassistent, Bob Cratchit og sin nevø, Fred. Men da de tre julespøgelser, Fortid, Nutid og Fremtid tager ham med på en chokerende og uforglemmelig dannelsesrejse, åbner de Scrooges øjne for alt det onde, han har gjort i sit liv og tvinger ham til at åbne sit hjerte for at få tilgivelse inden det er for sent.

En ny start
11 dec 2020
00:00

En ny start

Film | Drama
Læs omtale

Matt Damon og Scarlett Johansson spiller sammen i denne familiefilm om en enlig far, der forsøger at give sin familie en ny start ved at flytte til et hus midt i en zoo…

scale
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

Robin Roberts er vært for samtalen med manuskriptforfatter Lin-Manuel Miranda, instruktør Thomas Kail og de oprindelige medvirkende; Christopher Jackson, Leslie Odom Jr., Phillipa Soo, Renee Elise Goldsberry, Daveed Diggs og historiker og professor på Harvard Annette Gordon-Reed. Der bliver diskuteret alt fra musicalens tilblivelse til dens ekstraordinære relevans for den aktuelle sociale og politiske virkelighed. Programmet er lavet som promotion for Hamilton. Se Hamilton på Disney+.

High School Musical: The Musical: The Holiday Special | Official Trailer | Disney+
Læs omtale

De medvirkende i High School Musical: The Musical: The Series leverer en overflod af opløftende højtidsstemning, når de fremfører deres yndlings jule-, Chanukah og nytårssange i High School Musical: The Musical: The Holiday Special. De medvirkende vil også dele anekdoter om højtidsminder fra deres barndom; de bedste – og de mest pinlige! – gaver, yndlingstraditioner, familiefotos og bevægende nytårsforsæt. Joshua Bassett vil desuden for første gang spille en akustisk version af en original sang, som han skrev til anden sæson af High School Musical: The Musical: The Series.

9780794441791
11 dec 2020
00:00

Mickey’s Christmas Carol

Film | Animation
Læs omtale

Mickey's Christmas Carol er en amerikansk animeret featurette fra 1983 instrueret og produceret af Burny Mattinson.

Safety | Official Trailer | Disney+
11 dec 2020
00:00

Safety

Film | Drama
Læs omtale

Safety er et drama inspireret af den opløftende historie om den tidligere amerikanske fodboldspiller fra Clemson
University, Ray McElrathbey (Jay Reeves), en ung mand, der rammes af en række udfordrende omstændigheder, hvis dedikation og vedholdenhed hjælper med at overvinde den gentagne modstand. Med hjælp fra sine holdkammerater og Clemson-samfundet får han succes på banen, mens han samtidig opdrager og tager sig af sin 11-årige bror Fahmarr (Thaddeus J. Mixson).

the undefeated presents hamilton in depth
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

The Undefeated Presents: Hamilton In-Depth er en rundbordssamtale med Tony-vinderne Lin Manuel Miranda, Renee Elise Goldsberry, Leslie Odom Jr. og Daveed Diggs samt Phillipa Soo, Christopher Jackson, Okieriete Onaodowan, Anthony Ramos, Jasmine Cephas Jones og instruktøren Thomas Kail. The Undefeateds Kelley Carter er vært, og programmet er lavet som promotion for Hamilton. Du kan se Hamilton på Disney+.

fredag 18. december
A Wrinkle in Time Official US Trailer
18 dec 2020
00:00
Læs omtale

Tre gådefulde guider fører den unge Meg på en episk rejse, hvor hun må rejse gennem rum og tid for at finde sin far, som er forsvundet på mystisk vis.

The One and Only Ivan | Official Trailer | Disney+
18 dec 2020
00:00
Læs omtale

Baseret på den prisvindende bog om en meget særlig gorilla er Disneys Fantastiske Ivan en uforglemmelig fortælling om det smukke ved venskab, fantasiens kraft og det vigtige ved at have et hjem. Ivan er en 400-pund silverback gorilla, som deler et fælles leveområde i et indkøbscenter i en forstad med elefanten Stella, hunden Bob og en række andre dyr. Han har få minder fra den jungle, hvor han blev fanget, men da babyelefanten Rudy ankommer, rører det noget inde i ham. Ivan begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit liv, hvor han kommer fra, og hvor han i sidste ende gerne vil være. Det hjertevarme eventyr, som er blevet til i en imponerende hybrid af live-action og CGI, er baseret på Katherine Applegates bestseller, der modtog adskillige priser ved sin udgivelse i 2013, inklusiv the Newbery Medal.

11738775202593864
18 dec 2020
00:00

Mission julegave

Film | Komedie
Læs omtale

Arnold Schwarzenegger har hovedrollen som faren der har glemt at købe den udsolgte Turbo Man-actionfigur til sin søn i julegave og derfor på bruge hele juleaftensdag på en sindssyg jagt rundt i byen efter et sidste eksemplar. Mission julegave var Schwarzeneggers sidste komediefilm hvor han havde hovedrollen i. Udover Arnold Schwarzenegger medvirker bl.a. Jake Lloyd, Rita Wilson, Sinbad og Phil Hartman, en af hans sidste filmroller.

fredag 25. december
033bf5f714c15833cfddd0a30a283620
25 dec 2020
00:00

Big

Film | Komedie
Læs omtale

I denne varme komedie, hvor Tom Hanks har en hovedrolle, opdager en dreng, at voksenlivet ikke er så sjovt, da hans ønske om at blive voksen bliver til virkelighed.

FD6A6925 E7A4 4DC5 97A0 B64930E21B82 scaled 1
25 dec 2020
00:00

Burrow

Film | Animation
Læs omtale

“In Disney and Pixar’s new short film Burrow, a young rabbit embarks on a journey to dig the burrow of her dreams, despite not having a clue what she’s doing. Rather than reveal to her neighbors her imperfections, she digs herself deeper and deeper into trouble. After hitting (bed)rock bottom, she learns there is no shame in asking for help. Directed by Madeline Sharafian and produced by Mike Capbarat as part of Pixar’s SparkShorts program.”

image
25 dec 2020
00:00
Læs omtale

Da teenagepigen Mary Katherine flytter hen til sin far, en rablende skør professor, opdager hun pludselig, at hun på magisk vis bliver transporteret til en mystisk verden, der ligger skjult i Skovens hemmelige rige. Snart bliver hun rekrutteret til "Bladfolket" af deres dronning Tara, for på eventyrlig vis, at beskytte skoven mod onde krigere. Skovens hemmelige rige byder på en fartfyldt rejse med enestående animation, fantastisk spænding og en masse overraskelser, som hele familien vil elske!

p 70
25 dec 2020
00:00

The Call of the Wild

Film | Drama
Læs omtale

The Call of the Wild er baseret på den elskede historie om Buck, en godhjertet hund hvis liv bliver vendt på hovedet, da han pludselig er tvunget væk fra Californiens
sikkerhed til Alaskas vilde landskab. Som nyankommet blandt slædehundene får Buck mulighed for at opleve sit livs eventyr, før han endelig finder sit kald i livet.

Juletid er også Disney-tid

Disney har samlet dine højtidsfavoritter i december på Disney+, inklusiv fuldlængde-versioner af de elskede klip, som vi nyder at se hver eneste Juleaften.

Forbered dig på at komme i julestemning med Askepot, Robin Hood, Anders And, Mickey Mouse og alle deres venner.

 • Askepot
 • Robin Hood
 • Plutos juletræ
 • Lady og vagabonden
 • Julemandens værksted
 • Mickey’s campingvognen
 • Snehvide
 • Junglebogen

Øvrige seriepremierer i december på Disney+

 • Kingdom of the Mummies: sæson 1 – 4. december
 • Den hvide ulvs kongerige: sæson 1 – 4. december
 • Cosmos: Possible Worlds sæson 1 – 11. december
 • PJ Masks: sæson 1 – 11. december
 • PJ Masks: sæson 2 – 11. december
 • Disney Parks Sunrise Series: sæson 1 – 18. december
 • Gabby Duran og de umulige: sæson 1 – 18. december
 • On Pointe: sæson 1 – 18. december

I samme kategori

Back to top button