Streamingnyt

Nyt på Disney+ i december 2020

Soul og Mulan er der store premiere i december på Disney+. Se oversigt over premieretitler her

Filtrér oversigten

fredag 4. december
Disney+
p 69
4 dec 2020
00:00
Læs omtale

Et fe-eventyr er en komedie, som foregår ved juletid, om Eleanor, en ung, uerfaren fe- gudmor under uddannelse (Jillian Bell). Efter hun hører, at hendes profession er ved at uddø, beslutter hun sig for at vise verden, at folk stadig har brug for fe-gudmødre. Da hun finder et forlagt brev fra en 12-årig pige i nød, opsøger Eleanor hende og finder ud af, at pigen, Mackenzie, nu er en 40-årig enlig mor (Isla Fisher), som arbejder på en nyhedsstation i Boston. Efter hun mistede sin mand for en del år siden, har Mackenzie stort set opgivet ideen om ”lykkelig til sine dages ende”, men Eleanor er fast besluttet på at give Mackenzie en glædes-makeover, uanset om hun kan lide det eller ej.

Disney+
scale 1
Ny Sæson
4 dec 2020
00:00
Læs omtale

Handlingen i Sydney og Max udspiller sig i nutiden, med flashbacks til 1990’erne, og kredser omkring den udadvendte 7.-klasseselev, Sydney Reynolds, der bor sammen med sin singlefar, Max, og sin progressive bedstemor, Judy.

Disney+
mand vs haj 1
4 dec 2020
00:00

Mand vs. Haj
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

En mand. En haj. Ingen bure. Det har været Jeremiah Sullivans livslange mission for menneskeheden, siden han først hoppede i vandet med havenes mest berygtede rovdyr for 50 år siden.

Disney+
mulan disney
4 dec 2020
09:00
Læs omtale

Den nye live action-filmatisering af animationsfilmen Mulan lander på Disney+ fra den 4. december. Det har Disneys danske pressebureau netop bekræftet.

Mulan skulle have haft premiere i biografen, men det satte Covid 19 en stopper for. Mulan har Yifei Liu i hovedrollen, men mere kendte er måske Gong Li, Donnie Yen og Jet Li.

Da kejseren af Kina befaler, at én mand fra hver familie skal gøre tjeneste i den kejserlige hær for at beskytte landet mod en invasionshær fra nord, træder Hua Mulan, den ældste datter af en hæderkronet soldat, i sin aldrende fars sted. Forklædt som mand under navnet Hua Jun sættes Mulan på prøve, og hun må opbyde al sin indre styrke for at forløse sit sande potentiale.

fredag 11. december
Disney+
p 67
Læs omtale

De medvirkende i High School Musical: The Musical: The Series leverer en overflod af opløftende højtidsstemning, når de fremfører deres yndlings jule-, Chanukah og nytårssange i High School Musical: The Musical: The Holiday Special. De medvirkende vil også dele anekdoter om højtidsminder fra deres barndom; de bedste – og de mest pinlige! – gaver, yndlingstraditioner, familiefotos og bevægende nytårsforsæt. Joshua Bassett vil desuden for første gang spille en akustisk version af en original sang, som han skrev til anden sæson af High School Musical: The Musical: The Series.

Disney+
En ny start
11 dec 2020
00:00

En ny start
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Matt Damon og Scarlett Johansson spiller sammen i denne familiefilm om en enlig far, der forsøger at give sin familie en ny start ved at flytte til et hus midt i en zoo…

Disney+
the undefeated presents hamilton in depth
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

The Undefeated Presents: Hamilton In-Depth er en rundbordssamtale med Tony-vinderne Lin Manuel Miranda, Renee Elise Goldsberry, Leslie Odom Jr. og Daveed Diggs samt Phillipa Soo, Christopher Jackson, Okieriete Onaodowan, Anthony Ramos, Jasmine Cephas Jones og instruktøren Thomas Kail. The Undefeateds Kelley Carter er vært, og programmet er lavet som promotion for Hamilton. Du kan se Hamilton på Disney+.

Disney+
scale
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

Robin Roberts er vært for samtalen med manuskriptforfatter Lin-Manuel Miranda, instruktør Thomas Kail og de oprindelige medvirkende; Christopher Jackson, Leslie Odom Jr., Phillipa Soo, Renee Elise Goldsberry, Daveed Diggs og historiker og professor på Harvard Annette Gordon-Reed. Der bliver diskuteret alt fra musicalens tilblivelse til dens ekstraordinære relevans for den aktuelle sociale og politiske virkelighed. Programmet er lavet som promotion for Hamilton. Se Hamilton på Disney+.

Disney+
9780794441791
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

Mickey's Christmas Carol er en amerikansk animeret featurette fra 1983 instrueret og produceret af Burny Mattinson.

Disney+
open uri20150422 12561 a7h68z 6e1ef720
11 dec 2020
00:00

A Christmas Carol
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Ebenezer Scrooge starter julen med den sædvanlige menneskefjendske og nedladende snerren af sin kuede, men trofaste kontorassistent, Bob Cratchit og sin nevø, Fred. Men da de tre julespøgelser, Fortid, Nutid og Fremtid tager ham med på en chokerende og uforglemmelig dannelsesrejse, åbner de Scrooges øjne for alt det onde, han har gjort i sit liv og tvinger ham til at åbne sit hjerte for at få tilgivelse inden det er for sent.

Disney+
p 71
11 dec 2020
00:00
Læs omtale

Safety er et drama inspireret af den opløftende historie om den tidligere amerikanske fodboldspiller fra Clemson
University, Ray McElrathbey (Jay Reeves), en ung mand, der rammes af en række udfordrende omstændigheder, hvis dedikation og vedholdenhed hjælper med at overvinde den gentagne modstand. Med hjælp fra sine holdkammerater og Clemson-samfundet får han succes på banen, mens han samtidig opdrager og tager sig af sin 11-årige bror Fahmarr (Thaddeus J. Mixson).

fredag 18. december
Disney+
p 68
18 dec 2020
00:00
Læs omtale

Baseret på den prisvindende bog om en meget særlig gorilla er Disneys Fantastiske Ivan en uforglemmelig fortælling om det smukke ved venskab, fantasiens kraft og det vigtige ved at have et hjem. Ivan er en 400-pund silverback gorilla, som deler et fælles leveområde i et indkøbscenter i en forstad med elefanten Stella, hunden Bob og en række andre dyr. Han har få minder fra den jungle, hvor han blev fanget, men da babyelefanten Rudy ankommer, rører det noget inde i ham. Ivan begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit liv, hvor han kommer fra, og hvor han i sidste ende gerne vil være. Det hjertevarme eventyr, som er blevet til i en imponerende hybrid af live-action og CGI, er baseret på Katherine Applegates bestseller, der modtog adskillige priser ved sin udgivelse i 2013, inklusiv the Newbery Medal.

Disney+
scale
18 dec 2020
00:00
Læs omtale

Tre gådefulde guider fører den unge Meg på en episk rejse, hvor hun må rejse gennem rum og tid for at finde sin far, som er forsvundet på mystisk vis.

Disney+
11738775202593864
18 dec 2020
00:00

Mission julegave
Film Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Arnold Schwarzenegger har hovedrollen som faren der har glemt at købe den udsolgte Turbo Man-actionfigur til sin søn i julegave og derfor på bruge hele juleaftensdag på en sindssyg jagt rundt i byen efter et sidste eksemplar. Mission julegave var Schwarzeneggers sidste komediefilm hvor han havde hovedrollen i. Udover Arnold Schwarzenegger medvirker bl.a. Jake Lloyd, Rita Wilson, Sinbad og Phil Hartman, en af hans sidste filmroller.

fredag 25. december
Disney+
p 70
25 dec 2020
00:00
Læs omtale

The Call of the Wild er baseret på den elskede historie om Buck, en godhjertet hund hvis liv bliver vendt på hovedet, da han pludselig er tvunget væk fra Californiens
sikkerhed til Alaskas vilde landskab. Som nyankommet blandt slædehundene får Buck mulighed for at opleve sit livs eventyr, før han endelig finder sit kald i livet.

Disney+
image
25 dec 2020
00:00
Læs omtale

Da teenagepigen Mary Katherine flytter hen til sin far, en rablende skør professor, opdager hun pludselig, at hun på magisk vis bliver transporteret til en mystisk verden, der ligger skjult i Skovens hemmelige rige. Snart bliver hun rekrutteret til "Bladfolket" af deres dronning Tara, for på eventyrlig vis, at beskytte skoven mod onde krigere. Skovens hemmelige rige byder på en fartfyldt rejse med enestående animation, fantastisk spænding og en masse overraskelser, som hele familien vil elske!

Disney+
FD6A6925 E7A4 4DC5 97A0 B64930E21B82 scaled 1
25 dec 2020
00:00

Burrow
Film Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

“In Disney and Pixar’s new short film Burrow, a young rabbit embarks on a journey to dig the burrow of her dreams, despite not having a clue what she’s doing. Rather than reveal to her neighbors her imperfections, she digs herself deeper and deeper into trouble. After hitting (bed)rock bottom, she learns there is no shame in asking for help. Directed by Madeline Sharafian and produced by Mike Capbarat as part of Pixar’s SparkShorts program.”

Disney+
033bf5f714c15833cfddd0a30a283620
25 dec 2020
00:00

Big
Film Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

I denne varme komedie, hvor Tom Hanks har en hovedrolle, opdager en dreng, at voksenlivet ikke er så sjovt, da hans ønske om at blive voksen bliver til virkelighed.

Disney+
FB IMG 1608911306651
25 dec 2020
09:00
Læs omtale

”Sjæl” eller på engelsk Soul, den helt nye originale spillefilm fra Pixar Animation Studios får eksklusiv premiere på Disney+ Reklame-link den 25. december 2020. Filmen var tidligere planlagt til at få biografpremiere den 20. november 2020.

Om Disney & Pixars ”Sjæl”

”Sjæl” introducerer Joe Gardner (stemme af Jamie Foxx) – en mellemskole musiklærer, som får en unik mulighed for at spille på den bedste jazzklub i byen. Men et lille fejltrin tager ham fra New York Citys gader til The Great Before – et fantastisk sted, hvor nye sjæle får deres personligheder, finurligheder og interesser, inden de rejser til Jorden. Fast besluttet på at vente tilbage til sit liv slår Joe sig sammen med en gammelklog sjæl, 22 (stemme af Tina Fey), som aldrig har forstået det attraktive ved at være menneske. Alt imens Joe desperat forsøger at vise 22, hvad der er godt ved at leve, opdager han måske svarene på nogle af livets vigtigste spørgsmål.

”Sjæl” er skabt af den visionære filmskaber Pete Docter, den Oscar-vindende instruktør bag ”Inderst Inde” og ”Op”, og co-instruktør/manuskriptforfatter Kemp Powers, dramatiker og manuskriptforfatter bag ”One Night in Miami.” Stemmeskuespillerne tæller Jamie Foxx, Tina Fey, Phylicia Rashad, Ahmir Questlove Thompson, Angela Bassett og Daveed Diggs. Filmen har original jazz musik fra den verdenskendte musiker Jon Batiste og en score komponeret af de Oscar-vindende Trent Reznor og Atticus Ross (”The Social Network”).

”Verden kan være et udmattende og frustrerende sted – men den er også fuld af uventede glæder, selv i tilsyneladende mundane ting,” sagde Docter, intruktør af ”Sjæl” og Chief Creative Officer for Pixar Animation Studios. ”’Sjæl’ undersøger, hvad der virkelig er vigtigt i vores liv; et spørgsmål vi alle stiller i disse dage. Jeg håber, at den vil bidrage med noget humor og sjov til folk i en tid, hvor alle har brug for det.”

”Vi er begejstrede over at kunne dele Pixars spektakulære og bevægende ”Sjæl” med publikum direkte på Disney+ i december,” sagde Bob Chapek, Chief Executive Officer, The Walt Disney Company. ”En ny original Pixar-film er altid en særlig anledning, og denne virkelig hjertevarme humoristiske fortælling om menneskelig forbindelse og om at finde ens plads i verden vil være en lækkerbisken, som familier kan nyde sammen i juletiden.”

Juletid er også Disney-tid

Disney har samlet dine højtidsfavoritter i december på Disney+, inklusiv fuldlængde-versioner af de elskede klip, som vi nyder at se hver eneste Juleaften.

Forbered dig på at komme i julestemning med Askepot, Robin Hood, Anders And, Mickey Mouse og alle deres venner.

 • Askepot
 • Robin Hood
 • Plutos juletræ
 • Lady og vagabonden
 • Julemandens værksted
 • Mickey’s campingvognen
 • Snehvide
 • Junglebogen

Øvrige seriepremierer i december på Disney+

 • Kingdom of the Mummies: sæson 1 – 4. december
 • Den hvide ulvs kongerige: sæson 1 – 4. december
 • Cosmos: Possible Worlds sæson 1 – 11. december
 • PJ Masks: sæson 1 – 11. december
 • PJ Masks: sæson 2 – 11. december
 • Disney Parks Sunrise Series: sæson 1 – 18. december
 • Gabby Duran og de umulige: sæson 1 – 18. december
 • On Pointe: sæson 1 – 18. december

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button