Streamingnyt

Nyt på Disney+ i august 2021

August byder på masser af underholdning for store og små på Disney+. Se blandt den nye Only Murders in the Building med Steve Martin og Martin Short.

Filtrér oversigten

onsdag 11. august
Harrow | Official Trailer
11 aug 2021
09:01

Harrow

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Dr. Daniel Harrow er ikke en almindelig retsmediciner med speciale i sygdomme – hans totale foragt for autoriteter og ustoppelige empati for de døde hjælper ham med at opklare selv de mest bizarre sager. Han er drevet af at give ofre en stemme og vil bøje enhver regel for at finde sandheden om, hvad der er sket dem. Men da en forfærdelig hemmelighed fra hans egen fortid truer hans familie, hans karriere og ham selv, har Harrow brug for sit fulde intellekt, tricks og retsmedicinske genialitet til ikke at opklare en forbrydelse.

Stream sæson 1 og 2 samt første afsnit af sæson 3 på Star på Disney+ fra 11. august.

Marvels What If...? Disney
11 aug 2021
09:01

Marvels What If…?

Serie | Animation
Læs omtale

What if…? vender MCU-manuskriptet på hovedet og genfortolker berømte begivenheder fra filmene på uventede måder. Marvel Studios’ første animerede serie fokuserer på forskellige helte fra MCU med et stemmecast, som inkluderer en række stjerner, der gentager deres roller fra filmene. Serien er instrueret af Bryan Andrews; Ashley Bradley er hovedforfatter.

Motherland: Fort Salem Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
11 aug 2021
09:01

Motherland: Fort Salem

Serie | Fantasy | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Motherland: Fort Salem foregår i et alternativt Amerika, hvor hekse har sat en stopper for deres forfølgelse ved at lave en aftale med regeringen om at kæmpe for landet. Serien følger tre unge kvinder fra træning til indsættelse, hvor de bekæmper terrortrusler med overnaturlige taktikker.

Stream sæson 1 og første afsnit af sæson 2 på Star på Disney+ fra 4. august.

fredag 13. august
Wild Disney
13 aug 2021
00:00

Wild

Film | Drama
Læs omtale

Med opløsningen af sit ægteskab og sin mors død har Cheryl Strayed mistet alt håb. Efter en årrække med uansvarlig og destruktiv opførsel træffer hun en forhastet beslutning. Med absolut ingen erfaring og kun drevet af ren beslutsomhed vandrer Cheryl mere end 1.500 kilometer af Pacific Crest Trail alene. WILD er en stærk fortælling om en ung kvindes rædsler og glæder, når hun mod alle odds moser videre på en rejse, der irriterer, styrker og i sidste ende heler hende.

Ser ud til at være skubbet fra planlagt premieredato 13. august.

Wall Street Disney
13 aug 2021
09:01

Wall Street

Film | Drama
Læs omtale

Oscar-hædrede Michael Douglas portrætterer Gordon Gekko, den skruppelløse virksomhedsbryder, som bliver en mentor for en ung mægler (spillet af Charlie Sheen) og lever efter filosofien ”grådighed er godt.”

Wall Street: Money Never Sleeps Disney
13 aug 2021
09:01
Læs omtale

Efter en længe fængselsdom befinder Gordon Gekko sig uden for den verden, han engang herskede over. I et forsøg på at genoprette sin relation til sin datter, Winnie, skaber Gekko en alliance med hendes forlovede, Jake. Men Winnie og Jake finder på den hårde måde ud af, at Gekko stadig er en mestermanipulator, som ikke vil lade noget komme i vejen for, at han generobrer sin plads på toppen af Wall Street.

onsdag 18. august
American Housewife
18 aug 2021
09:01

American Housewife

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

En selvsikker, kompromisløs kone og mor til tre opdrager sin fejlbarlige familie i overklassebyen Westport, Connecticut, som er fyldt med ”perfekte” mødre” og deres ”perfekte” afkom.

Stream sæson 1-4 samt første afsnit af sæson 5 på Star på Disney+ fra 18.

En kommende præsidents dagbog  - Sæson 2 Disney
18 aug 2021
09:01

En kommende præsidents dagbog – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Anden sæson af En kommende præsidents dagbog fortsætter historien om den cubansk-amerikanske kommende leder Elena Cañero-Reed, hvor hun begynder i syvende klasse. Fortalt gennem uddrag fra Elenas dagbog følger coming-of-age-serien og familiekomedien Elena gennem op- og nedture i skolen, som hjælper hende videre på rejsen mod at blive præsident i USA.

Godfather of Harlem Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
18 aug 2021
09:01

Godfather of Harlem

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Godfather of Harlem er en genfortælling af historien om den berygtede forbryderboss Bumpy Johnson (Oscar-hædrede Forest Whitaker), som i begyndelsen af 1960’erne efter et årti i fængsel vendte tilbage og fandt ud af, at det nabolag, han engang havde hersket over, var efterladt i kaos.

Stream sæson 1 og første afsnit af sæson 2 på Star på Disney+ fra 18. august.

Småt - småbørnenes transporttjeneste Disney
18 aug 2021
09:01
Læs omtale

Pingvinen Pip og Flamingoen Freddy har lige fået de bedste job i verden… de er juniorflyvere i SMÅT, Småbørnenes transporttjeneste, hvor de har til opgave at levere nuttede dyrebabyer til deres mødre og fædre. Som det første ikke-storke leveringshold har de to fjerbeklædte venner meget at lære, men med Pips hjerne og Freddys hjerte beviser de, at det ikke handler om, hvilke vinger du har, men om hvad du har mellem vingerne.

Vilde dyr i voksealderen Disney
18 aug 2021
09:01
Læs omtale

Babydyrenes intime og ekstraordinære eventyr, fra sikkerheden i moderens mave til usikkerheden ved fødslen og deres forsigtige første skridt. Hvert afsnit følger den utrolige transformation af et nyt ikonisk dyr, fuld af vidunder og følelse. ”Vilde dyr i voksealderen” er den magiske historie om en moders instinkt til at pleje, og hendes nyfødtes insisteren på at overleve.

fredag 20. august
Walk the Line Disney
20 aug 2021
09:01

Walk the Line

Film | Drama
Læs omtale

Sanger. Rebel. Lovløs. Helt. Med sine stærke akkorder, stålsatte blik og en stemme så mørk som natten revolutionerede den legendariske ”Man in Black” musikken – og skabte sig et eftermæle som et ægte amerikansk ikon. Golden Globe-hædrede Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon spiller (og synger) hovedrollerne som Johnny Cash og June Carter i denne inspirerende sande historie om én mands urokkelige dedikation til sin lyd, sit budskab og sit livs kærlighed.

onsdag 25. august
McCartney 3,2,1 - Trailer (Official) • A Hulu Original
25 aug 2021
09:01

McCartney 3, 2, 1

Dokumentar
Læs omtale

Oplev Paul McCartney i en sjælden og dybdegående samtale med den legendariske producer Rick Rubin om sit banebrydende arbejde med The Beatles, Wings’ symbolske 70’er arenarock og sine hidtidige 50 år som soloartist. I denne serie på seks afsnit, der udforsker musik og kreativitet på en unik og åbenbarende måde, kan man opleve Paul og Rick i en intim samtale om sangskrivning, inspirationskilder og personlige relationer, som har haft indflydelse på de ikoniske sange, der har fungeret som soundtracks for vores liv.

Monstre på job Disney
25 aug 2021
09:01

Monstre på job

Serie | Animation
Læs omtale

“Monstre på job” foregår dagen efter, at Monsters, Incorporated kraftværket er begyndt at høste børnelatter for at holde byen Monstropolis kørende, takket være Mike og Sulleys opdagelse af, at latter genererer ti gange mere energi end skrig. Serien følger Tylor Tuskmons historie, et ivrigt ungt monster, som dimitterede fra Monsters University som den bedste i sin klasse, og som altid har drømt om at blive en Skræmmer, indtil han lander et job hos Monsters, Incorporated og opdager, at skrig er yt, og latter er in. Da Tylor bliver midlertidigt forflyttet til Monsters, Inc. Facilities Team (MIFT), er han nødt til at arbejde sammen med en utilpasset gruppe mekanikere, mens han kæmper for at blive en Jokester.

Pyjamasheltene Disney
25 aug 2021
09:01

Pyjamasheltene

Serie | Børn
Læs omtale

Pyjamasheltene står altid ansigt til ansigt med deres fjender om natten for at redde dagen! Catboy, Owlette og Gekko, sammen med deres supervenner, er blevet mere ustoppelige end nogensinde før!

fredag 27. august
Disney's Cruella | Official Trailer
27 aug 2021
09:01

Cruella

Film | Komedie
Læs omtale

Oscar-hædrede Emma Stone (”La La Land”) har hovedrollen i Disneys ”Cruella”, en live-action spillefilm om de rebelske unge dage for en af biografens mest berygtede – og berygtet fashionable – skurke, den legendariske Cruella de Vil. ”Cruella”, som foregår i 1970’ernes London, midt i punkrock-revolutionen, følger den unge, småkriminelle Estella, en begavet og kreativ pige, som er fastbesluttet for at skabe et navn for sig selv gennem sine designs. Hun bliver venner med et par unge tyve, som sætter pris på hendes hunger efter ballade, og sammen formår de at skabe et liv for sig selv i Londons gader. En dag fanger Estellas flair for mode Baroness von Hellmans opmærksomhed; en modelegende som er ødelæggende smart og skræmmende elegant, spillet af den dobbelte Oscar-modtager Emma Thompson (”Howards End,” ”Sense & Sensibility”). Men deres relation sætter gang i en række begivenheder og afsløringer, som vil få Estella til at omfavne sin onde side og blive den hæse, fashionable og hævngerrige Cruella.

Garden State Disney
27 aug 2021
09:01

Garden State

Film | Komedie
Læs omtale

Andrew Largeman vender tilbage til sin hjemby til sin klinisk deprimerede mors begravelse; en rejse, der får ham til at genfinde nogle af sine gamle venner. Fordi rejsen falder sammen med hans beslutning om at stoppe med at tage kraftfulde antidepressiver, begynder han også at genfinde sig selv. Et tilfældigt møde med Sam, en pige som også kæmper med en række skavanker, åbner mulighed for at genantænde følelsesmæssige forbindelser, at konfrontere sin psykolog-far og måske begynde et nyt liv.

VACATION FRIENDS Trailer (2021)
27 aug 2021
09:01

Vacation Friends

Film | Komedie
Læs omtale

Filmen Vacation Friends får premiere på Disney+ i deres Star sektion den 27. august melder tjenesten i en pressemeddelelse. I USA får filmen premiere på Hulu tjenesten.

Der er tale om en komedie med John Cena (“F9,” “The Suicide Squad”), Lil Rel Howery (“Get Out,” “Judas and the Black Messiah”), Yvonne Orji (“Insecure,” “Night School”), Meredith Hagner (“Search Party,” “Palm Springs”), Robert Wisdom (“The Alienist,” “Ballers”), Andrew Bachelor (“The Babysitter,” “Holidate”) and Lynn Whitfield (“Greenleaf,” “Madea’s Family Reunion”).

Her hvad Disney oplyser om handlingen i deres engelske pressemeddelse:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

In this raw and raunchy comedy, straight-laced Marcus and Emily (Howery, Orji) are befriended by wild, thrill-seeking partiers Ron and Kyla (Cena, Hagner) at a resort in Mexico. Living in the moment, the usually level-headed couple lets loose to enjoy a week of uninhibited fun and debauchery with their new “vacation friends.” Months after their walk on the wild side, Marcus and Emily are horrified when Ron and Kyla show up uninvited at their wedding, creating chaos and proving that what happens on vacation, doesn’t necessarily stay on vacation.

Directed by Clay Tarver (“Silicon Valley”), “Vacation Friends” was written by Tom Mullen & Tim Mullen and Clay Tarver and Jonathan Goldstein & John Francis Daley. The producers are Todd Garner (“Tag,” “Playing with Fire”) and Timothy M. Bourne (“Love, Simon,” “The Hate U Give”), with Steve Pink and Sean Robins serving as executive producers.

tirsdag 31. august
Only Murders In The Building
31 aug 2021
09:01

Only Murders In The Building

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Only Murders In The Building er titlen på en ny Disney+ Star serie, der er skabt af Steve Martin, Dan Fogelman og John Hoffman. Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez har hovedrollerne i serien på 10 afsnit. Der er to afsnit på premieredagen og ugentligt derefter.

Only Murders In The Building – det handler den om

I “Only Murders In The Building” følger vi tre (Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez), der alle deler en besættelse af True Crime og pludselig finder sig midt i en krimisag. Efter et makabert dødsfald i deres eksklusive Upper West Side-lejlighedskompleks, mistænker de tre at der er tale om et mord og anvender deres true crime viden for at undersøge sandheden.

Under optagelse af en podcast for at dokumentere sagen,  afslører de tre bygningens komplekse hemmeligheder, der strækker sig flere år tilbage. En morder lever måske blandt dem, og de må i kamp med tiden eftersøge alle spor, før det er for sent.

Kilde: Disney presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button