Streamingnyt

Nyt på Disney+ i April 2021

Disney+ byder på et væld af nye titler på tjenesten i april. Blandt premiere-højdepunkterne finder man bl.a. Chloé Zhaos Oscar-nominerede Nomadland (premiere 30. april), 1. sæson af den nye Disney+ Original-serie Big Shot (premiere 16. april), 2. sæson af Star Original Solar Opposites (premiere 9. april) og danske premierer på både 31. sæson af The Simpsons (premiere 2. april) og serien Filthy Rich (premiere 16. april).

Aprillisten er som oplyst af Disney pr. 22. marts, men der kan komme ændringer.

Filtrér oversigten

fredag 2. april
FO 0372 bd w superhigh orig
2 apr 2021
00:00

Alene i byen

Film | Komedie
Læs omtale

Tre småforbrydere kidnapper en baby og kræver løsepenge, men desværre slipper barnet fra dem, så nu går den vilde jagt gennem byen i indkøbsvogn, taxa og andet godt. Forældrene og FBI søger samtidig efter kidnapperne, men har ingen spor at gå efter, indtil barnepigen ser et mønster i de beretninger, der indløber fra forskellige steder i byen, og bliver i stand til at forudsige, hvor barnet dukker op næste gang.

DI 170 po reg medium orig
2 apr 2021
00:00

Brudens far

Film | Komedie
Læs omtale

Om hvordan det er at være far når ens øjesten af en datter ganske uventet meddeler at hun skal giftes, og alle bryllupsforberedelserne går i gang.

DI 132983 po reg medium orig 1599820979148
2 apr 2021
00:00

Brudens far 2

Film | Komedie
Læs omtale

George Banks havde det svært med at hans datter blev voksen og skulle giftes. Knapt er han kommer sig over det, inden han står over for at skulle være morfar. Den nye titel sætter gang i en seriøs midtlivskrise for George, der ser sit liv ende og familien gå i opløsning. Lige da det hele ikke burde kunne blive meget værre, annoncerer hans kone at hun også er gravid.

220px People like us film
2 apr 2021
00:00

People Like Us

Film | Drama
Læs omtale

Mens Sam er ved at afvikle sin nyligt afdøde fars ejendom, opdager han, at han har en søster, som han aldrig har kendt til. Dette fører dem begge til at genoverveje deres opfattelse af familie og af livets mange valg.

The Big Year
2 apr 2021
00:00

The Big Year

Film | Komedie
Læs omtale

The Big Year er en amerikansk komediefilm med Owen Wilson, Steve Martin, Jack Black, Rashida Jones, Anjelica Huston, Dianne Wiest, JoBeth Williams, Jim Parsons, Brian Dennehy, Rosamund Pike og Tim Blake Nelson i hovedrollerne. The Big Year er instrueret af David Frankel og skrevet af Howard Franklin. Filmen er baseret på bogen The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession som blev skrevet af Mark Obmascik.

p 78
2 apr 2021
00:00

The Royal Tenenbaums

Film | Drama
Læs omtale

Tenenbaum-børnene var genier – Chas var en finansiel ekspert, Margot var en Pulitzer®- hædret dramatiker og Richie var en mesterlig tennisspiller. Men de var sa? uheldige at have Royal Tenenbaum som deres far – en utroværdig, uærlig løgner.

p 77
2 apr 2021
00:00

The Simpsons – Sæson 31

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Som den længst kørende primetime fiktionsserie i tv-historien eksploderede THE SIMPSONS ind i populærkultur i 1990 og har siden fastholdt sin plads som en af de mest banebrydende og innovative underholdningsfranchises, som er kendt over hele verden. Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) og Maggie er nemt genkendelige tv-ikoner. Castet fuldendes af de mange elskede Springfield- beboere, herunder kroejeren Moe Szyslak (Hank Azaria) og atomkraftværksejeren Mr. Burns (Harry Shearer). Den Emmy® Award-, Annie Award- og Peabody Award-vindende animationskomedieseries 31. sæson kan streames på Star på Disney+ fra 2. april.

p 79
2 apr 2021
10:00

Violetta – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Violetta er en yderst talentfuld teenager med en fantastisk sangstemme, som hun har arvet fra sin mor, en berømt musiker og sanger, der omkom i en ulykke, da Violetta var lille. Efter at have været væk i mange år vender Violetta og hendes overbeskyttende far German tilbage til storbyen Buenos Aires, hvor Violetta opdager en helt ny verden fuld af oplevelser, som vil hjælpe hende med at finde sin skæbne og opdage sin families historie. Mens hun går på den prestigefyldte performanceskole Studio 21, forelsker hun sig i Tomas og Leon og knytter bånd til sine bedste venner Francesca, Camila og Maxi.

fredag 9. april
2980.custom
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo Dokumentar

Ridley Scott Alien final film 1
9 apr 2021
00:00

ALIEN x 6

Film | Gyser
Læs omtale

I rummet kan ingen høre dig skrige…
I en fjern region af galaksen er det amerikanske rumslæbeskib Nostromo pa? vej tilbage til Jorden med en last mineralmalm. Skibets besætning – fem mænd, to kvinder og en kat – bliver vækket fra deres hypersøvnskamre, da Mor, skibets computer, opfanger en mystisk transmission. Ifølge firmaets regler skal besætningen undersøge ethvert signal, der indikerer muligheden for intelligent liv. Det, der begynder som en rutinemæssig søgemission udvikler sig hurtigt til et ufatteligt, frygteligt mareridt, da besætningen opdager og bringer en udenjordisk livsform ombord pa? rumskibet. Stream alle filmene: Alien, Aliens, Alien 3, Alien Resurrection, Prometheus og Alien Covenant fra 9. april.

value
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo Dokumentar

dum dummere derfor
9 apr 2021
00:00

Dum, Dummere, Derfor – Sæson 7-8

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

På Dum, Dummere, Derfor går nogle selvudvalgte amatørforskere ansigt til ansigt for at få titlen som den mest misinformerede, når de tester videnskabsprincipper som drejningsmoment, tyngdekraft og Newtons love. Som vores amatørforskere har lært på den hårde måde: Prøv at bryde videnskabslovene, og lovene vil bryde dig. Det er Dum, Dummere, Derfor.

1118
9 apr 2021
00:00

My Name is Earl – Sæson 1-4

Serie | Komedie | Komplet Serie
Læs omtale

Earl har hele sit liv været en rigtig taber, men efter han vinder en lille portion penge i lotteriet, får han en åbenbaring og vil nu råde bod på alle sine fejltrin i fortiden

NaziMegakonstruktioner 01
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo Dokumentar

scale 5
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo Dokumentar

the insane moments from the quantico series premiere we never saw coming
9 apr 2021
00:00

Quantico – Sæson 1-3

Serie | Action | Komplet Serie
Læs omtale

Den unge Alex er ny rekrut på FBI-akademiet i Quantico for at blive FBI-agent men en af hendes medrekrutter viser sig at være dobbeltagent, og da hun bliver anklaget for at være terrorist er det op til hende at finde den rigtige skurk

Solar Opposites Season 2 Trailer (Official) | Hulu
9 apr 2021
00:00

Solar Opposites – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

“Solar Opposites” er skabt af Justin Roiland (Rick & Morty) og Mike McMahan (tidligere manuskriptforfatter-assistent på Rick & Morty) i fællesskab og handler om et hold bestående af fire rumvæsner, som undslipper deres eksploderende hjemplanet, blot for at nødlande i et indflytningsklart hjem i forstads-USA. De er splittede omkring, hvorvidt Jorden er forfærdelig eller fantastisk. Korvo (Justin Roiland) og Yumyulack (Sean Giambrone) ser kun forurening, voldsom forbrugerisme og menneskelig skrøbelighed, mens Terry (Thomas Middleditch) og Jess (Mary Mack) elsker mennesker og alle deres tv’er, junkfood og sjove ting. Deres mission: at beskytte the Pupa, en levende supercomputer, som en dag vil vise sin sande form, indtage dem og terraformere Jorden.

I sæson to af ”Solar Opposites” bliver Solar Opposites større, sjovere og mere opposite end nogensinde før. ”Solar Opposites” er produceret af Roiland, McMahan og Josh Bycel. Serien er produceret af 20th Television.

maxresdefault 17
9 apr 2021
00:00

Stella vs. Mørkets kræfter

Serie | Animation
Læs omtale

Stella vs. Mørkets Kræfter er en amerikansk tegneserie skabt af Daron Nefcy og udviklet af Jordana Arkin og Dave Wasson

scale 4
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo Dokumentar

fredag 16. april
American Horror Story – Sæson 1-9
16 apr 2021
00:00

American Horror Story – Sæson 1-9

Serie | Horror | Komplet Serie
Læs omtale

Alle 9 sæsoner af den anmelderroste FX antologiserie American Horror Story af Ryan Murphy og Brad Falchuk; Murder House, Ayslum, Coven, Freak Show, Hotel, Roanoke, Cult, Apocalypse og 1984 er nu alle tilgængelige pa? Star pa? Disney+. Serien har Sarah Paulson, Evan Peters, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett, Emma Roberts, Lady Gaga, Connie Britton, Dylan McDermot og mange andre pa? rollelisten.

Blodige beretninger fra Europa
16 apr 2021
00:00
Læs omtale

Fra Oldtiden til Anden Verdenskrig har Europas historie været blodig og fyldt af intriger. I denne nye, fascinerende serie forlader Bloody Tales De Britiske Øer og opsøger Europas grusomste perioder, for at finde den mystiske sandhed bag nogle af historiens mest berygtede fortællinger.

Earth Moods | Disney+ Trailer
16 apr 2021
00:00

Earth Moods

Dokumentar
Læs omtale

Earth Moods tager seerne med til det ultimative tilflugtssted ved at transportere dem til et bredt udvalg af farverige og beroligende hjørner af verden. Seerne rejser til bla? gletsjere, golde ørkener, frodige regnskove og pulserende metropoler for at undslippe hverdagens kakofoni. Hvert ”mood” giver publikum en mulighed for at slappe af og nulstille sig selv, mens lyden af musik og den naturlige verden skyller ind over dem.

scale 7
16 apr 2021
00:00

Fantastic Four – sæson 1

Serie | Animation
Læs omtale
p8662 p v8 ad
16 apr 2021
00:00

Ladyhawke

Film
Læs omtale

Middelaldereventyr om to elskende, hvis kærlighed aldrig kan finde sin fuldbyrdelse, fordi der er nedkaldt en forbandelse over dem. Et par skælme hjælper til slut de elskende med at få hævet forbandelsen

scale 8
16 apr 2021
00:00

Lie to Me – Sæson 1-3

Serie | Krimi | Komplet Serie
Læs omtale

Cal Lightman og hans team hjælper retsvæsenet med at få sandheden frem ved at finde ledetråde i menneskers ansigter. Serien er inspireret af en virkelig adfærdsforsker og har Tim Roth i hovedrollen.

1460152051 f4253825a355f28b736c7d07386f6b282727e48a
16 apr 2021
00:00
Læs omtale

Da et britisk flådefartøj i 1805 angribes af et stort fransk kaperskib ud for Brasiliens kyst, må det britiske skib flygte. Det engelske kaptain beslutter sig for at finde det franske skib igen og besejre det. Dette bliver starten på en lang og dramatisk jagt.

1520520483 4d61c7cdb4b2d200097546a4d537346ac981d9d2
16 apr 2021
00:00
Læs omtale

I det mest tidsløse mordmysterium, MORDET I ORIENTEKSPRESSEN, følger man den anerkendte detektiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh), mens han forsøger at opklare det, som skulle blive en af historiens mest berygtede forbrydelser. Efter et chokerende mord pa? en rig forretningsmand pa? det overda?dige europæiske tog, der tromler mod vest midt om vinteren, ma? privatdetektiv Poirot tage hele sin værktøjskasse i brug for at finde ud af, hvem af togets eklektiske passagerer, der er morderen, før vedkommende sla?r til igen.

scale 9
16 apr 2021
00:00

The Long Road Home

Serie | Drama
Læs omtale

The Long Road Home er en amerikansk drama-miniserie skabt af Mikko Alanne. Den er baseret på 2007-bogen The Long Road Home: A Story of War and Family af Martha Raddatz, der fortæller historien om en amerikansk hærenhed, der blev fanget i den første dag af beleiringen af ??Sadr City i 2004.

FO 031734 po reg medium orig 1571303478175
16 apr 2021
00:00

Tolkien

Film | Drama
Læs omtale

Tolkien er fortællingen om de år, der formede den berømte forfatter J.R.R Tolkien. Han finder venskaber, mod og motivation blandt andre udstødte i skolen. Deres bånd styrkes med tiden, indtil første verdenskrig bryder ud, og deres broderskab trues.

scale 6
16 apr 2021
00:00

Under overfladen – Sæson 3

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Tøm oceanet for at afsløre skjulte hemmeligheder og fortabte verdener ved hjælp af banebrydende teknologi, fantastisk fotografi og viden fra førende marinearkæologer. Under overfladen leverer dybtgående ny viden om menneskehedens episke historie og selve Jordens historie ved at vise oversvømmede byer, forliste skibe og de forbløffende naturlige vidundere i dybet.

Big Shot • Trailer sottotitolato | Disney+
16 apr 2021
09:01

Big Shot – Sæson 1

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Efter han bliver udstødt af collegebasketballforbundet NCAA, får en hidsig herre- basketballtræner en chance for frelse med et trænerjob på et gymnasie, som kun er for piger. Han indser hurtigt, at teenagespillerne har behov for empati og sårbarhed – ukendte koncepter for den stoiske Coach Korn (John Stamos). Ved at lære hvordan han relaterer til sine spillere, begynder Marvyn at udvikle sig til den person, som han altid har ønsket at være. Pigerne lærer at tage sig selv mere seriøst og finder fodfæste både på og væk fra banen.

Filthy Rich Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
16 apr 2021
09:01

Filthy Rich – Sæson 1

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Denne bemærkelsesværdige gotiske drama- komedie i det sydlige USA handler om to stærke, intelligente kvinder, som vil gøre hvad som helst for at beskytte dem, de holder af, og opnå, hvad de fortjener. Da den rige CEO for verdens største kristne netværk dør i et flystyrt, er hans kone og voksne børn i chok over at opdage, at han har voksne børn uden for ægteskabet, som også er en del af hans testamente. Da matriarken i familien forsøger at betale dem for at forsvinde, får det de nyligt legitimerede arvinger på andre ideer, og de insisterer nu ikke blot på at blive i byen, men også på at blive en del af familieimperiet.

fredag 23. april
1465218701 1218000b58c67ecb2ff2327a273915f59e978542
23 apr 2021
00:00

Black Swan

Film | Thriller
Læs omtale

BLACK SWAN følger historien om Nina (Natalie Portman), en ballerina ved et balletkompagni i New York City, hvis liv, ligesom det er tilfældet for alle andre i hendes profession, udelukkende handler om dans. Hun bor sammen med sin pensionerede ballerina-mor Erica (Barbara Hershey), som nidkært støtter sin datters professionelle ambitioner. Da den kunstneriske leder Thomas Leroy (Vincent Cassel) beslutter at erstatte prima ballerina Beth MacIntyre (Winona Ryder) til den nye sæsons første produktion, Swan Lake, er Nina hans førstevalg. Men Nina fa?r konkurrence: en ny danser, Lily (Mila Kunis), som ogsa? imponerer Leroy. Swan Lake kræver en danser, som ba?de kan spille Den Hvide Svane med uskyld og elegance og Den Sorte Svane, som repræsenterer list og sensualitet. Nina passer perfekt i rollen som Den Hvide Svane, mens Lily er personificeringen af Den Sorte Svane. Da de to unge dansere udvikler deres rivalisering til et forskruet venskab, begynder Nina at komme i kontakt med sin mørke side, og hendes hæmningsløse tilgang er tæt pa? at ødelægge hende.

144105.400x225
23 apr 2021
00:00
Læs omtale

Nat Geo dokumentar

firefly
23 apr 2021
00:00

Firefly – Sæson 1

Serie | Scifi | Seriepremiere
Læs omtale

Firefly er science fiction-tv-serie, skabt af Joss Whedon. Firefly foregår i vores eget univers, om ca. 500 år, og blander space opera- og westerngenrerne. Serien kørte fra 2002-04.

340 1
23 apr 2021
00:00

Iron Man – Sæson 1

Serie | Animation | Seriepremiere
Læs omtale
screen shot 2018 02 05 at 2 45 42 pm
23 apr 2021
00:00

Isle of Dogs

Film | Animation
Læs omtale

Animationsfilmen 'Isle of Dogs' foregår i en nær fremtid, hvor hunde er blevet så stor en belastning, at Japans præsident sender hele racen afsted for at bo på en øde skraldeø. Det passer dog ikke en modig 12-årig dreng, der savner sin firbenede ven og drager afsted til øen for at finde ham.

FO 0572 po reg medium orig
23 apr 2021
00:00

Joy

Film | Drama
Læs omtale

Joy er en amerikansk biografisk komediedramatfilm i 2015, skrevet og instrueret af David O. Russell og med Jennifer Lawrence i hovedrollen som Joy Mangano, en selvskabt millionær, der skabte sit eget forretningsimperium.

juno1 300
23 apr 2021
00:00

Juno

Film | Drama
Læs omtale

Juno er en ung, kvik gymnasiepige, der pludselig opdager, at hun er blevet gravid med sin bedste ven, Paulie. Juno er ikke i tvivl om, at hun ikke er klar til at blive mor og heller ikke ønsker at abortere. Derfor finder hun et "perfekt" forældrepar til hendes ufødte barn: et velhavende forstadspar, hvis største ønske er at adoptere. Juno får fuldkommen opbakning fra hendes forældre, også da hun pludselig står ansigt til ansigt med nogle af livets allersværeste beslutninger og flirten med at blive voksen.

httpss3 ap southeast 2.amazonaws.comnine tvmg images prod631037631037 p183880 b h3 ac
23 apr 2021
00:00

M*A*S*H – Sæson 1-11

Serie | Komedie | Komplet Serie
Læs omtale

M*A*S*H (et akronym for Mobile Army Surgical Hospital) er en amerikansk krigskomediedramaserie, der oprindeligt blev sendt pa? CBS fra 1972 til 1983. Serien er en ensemblefortælling, der handler om nøglepersonel under Koreakrigen (1950-53). Omend serien traditionelt bliver betragtet som en komedie, har mange episoder en mere seriøs tone, sa? den kan ga? fra at være fjollet til alvorlig fra en episode til den næste. Den dramatiske spænding opsta?r ofte mellem de civile værnepligtige fra 4077th – for eksempel Hawkeye, Trapper John og B.J. Hunnicutt – som er tvunget til at forlade deres hjem for at tage sig af de sa?rede og døende fra krigen, og karaktererne fra ’den almindelige hær’, sa?som Margaret Houlihan og Colonel Potter, som typisk repræsenterer patriotisme og pligt.

mash650
23 apr 2021
00:00

MASH

Film | Komedie
Læs omtale

I Robert Altmans innovative komedie skaber to kirurger i hærens mobile kirurgiske hospital ved fronten under Koreakrigen (Donald Sutherland og Elliott Gould) ravage med martini-fester, practical jokes og grundlæggende respektløshed.

the shape of water poster copy
23 apr 2021
00:00

The Shape of Water

Film | Drama
Læs omtale

Fra den mesterlige historiefortæller Guillermo del Toro kommer THE SHAPE OF WATER – et eventyr fra en anden verden, der forega?r i koldkrigs-USA omkring 1962. I det skjulte og meget sikrede statslige laboratorium, hvor hun arbejder, er den ensomme Elisa (Sally Hawkins) fanget i et liv i isolation. Elisas liv forandres for evigt, da hun og kollegaen Zelda (Octavia Spencer) opdager et hemmeligt og fortroligt eksperiment. Rollelisten fuldendes af Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones og Michael Stuhlbarg.

bobs burgers title 1
23 apr 2021
09:01

Bob’s Burgers – Sæson 11

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Bob’s Burgers er en amerikansk animeret TV-serie produceret af Twentieth Century Fox Television. Alle øvrige sæsoner af serien bliver også tilgængelig på Disney+.

fredag 30. april
88dc743c b88c 4c70 b9f6 7c52e83bb9d0 backdrop for the boys
30 apr 2021
00:00

For the Boys

Film | Drama
Læs omtale

Entertaineren Eddie og sangerinden Dixie, underholder sammen soldater under 2. Verdenskrig. Bagefter bliver de 50'ernes helt store show-business par, og de synger også for soldater i Korea og senere i Vietnam. Med parret i centrum beskrives godt 50 år af USAs nyere historie på godt og ondt.

ffcb7083 3a33 42b4 8c83 df066db72186
30 apr 2021
00:00
Læs omtale

Miniserie. Han er en visionær filminstruktør og en af de mest indflydelsesrige koreografer og instruktører inden for teaterverdenen. Hun er den største danserinde på Broadway nogensinde. Bob er den eneste, der kan skabe de banebrydende musicals, der lader Gwen fremvise sin storhed. Gwen er den eneste, der kan gøre Bobs unikke vision til virkelighed. Sammen vil de forandre underholdningsverdenen i USA – men prisen er faretruende høj.

Movies like Glass
30 apr 2021
00:00

Glass

Film | Thriller
Læs omtale

Glass er en amerikansk superheltefilm skrevet, produceret og instrueret af M. Night Shyamalan. Filmen er en crossover og efterfølger til Shyamalans tidligere film Unbreakable og Split og er den sidste film i Unbreakable-trilogien.

MonumentsMen
30 apr 2021
00:00

Monumenternes mænd

Film | Action
Læs omtale

Filmen er baseret på autentiske begivenheder og handler om en gruppe museumsdirektører og kuratorer, som Roosevelt i slutningen af 2. verdenskrig udnævnte til soldater og sendte til Tyskland i forsøget på at redde uerstattelige kunstskatte. Monumenternes mænd, som er mere fortrolige med Michelangelo end med maskingeværer, befinder sig fra start i et kapløb med tiden, da de tyske soldater har fået besked på at ødelægge alt under deres tilbagetrækning.

1509371358 8181d4d576fcc10997d81e8e0bec196e8ec4856a
30 apr 2021
00:00

Pearl Harbor

Film | Action
Læs omtale

Pearl Harbor er en amerikansk action- og drama-krigsfilm fra 2001 og som er instrueret af Michael Bay og produceret af Bay, Jerry Bruckheimer og Randall Wallace. Medvirkende i filmen er blandt andre Ben Affleck, Josh Hartnett, Alec Baldwin, Jon Voight, Kate Beckinsale og Cuba Gooding, Jr..

Filmen foregår i tiden før og under USA's indtræden i 2. verdenskrig, der sker som følge af datidens Japans angreb på Pearl Harbor den 7. december 1941, som endvidere leder til USA's gengældelsesangreb, det såkaldte Doolittle-raid, den 18. april 1942.

pp4 cast
30 apr 2021
00:00

Private Practice – Sæson 1-6

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

Lægerne pa? Seaside Health and Wellness arbejder med patienter, hvis medicinske behov ofte er forbundet med moralske og etiske dilemmaer. De kan være uenige pa? arbejde, men til syvende og sidst er de bedste venner.

hot zone small
30 apr 2021
00:00
Læs omtale

Baseret på den internationale bestseller af samme navn fra 1995 af journalist Richard Preston genfortæller The Hot Zone den frygtelige sande historie om ebola-virussens første ankomst til USA. Doktor Nancy Jaax, en heroisk militærdyrlæge, der arbejder med et hemmeligt militært SWAT-team, sætter sig selv i dødelig fare, da hun forsøger at afværge udbruddet, før det spreder sig til befolkning.

Trailer I Nomadland trailer I Searchlight Pictures
30 apr 2021
09:00

NOMADLAND

Film | Drama
Læs omtale

Chloé Zhaos roste spillefilm NOMADLAND, modtog priserne for bedste film, bedste instruktør og bedste kvindelig hovedrolle ved Oscar 2021 prisuddelingen. Nomadland kan ses på Disney+ fra 30. april.  Det vil ikke koste ekstra at få adgang til filmen.

NOMADLAND følger Fern (McDormand), som efter et økonomisk sammenbrud i en industriby på landet i Nevada, pakker sin varevogn og tager afsted for at udforske livet uden for det konventionelle samfund som en moderne nomade. Filmen blev produceret af McDormand (Olive Kitteridge), Peter Spears (Call Me by Your Name), Dan Janvey (Beasts of the Southern Wild), Mollye Asher (The Rider) og Zhao (The Rider). Zhao har også klippet filmen med Joshua James Richards (God’s Own Country) som cheffotograf og production designer med en lydstab bestående af M. Wolf Snyder (The Rider), Sergio Diaz (Roma) og Zach Seivers (Assassins).

På rollelisten i NOMADLAND finder man den nu tre dobbelte Academy Award-vinder Frances McDormand (Fargo; Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Academy Award-nominerede David Strathairn (Good Night, and Good Luck), samt de virkelige nomader Swankie, Bob Wells og Linda May, som alle optrådte i Jessica Bruders roste bog, som Zhao har filmatiseret.

NOMADLAND er udover med Oscar statuetter blevet hædret med en række priser siden verdenspremieren i september 2020. Senest triumferede filmen ved Golden Globes, hvor den vandt for Bedste Film (Drama) og for Bedste Instruktør til Chloé Zhao. Andre anerkendelser inkluderer People’s Choice Audience Award ved dette års Toronto International Film Festival og den Gyldne Løve for Bedste Film ved dette års Venice International Film Festival. Zhao blev udråbt som Bedste Instruktør af New York Film Critics Circle, the Los Angeles Film Critics Association, the Chicago Film Critics Association, the Boston Society of Film Critics, the Boston Online Film Critics Association, the Indiana Film Journalists Association og the 2020 Critics Polls for IndieWire. NOMADLAND modtog 2 IFP Gotham Awards herunder Bedste Film og 2020 Audience Award og modtog den eftertragtede Golden Frog for Cinematography ved 2020 International Film Festival of the Art of Cinematography Camerimage.

Kilde: Disney presse

I samme kategori

Back to top button