Månedsguides

Nyt på Discovery+ i september 2023

Discovery+ skyder efterårssæsonen i gang med deres nye quizformat Alle mod Alle med Mads Steffensen og Ibi Støving som værtspar. Du får også  Emilie Meng dokumentar Special og premiere på en ny sæson Politijagt.

Filtrér oversigten

fredag 1. september
Say Yes to the Dress with Tan France Discovery+
1 sep 2023
00:06
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Modesuperstjernen Tan France tager sin ekspertise til Englands landdistrikter for at hjælpe vordende brude med at vælge deres drømmebrudekjole i en særlig brudesalon.

mandag 4. september
Megan Thee Stallion vs. Tory Lanez: Five Shots Discovery+
Læs omtale

Rapperen Megan Thee Stallion bliver skudt og historien genfortælles set fra begge perspektiver af de involverede insidere og advokater. Se hvordan Tory Lanez stadig bedyrer sin uskyld, og hvorfor Megan blev svinet til på de sociale medier til trods for forfærdelige prøvelser.

Stjerner i junglen - Finland Discovery+
4 sep 2023
00:06
Læs omtale

Ti modige, finske kendisser udfordrer sig selv i en unik konkurrence. For at vinde pengepræmien, skal de konfrontere deres frygt og vove sig dybt ind i junglen.

tirsdag 5. september
alle mod alle Kanal 5 trailer
5 sep 2023
20:00

Alle Mod Alle

Kanal 5
Underholdning
Læs omtale

Kanal 5 og discovery+ er snart klar med deres nye underholdende quizshow ’Alle mod alle’. Værterne på det nye program bliver radio- og tv-vært Mads Steffensen og tv-værten Ibi Støving. Der er premiere 5. september på Kanal 5 og discovery+.

14 kendte danskere bliver udfordret på deres paratviden og evne til at svare hurtigt, når de i det nye Warner Bros. Discovery quizshow ’Alle mod alle’ dyster om æren i kategorier som fx ’Når enden er god’, ’Hvor har jeg set den fætter før? og dagens ‘Idiotspørgsmål’.

Her kan du se deltagerparrene:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Alle Mod Alle Kanal 5
Lina Rafn og Mathias Helt
Alle Mod Alle Kanal 5
Molly Egelind og Felix Smith
Alle Mod Alle Kanal 5
Anders Lund Madsen og Signe Lindkvist
Alle Mod Alle Kanal 5
Julie R. Ølgaard og Anders Grau
Alle Mod Alle Kanal 5
Peter Frödin og Nicolaj Kopernikus
Alle Mod Alle Kanal 5
Troels Lyby og Søren Pind
Alle Mod Alle Kanal 5
Ane Høgsberg og Lasse Madsen

Mads Steffensen gør debut på Warner Bros. Discoverys flader, når han i selskab med Ibi Støving skal være vært på quizshowet ’Alle mod alle’. Den garvede TV-vært ser frem til, at han for første gang skal være vært på Kanal 5 og discovery+.

– ‘Alle mod alle’ er et forrygende og effektivt underholdningsprogram med masser af tossede games, og så er der en stor chance for, at du bliver klogere undervejs. Jeg glæder mig til at stå ved siden af Ibi, som jeg har kendt i årevis. Hun er sjov, vild og totalt tjekket. Jeg er også glad for titlen “Alle mod Alle”. Jeg er kun vært på underholdningsprogrammer, der hedder noget med “Alle mod…” Det er sådan en regel, jeg har, siger Mads Steffensen.

For Ibi Støving er det en tilbagevenden til Kanal 5, hvor hun tilbage i 2015 også var vært på underholdningsprogrammet ’Tag pengene og løb’. Støving glæder sig til værtsrollen i selskab med Mads Steffensen.

– Jeg er vant til at stå selv på scenen, medmindre det er award shows. Så det er en rar og tryg forandring at være to, der styrer løjerne. Og Mads er jo en dygtig og nede-på-jorden vært, der også har humor. Jeg håber, at seerne tager quizzen til sig, for vi vil gøre alt for at lave nogle sjove programmer, hvor man også kan lære lidt undervejs og gætte med hjemmefra, fortæller Ibi Støving.

onsdag 6. september
Nogen ved noget om Emilie Meng - Special Discovery+
6 sep 2023
00:06
Læs omtale

En 13-årig pige bliver under højlys dag kidnappet på Vestsjælland. Efter 27 timers intens eftersøgning bliver pigen fundet i live hjemme hos en 32-årig mand i Korsør – og det viser sig hurtigt, at politiet kan sætte ham i forbindelse med flere uopklarede forbrydelser. Herunder det syv år gamle drab på 17-årige Emilie Meng. De to journalister, Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen, sætter sig for at kigge nærmere på sagen for at finde ud af, hvem den 32-årige sigtede mand er, og hvad der kobler ham til forbrydelserne. Deres undersøgelse leder dem frem til nye vidner og hidtil ukendte oplysninger i de tre uhyggelige sager.

Den 32-årige mand, der er sigtet for drabet på Emilie Meng, tog til et fodboldarrangement om aftenen den 10. juli 2016 – 15 timer efter at Emilie Meng var forsvundet fra Korsør Station. Han kom kørende til arrangementet i sin sølvgrå Hyundai i30, som nu er omdrejningspunktet i politiets efterforskning af det uopklarede drab.

Det fortæller en nær ven til den sigtede i dokumentaren “Nogen ved noget om Emilie Meng – special”, der har premiere den 6. og 13. september på Kanal 5 og Discovery+, og som også udkommer som podcast-special på Podimo fra samme dag.

“Jeg ved ikke, hvad han lavede om morgenen den dag, men jeg ved, hvad han lavede om aftenen. Dér var han sammen med os. Der var fodbold, og det så vi altid sammen. Og det gjorde vi også den dag,” siger vennen, der udtaler sig anonymt.

I dokumentaren, som kommer i to afsnit, fortsætter de to journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen deres mangeårige undersøgelse af drabet på 17-årige Emilie Meng. Nu med fokus på den mand, politiet har sigtet i sagen.

Den 32-årige kom i politiets søgelys, efter at en 13-årig pige blev kidnappet i Kirkerup på Vestsjælland og senere fundet på hans adresse i Korsør. Efterfølgende udvidede politiet sigtelserne mod ham til også at omhandle drabet på Emilie Meng og forsøg på kidnapning og voldtægt af en 15-årig pige. Det er med afsæt i disse sigtelser, at journalisterne undersøger sagen.

“Emilie Meng-sagen er den mest omdiskuterede drabsefterforskning i nyere tid, og en sag som har kolossal offentlig interesse. Når politiet efter syv års forgæves efterforskning nu rejser sigtelse mod en mulig gerningsmand, finder vi det væsentligt at afdække, hvem denne person er, og hvad politiet har, der knytter ham til drabet på Emilie Meng,” udtaler Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen.

I dokumentaren opsøger journalisterne naboer, arbejdsgivere og venner til den 32-årige i et forsøg på at blive klogere på, hvem han er, og hvad hans relation kan være til det uopklarede drab på Emilie Meng, som sidst blev set i live på Korsør Station klokken 04 om morgenen den 10. juli 2016. Hun blev fem en halv måned senere fundet dræbt i en sø ved Regnemarks Bakke nær Borup 65 kilometer fra Korsør.

Den 32-årige sigtede ankom ifølge vennen til fodboldfesten lidt efter klokken 19:00 den 10. juli 2016. Cirka to timer forinden havde Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi udsendt en officiel efterlysning af Emilie Meng.
Et billede fra fodboldfesten, som bliver bragt i dokumentaren, viser den sigtede sidde ved et bord i et fortelt til en campingvogn, hvor fodboldkampen bliver vist på et tv. På bordet står adskillige øldåser, men foran den sigtede står der en energi-drik.

Vennen fortæller, at ingen bemærkede noget usædvanligt ved den sigtedes opførsel den aften, men siden den 32-årige er blevet sigtet for drabet på Emilie Meng, har de andre studset over én bestemt ting:

“Normalt var det aldrig den sigtede, der kørte, når vi skulle til sådan nogle arrangementer, men det gjorde han den dag. Og det vil så også sige, at han ikke drak. Og det var meget meget sjældent, at den sigtede ikke gjorde det. Han var altid på med fester og skulle gerne have lidt alkohol,” siger vennen.

Af en Messenger-tråd, som ligeledes bliver vist i dokumentaren, fremgår det, at den 32-årige sigtede –  allerede om lørdagen den 9. juli 2016 – tog initiativ til, at vennegruppen skulle mødes og se EM-finalen mellem Portugal og Frankrig. Omkring klokken 20 sendte den 32-årige den sidste besked i tråden, og derefter var der ingen, der hørte fra ham før om aftenen søndag den 10. juli.

Overvågningsvideo viser mistænkelig bil

Af fængslingsgrundlaget mod den 32-årige fremgår det, at den 32-årige var i Harald Nyborg om lørdagen den 9. juli 2016, hvor han indkøbte remedier som – ifølge politiet – senere kan være blevet anvendt i forbindelse med drabet på Emilie Meng.

Udover drabet på Emilie Meng er den 32-årige også sigtet for kidnapning og voldtægt af den 13-årige pige fra Kirkerup, samt forsøg på kidnapning og voldtægt af en 15-årig pige ved Sorø Gymnastikefterskole. I den sidste sag finder de to journalister frem til en nabo i området, som har en overvågningsvideo fra den aften.

Overvågningen bliver vist i programmet, og på videoen ses et køretøj, der ankommer til området få minutter før kidnapningsforsøget finder sted og forlader det igen nogle minutter efter.

”Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen afdækker med ”Nogen ved noget om Emilie Meng – special” nye hændelser og omstændigheder i sagen, hvoraf en stor del ikke tidligere har haft offentlighedens kendskab. Kanal 5 har tradition for at lave dokumentarer om kriminalsager, der optager den danske befolkning, og netop sagen om Emilie Meng er med politiets aktuelle gennembrud og sigtelse af en mistænkt en af de væsentligste sager i nyere dansk kriminalhistorie”, udtaler indholdsdirektør Kristian Rosasco for Warner Bros. Discovery, Danmark.

“Nogen ved noget om Emilie Meng – special” har premiere 6. og 13. september på Kanal 5 og Discovery+.

Udkommer også som Podcast

Udover tv-produktionen har Warner Bros. Discovery i unikt samarbejde med Danmarks førende podcast-udbyder Podimo skabt fem eksklusive podcast-episoder, der udforsker sagen yderligere.

Podcastmediet Podimo blev grundlagt i København i 2019 og har siden udvidet til Norge, Tyskland, Spanien, Holland, Finland og Latinamerika. Indholdsdirektør for Podimo, Nikolaj Koppel, udtaler om samarbejdet:

“Vi er glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Warner Bros. Discovery og fortsat være med til at belyse en så vigtig historie. Med denne podcast, der ligesom tidligere også har de garvede journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen i front, bliver der mulighed for at lægge yderligere, supplerende facetter og nuancer til TV-dokumentaren.”

Lyt med fra 6. september, hvor der vil være premiere på de to første afsnit.

Politijagt - Sæson 29 Discovery+
6 sep 2023
00:06

Politijagt – Sæson 29

Underholdning
Læs omtale

’Politijagt’ er tilbage med en ny sæson og endnu en gang er færdselsbetjentene Vlado og Kasper fra Midt- og Vestsjællands politi på vejene for at stoppe dem, der overtræder færdselsloven. Og der er nok at tage fat på. Der er stadig bilister der kører alt for stærkt, drikker alkohol eller tager stoffer, før de sætter sig bag rattet eller på andre måder skaber farlige situationer på vejene. Men ved hjælp af videobilens kamera, politibilernes fartmålere, nummerpladescanner, lasermåler og betjentenes intuition får de sat en stopper for de mange ulovligheder.

torsdag 7. september
Familien Wahlgren  - Sæson 14 Discovery+
7 sep 2023
00:06
Læs omtale

Ikke to dage er ens i Pernilla Wahlgrens liv. Hun fylder 55, er nyforlovet, skal være bedstemor og være vært på det prestigefulde ‘Allsång på Skansen’. Pernilla og Christian er endelig flyttet ind i deres nye hus, men hvordan friede Christian egentlig?

fredag 15. september
Knægt Discovery+
15 sep 2023
00:06

Knægt

Serie | Drama
Læs omtale

Tre barndomsvenner fra Norge starter et af Europas største underjordiske kasinoer op. Drømmen om rigdom og succes er blevet til virkelighed, men jo flere sorte penge, der strømmer ind, jo større – og farligere – bliver problemerne. Bag den nye dramaserie ‘Knægt’ står skaberne af den norske seersucces ‘Hvide gutter’.

Norsk dramaserie fra 2023.

onsdag 20. september
forbrydelser der rystede danmark
20 sep 2023
21:00
Læs omtale

Med fem helt nye episoder af ‘Forbrydelser der rystede Danmark’ får seerne et unikt indblik i fem spektakulære sager, fortalt af dem der oplevede dem helt tæt på. De detaljerede fortællinger frembringer nye og ukendte sider af de sager, vi allesammen kender.

I første afsnit går vi tæt på sagen fra september 2022, hvor liget af en ung kvinde bliver fundet i et køleskab i en lille by på den sydfranske riviera. Kvinden viser sig at være den danske 30-årige Sasia Amalie Morsø. Ingen ved, hvor længe hun har ligget i køleskabet, dog er fransk politi overbevist om, at der ligger en forbrydelse bag. Da de anholder hendes danske millionærkæreste for drabet, udfolder der sig et mysterium i det, der på overfladen ligner et glamourøst jetset-liv på Côte d’Azur.

Et andet afsnit fokuserer på den tragiske sag fra 2021, hvor en vanvidsbilist påkørte en politibetjent, der forsøgte at stoppe ham. Den 32-årige betjent, Stefan Nymann, blev ved påkørslen svært handicappet og sidder i dag i kørestol og har et meget begrænset sprog. Vi fortæller historien om en hensynsløs vaneforbryder, og møder blandt andre Stefan og hans kone i deres hjem uden for Aarhus, hvor de fortæller om den skæbnesvangre dag.

Vi får også genfortalt sagen om drabet på den smukke gymnasiepige Cecilie Næblerød i 2006. Efter halvandet år kom hun endelig ud af et forhold, der bekymrede alle omkring hende. Men ekskæresten kunne ikke leve uden Cecilie. Foran klassekammerater til gymnasiets årlige fastelavnsfest mødte David op og dræbte Cecilie med 54 knivstik. David tog samme aften sit eget liv. Drabet var en af 00’ernes mest brutale kriminalsager og sendte chokbølger gennem hele Nordjylland og resten af Danmark.

Alle afsnit i sæsonen bliver fortalt af centrale vidner, ofre, pårørende og politifolk, og nye sider af de ellers velkendte sager ser dagens lys.

Forbrydelser der rystede Danmark, sæson 5b har premiere på Kanal 5 og discovery+ 2 onsdag den 20. september.

torsdag 28. september
Politistyrken - Finland Discovery+
28 sep 2023
00:06
Læs omtale

Vi følger politiets begivenhedsrige arbejde i Helsinki og deltager i opkald af forskellig art. Mød bl.a. kriminalsefterforskerne, retshåndhævelsen og taskforcen.

Kilde: Discovery+

I samme kategori

Back to top button