Månedsguides

Nyt på Discovery+ i september 2022

I september på Discovery+ kan du blandt andet se det nye datingprogram ‘True Love’, kendte danskere på eventyr i ‘Gennem Grand Canyon’ og imødesete dokumentarer om Armie Hammer og Heard vs. Depp.

Filtrér oversigten

torsdag 1. september
gennem grand canyon
1 sep 2022
21:05
Læs omtale

I Warner Bros. Discoverys nye adventure-satsning skal seks kendte danskere, heriblandt Lise Baastrup, Jesper Nøddesbo og Ibi Støving, på 16 dage river rafte 400 km gennem Grand Canyon på den majestætiske og farlige Coloradoflod.

Seks kendte danskere skal på deres livs eventyr. Deres grænser bliver testet som aldrig før, når de skal sejle gennem Grand Canyon ad Coloradofloden. Her bliver det ene øjebliks idyl afløst af brølende strømfald, hvor deltagerne skal holde godt fast for ikke at ryge i den rasende flod. I løbet af 16 dage skal de sejle 400 kilometer i barske, skiftende omgivelser og i total isolation fra omverdenen.

Deltagerne er skuespiller Lise Baastrup, tidligere håndbold-ikon Jesper Nøddesbo, skuespiller Andreas Jessen, tv-vært Ibi Støving, musiker Skinz og OL-guldvinder Anne-Marie Rindom.

Følg med på discovery+ og Kanal 5 den 1. september, hvor ‘Gennem Grand Canyon – det vildeste eventyr’ får premiere.

Ny adventure-satsning 

‘Gennem Grand Canyon’ kommer i kølvandet på store Warner Bros. Discovery adventure-succeser som ’Over Atlanten’, ’Overlev Ødemarken’ og ’Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’.

Alle programmer har det til fælles, at deltagerne både bliver udfordret fysisk og psykisk.

– Der hersker ingen tvivl om, at danskerne er glade for at tage på eventyr og lade sig inspirere til personlig udvikling. I “Gennem Grand Canyon” følger seerne ikke kun deltagernes fysiske rejse. Vi følger også deltagernes indre rejse, når de får testet deres grænser i de meget uvante rammer. Samtidig er programmet visuelt imponerende, og man kommer helt tæt på den mægtige natur i det majestætiske Grand Canyon og Coloradofloden, siger programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, Warner Bros. Discovery Danmark.

Deltagerne er ledsaget af et hold eksperter blandt andet eventyreren Thor F. Jensen, som har til opgave at lede ekspeditionen.

Han har været med til at skræddersy ekspeditionen gennem Grand Canyon, som er helt særlig. Der er nemlig så massiv en interesse, at det langt fra er alle, som får adgang til at sejle ned langs Coloradofloden.

Gennem programmets otte afsnit bliver deltagerne testet fysisk og psykisk, og de bliver tvunget til at forholde sig til nuet, hvor den mægtige natur byder på udfordringer og farer.

fredag 2. september
House of Hammer discovery+
2 sep 2022
00:06

House of Hammer

Dokumentar
Læs omtale

En chokerende skandale i Hollywood får Hammer-familiens perfekte facade til at krakelere. Dokumentarserien begynder i 2020 på toppen af Hammers berømmelse, og med eksklusive afsløringer fra Armies tante, Casey Hammer, og flere overlevende fra Armies påståede misbrug, bringer dokumentaren alle de mørke hemmeligheder frem i lyset. Det er lige fra anklager om vold og misbrug til politisk manipulation og økonomisk bedrageri – gemt i en af USA’s mest fremtrædende familier.

tirsdag 6. september
Kiddie Kai discovery+
6 sep 2022
00:06

Kiddie Kai

Dokumentar
Læs omtale

I de nordlige forstæder i North Carolina og Virginia er kampsport en livsstil. ’Kiddie Kai’ indfanger hver et slag, spark og kiai! Rivalerne Sifu Mark Williams, verdensmester hr. John Chung, Shihan Cliff Kinchen og Sensei Jeff McGregor skabte alle et navn for sig selv i 80'erne og 90'erne, og nu er det deres chance for at bevise, om de stadig fortjener deres titler. Følg instruktørerne, forældrene og børnene i deres jagt på drømmen: Den lokale ret til at prale og et lokale fyldt med pokaler!

Bro & Jasmin discovery+
6 sep 2022
20:00

Bro & Jasmin – Sæson 2

Kanal 4
Underholdning
Læs omtale

I første sæson af Bro & Jasmin gjorde den kendte Sydpå-sanger Bro det klart, at han ville lægge alkoholen på hylden og starte på behandling for at få styr på sit misbrug. Det problem kæmper han stadig med i sæson 2, og det sender ham til krops- og samtaleterapi, der skal hjælpe ham med at få styr på den indre kamp.

Trods det unge pars op- og nedture flytter de sammen i Bros lejlighed i Rødovre. Det nye liv i samme bolig er en omvæltning, der tager tid for begge parter at vænne sig til. Samtidig viser popstjernens gamle dæmoner sig, og der dukker også nye op undervejs. Coronaen har nemlig sendt sangerens økonomi så hårdt til tælling, at han er gået konkurs.

Jasmin har ikke kun travlt på hjemmefronten. Uddannelsen til sygeplejerske kræver også mange ressourcer ikke mindst, da hun starter i praktik på en kræftafdeling kun ét år efter, hendes egen mor døde af netop kræft.

– Vi har endnu en gang fået lov til at følge det unge par i med- og modgang. Der er ingen tvivl om, at vores seere vil blive præsenteret for et hudløst ærligt og autentisk tv-program, hvor både Kevin og Jasmin lukker dem helt derind, hvor følelserne er størst – både på godt og ondt, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

I sæson to af ”Bro & Jasmin” kommer vi altså helt tæt på kampene med indre dæmoner, kærlighed og store følelser. Parret tager hul på tabuer omkring alkohol, sorg, død, dårlig økonomi og utroskab. Vi er vidner til to fantastiske menneskers hudløst ærlige kamp for at fastholde kærligheden imod alle odds.

”Bro & Jasmin” er del af Warner Bros. Discoverys store katalog af karakterbårne reportageserier såsom “Medina: Hele min historie”, ”Bendtner & Philine”, ” Remee & Mathilde” og senest ”Pitzner Sisters”. De kan alle streames på discovery+.

Du kan ses sæson to af ”Bro & Jasmin” på discovery+ og Kanal 4 fra 6. september.

onsdag 7. september
Love IRL discovery+
7 sep 2022
00:06

Love IRL

Reality
Læs omtale

I det norske datingprogram ’Love IRL’ sendes en gruppe singler til luksuriøse villaer i det solrige Sydafrika for at flirte og date. Det lyder måske bekendt, men denne gang er deltagerne ikke de selvsikre og toptrænede Tinder-eksperter, der normalt kaprer pladserne i denne type realityshow. Det er derimod en gruppe helt almindelige unge, uerfarne mennesker, der simpelthen bare har svært ved at date. Undervejs bliver deltagerne sendt ud på sjove og romantiske aktiviteter i håbet om, at det vil booste deres selvtillid i dating-gamet – og måske finder de den helt rigtige?

tirsdag 13. september
true love
13 sep 2022
00:05
Læs omtale

I ‘True Love’ dates der med et twist, når kærligheden sættes på prøve i en løgnedetektor.

Kan man forelske sig på tre uger i et menneske, man aldrig har mødt før? Det finder du ud af i det nye kærlighedseventyr ‘True Love’. Her er en række modige singler rejst til Italien for at date, udforske relationer og forhåbentlig forelske sig i andet end landet. De skal på blot tre uger gøre op med hidtidige datingmønstre og date i romantiske omgivelser og til sidst skal de svare på ét altafgørende spørgsmål; er det ‘True Love’? Til gengæld sættes deres kærlighed og ærlighed på prøve, når deres følelser løbende testes i en løgnedetektor, der hjælper dem med at finde frem til ærlighed og kærlighed. Finder de den, kan de vinde både kærlighed og kvart million kroner.

I modsætning til andre programmer i sin kategori, hvor strategi og alliancer belønnes, er det i ‘True Love’ kun ærlighed og kærlighed, der gælder, og man kan ikke fake sig til følelser eller forelskelse.

Kan parrene svare ærligt og oprigtigt på, at det er ægte kærlighed, når den sidste test i løgnedetektoren gennemføres? Det finder du ud af, når ‘True Love’ har premiere tirsdag d. 13. september på discovery+ og Kanal 5. Herefter kan du se to afsnit hver tirsdag på discovery+ og et afsnit tirsdag og torsdag på Kanal 5.

Marko Björs – Looking for Love discovery+
13 sep 2022
00:06
Læs omtale

I realityserien ’Marko Björs – Looking for Love’ rejser den finske kendis Marko Björs til Sydafrika for at møde ni singlemænd på udkig efter kærligheden. Marko lærer alle singlerne at kende på fantastiske og spektakulære dates, men kan én af dem være den eneste ene?

mandag 19. september
Johnny vs Amber: The U.S. Trial discovery+
19 sep 2022
00:06
Læs omtale

Efter en klumme skrevet af Amber Heard i Washington Post blusser kampen mellem de tidligere ægtefæller Heard og Johnny Depp op igen, da de mødes i anden retssag i USA i 2022.

Eng. dokumentarserie fra 2022.

torsdag 29. september
jaget vildt 2022 sæson 3
29 sep 2022
20:00

Jaget Vildt 2022

Kanal 5
Underholdning
Læs omtale

29. september vender Warner Bros. Discovery-programmet ”Jaget Vildt – kendte på flugt” tilbage for tredje gang. Otte kendte danskere skal igen forsøge at flygte fra et hold af garvede efterforskere i 10 hæsblæsende døgn.

Jaget Vildt 2022 – de deltager

Tv-værterne Anders Breinholt og Jacob Riising, youtuber Rasmus Brohave og komiker Martin Johannes Lassen, tv-personlighed og influencer Mascha Vang og ægtefællen Troels Krohn-Dehli og den tidligere tophåndboldspiller Rikke Hørlykke og tv-personlighed Lisbeth Østergaard.

Det er de otte kendte danskere, der i op til ti døgn er på flugt fra et hold af garvede efterforskere. De medvirkende kendisser har fået lov til at planlægge første døgn på flugt, men herefter er det op til deres egen intuition og snarrådighed at være et skridt foran de erfarne efterforskere.

Og det er ikke hvem som helst, de skal forsøge at flygte fra. Holdet består af rutinerede specialister fra politi og efterretningstjeneste, der har adgang til gængse efterforskningsmetoder og værktøjer i jagten på de fire kendte par.

Det er således den ultimative omgang ”politi og røvere”, som de kendte bevæger sig ud i.

– Det er nu tredje gang, at vi sender en flok kendte danskere på flugt. Formatet er blevet rigtig populært blandt vores seere, fordi de dels ser kendte danskere på blive testet i uvante rammer, og dels får et realistisk, men underholdende indblik i politiets arbejde. Det virkelighedsnære indblik i, hvordan professionelle efterforskere arbejder, når de jagter kriminelle er med til at øge presset maksimalt, når politi- og efterretningsfolkene ånder de kendte i nakken, siger Programdirektør hos Warner Bros. Discovery Nordic, Pil Gundelach Brandstrup.

Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor den vandflyver de skal flygte med letter fra.

Du kan følge med i tredje sæson af ’Jaget Vildt – Kendte på flugt’ fra d. 29. september på discovery+ og Kanal 5.

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button