Månedsguides

Nyt på Discovery+ i oktober 2023

Oktober på Discovery+ byder på en ny sæson af ‘Stjerner i trøjen’ og ‘LIMA – Indsatledere i aktion og så er der spøgelsesjagt, djævleuddrivelse og kærlighed på tværs af landegrænser.

Filtrér oversigten

Ingen fundne

Oktober er lig med Halloween, og du finder som altid masser af (u)hyggelig underholdning på discovery+.

651aa323d1af6 thumbnail

Glæd dig bl.a. til Jack Osbourne’s Night Of Terror’, hvor du kan komme med på en rædselsnat som ingen anden, når Jack Osbourne udforsker de mest uhyggelige destinationer på tværs af Amerika sammen med sin familie og nærmeste kendisvenner.

651aa4b52fdbe thumbnailEller dyk ned i ‘Ghost Adventures: Devil Island’, hvor Zak Bagans og hans hold undersøger verdens mest hjemsøgte steder. Kaos forfølger Zak og mandskabet, når de krydser San Francisco Bay for at udforske Angel Island med det misvisende navn.

651aa57916700 thumbnail

Se også frem til sæson to af ‘The Ghost Town Terror’ (premiere 8/10), hvor en familie fra Seattle flytter til en spøgelsesby i Montana og hurtigt finder ud af, at de ikke er alene. De frygter, at paranormal aktivitet vil forpurre planen om at drive en gæsteranch og hidkalder Tim Wood og Sapphire Sandalo til at finde kilden til hjemsøgelserne.

Find hele udvalget af Halloween-programmer HER

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button