Månedsguides

Nyt på Discovery+ i November 2022

November på discovery+ byder på nye sæsoner ‘Ex on the Beach’ fra både Danmark og Norge, et gensyn med deltagerne i ‘True Love – Talkshowet’, et helt nyt datingformat fra USA og romantiske julefilm. Herudover er der premiere på en ny sæson ‘Fanget på Politiets kamera’ og masser af crime og dokumentarer fra udlandet.

Filtrér oversigten

tirsdag 1. november
Fanget på Politiets kamera - Sæson 6 Discovery+
1 nov 2022
00:06

Fanget på Politiets kamera – Sæson 6

Underholdning | Ny Sæson | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Politiets civile videobiler kæmper dagligt for at bringe antallet af ulykker i trafikken ned, og med unik adgang til politiets egne optagelser, kommer vi helt tæt på dét arbejde. I denne nye sæson af ’Fanget på politiets kamera’ er vi med igen, når politiet sætter efter de farlige trafikanter, der overtræder færdselsloven og som pludselig kan finde på at stikke af i bil, på motorcykel og til fods. Man sidder på kanten af sofaen og mærker farten hjemme i stuen, når en bil drøner gennem Aalborg med over 130 km/t, og en ung bilist kører vanvittigt stærkt på Esbjergmotorvejen. Vi får et særligt indblik i politiets arbejde, når én betjent, skal standse to biler, der presser og provokerer hinanden til det yderste på den fynske motorvej, og vi ser gode eksempler på solidt samarbejde, når en videobilsoperatør og en motorcykelbetjent må hjælpe hinanden med en aggressiv og påvirket bilist.

onsdag 2. november
Grænsevagterne - Sverige Discovery+
2 nov 2022
00:06
Læs omtale

Tusindvis af mennesker krydser Sveriges grænser hver dag. Vi følger toldere, efterforskere, agenter og hundeførere, der dagligt sikrer Sveriges grænser, havne og lufthavne.

Svensk reportageserie fra 2022.

søndag 6. november
Ex on the Beach - Norge - Sæson 6 Discovery+
6 nov 2022
00:06
Læs omtale

’Ex on The Beach – Norge’ er tilbage, og her tager otte singlemænd og -kvinder til et luksuriøst strandsted i Brasilien for at feste og flirte. Men gamle ex’er lurer i vandkanten, og én efter én dukker de op i luksusvillaen for at være med til festen. Nogle leder efter hævn, andre leder efter en ny gnist i gamle følelser – og fælles for alle i villaen er, at de ikke går af vejen for drama. Velkommen til sæson 6 fra Casa Hollywood i Brasilien!

Norsk realityserie fra 2022.

tirsdag 8. november
True Love - Talkshowet Discovery+
8 nov 2022
00:06

True Love – Talkshowet

Comedy / Talk
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den sidste kærlighedstest er slut og livet i den romantiske villa i Italien er nu erstattet af dagligdagen i Danmark. Hvordan er det gået vores deltagere siden da? Vi skal selvfølgelig møde de tre sidste par og høre, hvordan det er gået med kærligheden efter den sidste test, og så skal vi finde ud af, hvor nogle af de andre skønne singler er henne i dag efter ’True Love’. Blev Alexander kæreste med kvinden, han savnede derhjemme? Har Bettina fundet sin eneste ene efter hun fandt sig selv i villaen? Og hvad med Kira, der grådkvalt forlod villaen uden den kæreste, hun havde drømt om at møde? Dét, og meget mere, kan du få svar på i ’True Love – Talkshowet’, når vores vært Emil Thorup møder deltagerne godt to måneder efter optagelserne er slut og får svar på alle de spørgsmål, vi brænder inde med.

Dansk talkshow fra 2022.

søndag 13. november
Ex On the Beach s8 2022 startcast
13 nov 2022
00:06

Ex on the Beach 2022

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Midt i Middelhavets varme venter gode og knap så gode overraskelser for de otte smukke singler. Stranden sætter som sædvanlig rammerne for deres værste mareridt, når de skal stå ansigt til ansigt med flirts fra fortiden. Om det fører til fremtidige flammer, eller om nogle genoplive gamle romancer, vil tiden vise.

Der er lagt op til endnu en storslået sæson, hvor der både er drama, kamp om hinandens ex’er, men også plads til blomstrende venskaber og måske endda kærlighed.

– Knap har sæson 7 forladt skærmen, før sæson 8 har premiere, og det alt imens vi er i gang med at caste til sæson 9. Det siger ikke så lidt, og det betyder, at vi har ramt noget unikt, som vores seere er glade for. Det er vi meget stolte over, og seerne kan uden tvivl glæde sig til endnu en sæson med ultimativ underholdning, siger nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Velkommen til sæson 8 af ‘Ex on the Beach’, hvor det som altid handler om at nyde tiden til fulde, for tabletten holder aldrig fri. Ingen ved hvornår festen og flirten er forbi.

’Ex on the Beach’ sæson 8 har premiere søndag d. 13. november på Kanal 4 og discovery+, hvor du som altid kan se de første to afsnit. Hver søndag sendes to afsnit på discovery+, og på Kanal 4 kan du følge eventyret med et afsnit søndag og mandag.

tirsdag 15. november
Mordet på Martine Discovery+
15 nov 2022
00:06

Mordet på Martine

Dokumentar
Læs omtale

I 2008 bliver den 23-årige norske studerende Martine Vik Magnussen fundet voldtaget og dræbt i et fashionabelt boligområde i London. Den eneste mistænkte i sagen, Farouk Abdulhak, flygter til Yemen. Martines familie har i alle årene arbejdet utrætteligt for at få Abdulhak stillet for retten i Storbritannien, men der har ikke været nogen nævneværdig udvikling i sagen – før nu, 14 år senere.

Norsk krimidokumentar fra 2022.

mandag 21. november
The Murder of Gabby Petito Discovery+
21 nov 2022
00:06
Læs omtale

En drøm online. Et mareridt i det virkelige liv. Eksperter studerer politiets kropsbårne kameraer for ledetråde i mordet på Gabby Petito.

Amr. krimidokumentar fra 2022.

søndag 27. november
Written in the Stars Discovery+
27 nov 2022
00:06
Læs omtale

Et team af astrologer matcher en gruppe af 12 kyniske singler, som alle er desperate efter at finde kærligheden, kun ved hjælp af deres fødselshoroskop. I Grækenland – astrologiens fødested og hjemsted for Venus, kærlighedsgudinden – tager de nye par på skræddersyede, romantiske dates, som er designet af astrologerne. De skal bo sammen i løbet af en månecyklus på 30 dage, og for nogle vil det måske ende i, at de bliver gift ved en stjerneoplyst strandceremoni.

Amr. realityserie fra 2022.

onsdag 30. november
sport fortalt discovery+
30 nov 2022
00:06

Sport Fortalt

Comedy / Talk
Læs omtale

Sport Fortalt er et nyt samtaleprogram på discovery+, hvor vært Mette Cornelius sammen med en gæst hver uge stiller skarpt på en stor sportshistorie og giver dig et dybdegående indblik i sagen.

Det danske herrelandshold er VM-aktuelle og spiller onsdag eftermiddag den afgørende kamp i gruppespillet mod Australien.

I første udgave af samtaleprogram på discovery+ fortæller tidligere landstræner Åge Hareide om sidst Danmark var til en VM-slutrunde, hvor Kroatien i 2018 blev endestationen efter en dramatisk straffesparkskonkurrence.

Her åbner Åge Hareide blandt andet op om håbet om at nå en semifinale med et stærkt dansk landshold, de døende minutter i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien og stemningen i omklædningsrummet efter Ivan Rakitic havde sendt det danske landshold hjem med en scoring på det afgørende straffespark.

Sport Fortalt vil med Mette Cornelius i værtsrollen og en gæst hver uge give dig et dybdegående indblik i en sportshistorie. Se programmet gratis på discovery+.

Næste uges program i Sport Fortalt byder på et interessant indblik i den aktuelle skak-skandale, hvor nordmanden Magnus Carlsen har beskyldt amerikanske Hans Niemann for at snyde.

Den syvdobbelte Danmarksmester i skak, Sune Berg Hansen, gæster Sport Fortalt og fortæller om snydens rolle i skak.

636124c896d8f thumbnail

Kan du ikke vente helt til december med julehyggen, kan du allerede nu tage forskud på discovery+ med en lang række nye, romantiske julefilm. Dyk bl.a. ned i nye titler som ‘Coyte Creek Christmas‘, ‘A Holiday in Harlem‘, ‘A Royal Queens Christmas‘, ‘Christmas at the Plaza’ og mangle flere.

Kilde: Warner Discovery presse

Image

I samme kategori

Back to top button