Månedsguides

Nyt på Discovery+ i November 2021

November på discovery+ byder på masser af reality, hæsblæsende kendisjagt, en splinterny, dansk fiktionsserie og flere dokumentarer.

Filtrér oversigten

fredag 5. november
Ex on the Beach - Norge - Sæson 5 discovery+
5 nov 2021
00:06
Læs omtale

I femte sæson af ’Ex on the Beach – Norge’ sender discovery+ otte singler og eventyrlystne unge mennesker til en drømmestrand i Grækenland for at bade, feste og hygge sig. Men der er som bekendt et twist: En efter en dukker deres ekskærester op af vandet, og det kan føre til kraftige bølger i det azurblå hav. Nogle søger hævn, mens andre håber på at kunne tænde en ny gnist i gamle følelser. En ting er sikkert: Der bliver masser af drama!

Norsk realityserie fra 2021.

søndag 7. november
Singletown 2 discovery
7 nov 2021
00:00

Singletown 2021 – Sæson 2

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Modige kærestepar er klar til at sætte kærligheden på den ultimative prøve, når sæson 2 af ‘Singletown’ ruller over skærmen og stiller det store spørgsmål til parrene; bliver det breakup eller makeup?

Følg med på discovery+ d. 7. november hvor sæson 2 af ‘Singletown’ har premiere.

Der er meget på spil, når vi endnu engang tager pulsen på kærligheden hos en række modige par, der ikke helt ved, om de står, hvor de gerne vil. Er gnisten ved at brænde ud, har tilliden fået et knæk, eller er kærligheden ikke helt så stor, som den har været? Uanset årsagen, så kommer parrene på den ultimative kærlighedstest i ‘Singletown’, når de flytter ind i hver sin luksuslejlighed i København. Her splitter parrene op og bliver for en stund til ekskærester. De skal stå for fristelser, flirt og fester med en masse andre lækre singler, og man må jo som bekendt alt, når man er single, eller må man? Til sidst mødes parrene i den store kærlighedstest og skal tage den store beslutning – skal de blive sammen og gå derfra med kærligheden til hinanden intakt, eller splitter de op?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som altid når kærligheden er i fokus, er der store følelser på spil, og det kræver et vanvittigt mod af deltagerne at turde vise sig fra deres mest sårbare side for åben skærm.

 Vi er endnu engang meget overvældede over, hvordan de medvirkende har taget imod eksperimentet. De er gået ind til det her med alt, de har af sig selv, uden forbehold og med følelserne i fokus. Det afspejles helt tydeligt i programmet, der viser rørende, ægte, sjove og sande øjeblikke i kampen om kærligheden, siger programdirektør hos Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

Du kan glæde dig til at møde en blanding af kendte og ukendte par i ‘Singletown’, der både tæller realitystjerner som Line Maria og Nicklaes, Jonas Ptak og kæresten Louise samt Elias og Daniel og en række helt nye par, man ikke tidligere har set på skærmen. Fælles for alle er, at de kæmper for at finde ud af, om kærligheden er stærk nok.

Der er både grin, gråd og god underholdning, når sæson 2 af ‘Singletown’ har premiere søndag d. 7. november kl. 10.00 på discovery+, hvor du kan se de to første afsnit.

Singletown – 2021 Sæson 2 – de modige par

Jonas og Louise Singletown 2021
Jonas og Louise Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Sasja og Kasper Singletown 2021
Sasja og Kasper Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Emily og Mikkel Singletown 2021
Emily og Mikkel Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Nicklaes og Line Maria Singletown 2021
Nicklaes og Line Maria Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Elias og Daniel Singletown 2021
Elias og Daniel Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Pia og Sophia Singletown 2021
Pia og Sophia Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Oskar og Julie Singletown 2021
Oskar og Julie Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Claudia og Kasper Singletown 2021
Claudia og Kasper Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Winnie og Christoffer Singletown 2021
Winnie og Christoffer Singletown 2021 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Efter Ex - Sæson 6 discovery+
7 nov 2021
00:06
Læs omtale

’Ex on the Beach’ sæson 6 er netop overstået, men historierne, dramaet og kærligheden fortsætter udenfor villaen. Kom med, når deltagerne tager på nye dates og sjove udflugter, ser sig selv på skærmen for første gang og prøver at leve et normalt liv, når alles øjne hviler på én. Vi skal bl.a. se hvordan det går med kæresteparrene Mads og Emilie og Nicolai og Christel, om Martin og Teresas flirt fortsætter i Danmark, og hvor Teiturs hjerte leder ham hen. Udstyret med egne telefoner og et kamerahold i ryggen kommer vi tættere på deltagerne end nogensinde før, når der er store følelser, svigt, kærlighed og venskaber på spil!

onsdag 10. november
Britta og de forsvundne millioner discovery+
10 nov 2021
00:06
Læs omtale

Tirsdag den 9. oktober 2018 får Danmark en helt ny superskurk: Britta Nielsen. På et øjeblik bliver den 65-årige mormor fra Hvidovre landskendt, og medierne koger over i breaking-gult. I dag sidder Britta i fængsel for bedrageri for 117 millioner kroner, og hendes tre børn er på vej til at gøre hende selskab med domme for omfattende hæleri i bagagen. I en ny dokumentarserie i tre afsnit undersøger Discovery hele sagen om Britta Nielsens årelange svindel mod sin arbejdsplads. Vi opsøger en række af de mennesker, der var tættest på begivenhederne, og får adgang til retsdokumenter og bevismateriale fra danske og sydafrikanske myndigheder i jagten på de afgørende svar: Hvorfor gjorde hun det? Hvordan kunne hun svindle uopdaget i 25 år – og hvad er der blevet af alle de mange millioner? Dansk dokumentarserie fra 2021

torsdag 11. november
jaget vildt kendte paa flugt 2021 Kanal 5
11 nov 2021
21:00

Jaget vildt – Kendte på flugt – 2021

Kanal 5
Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Er det muligt at holde sig skjult for et hold af rutinerede politiefterforskere i et moderne Danmark, hvor elektronisk overvågning gør, at man konstant, bevidst og ubevidst sætter sig et væld af spor? Det bliver vi klogere på, når otte kendte danskere er på 10 dages intens flugt fra politiets skarpe sporhunde. Her tages alle midler i brug for at holde sig under radaren, når både de kendte deltagere, deres interne relationer og efterforskerne bliver presset til det yderste.

De otte deltagere er inddelt i fire hold, som består af businesspartnere og venner Mikkel Kessler og Michael Maze, YouTube-fænomenet Morten Münster og hans mor Hanne Münster, iværksætter Emil Thorup og hans buddy, entertainer Thomas Skov og til sidst tv-vært Motor-Mille Gori sammen med sin allerbedste ven, musiker og skuespiller Micky Skeel.

Makkerparret Thomas Skov og Emil Thorup er begge spændte på den vilde flugt:

– Vi har set hinanden i mange situationer før, men aldrig i så intenst et setup. Det bliver vildt at se, hvor paranoide vi bliver, og hvordan vi tackler det pres, som vi helt sikkert bliver udsat for, siger Emil Thorup.

I allerbedste filmstil bliver parrenes flugt skudt i gang i det ikoniske Vridsløselille Fængsel. Fire fængselsceller åbner sig, en alarm lyder, og fra det sekund er de alle tæt overvåget via en elektronisk fodlænke med GPS. Nu er de alle ’Jaget Vildt’!

Holdet af efterforskere består af garvede specialister fra politiet og efterretningstjenesten, der kan gøre brug af alle gængse efterforskningsværktøjer i jagten på de kendte. Dog får deltagerne en smule hjælp fra begyndelsen, eftersom de både kan planlægge første dag på flugt og får stillet et kontant beløb til rådighed. Herfra er det op til deltagernes evne at være kreative og hurtige, hvis de skal lykkedes med deres flugt og skjule sig i 10 dage.

– Sæson 2 bygger videre på den store succes, som den første sæson af Jaget Vildt var. Formatet har en kæmpe styrke i det store pres, som alle deltagere kommer under. Vi får åbnet for deltagernes personligheder, samtidig med, at vi får et virkelighedsnært indblik i, hvordan et opsporingsarbejde fungerer, alt sammen på underholdende og humoristisk vis, siger Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør hos Discovery.

Du kan følge med i ’Jaget Vildt – Kendte på flugt’ fra d. 11. november på discovery+, hvor du kan se de to første af i alt seks afsnit og på Kanal 5, hvor du kan se første afsnit.

fredag 12. november
90 Day: The Single Life | Season 2 | Official Trailer
12 nov 2021
00:06
Læs omtale

’90 Day: The Single Life' er tilbage med en ny sæson! Her følger vi deltagere fra tidligere sæsoner af '90 Day Fiancé', der drømmer om at finde kærligheden igen, mens de forsøger at give slip på bagagen fra deres fortid. Denne sæson skal vi bl.a. møde Big Ed igen, som får selskab af Debbie, Syngin, Natalie, Stephanie, Jesse og Jeniffer, der alle skal forsøge at navigere i blind dates, ghosting og akavede stævnemøder i jagten på kærligheden.

Amr. realityserie fra 2021.

torsdag 18. november
Space Titans: Musk
18 nov 2021
00:06
Læs omtale

En ny bølge af udforskning af rummet er begyndt. År 2021 blev året, hvor milliardærer rejste til rummet, og hvor det blev cementeret, at rumrejser ikke længere kun er for NASA-astronauter. Men hvordan kom vi hertil, og hvad er det næste kapitel i kapløbet til rummet? Dokumentaren ser nærmere på de utrolige fremskridt og den banebrydende innovation og byder bl.a. på et eksklusivt interview og kig bag kulisserne hos SpaceX-grundlæggeren Elon Musk.

tirsdag 23. november
Carole Baskin’s Cage Fight
23 nov 2021
00:06
Læs omtale

Carole Baskin blev sat i søgelyset, da Netflix-serien’ Tiger King’ forvandlede katteaktivisten til et popkulturelt fænomen. Serien gav næring til rygter om Baskins forretnings- og privatliv, som hun afviser som sladder spredt af hendes fjender i et forsøg på at forringe hendes livs mission: Endelig at afslutte misbruget af store katte i USA. I ’Carole Baskin's Cage Fight’ vil publikum opleve en anden side af Carole Baskin, der sammen med sin mand Howarrd undersøger den ulovlige behandling af de store kattedyr.

Amr. dokumentarserie fra 2021.

onsdag 24. november
alle kvinders frygt discovery+
24 nov 2021
00:00

Alle Kvinders Frygt

Dokumentar
Læs omtale

Et offentligt rum ekskluderer ikke nogen. Et rum, som er åbent for alle, der måtte ønske at færdes i det. Alligevel er det for de fleste kvinder hverdag at føle sig utrygge i et eller andet omfang, når de færdes offentligt. Dette massive samfundsproblem bliver italesat med konkrete vidnesbyrd i dokumentarfilmene “Alle Kvinders Frygt”, når 12 kendte, danske kvinder i to programmer fortæller om deres oplevelser med overgreb og utryghed i det offentlige rum. Begge programmer har premiere onsdag d. 24. november på discovery+. Programmerne sendes også på Kanal 5 hhv. 24. november og 1. december.

”Det offentlige rum er vores allesammens, og derfor er det også vores allesammens ansvar at sikre, at vi alle kan gå rundt og være trygge og frie.” Sådan slår Louise ”Twerk Queen” Kjølsen programmernes præmis fast med syvtommersøm.

Trygheden er dog ikke givet for alle: 66 procent af alle danske kvinder svarer, at de er bekymrede for at blive overfaldet, når de færdes alene i byen om aftenen. Samtidig er der 68 procent af alle kvinder, som helt undgår at færdes alene i byen, når det er mørkt.

12 kendte kvinders vidnesbyrd

12 kendte kvinder har valgt at stå frem og bruge deres fortællinger til at skabe opmærksomhed omkring seksuelle overgreb og krænkelser. Kvinderne er Ditte Okman, Anne Sofie Espersen og Sulajma Espersen Byder, Anna Thygesen, Sanne Gottlieb, Le Gammeltoft, Tanne Balcells, Bettina Aller, Sarah Mahfoud, Louise Kjølsen, Sarah Maria Franch-Mærkedahl og Thalia Pitzner.

I programmerne fortæller de om den frygt og de større og mindre overgreb, der er hverdag for rigtig mange kvinder. Og de stiller spørgsmålet: Hvorfor er det kvinderne, der har et problem, når det offentlige rum tilhører os alle?

Ditte Okman var 16 år, da hun blev overfaldet på vej hjem fra en aften i byen. Hun var ”heldig” og slap med slag og spark fra en overfaldsmand, der kun en uge senere gik over til at true sine efterfølgende ofre med en kniv og gennemføre flere fuldbyrdede voldtægter, inden at han blev fanget.

Anne Sofie Espersen var på café med sine klassekammerater i 1.g, da fire unge mænd tvang hende ind i en port, holdt hende fast og forgreb sig på hende. Det foregik kun få meter fra det øvrige liv på gaden, men ingen greb ind, før hendes kæreste dukkede op. Skyld og skam fik hende til at gemme overfaldet langt væk indtil den dag, hvor hendes egen datter var gammel nok til at færdes alene på gaden.

Oplevelser som disse er blandt årsagerne til, at der eksisterer en indlejret frygt i mange kvinder, som alene skyldes deres køn. I dagligdagen kan det eksempelvis synes nødvendigt for nogle kvinder at scanne rummet, når de kommer ind, gå en anden vej hjem eller snakke i telefon for at fremstå mindre alene. Sådanne både ubevidste og bevidste adfærdsændringer er en konsekvens af den frygt, mange kvinder bærer rundt på.

Der er behov for et større fokus på problemet

Der er behov for et større fokus på den frygt, som rigtig mange kvinder går rundt med i det offentlige rum, og hvordan vi kommer den til livs.

– Det er uacceptabelt, at man som kvinde kan føle sig nødsaget til at kigge sig over skulderen når man går på gaden, skifte side på fortovet, så man undgår at komme for tæt på en fremmed eller knuge sit nøglebundt så man er klar til at forsvare sig. På trods af den store #textmewhenyougethome-kampagne, der skubbede gang i debatten, er der tydeligvis stadig behov for at belyse problematikken. Derfor er vi taknemmelige for, at de 12 kvinder, har valgt at stå frem med deres oplevelser, og de giver dermed anledning til eftertanke og debat i de danske hjem, siger redaktør Tine Røgind Quist fra Discovery.

Seksuelle overgreb er ofte forbundet med en skam og skyldfølelse, der risikerer at trække lange spor ind i ofrenes liv. Håbet hos Discovery er, at programmerne kan være med til at starte en vigtig samtale.

– Hos Discovery vil vi gerne være med til at sætte fokus på problemet med hverdagsfrygt, seksuelle overgreb og krænkelser i det offentlige rum. Dokumentaren viser, at frygten ikke nødvendigvis kun omhandler overfald og voldtægt. Der er en grundlæggende frygt for at blive krænket blandt danske kvinder, når de bevæger sig ud om aftenen, og vi håber, at denne dokumentar kan bidrage til den debat, der bør være – ikke kun blandt kvinder, men også blandt fædre, sønner, brødre og partnere, siger Pil Brandstrup, Programdirektør for Discovery.

torsdag 25. november
FIXER - Ny serie - premiere 25. november på discoveryplus.dk
25 nov 2021
00:06

FIXER

Serie | Dansk Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Discovery præsenterer den nye fiktionsserie ’FIXER’, der får premiere på discovery+ den 25. november, hvor de første to episoder kan se. Serien får senere premiere på Kanal 5.

FIXER – det handler den om

I ‘FIXER’ møder vi Toke, spillet af Andreas Jessen, der kan løse alle problemer – lige undtagen sine egne. Toke er gået i stå efter gymnasiet og er på sit 10. sabbatår. Han arbejder som receptionist på et hotel og bor med kæresten Mona, spillet af Josefine Tvermoes, i en lille lejlighed i Vanløse. Men Mona er træt af Tokes manglende retning i tilværelsen. Hun er så træt af det, at hun skrider fra Toke.

I første sæson af ‘FIXER’ følger vi Tokes forsøg på at vinde Mona tilbage. Det sender ham på et vildt eventyr, hvor han sammen med sin ven Hamza, der spilles af Arian Kashef, begiver han sig ned af en noget alternativ karrierevej, hvor de bruger deres evner til at løse de mest mulige og umulige problemer for andre. Deres arbejde som receptionist på et hotel giver dem adgang til mange personer, der med korte ophold har en masse umiddelbare, forskelligartede behov, som Toke og Hamza kan fikse for dem.

– Da jeg læste manuskriptet til FIXER, forelskede jeg mig med det samme i den umiddelbarhed og det naive gåpåmod, som Toke besidder. Det var en rolle og en genre, der skilte sig ud fra meget andet, jeg har lavet, og det gjorde ikke min interesse mindre. Manuskriptet var virkelig godt og ikke mindst sjovt, og efter en god snak med instruktør Stefan Pflug om hans tanker og visioner for projektet stod det helt klart for mig, at det ville blive en fed rejse, fortæller Andreas Jessen.

De medvirker i Fixer

Toke (Hovedrollen) – Andreas Jessen

Hamza – Arian Kashef

Mona – Josefine Tvermoes

Frederik – Anders Heinrichsen

Lil Pantz – Raiden Rose (musiker)

Kasper Abildgaard – Peder Pedersen

Vagn – Claus Flygare

Ole Kristoffer – Jakob Femerling

Karina – Ditte Arnth


Endnu mere fiktion på vej

‘FIXER’ er fortsættelsen af Discoverys satsning ud i danske fiktionsserier, der følger efter komedieserien ‘Fars Drenge’, som havde premiere 9. august. Begge er en del af den store fiktionssatsning på discovery+, som giver seerne et endnu bredere udvalg af indhold.

– Vi er enormt glade for at kunne præsentere Andreas Jessen i hovedrollen som Toke i vores nye fiktionsserie ‘FIXER’. Vores fiktionssatsning er allerede blevet taget rigtig godt imod, og jeg tør godt at love, at ‘FIXER’ er både underholdende, spændende og humoristisk – og for mange endda relaterbar i nogle af de problemstillinger, den skildrer. Tokes evne til at fikse selv de mest umulige opgaver og gå den ekstra mil for dem han holder af, er noget, som vi allesammen kender i et eller andet omfang, siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery.

Følg med i danske seriepremiere i vores guide her

mandag 29. november
discovery månedsguide
29 nov 2021
07:00
Læs omtale

Discovery Networks sender mandag den 29. november dokumentaren Metoo: Sexisme Bag Skærmen.

Dokumentaren udkommer i tre afsnit. Alle tre afsnit kan streames fra mandag den 29. november fra kl. 07.00 på discovery+.

Dokumentaren er produceret af Impact TV.

Sexisme er et væsentligt og aktuelt emne, der præger samfundsdebatten. Derfor er det relevant at fokusere på at bidrage til den debat med en grundig skildring af, hvordan sexistisk kultur konkret er blevet oplevet på en arbejdsplads. De oplevelser er et udtryk for en aktuel problemstilling i samfundet, der er relevant til enhver tid. Og særlig vigtig i den debat, som #metoo-bølgen har igangsat.

​​Sexisme handler ikke om hverken sex, flirt eller almindelige tilnærmelser. Sexisme handler om magt og om ubalance i magtrelationen. De seneste år har vist os, at der er et behov for at sætte fokus på sexistisk kultur på rigtig mange arbejdspladser og i rigtig mange brancher. Ikke kun i mediebranchen.

Hvis vi skal bidrage til en debat på et oplyst grundlag fremadrettet, så kræver det, at beretninger og vidnesbyrd kommer frem i lyset, så vi kan lære af dem. Derfor bringer Discovery en dokumentar, som vi mener, er solid, vigtig og velunderbygget.

Programdirektør på Discovery Networks, Pil Gundelach Brandstrup udtaler:

– Hvis vi som samfund vil gøre os forhåbninger om en reel og oplyst debat, så forudsætter det, at nogen – som her – tør stille sig frem og sige højt, hvad de har oplevet, hvad de anså for grænseoverskridende adfærd, og hvilken hjælp de havde brug for – på det tidspunkt. MeToo: Sexisme Bag Skærmen handler netop om at sætte fokus på sexistisk kultur og italesætte ledelsens ansvar for en tryg arbejdsplads for alle.

Vi håber, at dokumentaren vil bidrage med perspektiv og oplysning, der er særligt vigtig i den debat, som MeToo-bølgen i disse år medfører. Vi synes, det her er en vigtig historie. Både for dem, der kommer til orde, og for samfundet som helhed.

Fakta om MeToo: Sexisme Bag Skærmen:

  • Alle tre afsnit kan streames via discovery+.

  • Dokumentaren er produceret af Impact TV.

  • Dagbladet Information har deltaget i dele af researchen.

  • Dokumentaren er blevet til med støtte fra Public Service Puljen (DFI).

  • Programmet vises senere på DK4.

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button