Streamingnyt

Nyt på Discovery+ i maj 2021

Der er masser af dokumentarunderholdning på discovery+ i maj. Du får blandt ny krimidokumentar i Djævelens advokat.

Filtrér oversigten

mandag 3. maj
Discovery+
608a8eebe55ce thumbnail
Læs omtale

Lige siden den tidligere hertug og hertuginde af Sussex forlod det royale liv og flyttede til Los Angeles, har der været spændinger i luften. For mange spørgsmål forblev ubesvarede, da det nyligt uafhængige par byggede deres nye liv sammen. Men verden fik flere svar, end man nogensinde kunne have forestillet sig, efter et eksplosivt interview med Oprah rystede verden og efterlod den kongelige familie på randen af en katastrofe. Efter Harry og Meghans ‘tell all’-interview udforsker denne dokumentarfilm påstandene fra både parret og paladset for at se på, hvad der potentielt kan vente forude.

onsdag 5. maj
Discovery+
608923b3252f0 thumbnail
5 maj 2021
00:00
Læs omtale

Hvert år ender flere end 30.000 overtrædelser af straffeloven med at en tiltalt kendes skyldig ved en dansk domstol. Spørger man danskerne, er dommene nærmest altid korrekte. Men den tillid er misforstået, mener Peter Secher, der er en af Danmarks mest efterspurgte forsvarsadvokater. Men hvad vil der egentlig ske, hvis en uvildig efterforskning efterprøver politiets arbejde og kigger under sten, der aldrig tidligere er vendt? Det forsøger Peter Secher at få svar på, når han for en stund forlader advokatgerningen for at efterforske tre spektakulære kriminalsager, hvor hele sandheden måske aldrig er kommet frem. I en serie på seks programmer på discovery+ drager han blandt andet til USA for at undersøge rygter om, at Peter Lundin har flere liv på samvittigheden end de fire, han allerede er dømt for at have taget. Og i Danmark undersøger Peter Secher sagen om Hediga Morad, som forsvandt sporløst i 2015 og hvis eksmand er kendt skyldig for drab – men noget tyder på, at politiet har overset helt grundlæggende spor i sagen. Endelig allierer Peter Secher sig med den tidligere betjent Sebastian Richelsen. Sammen forsøger de at koble uopklarede drab og overfald på kvinder sammen med en anden af de mest forhadte forbrydere i nyere Danmarkshistorie: Amagermanden.

Discovery+
Bastian Emil & Jørgen Leth
Læs omtale

Discovery Danmark har sat cykel-legenden Jørgen Leth i stævne med forfatter, musiker og cykelekspert Bastian Emil Goldschmidt. Selvom der er over et halvt århundrede mellem de to herrers fødselsdatoer, har de meget til fælles – særligt deres store kærlighed til cykelsporten. Og det er ikke kun de store sejre, der har deres interesse.

– Hvis cykelsporten kan give os noget, så er det også forståelsen af det store nederlag. Den store taber. Det skal man altså værdsætte, siger Jørgen Leth i programmet.

‘Bastian Emil & Jørgen Leth’ fungerer som en form for optakt til denne cykelsæsons første Grand Tour, Giro d’Italia, der sendes eksklusivt på discovery+ og Kanal 5. Programserien består af tre afsnit, hvor Bastian Emil og Jørgen Leth taler om alt det smukke ved cykelsporten – de største sejre, de største nederlag, heltene og skurkene. Fans af Jørgen Leth kan se frem til et miks af erindringer, anekdoter, poesi og filosofi.

– Det er jo meget tit tilfældet på de store etaper, at bedrifterne sådan set er der undervejs. Og ikke nødvendigvis af den, der kommer først i mål. Den oplevelse har jeg tit, og det synes jeg, at man skal lære noget af. Det synes jeg, at publikum også skal lære at værdsætte, udtaler Jørgen Leth i programmet.

Hos Discovery Danmark er man stolt og glad for samarbejdet med Jørgen Leth.

– Vi kender alle Jørgen Leths formidable evne til at sætte cykelsporten i perspektiv, og igennem hele sit virke har han beriget os med fortællinger, der giver os en større og anden forståelse af rytternes præstationer. Samme evne besidder Bastian Emil, og i mødet mellem de to personligheder opstår en særlig energi. Det er to forskellige generationer af cykelsports-formidlere, der forenes i en samtale om alt det, som fascinerer os ved sporten, siger Søren Klæstrup, Head of Sports, Discovery Denmark.

Programmet er startskuddet til discoverys dækning af Giro d’Italia, der byder på både op- og nedtakt-studie med grundig analyse og snak om dagens etaper. Hver dag bliver afsluttet med det faste cykelprogram Radio Tour, der bliver sendt på discovery+.

Læs mere om Giro d’Italia på tv og streaming her

mandag 10. maj
Discovery+
6089248b470c8 thumbnail
10 maj 2021
00:00
Læs omtale

Baseret på den Emmy-prisvindende tv-serie 'Super Soul Sunday' fra Oprah Winrey Network kommer nu 'Super Soul' eksklusivt på discovery+. Den kritikerroste serie leverer rettidig, tankevækkende, øjenåbnende og inspirerende programmer designet til at hjælpe seerne med at vække den bedste version af sig selv og opdage en dybere forbindelse til verden omkring dem. Serien indeholder samtaler mellem Oprah Winfrey og toptænkere, forfattere, visionære og åndelige ledere, der udforsker temaer og emner såsom lykke, personlig udvikling, åndelighed og hvad det betyder at være i live i nutidens verden.

fredag 14. maj
Discovery+
608929ef71303 thumbnail
Læs omtale

Over otte år har dokumentaristen Michael Rothman fulgt en gruppe unge, som har opdaget, at de er blevet undfanget af den samme sæddonor, og som har dannet en usandsynlig familie bestående af velkendte fremmede. Der er i øjeblikket 37 halvsøskende, og flere dukker hele tiden op. 'Future People' udforsker kompleksiteten ved alternativ undfangelse, mens den definerer en ny opfattelse af, hvad en moderne familie er.

søndag 16. maj
Discovery+
6089668499051 thumbnail
16 maj 2021
00:00

Citizen Penn
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den 12. januar 2010 ramte et ødelæggende 7,0 jordskælv Haiti, der ændrede landskabet og livet for millioner. Hjælpearbejdere fra hele verden kom til øen sammen med en usandsynlig leder – skuespiller og filmskaber Sean Penn. 'Citizen Penn' fortæller om det øjeblik, Penn ankommer til øen, og de ti år der er gået siden da, hvor Sean Penn har leveret materiale, bygget telte, skaffet medicin og opfordret sine magtfulde Hollywood-venner til at bidrage med økonomisk støtte. Instruktøren Don Hardy har fået en hidtil uset adgang til denne engang meget private skuespiller og filantrop, og giver et intimt blik på de udfordringer, man står over for, når én mand beslutter at gøre noget godt midt i al modgangen.

tirsdag 18. maj
Discovery+
60896413d3b65 thumbnail
Ny Sæson
Læs omtale

Nye ægteskaber, kølige separationer og meget mere er i vente i den splinternye sæson af '90 Day Fiancé: Happily Ever After?'. Her skal vi mødes nogen af de uforglemmelige par fra tidligere sæsoner, og vi følger disse par, hvor de sidst slap, mens de nu er på vej videre ind i det næste kapitel af deres forhold. Der er mange smertefulde virkeligheder og uventede forhindringer forude, når de fortsætter med at navigere i kulturelle forskelle, svigerforældre og meget mere på tværs af landegrænser. I den nye sæson møder vi bl.a. Angela og Michael, Kalani og Asuelu, Elizabeth og Andrei og Tiffany og Ronald fra tidligere sæsoner af ’90 Day’-universet.

torsdag 20. maj
Discovery+
608aba9a2a578 thumbnail
Ny Sæson
20 maj 2021
00:00
Læs omtale

Vi møder Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, hvor sidste sæson slap. Parret er gået fra hinanden, og tiden hver for sig har givet dem begge tid til at få tænkt længe og grundigt over deres forhold. Mens Philine har fuld gang i influencermøder og en masse andet arbejde, har Nicklas fået tid til at tænke over, hvad den fremtidige karriere skal byde på. Overvejelserne om, hvorvidt fodbolden skal lægges på hylden, kommer pludselig helt tæt på. Men kan det celebre par finde melodien igen?

Discovery+
6089280bc58fb thumbnail
20 maj 2021
00:00

Queen of Meth
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Denne chokerende dokumentar skinner et krystalblåt lys over Lori Arnolds liv og forbrydelser og tager seerne med på en dybt personlig rejse, der afslører, hvordan en af Amerikas mest berygtede og uventede narkobaroner forvandlede afhængighed til en stærkt indbringende virksomhed. Den tidligere narkodronning tager seerne med til hendes hjemby Ottumwa, Iowa, hvor hun i seks år kørte et enormt multistatisk meth-imperium og spillede en nøglerolle i starten af Midtvestens ødelæggende methamfetamin-epidemi. Det her er historien om den virkelige – og kvindelige – Walter White fra 'Breaking Bad'.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button