Månedsguides

Nyt på Discovery+ i juni 2022

I juni er der masser af underholdning på discovery+, der bl.a. skyder sommeren i gang med streamingpremieren på ‘Medina’-filmen,, nye afsnit af ‘Bare Elvira’, ‘De unge mødre’ og ‘Efter Ex’ samt fascinerende reality, krimi og dokumentar fra udlandet.

Filtrér oversigten

onsdag 1. juni
Generation Drag | Official Trailer | discovery+
1 jun 2022
00:06

Generation Drag

Reality
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Drag-optrædende i teenagealderen fra hele USA gør sig klar til 'Dragutante', en drag-fest, som er den første af sin art, for teenagere og tweens. Der er glans, glamour og nerver på spil, når deres forældre og "drag-mødre" vejleder dem på vejen til den ultimative scene.

Amr. realityserie fra 2022.

torsdag 2. juni
The Book of Queer | Official Trailer | discovery+
2 jun 2022
00:06

Book of Queer

Dokumentar
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Vi fejrer historiens glemte LGBTQ+-helte, -konger og -dronninger – hvoraf nogen af dem faktisk var konger og dronninger. Fra indiske trans-krigere til homoseksuelle romerske kejsere, disse farverige og ofte pirrende fortællinger giver historien en tiltrængt, gennemgribende overhaling.

Amr. dokumentarserie fra 2022.

fredag 3. juni
Trixie Motel discovery+
3 jun 2022
00:06

Trixie Motel

Reality
Læs omtale

Drag-superstjernen Trixie Mattel udvider sit imperium. Med hjælp fra sin kæreste og medejer David og en række kendte gæster gør hun brug af sin retro-kitschede stil til at forvandle et nedslidt motel i Palm Springs, Californien, til det ultimative drag-paradis.

Amr. realityserie fra 2022

tirsdag 7. juni
Celebrity IOU  - Sæson 3 discovery+
7 jun 2022
00:06
Læs omtale

Drew og Jonathan Scott hjælper berømtheder med at udtrykke deres taknemmelighed overfor personer, der har haft stor indflydelse på deres liv, ved at overraske dem med boligrenovationer. Denne sæson er der bl.a. kendt besøg fra Halle Berry, Snoop Dogg, Tiffany Haddish, Lisa Kudrow og Ali Wong, der alle står klar til at give deres kære en hjælpende hånd med deres boliger.

onsdag 8. juni
Date mig nøgen - Finland discovery+
8 jun 2022
00:06
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Date mig nøgen’, som nu lander på discovery+ i en finsk og norsk udgave. Her er det det ydre, der tæller – indtil vi har lært det indre at kende. Følg med i den finske version fra onsdag d. 8. og den norske udgave fra torsdag d. 9. juni

torsdag 9. juni
Date mig nøgen - Norge discovery+
9 jun 2022
00:06
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Date mig nøgen’, som nu lander på discovery+ i en finsk og norsk udgave. Her er det det ydre, der tæller – indtil vi har lært det indre at kende. Følg med i den finske version fra onsdag d. 8. og den norske udgave fra torsdag d. 9. juni

fredag 10. juni
Bare Elvira - Sæson 2 discovery+
10 jun 2022
00:06

Bare Elvira – Sæson 2

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Elvira er tilbage! Den unge iværksætter tager et smut til Marbella i Spanien for at få inspiration til sin tøjkollektion, efter at hun har brudt med sine tidligere forretningspartnere. Og så er der gode nyheder, for Milad – der i lang tid har været fanget i hjemlandet Iran – har nu endelig fået sit pas og kan rejse hjem til Dubai. Langt om længe har parret fået en bolig i Dubai, hvor Elvira er spændt på at starte en ny epoke med Milad. Følg med i en række helt nye afsnit af ’Bare Elvira’ på discovery+!

søndag 19. juni
Estonia - Sæson 2 discovery+
19 jun 2022
00:06

Estonia – Sæson 2

| Ny Sæson
Læs omtale

Hvad skete der efter dokumentarserien om Estonia afslørede sine chokerende resultater? Spørgsmålet er igen kommet på på dagsordenen – men er vi tættere på sandheden?

Norsk krimidokumentar fra 2022.

torsdag 23. juni
Medina - Trailer
23 jun 2022
00:06

Medina

Dokumentar
Læs omtale

Medina har som få leveret hits, forsidestof og glitterdrømme igennem sin imponerende karriere. Men hvem er hun egentlig – som musiker, kæreste, datter, søster og mor?

Igennem mange år har visse medier forsøgt at skabe en unuanceret fortælling om Medina med overskrifter som “Iskold”, “En forkvaklet selvparodi”, “Bryster, bling bling og boytoys”, “Du er for tynd, Medina” og “Popdronningen skifter mænd med rekordfart”.

Instruktøren Kaspar Astrup Schröder bringer med sin nye film om Medina en helt ny fortælling om Danmarks popdronning nummer et i spil. De to kendte hinanden fra før Medina blev kendt, og med filmen og serien mødes de igen. Det er et hudløst ærligt og meget rørende indblik i Medinas karriereforløb, tanker, hverdag, familie og liv. En fortælling som sikkert vil komme bag på mange. Det er også en fortælling om et meget kærligt og omsorgsfuldt menneske. En kvinde der kæmper med de dæmoner, som livet som superstjerne har bragt med sig, men som samtidig nægter at give op, fordi hun elsker at skabe musik og kunst – ligesom hun elsker sin familie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
fredag 24. juni
De unge mødre - Sæson 33 discovery+
24 jun 2022
00:06

De unge mødre – Sæson 33

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

I sæson 33 af ’De unge mødre' byder vi velkommen til flere nye, unge mødre. Vi skal bl.a. lære Karelia, der blev mor som 19-årig, og som bor med sin søn, Milo, at kende. Vi skal også møde Jessica og datteren Elina, Pauline, som er mor til Eea, og Emilie, der bor i Sønderjylland og er mor til Lilly og Sommer. Og så er vi som sædvanlig i rigtigt godt selskab med Cecilie (billedet) og Nicolai og deres to skønne børn Mason og Malou. Efter Nicolai har fået job, er der kommet mere luft i budgettet, og det betyder, at rammerne er på plads i forhold til den familieudvidelse, Cecilie længe har drømt om.

Dansk reportageserie fra 2022.

søndag 26. juni
Efter Ex - Sæson 7 discovery+
26 jun 2022
00:06

Efter Ex – Sæson 7

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

’Ex on the Beach 7’ er slut, og deltagerne er nu hjemme. De er klar til en helt ny hverdag, når de lige om lidt bliver genkendt på gaden som realitystjerner. Historierne, dramaet og kærligheden fra villaen fortsætter i ’Efter Ex’, hvor vi følger dem helt tæt. Se hvad der er sket med alle dine favoritter fra ’Ex on the Beach’ – hvem bliver kærester, og hvem forbliver ex’er? Vi er med, når deltagerne tager på nye dates og sjove udflugter, ser sig selv på skærmen for første gang og prøver at leve et normalt liv, mens alles øjne hviler på dem, og de ser sig selv omtalt i pressen.

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button