Månedsguides

Nyt på Discovery+ i januar 2023

Discovery+ åbner året med nordisk reality og amerikanske dokumentarer.

Filtrér oversigten

søndag 1. januar
January 6th: Attack on the Capitol Discovery+
1 jan 2023
00:06
Læs omtale

Ved hjælp af interviews med politikere, politi og øjenvidner kommer vi helt tæt på stormen af ​​Capitol den 6. januar 2021. Vi hører fra formanden Nancy Pelosi, kongresmedlem Liz Cheney, senatorer, personale og de betjente, der var først på stedet.

Amr. dokumentar fra 2023.

Naked Attraction - Sverige Discovery+
1 jan 2023
00:06
Læs omtale

Forestil dig, at du skal på date, men daten starter med, at du ser din date nøgen. Sådan fungerer det i datingprogrammet ’Naked Attraction’. Her er det det ydre, der tæller – indtil vi har lært det indre at kende.

tirsdag 10. januar
60 minutes: Interviewet med Prins Harry
10 jan 2023
18:00
Læs omtale

Warner Bros. Discovery melder, at 60 minutes: Interviewet med Prins Harry vil være tilgængeligt i Danmark på discovery+ fra d. 10. januar kl. 18.00. Udsendelsen bliver også sendt på Kanal 4 onsdag d. 11. januar kl. 20.00.

Interviewet er Harrys første på amerikansk tv og handler om hans nye biografi, Spare, der bliver udgivet tirsdag d. 10. januar på 16 forskellige sprog. Anderson Cooper interviewede Harry til 60 MINUTES søndag den 8. januar på CBS Television Network.

I interviewet forklarer Harry blandt andet, hvorfor hans exit fra den britiske kongefamilie har været så offentlig.

– Hver eneste gang jeg har forsøgt at gøre det privat, har der været læk og blevet plantet historier om mig og min kone. Du ved, familiens motto er ‘aldrig klage, aldrig forklare’, men det er bare et motto, fortæller Harry til Cooper.

60 minutes: Interviewet med Prins Harry vil være tilgængeligt i Danmark på discovery+ fra i dag d. 10. januar kl. 18.00. Udsendelsen bliver også sendt på Kanal 4 onsdag d. 11. januar kl. 20.00.

torsdag 19. januar
FBOY Island Sverige Discovery+
19 jan 2023
00:06
Læs omtale

I den svenske udgave af ’FBOY Island’ møder vi Theresé, Awa og Olivia, der under kyndig vejledning af tv-værten Klara Elvgren dater tyve fyre på en tropeø i jagten på ægte kærlighed. Problemet? Kun halvdelen af ​​fyrene er kommet for at finde kærligheden. Den anden halvdel er der for at vinde penge. I ’FBOY Island Sverige’ bliver forældede kønsroller og datingadfærd bragt frem i lyset og afvæbnet på måder, der er lige så uventede, som de er underholdende. For hvad sker der, hvis du udvikler følelser for én, der ikke er klar til at være seriøs? Og hvad sker der, hvis én, der kom efter pengene, finder drømmepigen på vejen? Den danske version af ’FBOY Island’ får premiere på discovery+ og HBO Max senere på foråret.

mandag 23. januar
The Price of Glee Discovery+
23 jan 2023
00:06

The Price of Glee

Dokumentar
Læs omtale

Den populære, amerikanske tv-serie ’Glee’s medvirkende og medarbejderstab afslører overraskende sandheder om, hvordan serien blev til, og beretter om nogle af stjernernes tragedier. Interviews med nogle af dem, der var tæt på Cory Monteith, kaster lys over skuespillerens dæmoner, der hjemsøgte ham, hvilket førte til hans overdosis som blot 31-årig. De, der arbejdede sammen med Mark Salling, fortæller om chokket over den mørke og foruroligende opdagelse af børnepornografi i Sallings besiddelse, der førte til hans død ved selvmord i en alder af 35 år. Og George Rivera, far til Naya Rivera, som han mistede i en rystende drukneulykke i en sø, giver en personlig og intim hyldest til hans datter ved at tage et tilbageblik på Nayas liv som ung og lovende skuespillerinde.

Amr. dokumentarserie fra 2023.

søndag 29. januar
Ex and the City - Norge - Sæson 7 Discovery+
29 jan 2023
00:06
Læs omtale

Kom med i det spændende, tempofyldte og ofte lettere kaotiske liv for flere af deltagerne kendt fra ’Ex on the Beach – Norge’, når palmer og strand byttes ud med storbypuls og varme nætter i den norske hovedstad.

Kilde: Warner Bros Discovery presse

I samme kategori

Back to top button